Scrolla för att läsa mer

Skincity Scent – Honey & Clementine


Nu när vintermörkret är här och julen lämnar över, då vill vi på Skincity sprida värme och öka mysfaktorn ytterligare, så vi har även i år tagit fram ett eget elegant och härligt doftljus!

Årets underbara Skincity Scented Candle är ”Honey & Clementine”, med våra handplockade och utvalda toner, ni känner en fantastisk doft av honung och vanilj som ger en mjuk och rundad ton tillsammans med fräscha citrusfrukter så som klementin och grape, som piggar upp.

Ja, jag tar vara på varje tillfälle att få en mysstund och dofterna hjälper verkligen till att koppla på njuuutning. Jag brukar tända doftljus i badrummet för att skapa en avkopplande atmosfär när jag får en stund över att bara rå om mig själv. Också så snygg inrednings detalj för hemmet för att göra varje dag lite extra lyxig, tända upp och låta hemmet dofta ljuvligt. Ja i januari känns det verkligen som man vill fylla på med nya dofter och skapa en härlig känsla för både sinne och hemmet.

Ett tips, när vårt härliga doftljus har brunnit ut så kan ni ändå använda glaset om och om igen genom att fylla på med en refill från bybinett.se. Det är tyvärr inte samma ljus som vårt, men refillen finns i alla fall i flera olika dofter.

Ljuset finns endast i en begränsad upplaga och det medföljer som gåva från oss, när du handlar för över 800 kr, värde: 249 kr. Jag hoppas att ni kommer att älska detta doftljus lika mycket som jag gör. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 svar till “Skincity Scent – Honey & Clementine”

 • (17) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Josefine skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja ha tips på nåt man kan använda mot ojämn hudton. Ska man köra Retinol, peeling eller vad är bäst? Du får gärna komma med tips på bra produkter som verkligen fungerar mot det. Har en lite känsligare hudton. Använder rengöring och kräm från dermalogica men inga andra aktiva produkter. Mvh Josefine

  • annica skriver:

   Hej Josefine, Lite beroende på hur övrig rutin ser ut 🙂 Solskydd är otroligt viktigt för att komma långt med resultat på hudton. Dels för att bevara dina resultat du får med hudvården och för att huden inte lika lätt ska få tillbaka sina förändringar i hudton. Peeling är en mycket bra start och då rekommenderar jag dig att börja med Daily microfoliant som du adderar tillsammans med din rengöring ett par kvällar i veckan. Efter att du har använt denna under en längre tid kan du använda den dagligen för att arbeta ännu mer intensivt på ett resultat. Solskydd, Solar defense booster SPF50 🙂
   Kram Annica

 2. Nathalie skriver:

  Hej! Har en fråga angående Paulas Choice. Har köpt nästan allt utom serum i red relief serien och startade att använda allt för cirka 1.5 månader sedan! Ser att porerna har blivit mindre och en antydan till en jämnare hudton. Men problemet är att jag har fått mer finnar än jag hade innan, vilket var en av de problemen jag ville komma till bukt med. Är det för att min hud är i en ”utrensningsfas” eller liknande?
  Använder cleanser, toner, BHA-lotion 2%, dag-/nattkräm och renewal mask. Är de något jag kan ändra på alternativ lägga till i min rutin för att få bukt med detta? Tacksam för svar! Mvh Nathalie

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, Det är inte helt ovanligt att huden får en utrensning i början och detta kan fortsätta upptill 8 veckor, 2 månader. Du har en mycket fin rutin och tycker att du ska fortsätta som du gör men alternativ sova med en lite intensivare fuktmask nu när huden fortfarande känns något ur balans. Rehydrating moisture mask är en fantastisk sovmask! Snart vänder det 🙂 Återkom gärna efter ytterligare 2-3 veckor och berätta hur det går.
   Kram Annica

 3. Petra skriver:

  Hej! Vilken produkt är bäst på att ljusa upp huden under ögonen efter att man satt concealer? 🙂

 4. Gabriella skriver:

  Hej Annica, god fortsättning Hoppas du haft en fantastisk start på det nya året Tack så jätte mycket för ditt tålamod! Verkligen! Vet inte om du minns ditt senaste svar som du hade svarat på inlägget där ”Lovisa” tror jag hon heter om jag minns rätt hehe hade tipsat om nyårs looken… efter mitt svar ang det här med att jag hade frågat skincity också berättade jag för dig att de tyckte att jag skulle fortsätta med clearing skin washen pga att den hjälper mer mot pormaskar samt dessa enstakade inkapslande finnar jag kan få då och då men förstod tyvärr inte riktigt ditt svar förlåt för det… tycker du jag ska köpa special cleansingen och fortsätta med daily microfoliant varje kväll? Alltså en gång om dagen? Och detta lär alltså rengöra pormaskarna lika bra? Använder sedan boostern inklusive smoothing creamen hehe… använder också charcoal masken ett par gånger i veckan.. tycker du det går bra med masken ett par gånger i veckan? Funderar även på stt köpa en fuktgivande mask jag kan applicera en gång i veckan går det bra? Något du tycker skulle vara bra? För även om jag har fethy är det ju bra att ge den fukt så att det balanseras så att min hy är bildar mer av de blanka osv eller räcker det med boostern och smoothing creamen? Tänkte bara om du kanske tycker att det inte är så nödvändigt… jag hoppas att special cleansingen är lika bra då den sägs vara så enkel i sig och att man tom behöver tvätta två gånger medan clearing skin wash räcker det med en enda gång… kan det torka ut även om jah lägger massa fukt efteråt som boostern och creamen var därför som jag tänkte ifall jag ändå borde fortsätta med clearingen då hyn får massa fukt efteråt trots allt men lyssnar såklart på dina råd men blev lite förvirras bara när de på skincity sa tvärtom fast än jag förklarande hur min hy är sant de produkter jag har hehe blir min sista fråga verkligen kring cleansingen nu Tack tack tack återigen för all din tålamod!

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, God fortsättning fina du!
   Du kan göra det som du känner passar dig 🙂 Min rekommendation är att du satsar på Special cleansing gel och blandar i Daily microfoliant för att få en mer exfolierande effekt i din rengöring. Sedan spelar även andra steg stor roll i din rutin för att du ska få ett bra och mer hållbart resultat på en hud som just nu är i lite obalans. Du behöver inte addera fler steg än det du använder i övrigt eftersom jag tycker att du har en bra bas, så att det inte blir allt för många steg att hålla koll på och hur du ska använda dessa. Utan fokusera just nu på rengöringsduon, serum, 24 timmarscreme, solskydd och din mask, Charcoal 2 gånger i veckan. Ge det lite tid och med dessa steg till din rutin tror jag verkligen att du kommer att komma långt och tycka om produkterna i din rutin.
   Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Tack underbara du för att du tar dig tiden! Så himla vänligt då beställer jag hem special cleansingen med en gång eftersom att jag litar på dina rekommendationer stort du skrev att jag ska blanda special cleansingen med daily microfoliant? Menar du att jag ska hälla peelingen i rengöringen? Går det lika bra om jag först tvättar med rengöringen och därefter kör daily microfoliant en gång per dag? För den är ju så enkel och passar även de mest känsligaste hy då jag ej har känslig hy hoppas jag blir nöjd med special cleansingen och att den hjälper mot pormaskar och de enstakade finnar hehe…
    Önskar dig en fin kväll och tack för att du finns! Känns alltid så tryggt att fråga dig och få rek av just dig då du har sån extrem koll vilket leder till att man får sån trygghet! Love it känns super!

    • annica skriver:

     Hej Gabriella, Du tänker helt rätt angående din rengörings-rutin! Du kan med fördel addera lite Daily microfolaint i Speciel cleansing gel till kvällen om du önskar. Du kan även använda dessa efter varandra, det handlar mer om vad du föredrar och har du mycket make-up är det en fördel att använda dessa efter varandra om du inte har en precleanse. Tack för dina fantastiska ord och du gör helt rätt som börjar med dessa! Helt rätt för dig 🙂 🙂
     Kram Annica

 5. Petra skriver:

  Hej! Jag blir alltid väldigt torr vid näsvingarna och detta syns tydligt när jag använder foundation. Lite bättre dagen efter fuktmask men dagcremen känns inte tillräckligt fuktande där. Borde jag använda en fetare kräm? Eller täpper det till porerna?

 6. Julia skriver:

  Hej! Är något förvirrad gällande produkterna från BR, när jag bodde i USA rekommenderades alltid Lotion p50 1970 till alla som inte var superkänsliga, nu finns ju inte den versionen här i Sverige och jag tänkte först köra på pigm400 då jag har några envisa fläckar på bla överläppen. Men så har jag hört (också i USA) att pigm400-produkterna liksom ska användas som kur, lotion, serum och creme, men just nu kan jag tyvärr inte köpa alla dessa så undrar om jag ändå kan köra på pigmentversionen och ha tillsammans med mina andra produkter från märket? Eller ska jag ta den vanliga p50 original?
  Undrar också vilken av krämerna elastine marine och hydravits du skulle ha till dag alt natt? Och en sista fråga bara, jag gjorde hudtestet och blev rekommenderad extraits tissularies för fukt, men upplever inte att det är tillräckligt, är torr och har förstått att det mest är för kombinerad/fet hy? Colostrum känns någon “tacky” kan jag tycka, finns det något mellanting?
  Tack!

  • annica skriver:

   Hej Julia, Hur du använder produkten beror på hur du önskar att behandla huden och vad du vill behandla 🙂 Användningssättet kan därför skilja sig. Så har du envisa pigmenteringar kan det vara fördel att använda den längre än en kur, tex. Serum Tissulaires används som ett fuktbasserum och känner du att du behöver något mer är det Serum Amniotique E då istället använder. Kan behövas denna ruggiga tid på året! Även något lättare än Colostrum.
   Hydravits är en lite rikare creme som passar bra för den torrare huden och Elastine marine arbetar på torrheten men arbetar även mer anti-age.

   Kram Annica

 7. Kirsten skriver:

  Hei!

  Det virker som min e-postadresse har “falt ut” av abonnementslisten, for jeg har ikke fått noen oppdateringer på en månad. Jeg vil gjerne fortsette å abonnere på nyhetsbrev.
  Mvh Kirsten

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »