Scrolla för att läsa mer

Nytt år och nya produkter!

By WishtrendSpännande nyheter från fjärran öst, koreanerna är världsberömda för sin faaantastiska hy och många tror att det kan bero på gener… Men nej nej.. som ni säkert känner till så satsar de på sin hudvård och jobbar dagligen med sin hudvårdsrutin som inkluderar minst 9-10-steg. Och JA det ger ju verkligen utdelning! Koreanska produkter har ofta spännande ingredienser, effektiva och roliga att använda. Love it! Sydkorea jobbar friskt med forskning och utveckling inom hudvård, exporten till västvärlden ökar. Så låt oss inspireras av nyheter från fjärran öst………Hours-Long Sheet Mask

By Wishtrend Hours-Long Moisturizing Gauze Sheet Mask ja, namnet avslöjar hur mycket fukt masken ger. Denna sheet mask är verkligen wow!!! En riktig super-hydrering och ett absolut måste att testa om ni gillar masker och ja, vem gör inte det! 😉

Masken är indelad i två lite tjockare gele ark, en över och en underdel- så att den är lätt att applicera. Sheet masken är gjord av ett speciellt material som är otrolig på att absorbera en STOR mängd essens, 150 ggr sin egen vikt. Därför kan den proppas full med högkoncentrerad essens fyllt av nyttigheter för huden. 🙂 Hours-Long masken är lite tyngre än en standard sheet-mask. Tyngden gör att det blir behagligt och avslappnande, riktigt skönt då den gärna ska sitta på 15 upp till 40 minuter. Under tiden slussas den härliga och välgörande essensen ner i huden och ger den här magiska långvariga fukten. Med essensen följer skickliga fuktgivare, antioxidanter och ingredienser som jobbar på både klarhet och age-smart.  Ingredienser som:

Hyaluronsyra, fuktgivaren nr 1 inom hudvård och binder vatten 1000 gånger sin egen vikt …MEN koreanerna har framställt hyalyronsyra i en ny riktigt maffig form som heter Sodium hyaluronate och binder i stället vatten upp till 6000 gånger sin egna vikt.

Niacinamid (vitamin B3) som är en av mina favorit ingredienser. Niacinamiden har verkligen multieffekter på huden och behandlar både förstorade porer, tecken på åldrande, ojämn hudton, och matt och livlös hud.

Vitamin-C …en betydelsefull antioxidant som hjälper till att skydda och jobbar aktivt på solskador och pigmenteringar men även som ger både lyster och spänst.

Så vem passar Sheet masken för?:

En normal till torr hy, ja egentligen till oss alla

När vi vill ha en lite lyxigare sheet mask, med en lätt kylande effekt

När vi vill ha en långtidsverkande fuktgivare eller är fuktfattiga

När vi önskar jobba på ojämn hudstruktur/ pigmenteringar

Teca 1% Barrier Cream
By Wishtrend fortsätter att glänsa med ytterligare en super produkt, Teca 1% Barrier Cream, en grym klimatcreme, alltså perfekt nu på vintern, med ett skyddande lager för att hålla fukt och aktiva ingredienser på plats och samtidigt reparera och återställa hudbarriären. Jag har tidigare skrivit om hur viktigt det är att ta hand om vinterhuden.

Kika gärna på filmen för att se mer om Teca 1% Barrier Cream

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Nytt år och nya produkter!”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Helen skriver:

  Hej! Är jättenöjd med klairs och använder just nu nästa allt från deras märke. Nu till frågan. Jag använder de blå dropparna samt soothing serumet just nu och vill lägga till c-vitamin serumet också. I vilken ordning ska de då läggas? 🙂

 2. Åsa skriver:

  Hej!

  Jag undrar toner ex Klairs ska användas före eller efter den dagliga exfolieringen. Jag använder lotion P50w.

  Hälsningar
  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Beror lite på hur du använder den men om du har den som ditt ansiktsvatten efter rengöring använder du den innan Lotion P50W, annars efter 🙂 Eller varför inte både innan och efter för att verkligen maxa fukt!! DEt gillar vi och kan verkligen behöva denna tid på året! Kram Annica

 3. Therese skriver:

  Hej!

  Jag hoppas att det är okej att jag skriver min fråga under detta inlägg..

  Jag har problem med huden på min näsa. Jag har börjat få röda prickar i olika storlekar på näsan. Kan inte riktigt klämma något, men kan se att det är svullet på grund av porerna. Nu är det som värst. Det är liksom inga småprickar och är väldigt synligt. Ibland kan det även klia. Det tar ett tag för det att försvinna, sedan kan det vara bra i någon vecka eller två. Därefter kan jag känna av när det börjar komma igen då huden börjar svullna upp och jag börjar bli lite röd. Och det är enbart på näsan, så på resten av mitt ansikte är huden fin och som vanligt. Får inte finnar så ofta generellt, förutom dessa då som jag inte vet vad det är.. Har inte haft detta tidigare i denna utsträckning utan vad jag minns började det i höstas. Har även haft någon mindre variant av detta i våras, men inte alls i den här graden då det inte störde mig då.

  Min kost har jag inte ändrat, eller min hudvård för den delen. Använder Exuviance för känslig hy efter rekommendation av en hudterapeut på Exuviance. Är för övrigt 26 år.

  Förstår att det är svårt att göra en bedömning på bara den här informationen, men alla tips på vad det kan vara och av vilken anledning de dyker upp tar jag tacksamt emot!

  Vänligen,
  Therese

  • annica skriver:

   Hej Therese, Det går jättebra att ställa dina frågor och att du tar ett inlägg 🙂 Det låter nästan som att huden har täppts igen av gamla hudceller som gör att talget inte hittar ut och därför stressar din hud. Huden på näsan är lite tunnare och inte helt ovanligt att det kan synas där. Exuviance tycker jag är helt rätt väg att få då dessa innehåller den milda men effektiva PHA-syran som återfuktar, är milt exfolierande och binder fukten i huden. Samtidigt som den skyddar och tar väl hand om din hud. Jättebra att du har Vespera som gör grovjobbet i huden, men rekommenderar dig även att addera ansiktsvattnet som jag ser att du saknar i din rutin. Soothing toning lotion. Även masken Bionic oxygen facial har fina egenskaper för din hud!

   Kram Annica

 4. Isabel skriver:

  Hej Annica! Verkar vara en superhärlig mask! 🙂 Apropå olika ansiktsmasker så har de ju blivit grymt populära de senaste åren. Varför tror du att de först nu blivit så omtyckta?

  • annica skriver:

   Hej Isabel, Jag tror att detta är för att detta gör det möjlighet att testa på en massa nya märken och detta är en bra introduktion för att testa ett nytt märke 🙂 Plus att multimasking verkligen har blivit HETT! Att just få kombinera och applicera masker på olika zoner i ansiktet för att kunna ge huden bästa resultat. Något som vi hudterapeuter alltid gör i behandling men som nu har nått ut till kund!
   Kram Annica

 5. åsa skriver:

  Fast vad jag funderar över är om asiatisk hudvård är optimal för en typiskt skandinavisk hy? Tänker att produkterna är utformade för personer som bor i en annan del av världen och kanske har en annan typ av hud och andra behov? Känner mig helt sjukt fördomsfull nu och jag kanske är kanske helt ute och reser. Har fått prov på Klairs midnight blue calming cream som jag upplevde som väldigt härlig och snäll, men där märker man ju inte den långsiktiga effekten.

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Förstår hur du tänker och ibland kanske man måste tänka på att tillsätta extra mycket fukt och skydd när man är i ett kallare klimat, tex. Även om vi kanske kommer från olika delar av världen så har vi olika behov och en serie har ofta något som täcker flera tillstånd och behov i huden 🙂 Så det går att skräddarsy efter huden och hudens tillstånd!
   Kram Annica

 6. Anna skriver:

  Hej! Jag undrar vilken dubbelrengöring du rekommenderar för en blandad hud med lite acne på hakan, Klairs eller Sensai?

  • annica skriver:

   Hej Anna, Beroende på övriga tillstånd i huden, Sensai kanske blir mer anti-age men Klairs ett säkrare kort om du samtidigt är lite känsligare, vilket man ofta är i samband med acne. Så Klairs 🙂 Kram Annica

 7. Tove skriver:

  Barrier Cream låter spännande, ska den appliceras efter min dagkräm(med spf)?

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »