Scrolla för att läsa mer

AGE Interrupter – Maxa nyttan på natten!

Jag fortsätter på SkinCeutical och jag vill rekommendera er en GALET BRA nattcreme… en riktig Rolls-Royce! SkinCeuticals avancerade AGE Interrupter som är en creme-upplevelse utöver det vanliga!!!

AGE Interrupter jobbar age-smart och är en avancerad behandling för synliga tecken på en åldrande hud. Cremen ger en HELT ljuvlig känsla på huden. Dessutom är den fantastisk på AGE, som står för Advanced Glycation End products. Det är en process där kroppen inte bryter ner glycation, som är socker. När glukos eller socker, inte bryts ner flätas hudens kollagenfibrer och elastinfibrer ihop och huden bildar rynkor och förlorar sin spänst. Denna Interrupter stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar hudstrukturen. Här finns 30% Proxylane, super på fukt och näringsämnen, blåbärsextrakt som är en välkänd antioxidant och fosfolipider. Tillsammans motverkar de ”glykeringen”. Och ännu bättre, cremen ökar hudens fukthalt och stärker hudbarriären, så att vi får en fin jämn och riktigt motståndskraftig hud.

Cremen kan appliceras på fördel på kväll och perfekt för torr och mogen hud. Ja, som ett trollspö förvandlar den min hud under natten med Zero Waste och maximal nytta och resultatet efter endast EN natt var ögonbryns höjande.

Ett tips: Applicera Reservatroal B E under nattcremen som jag har skrivit om tidigare här, för en ytterligare maximerad effekt på huden.

På tal om natt, har ni testat Skincitys eye mask ännu? Denna underbara sovmask i silk har jag själv börjat sova med varje natt, den stänger ute allt ljus och hjälper mig att snabbare gå ner i vila. Den är ultramjuk mot huden och ger en liten tyngd mot ögonen. Låt inte den tiden gå till spillo utan utnyttja den maximalt med riktigt bra produkter som verkligen gör skillnad när vi sover. Time is money och slösa inte med tiden på natten. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 svar till “AGE Interrupter – Maxa nyttan på natten!”

 • (46) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ranveig skriver:

  Hei! Hva er forskjellen på resveratrol og retinol? Er resveratrol mildere enn retinol? Eller er det samme sak? Kunne du laget et innlegg om forskjellen på disse: resveratrol, retinol og tretinoin? Blir litt forvirret 🙂

 2. Lena skriver:

  Såg på en blogg att ni ska lansera egna borstar 🙂 När kommer dom?

 3. Nicka skriver:

  Hej Annica vad skulle du rekommendera i Paula chouse produkter? om man har torr känslig mogen hy kärlbristningar kinder. Ibland rosacia på näsan tror de är det.Skulle vara toppen få veta från dig här Annica hoppas det går bra Mvh.

  • Nicka skriver:

   Tillägga vill att det ska jobba med fasthet rynkor och få glöd? lyster. Kram

   • annica skriver:

    Hej Nicka, Om du har rosacea rekommenderar jag dig att börja med Calm redness reilef-serien eftersom serien plockats fram för att passa just denna typ av tillstånd. Finns som Normal to dry eller Normal to oily beroende på tillstånd. Normal to dry låter helt klart som din serie 🙂 Även denna milda serie arbetar helt anti-age. Något som alltid ligger till grund i Paula’s Choice produkter.
    Kram Annica

 4. Helena skriver:

  Vad har du i ansiktet på dessa bilder? sån otrolig hy…hur sminkar du för att se så naturlig ut?

  • annica skriver:

   Hej Helena, TACK!! AGE Interupter och bilderna får verkligen tala för sig själva 🙂 Amazing! Primer-effekt och något utöver det vanliga något som du verkligen måste testa för att förstå dess magi! Kram Annica

 5. Johanna skriver:

  Hej Annica!
  1 år sen jag födde mitt barn nu och har fortfarande kvar den bruna hormonranden på magen. Har du tips på produkter som kan få bort den? Kram

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Åh, hormonella pigmenteringar kan verkligen vara envisa och svåra och är ofta något som försvinner med tiden. Men självklart kan vi hjälpa till på traven. Tycker verkligen att du kan titta på Lotion P50 Corps som ger ojämn hudton och struktur en ordentlig omgång. Glöm inte solskyddet! Kram Annica

 6. Emma skriver:

  Hej Annica, jag blir så otroligt röd i huden (ansiktet) när jag tränar. Finns det något man kan göra för att minska denna rodnad?

  • annica skriver:

   Hej Emma, Hudens cirkulation sätts igång och detta är något som gör att kärlen blir mer framhävande, något som kan vara svårt att arbeta bort då detta är en naturlig funktion i huden. Men tänk på att återfukta huden och kroppen väl så att du syresätter din hud! Kram Annica

 7. Jennie skriver:

  Hej,

  Kan du inte berätta lite mer om SkinSeuticals retinol ? 🙂

  Kram Jennie

  • annica skriver:

   Hej Jennie, Superbra tips något som jag ska lägga fokus på. En produkt där man verkligen ser drastiska resultat. Viktigt med invänjning men…. WOW! Kram Annica

 8. Em skriver:

  Gaaaaaaah!!!!! Kylan!!! Stramar i ansiktet 🙁 Sovit med paula’s choice fuktmask, den röda. Hur många nätter kan jag sova med den? Körde den som mask 30 min i söndags och sov med den inatt, har vespera under

 9. Gabriella skriver:

  Tack så jätte mycket för ditt svar! Känns alltid så tryggt när du kommer ned rek och verkligen tar dig tiden till att hjälpa mig! Så snällt jag beställer hem solskyddsfaktorn ifrån dermalogica kan jag använda den efter smoothing creamen som sista hudvårdssteget i min rutin då jag redan har en dagkräm som jag gärna vill använda… eller finns det ett annat spf som du kan rek som är riktigt bra som absolut ej lämnar en vit hinna och som bara är spf och ej någon dagkräm eftersom att jag redan har en ☺️ Och ifall du tycker att jag bara ska köra på dermalogica spf 50 så undrar jag om den är tunn och ej sä där fet sä att jag får utslag? Finns en del solskyddsfaktor för ansikte så vart lite osäker på vilken jag ska ta tack återigen för att du alltid hjälper mig! Får mig att känna mig så otroligt trygg! Så vågar ej fråga någon annan än dig när det kommer till hudvård som du säkert redan förstått hehe… och dessa två torrhetsfläckae jag fått har jag nu tyvärr haft en hel vecka tom i 10 dagar de är två är väldigt tunn och torr men fläcken har fortfarande ej försvunnit kan det ta sån tid? Tänkte om jag kanske behöver applicera något speciellt bara på dessa två områden kanske någon kräm? Så att de försvinner snabbare för ska på ett stort bröllop om två veckor och vill gärna då bort dessa två fläckar innan dess hoppas de finns en bra lösning ☺️ Vart lite orolig då de gått ca 10 dagar nu…

  Önskar dig en underbar dag!
  Massa Kramar
  Gabriella

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Du kan med fördel använda Solar defense booster efter Skin smoothing cream 🙂 Helt rätt! Mycket lätt i sin konsistens trots SPF50 och ger ingen vit hinna så denna tycker jag absolut att du ska addera till din rutin. Torrhetsfläckar kan vara lite knepiga då det kan bero på många faktorer och eftersom du har en bra rutin är detta något som hjälper till. Men är det en obalans inifrån kan även kosten vara bra att se över. Extra Omega tillskott kan ibland behövas hos den riktigt torra huden. Dermalogicas Barrier repair hjälper huden att reparera och stärker upp hudens barriär! Appliceras efter Skin smoothing cream i din rutin. Kram Annica

 10. Malin skriver:

  Hej! Måste bara skriva att vilka bra floppisar man fick för ett tag sen ! Varit i Thailand 1 månad och använt de varje dag!inte blivit slitna alls.
  Pausade där min ordinarie hudvård (verso och PC) och hade bl.a. neutronena ansiktstvätt Alltså vilken skillnad på rengöring och rengöring! Huden mådde inte bra!

  • annica skriver:

   Hej Malin, Åh vad glad jag är att Flip-flopsen verkligen passade dig under en semester i Thailand. Så fint att du tar dig tid att återkomma och berätta 🙂 🙂 Skönt att kanske vara hemma iallafall och återgå till din rutin och det huden vill ha.
   Kram Annica

 11. Caroline skriver:

  Ser ut att ge fantastiska resultat! Synd dock att så många av de spännande cremerna innehåller parfym. Det är en ingrediens som min hud verkligen inte gillar och knappast ngt som kan ge ngn som helst positiv effekt på huden. Använder pc, men trivs inte med deras cremer och tycker det är svårt att hitta bra parfymfria alternativ som ändå känns effektiva och lyxiga.

  • annica skriver:

   Hej Caroline, En liten mängd för att neutralisera vissa ingrediensers dofter finns i en del produkter. Men är framställt för att inte stressa din hud eller den som lätt kan reagera på doft. Men önskar du helt parfymfritt finns annars Paula’s Choice som ett mycket effektivt märke 🙂 Kram Annica

   • Caroline skriver:

    Tack för ditt svar. Som jag skrev använder jag pc men gillar inte deras cremer. Men funderar på att prova ngn nattcreme från Biologique R. Letar efter ngt som dels stärker huden (blossar lätt och får synliga blodkärl), och dels får huden att se mer utvilad ut än vad man som småbarnsförälder är .

    • Therese skriver:

     Hej Caroline!
     Förlåt om jag lägger mej i men jag känner som du och vill bara rekommendera BR! För många luktar deras produkter skumt men.själv diggar jag dom rena dofterna! Inga parfymer här inte!! Pröva! Dom har en magisk kräm som heter pigm400 som man blir jättefin av! rekommenderas varmt!
     Lycka till!

    • annica skriver:

     Hej Caroline, Ja men så sant 🙂 ledsen för det. En underbar creme som jag verkligen tycker att du ska börja med från Biologique recherche är Creme verte espoir 🙂 Återkom gärna med vad du tycker om denna. Kram Annica

  • Molly skriver:

   Hej!

   Har samma problem, känslig för parfym. Har du kikat på Dermaceutic? Jag använder deras K-Ceutic, som dagkräm, funkar jättebra och de har effektiva produkter som inte doftar. Vänligen Molly.

   • Caroline skriver:

    Tack för ditt tips, den verkar jättebra. Vad använder du som nattcreme?

    • Molly skriver:

     Hej!

     Just nu använder jag Hyal Ceutic från samma märke. Dagkrämen K-Ceutic är lite tonad, men inget som stör eller “blir för mycket” på huden, det smälter in och blir jättefint. Bra underlag för makeup. Det bästa är att den har Spf 50 och även kan användas runt ögonen : ) Vänligen Marie K.

 12. Maria skriver:

  Hej, jag har precis börjat använda r- retionate från medic 8. Har även precis köpt resist bha och undrar vilken syra jag kan lägga till för att få lite mer ”schwung” ? Har lift serumet från Frankincense och c vitamin booster från PC. Har generellt en bra hud men jag vill ha en mer definierad käklinje och något riktigt bra för halsen. Det där med att jobba med olika serum är ju intressant och undrar om jag kan kombinera det jag har med AGE interrupter, Reservatroal BE och HA intensifier corrective? Eller har du en annan effektivare lösning? Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Vilken fantastisk rutin och produkter du har och du har egentligen så mycket schwung som det går med fantastiska r-retinoate. Så tycker du gör rätt i att boosta med övriga ingredienser som din hud behöver för att bevara och förfina ett resultat. Jag tycker absolut att du ska addera AGE interrupter, Reservatroal BE och HA intensifier corrective till din rutin 🙂 Glöm inte ditt SPF!
   Kram Annica

   • Maria skriver:

    Tack, jag gör så..tänker testa Elisabeth Arden som du rekommenderade! ingen aha nån gång i veckan då? Kram Maria

    • annica skriver:

     Hej Maria, Eftersom du har syra från PC idag tycker jag att du med fördel ska addera AHA-syra från detta märke om du vill ge en liten extra boost framöver 🙂 Kram Annica

 13. Anette Magnusson skriver:

  Hej Annica!
  Jag har börjat använda SkinCeuticals
  På natten:
  Retinol 0.3 ( använder varannan kväll)
  AGE Interrupter
  På dagen:
  H.A Intensifier
  Face Cream Triple Action
  De första dagarna kändes det fantastiskt bra men sen har jag blivit väldigt torr o fnasig av dom.
  Kan det bero på att det är en invänjningsperiod eller att min hud inte tåler dom?
  Hur lång tid ska jag vänta om det handlar om inväjning? Ska tillägga att jag har en mogen yttorr lite känslig hud.
  Tacksam för svar
  Kram Anette

  • annica skriver:

   Hej Anette Magnusson, Det kan ta lite tid innan man känner vad retinolet kan ge för effekt och lätt att gå på lite för fort på med retinol av just den anledningen. Så bra att dra ner på användningen på retinolet till var tredje kväll och addera H.A. Intensifier till kvällen när du inte har retinolet innan din creme. Återkom gärna hur det går 🙂 Tror bara att det har gått lite för fort fram så att huden har blivit lite överaktiverad.
   Kram Annica

   • Anette Magnusson skriver:

    Tack snälla för ditt svar!
    Ja jag ska prova med det!
    Vilken rengöring rekommenderar du i samma serie?
    Kram Anette

    • annica skriver:

     Hej Anette, Du kan med fördel använda rengöringen och leave-on exfoliering från Biologique recherche 🙂 Tänk bara på att inte applicera din exfoliering innan de mer aktiva stegen som Retinol. Det kan även vara till en fördel att pausa lite med retinolen under tiden som du vänjer in Lotion P50 till din rutin!
     Kram Annica

    • Anette Magnusson skriver:

     Eller kan jag använda rengöringsmjölken lait vip o2 och lotion P50W från Biologique Recherche i min hudvårdsrutin? Är nyfikna på dom

  • Anette Magnusson skriver:

   Kan det vara så att några av produkterna är väldigt aktiva? Jag fjällar på vissa delar av ansiktet och känns väldigt stramt. Rynkorna känns mer framträdande nu

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »