Scrolla för att läsa mer

TARMRENSNING

Probioskin

Är ni redo för en riktig vårstädning inifrån?

Maria Åkerbergs kosttillskott Probioskin tar hudvården till ett vidare perspektiv genom att vårda huden inifrån. Probiotika är ett samlingsnamn för mjölksyrebakterier eller det vi kallar de ”goda bakterierna”, som faktiskt behövs för att vi ska fungera och överleva. Bakterierna finns i mag- och tarmkanalen, i våra slemhinnor och på huden och innehåller 4 miljarder mjölksyrebakterier. Jajamen ni läste rätt! Och de behövs för att skapa en balanserad bakterieflora i magen och i tarmarna, super viktigt för vår totala hälsa och inte minst för vår hud. Den ökar hudens motståndskraft genom att förstärka immunförsvaret och dessa goda bakterier minskar också inflammationerna i huden.

probioskin

För att kicka igång riktigt ordentligt kan man köra en detox kur, som jag själv gjorde härom dagen. Det blir en riktig genomkörare av kroppen. Ni tar 10 tabletter med ett STORT glas vatten det sista ni gör på kvällen. Natten blir som vanligt men förmiddagen kanske inte riktigt blir som vanligt. 😉 För att bespara er från detaljer så make sure att inte planera in något viktigt dan efter.

Det här är ett tips som jag fått av en jag känner som gjort som tyckte det var så bra. Dock är detta ITNE enligt rekommendation från tillverkaren och verkligen på eget bevåg.. Normalt är ju att man tar enligt anvisning men jag testade och  ja härligt kanske är fel ord 😉 utrensning kanske är mer passande men det känns som en nystart… vilket jag tycker är härligt. Känns som tarmarna fått sig en riktig storstädning så att säga. 😉

probioskin

Efter denna lilla kur kör jag som vanligt 1-3 tabletter dagligen i samband med måltid och till det ett stort glas vatten. För er som hoppar den stora kickstart utrensningen kan köra på med enbart 1-3 tabletter dagligen. Det är ju det som rekommenderas det andra är verkligen eget laborerande så det får ni göra på egen risk så att säga.

Probiotika är ett kosttillskott, för att underlätta matsmältning och näringsupptag. Oavsett om vi äter nyttigt eller inte så har många av oss för lite av de goda bakterierna. Med ett extra tillskott av dessa våra tarm vänner, tar kroppen upp mer av nyttigheterna vi äter och det återspeglas på vår hud och vår hälsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 svar till “TARMRENSNING”

 • (28) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Hej Annica!
  Detta måste testas. Några andra kosttillskott du kan rekommendera?
  Trevlig påsk!
  /Sofia

 2. S skriver:

  Hur många olika är det i den där?

 3. Anna skriver:

  Skulle så gärna vilja ha tips på ögonkräm mot mörka ringar, om det nu finns nåt som funkar… och som man inte blir ruinerad av 🙂
  Behöver också mycket fukt!

  Kram A

 4. Malin N skriver:

  Hej! Jag har en massa röda prickar i ansiktet (kan vara prickar som blivit kvar efter klämda finnar), pormaskar har försvunnit men prickarna är kvar, hur ska jag göra? Ska jag träffa en hudterapeut eller en hudläkare och har du några produkter att föreslå för att sudda ut röda prickar i ansiktet?

  • annica skriver:

   Hej Malin N, Detta är ett tillstånd som ofta går att förbättra med bra val av produkter. Iallafall som en bra start innan du går till läkare så detta är vad jag rekommenderar dig att iallafall börja med. Men önskar du söka läkarhjälp är detta något som du självklart ska göra.
   Skicka gärna in mitt hudtest för en komplett rutin anpassad för just din hud för att komma igång med en bra behandling!
   Kram Annica

 5. Gabriella skriver:

  Hej fina du! ☺️ Tack så jätte mycket! Tack, tack, tack! Har bara en liten fråga här… undrar om du har några tips på ögonmasker kan vara skönt och framförallt bra att applicera så där någon gång för det lilla extra 🙂 hittade en ansiktsmask ifrån märket shiseido som heter ”Benefiance” dock så verkar ni tyvärr inte ha den ☺️ Btw, så fortsätter jag med rutinen du skrev till mig så hoppas jag att det blir ännu bättre med lite tid då jag nu trots allt ändå använt de ett tag ☺️ Så du tycker att jag kan köra på vita propolis sheet mask inklusive dropparna för det lilla extra någon gång? Alltså inte varje dag? Tänkte dä jag redan har en rutin med återfuktning samt booster osv… och de från ljh lär väl inte täppa till hyn så att man får finnar eller pormaskar hehe… ville även bara tillägga att jag har ca 4 st inkapslade finnar som är väldigt små de syns knappast men känns då jag brukar känna på hyn ibland för att se om jag fått någon finne och ifall dessa försvunnit… lär de försvinna efter ett tag med denna rutin? Känns lite jobbigt då jag haft de ett litet tag nu ☺️

  Glad Påsk! Hoppas du får en fin helg

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Cucumber de-tox hydrating eye patches är en ögonmask som jag verkligen tycker att du ska addera till din rutin. Perfekt att låta ligga strax innan makke-up fär extra lång hållbarhet eller när du känner att huden behöver extra fukt och lugnas.
   Du kan med fördel använd Vitoa propolis varje dag om du önskar 🙂 Perfekt för att ge huden det lilla extra! Att huden får plitor när man nyligen ändrat i sin rutin är inte helt ovanligt. Så viktigt att du försöker hålla dig till dina produkter och inte ändra om allt för mycket.
   Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Hej Annica, tack så mycket! Är denna ifrån Peter Thomas bättre än shiseidos som jag skrev? vissa produkter har ju lite höga priser och när man väl köper för ett lite högre pris vill man ju att produkten ska vara riktigt bra hehe för känns ibland som att vissa personer bara rek allt för dyra produkter som knappt är bra vilket inte känns så bra… nu menar jag förståss inget mot dig utan allmänt hehe… undrar även vilken vita propolis du menade? Krämen eller dropparna? Använder boostern från dermalogica inklusive smoothing creamen kan det bli too much med vita propolis? Eller tycker du att dem gånger jag enbart vill applicera lite av vita propolisen att jag kan hoppa över smooting creamen men att jag använder boostern så att de inte blir för mycket återfuktningskrämer? Kanske täpper till? Samtidigt vill jag inte förvirra hyn med massa olika krämer vilket lätt kan hända så att man inte får nya ovälkomna gäster i ansiktet istället för att hålla den i balans ☺️ Menade mer något man kan applicera då och då för specifika dagar osv… undrar även om du läste min kommentar om elemis pro collagen krämen? Jätte tacksam för svar ☺️ Ps kanske finns det något annat som ger maximal lyster vilket man ibland kan vilja ha ifrån ett annat märke? Någon återfuktningskräm eller sheet mask vilken tycker du vore strålande som verkligen gör jobbet… jag får lyster väldigt snabbt också då min hy har de i sig.. har ej en trött och glåmig hy bara ibland väldigt sällan ville bara poängtera det så att du vet ☺️ Hoppas jag finner något denna gången via din hjälp för finns alltid bättre produkter då de är så många så gärna något som man blir nöjd med och som uppfyller de man är ute efter

    Önskar dig en fin helg Kram

    • Gabriella skriver:

     Ps hoppas du ej tar mig fel ☺️ Men kan ibland uppleva att man på skincity hos er bara får rek utan att produkten ens behövs eller är något för en och bara får rek på produkt med hög pris just för att man ska köpa sånt märker man av ganska så snabbt när man själv jobbar med företag men känns bara trist och ens tillit försvinner då man enbart vill ha en bra rek med ärlighet så att man faktiskt kan känna att man får den där tilliten lite trist kan ibland just pga detta med ställe flera frågor just för att vara säker då man ej vill få en produkt rek bara för priset när jag tex kanske inte ens behöver produkten osv hoppas du förstår

  • Lena skriver:

   Kanske kan du prova Dermalogicas Daily Resurfacer? Jag tycker dom ger så fint glow och jag blir så slät och fin.
   Men det kanske krockar med något du har? Annica svarar säkert men ville bara tipsa om en grym dermalogicaprodukt

 6. Cissi skriver:

  Hej, jag ÄLSKAR by terrys cc serum i Sunny Flash men den är för dyr för att använda ”varje dag” för mig… Har du något bra lite mer rimligt prissatt alternativ? Funderar på om Vita liberatas body blur fungerar lite liknande i ansiktet? Har du nåt annat förslag? 🙂
  Glad påsk!

 7. Em skriver:

  Klickat hem exuviance claryfing facial cleanser, använder idag purifying men har lite tilltäppta porer som inte vill ge med sig. Kan jag använda båda två? Dubbelt? Eller en morgon och en kväll?

  • annica skriver:

   Hej Em, Du kan börja använda dessa morgon och kväll om du önskar 🙂 Bra med en kombination och bra att kombinera vid en övergång. Använd då med fördel Purifying till kvällen då du ofta har en lite rikare nattcreme, då denna rengöring är mer aktiv.
   Kram Annica

   • Em skriver:

    Hmm vill inte byta helt… Jag fortsätter med purifying och kör en andra omgång med clarifying på de utsatta områdena en gg om dagen istället 🙂 Är bara vid käken och lite upp på kinden, resten av ansiktet är rent och i bra balans

 8. Ranveig skriver:

  Hei Annica! Kan du fortelle litt om stoffet DMAE i hudprodukter? Hvor bra er dette? Gir det resultater med 3% DMAE i et serum for eksempel?
  Ha en fin helg! ☀️

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Koncentrationer kan vara så varierande beroende på bas och övriga ingredienser. Återkom gärna med vilken produkt du har tittat på 🙂 Kram Annica

 9. Jenny skriver:

  Hej om man har problem med stora inåtfinnar men använder exfoliering och dermalogicas hydrating masque två gånger i veckan plus massor med återfuktande produkter, vad ska mn då göra? Har du något extratips?
  Mvh Jenny

 10. Mona skriver:

  SNÄLLA rabatt PÅ Exuviance

 11. Josefine skriver:

  Hej!

  Jag gillar verkligen Skincity och era tester/produkter, använder Paulas choice rengöring och bha samt Clarins hudvård. Min acne har blivit så mycket bättre på senaste tiden. Dock har jag ett litet bekymmer: brukar använda beauty flash balm på morgonen, när jag sedan tar foundation så “korvar” det sig på huden. Har du något tips för att motverka det?

  Mvh
  Josefine

  • annica skriver:

   Hej Josefine, Så glad att du uppnått så fina resultat med riktigt bra hudvård 🙂 Upplever du att den rullar på huden kan du testa att använda lite mindre av produkten och försök att applicera kommande steg ganska direkt efteråt, så att du inte väntar in den. Den smälter fint tillsammans med en foundation och har den “torkat” kan den ibland rulla. Den kan även blandas direkt i din bas/foundation. Testa och återkom hur det går!
   Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »