Scrolla för att läsa mer

SKINGOALS Del 3 Calm & Repair

Medik8 sheet mask

Läker och lugnar 

Ny innovation från Medik8, är en mild och djupverkande sheet mask, med snabba resultat, för känsliga hud. Ultimate Recovery Bio-CelluloseZinc, en fuktsmaskig mask med hyaluronsyra, bruna alger och zink.  

Hyaluronsyran är mästaren att tillföra huden med fukt och tillsammans med de bruna algerna bombarderas huden med återfuktning. Algerna bär på mineraler och antioxidanter som skyddar hudcellerna från skador. Masken är även berikad på zink som har en av huvudrollerna i masken och har en special förmåga att läka och lugna. 

Recovery masken är perfekt så här års. Vinden och kylan och den torra luften inomhus gör så att huden bara skriker efter fukt. Återfuktad hud tillsammans med de andra ingredienserna hjälper hudens naturliga barriär att vara i form och då klarar vi påfrestningarna så mycket bättre.  

Så här gör du:  

 • Ta ur masken ur förpackningen och ta bort det ena ytterhöljet    
 • Applicera masken över hela ansiktet  
 • Ta bort det sista skyddande höljet  
 • Låt masken sitta på i 15 minuter 
 • De resterande serumet som blir kvar masseras därefter in 

Tips, I förpackningen finns ofta mycket serum kvar. Passa på att massera in detta på hals och dekolletage när masken ligger på.   

Masken är lugnande och återfuktande och passar perfekt för en känslig, torr och fuktfattig hud.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “SKINGOALS Del 3 Calm & Repair”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Karoline skriver:

  Hej Annica! Vad tycker du om Yaels teorier om att huden inte ska peelas osv utan det viktigaste är att skydda hornhuden? Superintressant att höra din syn.

  https://www.adlibris.com/se/bok/huden-allt-om-vart-storsta-organ-9789113074009

  Med vänlig hälsning,
  Karoline

  • annica skriver:

   Hej Karoline, Beror så mycket på hur man använder dina produkter och vad det är för typ av produkt. Så länge du använda produkter anpassade för din hudtyp och tillstånd, DO IT 🙂 Kram Annica

 2. Linnéa skriver:

  Hej Annica!
  Först vill jag säga stort tack för en välskriven och inspirerande blogg, jag har lärt mig så mycket om hudvård tack vare dig!

  Jag undrar om du kunde tipsa om de bästa spf-krämerna som funkar som sista steg i sin dagliga hudvårdsrutin! Det är ju så viktigt att skydda sig året runt, men jag har lite svårt att hitta rekommendationer på bra skydd! (min dagscreme innehåller inte spf)

  Tack på förhand!
  Kram Linnéa

 3. Angelica skriver:

  Hej Annica! 🙂 tack för din ständiga entusiasm och
  tips/pepp med hudvård! Jag har en helt annan fråga. Din favorit BUS produkt för ansikte och kropp?
  Tänkte börja använda det igen och tänkte att det är lika bra att fråga dig som testar så mycket, så slipper jag testa mig fram i besvikelse! Tack! Kram från en hudterapeut till en annan

 4. Hanna skriver:

  Hej Annica, jag har en fråga angående Medik8 ögoncreme med spf 30. Är det normalt att det är korn i den? Lite grusig kan man säga. Det här är min tredje tub tror jag som är så. Har fått byta dom tidigare men alltså nu börjar jag tröttna lite 🙂
  Mvh Hanna

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Jag förstår din besvikelse och så ska det verkligen inte vara. Kontakta mina duktiga kollegor på info@skincity.se så ser de till att hjälpa dig på bästa sätt med din produkt. Det ska inte vara korn i denna men vet att några batcher inte riktigt har varit som det ska. Bra att du säger till så att vi kan ta det vidare med leverantör! Kram Annica

  • Sofia skriver:

   Min är också så! Det är korn i och den skiktar sig. Så nästa gång köper jag en annan.. synd att det finns så få ögonkrämer med spf i.

  • Erika skriver:

   Samma problem här. Fått byta 3 ggr men vid fjärde bytet så sa jag stopp, fick pengarna tillbaka och kör annan ögonkräm (dock utan spf).. orkade inte med byta efter 2 månader hela tiden. Min var småkornig och snörde sig i konsistens hur mycket jag än skalade tuben eller inte. Supertrist!

 5. Chatarina skriver:

  Hej, tack för att du tar dig tid att informera oss om hudvård och för att du svarar på alla frågor. Jag har denna rutin
  Precleanse: pc
  Rengöring:Jan Marini cleansing gel
  Exfoliering: pc bha 2%lotion men byter snart till pc 5% aha
  C vitamin: Klairs
  Serum: Klairs rich moist soothing
  Serum: Lee Jiham vita propolis ampoule
  Kräm: Lee Jiham Vita propolis
  På natten: PTR retinol serum
  Undrar om det ser bra ut? Jag är en kvinna på snart 60 år. Jag skulle vilja testa oljan ifrån Beauté pasifique, när i min rutin skulle den passa in? Om den nu skulle passa in

  Ögonkräm: Verso superbeye serum

  • Chatarina skriver:

   Oj, ögonserumet kom visst lite för sig själv

   • annica skriver:

    Hej Chatarina, Du har en superfin rutin ju! Massa underbara produkter och ingredienser, glöm bara inte att använda ett solskydd som ett avslutande steg i din rutin till dagen. Serum paradoxe är en fantastisk olja, kan varvas med LJH Vita propolis ampolue. Alternativ en till morgon och den andra till kväll!
    Kram Annica

 6. May Britt skriver:

  Hej.
  Hva är det bäste fukt serumet som jag kan ha under exuviance produktene?
  Kram.

 7. May Britt skriver:

  Hej
  Ja men jag är lite törr så tänkte jag kunne lägga noe annat under vespa på natten kram

 8. S skriver:

  Hej Annica! Tack för en SÅ bra blogg, lär mig alltid något nytt när jag är inne.

  Har för ett tag sedan diagnostiserats med Perioral Dermatit – fruktansvärt jobbigt! För mig ploppade det upp när jag började behandla eksemhy med stark kortison. Jag har nollbehandlade hela ansiktet i ungefär en månad men upplever verkligen en förbättring när jag testat Klairs Midnight Blue Calming Creme. Köpte den från er för ett tag sedan, men öppnade burken först nu. Ljuvlig!

  Jag vet att jag läst i din blogg om PD tidigare men kan inte hitta inlägget nu, har du några generella tips/produkttips för hantering av PD? Finns det någonting (utom att ha tålamod och inte pilla…) du kan rekommendera att göra? Känner mig så fruktansvärt ful om dagarna med stora utslag i ansiktet, även om de är på bättringsvägen.

 9. Nicka skriver:

  Hej på digen ögonpenna du kan rekommendera ?märker att jag regerar på janeirdale de blir torra röda ögon har kommit fram till de efter några år .Den sitter bra på huden annars.Använder Exuviance produkter känslig torr hy.Och en concealer jag kan ha under ögon och på ögonlock? kram

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »