Scrolla för att läsa mer

Nytt på Skincity: Produktrecensioner

Skincity.seVad tycker ni om den nya designen på Skincity? Jag är sååå nyfiken på att höra! Vår tanke och ambition var att liksom ta vårt koncept och förädla det. Inte göra några mega nya spacade grejer utan mer förfina allt vi vet ni gillar och som vi oxå gillar i en ny fräsch wrapping som andas 2018 ( eller kanske 2022 😉 ) förenkla sånt som varit krångligt, förtydliga sånt som känts otydligt, lyfta sånt som är viktigt i ett tilltalande format med bihållet vår Skincity anda.  Hoppas ni gillar det ni ser..

Hela Skincity är inte nytt men mycket har fått en ny look och en ny feeling, tex alla symboliserande bilder för alla våra kategorier, hudguiden som varit trist i sitt format har fått nytt liv och vi kan visa våra filmer och kampanjer på ett, för er mer härligt sätt. 🙂

Vi har ett par nya funktioner och jag skulle framförallt vilja lyfta fram en funktion som vi lagt till helt baserat på era önskemål, nämligen produkt recensioner. Som en gammal envis en, som jag är har jag varit emot detta länge.. eller så här.. jag är inte alls emot det jag tycker det är toppen… älskar ju själv att läsa vad andra tycker MEN jag tycker allt för ofta det blir irrelevanta kommentarer då det visar sig när man läser trådar att personen som kanske dissat en produkt köpt helt fel produkt för sin hudtyp/ hudtillstånd. Tex en creme för torr hy och den som recenserar är fet i huden. Inte konstigt att man tycker den är skit då. Samma sak gäller att man recenserat på en site en produkt, men sen när man läser så ser man att personen faktiskt köpt den på en resa utomlands eller på någon suspekt webbshop.. dvs.. den kanske var gammal/fejk?

Jag och vi på Skincity har känt att om vi ska ha recensioner på siten så måste vi göra det på ett sätt så att det blir så relevant som det bara går för er som ska läsa och ta del av dem. Innan vi kom på hur vi skulle göra det, så ville vi inte ha recensioner. Men nuuu såå … nu tycker vi att vi har hittat ett sätt som ger er all frihet samt ger er en trygghet att om ni läser en recension om en produkt, så kan ni  ETT veta att den är köpt hos oss (dvs att den är äkta) och alltså kommer från en “verifierad köpare”. För att recensera på Skincity måste man nämligen kunna visa att man har köpt produkten hos oss. TVÅ man måste fylla i ett par frågor om sin hud etc så att den som läser på ett ungefär kan se utgångsläget och ställa det i relation till sin egen hud. Ja sen vet vi att alla kanske inte har korrekt uppfattning om sin hud.. men detta är i alla fall ett sätt att säkra upp så långt vi kan att ge er en bättre förståelse varför man tycker så eller så om en produkt.

Skincity.se

Detta gör ju att på Skincitys produkt rekommendationer kommer ni kanske inte att hitta mest antal recensioner (vi begränsar ju det en hel del) MEN tanken är att ni ska kunna hitta de mest kvalitativa omdömena/ recensionerna/ kommentarerna om produkterna här.

SÅ som sagt… För att kunna skriva in en recension måste man ha handlat produkten hos oss för att vi ska så långt vi kan garantera en rättvis recension. Man får även svara på några frågor om ens hud och eventuella hudproblem, för att andra ska få en bättre förståelse om just er hud och kunna jämföra med sin egna. Sedan är det bara att börja tipsa, inspirera, beskriva textur, något ni inte gillade, doft, secret tips, ja you name it….

skincity.se

Så my lovely.. in med er och berätta vad ni tycker om de produkter ni köpt och läs om vad andra skriver.  Hoppas ni kommer gilla detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 svar till “Nytt på Skincity: Produktrecensioner”

 • (35) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ylva skriver:

  Önskar att man kunde filtrera bättre . Tex serum, då skall man kunna välja c vitamin eller Retinol tex.

  • annica skriver:

   Hej Ylva, Det är en suuuuperbra input! Filtrera på ingrediensnivå, bra att du delar dina tankar. Kram Annica

   • Elin Johansson Hoff skriver:

    Jag önskar att man även kunde filtrera på t. Ex. Oparfymerad och icke-djurtestad!

    • annica skriver:

     Hej, Suuperbra input! Tar alltid med mig alla förslag. Du är alltid välkommen att återkomma till mig eller någon av mina duktiga kollegor på Skincity om det är någon speciell produkt du har fundering kring.
     Kram Annica

 2. Petra skriver:

  Jättebra! Det här har jag väntat på!

  Jag har en fråga ang solskydd från Jan Marini. Det finns ju två varianter Physical protectant och Antioxidant Daily Face Protectant. Jag undrar vad skillnaden egentligen är på dessa? Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ev ska köpa.
  Min hy är yttorr med gamla acneärr (ej röda) och lite stora porer och som blir fet och blank frampå eftermiddagen. OM jag inte har på bareMinerals mineral veil, då kommer blankheten först på kvällen.
  Nästan alla solkrämer jag provar känns feta på min hy. Och jag har provat många, men aldrig de från Jan Marini.
  Vilken av dessa två skulle passa mig bäst tror du?
  Och, ska/bör man ha en vanlig dagkräm under eller räcker det med endast solkräm? (Jag tänker då i första hand på dessa två från Jan Marini.)
  Just nu använder jag Elemis Pro-Collagen Marine Cream eller Pro-Radiance Illuminating Flash Balm på morgonen (vilka jag tycker mycket om) och därefter lägger jag på Elemis liquid layer. Dock känns den för fet för min hy, så jag kanske ska hoppa över dagkräm helt och hållet (oavsett märke på dagkräm och solkräm)? Vad tycker du?

  • annica skriver:

   Hej Petra, Tack för dina ord och att du återkommer 🙂 Båda är fantastiska och jag är verkligen ett BIG FAN av båda. Men lite skillnader då.. Physical är mer anpassad för den lite känsligare huden och även den riktigt blossigt käsnliga huden. så ett säkert kort för den med känslighet. Antioxidant daily är ofta den man som blandhy upplever smälter in fint i huden. Kan även räcka som ensam creme efter serum om man inte har en allt för torr hud. Tror att det är precis vad just du söker efter. Feel and love!
   Kram Annica

 3. Jessica skriver:

  Ni har verkligen lyckats! Som ni brukar… det har aldrig hänt att jag med en gång tyckt att den ändrande hemsidan är såååå mycket bättre än den gamla men er uppdatering kändes helt rätt och så fräsch!

 4. I skriver:

  Har verkligen efterfrågat recensioner av produkter, toppen! 🙂
  Jag har en fråga som inte riktigt hör till inlägget. Jag ska åka till värmen med min familj som är riktiga soldyrkare. Jag kommer därför oundvikligen spendera mycket tid i solen men såklart smörja in mig rikligt med solskydd!
  Jag använder Exuviance produkter (gentle cleanser, soothing toner, vespera serum, hydrating eye cream, ultra restorative cream och triple microdembrasion). Funkar dessa att ha med i värmen? Eller bör jag med tanke på tiden i solstolen använda något annat under den tiden? Bör jag sluta använda produkterna en tid innan?
  Tack för en fantastiskt bra blogg!

 5. Em skriver:

  Annica, jag har börjat träna på lite andra tider än tidigare.. Innan körde jag bara kvällsrutinen efter duschen på kvällen efter träning men hur gör jag när jag tränar mitt på dagen? Köra hela morgonrutinen en gång till eller hur gör man?

 6. Johanna skriver:

  Hej! Jag undrar om du har några kontakter eller bra koll på hudvårdssalonger även i Skåne? Jag är själv spaterapeut sedan gymnasiet men tänkte försöka våga mig på en ansiktsbehandling av någon annan än mig själv för en gång skull. Har svårt att bestämma vem jag ska vända mig till då jag sett alldeles för mycket slarvpellar på olika praktiktillfällen och har därför låtit bli i rädsla för att någon ska göra min hud värre haha. Men en ordentlig djuprengöring hade suttit bra nu… skulle du ha något tips så får du gärna dela med dig!

  Tack för en underbar blogg och hemsida!

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Det kan alltid vara bra att ta kontakt direkt med en leverantör inom Sverige för att se vilka auktoriserade hudterapeuter de har där du bor 🙂 Så kan de tips om duktiga terapeuter som passar just dig och din hud!
   Kram Annica

 7. AnnaKarin skriver:

  Snyggt! Ni har revolutionerat hudvårdskulturen i Sverige! Så mycket mer tillgängligt och dessutom lättare att lära sig/snabbt få råd av proffs. Har bara en önskan: kundklubb! Få möjlighet att samla poäng, specialerbjudande, spara råd från era hudterapeuter osv. . Kram:)

 8. Ranveig skriver:

  Hvor finner jeg recension på Skincity hemsida? Kan ikke finne det

 9. Evelina skriver:

  Den har blivit så fin och bra nu väntar jag barapå någon typ av medlemskap där man tex får välja gåvor och får extra erbjudanden då man handlar mer

 10. Gisela skriver:

  Hej Annica!
  Jättefin uppdatering av sidan, den vart ljus, fräsch och mer modern 🙂 Toppen med recensioner till våra personliga favvisar!
  Dock skulle jag jättegärna vilja ha en sidnot om vad som skulle passa bäst som kombo till den produkt jag vill köpa, tex PC c-vitamin booster som blir extra magisk när man använde 2% BHA liquid innan som du skrev här i veckorna! Såna råd och inlägg ÄLSKAR jag! Så något sånt vore underbart! Så man slipper sitta och leta fram och tillbaka här i gamla inlägg hela tiden
  Kram Gisela

  • annica skriver:

   Hej Gisela, Tack för mycket fina ord och att du tar dig tid att återkomma 🙂 Super DUO produkter eller POWER COUPLES kan jag gärna lägga mer fokus på.
   Kram Annica

 11. Lena S skriver:

  Åååå, äntligen recentioner. 🙂
  Jag gissar att de flesta av oss som läser recensioner känner till nackdelarna du nämnde men gärna vill ha recensioner ändå. Ett alternativ vore att ni hudterapeuter kunde kommentera en recension om man misstänker att det finns en särskild orsak till att det inte fungerar. Lovord för att den som recenserar kan skriva ålder, hudtyp samt fokusområden. Så nyfiken på vad andra ska skriva om mina favoriter.

  • annica skriver:

   Hej Lena S, Superbra input! 🙂 något som vi idag bemöter för att lättare kunna hjälpa kunden som tidigare kanske inte känt att den hittat rätt! Kram Annica

 12. Mikaela skriver:

  Hej! Önskar att man kunde sortera på veganskt! Hade underlättat så himla mycket. Senast fick jag svar att ni inte hade någon vegansk toner i sprayform… Vilket jag vet att det finns. Så vore toppen! 🙂

 13. Susanne Öberg skriver:

  Jag har ett önskemål till kommande ändringar som ni planerar.
  Jag önskar att man på sin inloggning finns en flik där man kan skriva in sin morgon- och kvällsrutin.
  Tex olika boxar för “Rengöring”, “Exfoliering”, “Serum” mm sedan även vad man har för specialvård med masker och peeling osv. Detta så man kan fylla i och om man har en fråga sedan till kundtjänst så kan dom se ens rutin och på så vi slipper man skriva varje gång vad man har.
  Det måste finns boxar att “tända upp” för vi alla kör ju med olika många produkter.
  I övrigt är er sida fulländad 🙂

 14. Ebba skriver:

  Hej! Jag har en fråga gällande recensionerna. Jag köpte för knappt en månad sen en kräm som jag vill recensera nu. Men när jag går in på min beställning och klickar vidare till den krämen står det att sidan inte finns. Söker sedan på krämens namn och får upp den, men den ser ut att ha ändrat bild – och kanske därmed även koppling till min beställning även fast det är exakt samma. Hur gör jag då för att recensera?

  • annica skriver:

   Hej Ebba, det låter på din beskrivning som att det är en produkt som ersatt med en ny. Dessvärre går det inte att recensera den nya eftersom det inte är den som du köpt. Ofta ändrar man någon ingrediens och formulas så att produkten kan upplevas lite annorlunda i sitt nya jag. Säkrast blir därför att man enbart kan recensera exakt den man köpt och inte en ny variant som kanske beter sig annorlunda. Du är mer än välkommen att recensera alla andra köp du gjort hos oss. Do it!

   Brukar roa mig med att läsa vad ni skriver på de olika produkterna, så bra funktion tycker jag : ) Kul att du använder den. Kram Annica

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »