Scrolla för att läsa mer

Nytt år och nya produkter!

By WishtrendSpännande nyheter från fjärran öst, koreanerna är världsberömda för sin faaantastiska hy och många tror att det kan bero på gener… Men nej nej.. som ni säkert känner till så satsar de på sin hudvård och jobbar dagligen med sin hudvårdsrutin som inkluderar minst 9-10-steg. Och JA det ger ju verkligen utdelning! Koreanska produkter har ofta spännande ingredienser, effektiva och roliga att använda. Love it! Sydkorea jobbar friskt med forskning och utveckling inom hudvård, exporten till västvärlden ökar. Så låt oss inspireras av nyheter från fjärran öst………Hours-Long Sheet Mask

By Wishtrend Hours-Long Moisturizing Gauze Sheet Mask ja, namnet avslöjar hur mycket fukt masken ger. Denna sheet mask är verkligen wow!!! En riktig super-hydrering och ett absolut måste att testa om ni gillar masker och ja, vem gör inte det! 😉

Masken är indelad i två lite tjockare gele ark, en över och en underdel- så att den är lätt att applicera. Sheet masken är gjord av ett speciellt material som är otrolig på att absorbera en STOR mängd essens, 150 ggr sin egen vikt. Därför kan den proppas full med högkoncentrerad essens fyllt av nyttigheter för huden. 🙂 Hours-Long masken är lite tyngre än en standard sheet-mask. Tyngden gör att det blir behagligt och avslappnande, riktigt skönt då den gärna ska sitta på 15 upp till 40 minuter. Under tiden slussas den härliga och välgörande essensen ner i huden och ger den här magiska långvariga fukten. Med essensen följer skickliga fuktgivare, antioxidanter och ingredienser som jobbar på både klarhet och age-smart.  Ingredienser som:

Hyaluronsyra, fuktgivaren nr 1 inom hudvård och binder vatten 1000 gånger sin egen vikt …MEN koreanerna har framställt hyalyronsyra i en ny riktigt maffig form som heter Sodium hyaluronate och binder i stället vatten upp till 6000 gånger sin egna vikt.

Niacinamid (vitamin B3) som är en av mina favorit ingredienser. Niacinamiden har verkligen multieffekter på huden och behandlar både förstorade porer, tecken på åldrande, ojämn hudton, och matt och livlös hud.

Vitamin-C …en betydelsefull antioxidant som hjälper till att skydda och jobbar aktivt på solskador och pigmenteringar men även som ger både lyster och spänst.

Så vem passar Sheet masken för?:

En normal till torr hy, ja egentligen till oss alla

När vi vill ha en lite lyxigare sheet mask, med en lätt kylande effekt

När vi vill ha en långtidsverkande fuktgivare eller är fuktfattiga

När vi önskar jobba på ojämn hudstruktur/ pigmenteringar

Teca 1% Barrier Cream
By Wishtrend fortsätter att glänsa med ytterligare en super produkt, Teca 1% Barrier Cream, en grym klimatcreme, alltså perfekt nu på vintern, med ett skyddande lager för att hålla fukt och aktiva ingredienser på plats och samtidigt reparera och återställa hudbarriären. Jag har tidigare skrivit om hur viktigt det är att ta hand om vinterhuden.

Kika gärna på filmen för att se mer om Teca 1% Barrier Cream

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Nytt år och nya produkter!”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Helen skriver:

  Hej! Är jättenöjd med klairs och använder just nu nästa allt från deras märke. Nu till frågan. Jag använder de blå dropparna samt soothing serumet just nu och vill lägga till c-vitamin serumet också. I vilken ordning ska de då läggas? 🙂

 2. Åsa skriver:

  Hej!

  Jag undrar toner ex Klairs ska användas före eller efter den dagliga exfolieringen. Jag använder lotion P50w.

  Hälsningar
  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Beror lite på hur du använder den men om du har den som ditt ansiktsvatten efter rengöring använder du den innan Lotion P50W, annars efter 🙂 Eller varför inte både innan och efter för att verkligen maxa fukt!! DEt gillar vi och kan verkligen behöva denna tid på året! Kram Annica

 3. Therese skriver:

  Hej!

  Jag hoppas att det är okej att jag skriver min fråga under detta inlägg..

  Jag har problem med huden på min näsa. Jag har börjat få röda prickar i olika storlekar på näsan. Kan inte riktigt klämma något, men kan se att det är svullet på grund av porerna. Nu är det som värst. Det är liksom inga småprickar och är väldigt synligt. Ibland kan det även klia. Det tar ett tag för det att försvinna, sedan kan det vara bra i någon vecka eller två. Därefter kan jag känna av när det börjar komma igen då huden börjar svullna upp och jag börjar bli lite röd. Och det är enbart på näsan, så på resten av mitt ansikte är huden fin och som vanligt. Får inte finnar så ofta generellt, förutom dessa då som jag inte vet vad det är.. Har inte haft detta tidigare i denna utsträckning utan vad jag minns började det i höstas. Har även haft någon mindre variant av detta i våras, men inte alls i den här graden då det inte störde mig då.

  Min kost har jag inte ändrat, eller min hudvård för den delen. Använder Exuviance för känslig hy efter rekommendation av en hudterapeut på Exuviance. Är för övrigt 26 år.

  Förstår att det är svårt att göra en bedömning på bara den här informationen, men alla tips på vad det kan vara och av vilken anledning de dyker upp tar jag tacksamt emot!

  Vänligen,
  Therese

  • annica skriver:

   Hej Therese, Det går jättebra att ställa dina frågor och att du tar ett inlägg 🙂 Det låter nästan som att huden har täppts igen av gamla hudceller som gör att talget inte hittar ut och därför stressar din hud. Huden på näsan är lite tunnare och inte helt ovanligt att det kan synas där. Exuviance tycker jag är helt rätt väg att få då dessa innehåller den milda men effektiva PHA-syran som återfuktar, är milt exfolierande och binder fukten i huden. Samtidigt som den skyddar och tar väl hand om din hud. Jättebra att du har Vespera som gör grovjobbet i huden, men rekommenderar dig även att addera ansiktsvattnet som jag ser att du saknar i din rutin. Soothing toning lotion. Även masken Bionic oxygen facial har fina egenskaper för din hud!

   Kram Annica

 4. Isabel skriver:

  Hej Annica! Verkar vara en superhärlig mask! 🙂 Apropå olika ansiktsmasker så har de ju blivit grymt populära de senaste åren. Varför tror du att de först nu blivit så omtyckta?

  • annica skriver:

   Hej Isabel, Jag tror att detta är för att detta gör det möjlighet att testa på en massa nya märken och detta är en bra introduktion för att testa ett nytt märke 🙂 Plus att multimasking verkligen har blivit HETT! Att just få kombinera och applicera masker på olika zoner i ansiktet för att kunna ge huden bästa resultat. Något som vi hudterapeuter alltid gör i behandling men som nu har nått ut till kund!
   Kram Annica

 5. åsa skriver:

  Fast vad jag funderar över är om asiatisk hudvård är optimal för en typiskt skandinavisk hy? Tänker att produkterna är utformade för personer som bor i en annan del av världen och kanske har en annan typ av hud och andra behov? Känner mig helt sjukt fördomsfull nu och jag kanske är kanske helt ute och reser. Har fått prov på Klairs midnight blue calming cream som jag upplevde som väldigt härlig och snäll, men där märker man ju inte den långsiktiga effekten.

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Förstår hur du tänker och ibland kanske man måste tänka på att tillsätta extra mycket fukt och skydd när man är i ett kallare klimat, tex. Även om vi kanske kommer från olika delar av världen så har vi olika behov och en serie har ofta något som täcker flera tillstånd och behov i huden 🙂 Så det går att skräddarsy efter huden och hudens tillstånd!
   Kram Annica

 6. Anna skriver:

  Hej! Jag undrar vilken dubbelrengöring du rekommenderar för en blandad hud med lite acne på hakan, Klairs eller Sensai?

  • annica skriver:

   Hej Anna, Beroende på övriga tillstånd i huden, Sensai kanske blir mer anti-age men Klairs ett säkrare kort om du samtidigt är lite känsligare, vilket man ofta är i samband med acne. Så Klairs 🙂 Kram Annica

 7. Tove skriver:

  Barrier Cream låter spännande, ska den appliceras efter min dagkräm(med spf)?

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »