Scrolla för att läsa mer

Brun utan Sol som jobbar Nattskiftet

James Read Sleep Mask

Smarta produkter som gör jobbet medans man sover går jag igång på. Under våren/sommaren och si så där var tredje/fjärde kväll byter jag ut min nattcreme och kör Jeames Read Sleep Mask Face istället. Tänk att få en snygg färg och en mjukare hud medans man sover!

James Read Sleep Mask

Som med alla BUS produkter så är det viktigt att grunda ordentligt för en jämn och hållbar ton. På kvällen förbereder jag huden med en exfoliering och sedan klappar jag in mitt Essence water och följer sedan upp med min älskling HA intensifier. Låt produkterna sjunka in och you are ready to go för den smarriga masken.

James Read Sleep Mask

Hur fungerar den? JR Sleep mask face är en lyxig serumliknande gel mask. Inte nog med att man vaknar upp och har fått en gyllene ton utan masken är fullproppad med vårdande ingredienser för huden. Hyaluronsyra, rödalger och gurkextrakt jobbar vårdande, återfuktande och lugnande när du sover som bäst.

James Read Sleep Mask

Masken är ofärgad och ger effekt först när jag vaknar på morgonen. Den finns i två varianter Sleep Mask Tan Face, som jag brukar använda, blir riktigt naturlig och bra i tonen. För den som önskar en lite mer djupare bronzton så välj Sleep Mask Go Darker Face istället. Skillnaden är att med Tan Face så gäller det att åter applicera oftare men man får bättre kontroll på nyans. Fördelarna med Go Darker Face är att den ger mer färg vid första applikation och resultatet håller lite längre.

Masken är lätt att applicera och få jämn. Glöm inte att dra ner masken även på halsen och var noga med att tvätta händerna efter. Passar alla hudtyper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 svar till “Brun utan Sol som jobbar Nattskiftet”

 • (23) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Annica skriver:

  Hej, låter som en kanonprodukt. Kan man smörja den på hals/nacke också så man blir jämnbrun? Jag tänker på hur man gnuggar dessa områden mot kudden när man sover…..

  • annica skriver:

   Hej Annica, Du kan vänta en liten stund innan du går och lägger dig, så att produkten hinner absorbera något. Eftersom den inte är tonad ger den inte färg till textilier 🙂 Utan de är mer de tonade produkterna som är tonade för att du ska se var du applicerat produkten som kan färga av sig något.
   Kram Annica

 2. Maja skriver:

  Hej!
  Mitt serum börjar ta slut (verso fuktserum) så skulle vilja testa något annat nu. Vad skulle du rekommendera till en känslig och torr hud med en tendens till PD utslag/eksem/ allergiska reaktioner?

  Använder ett lugnande serum från babor först och sen skulle jag behöva ett till 🙂
  Gärna något som inte bara lugnar utan också stärker huden på något vis. Har väldigt svag immunförsvar/motståndskraft på vissa ställen av ansiktet. Kram

 3. Gabriella skriver:

  Hej Annica, jag lämnade en kommentar på ditt förra inlägg men vill även tillägga en till sak hehe jag har pormaskar på näsan samt lite utåt alltså på tzonen men ej på pannan kinderna käken osv utan bara på näsan samt på utsidan av näsan alltså nära kinderna om du hänger med jag använder fortfarande den rutin du vet om men tänkte lär de hjälpa mot detta? Lär de försvinna för jag har alltid haft detta? Men hade ännu mer för flera flera år sedan då var det på andra ställen inklusive finnar och kan ibland trycka på de med bomull osv för hygien aldfig med fingrarna de försvinner med en gång men efter en stund klias de lite under näsan där vid kanten är de normalt? Låter kanske jätte konstigt men känns på en gång som att de kommer tillbaka dagen efter de måste bara komma tillbaka så sjukt jobbigt… sen har jag även fått en liten synlig blodkärl vid käken lite uppåt syns ej så mycket men fått de på båda sidorna vet du varför man får sånt? Frågar pga att de absolut inte fanns där förut ☺️ Känner att jag bara måste veta vad anledningen är så fort jag får något i ansiktet haha speciellt när de är något man tidigare aldfig haft… så petig man är haha hoppas du orkar svara på mina frågor när du väl har möjligheten såklart

  Önskar dig en fin helg

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Hoppas du såg mitt tidigare svar 🙂 Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Hej Annica! Oj du får ursäkta mig men vart kan jag hitta ditt tidigare svar? måste ha missat det tyvärr

    • Gabriella skriver:

     Hej igen Annica, lämnade en kommentar under ditt inlägg ”lyckas med brun utan sol” där du har en rosa tröja på dig hittade dock inte det svar du sa att du hade skrivit? Ibland får jag tyvärr bara svar på vissa frågor när jag skriver lite långt haha skulle bli så tacksam om du kunde kika på kommentaren jag skrev och kanske svara där? Så jag hittar tillbaka hehe för blir lite förvirrad när jag också får olika tips

     Massa Kramar

 4. Sanna skriver:

  Hej! Har precis hittat till din blogg och det är jag så glad över! Har nyligen gjort hudtest på skincity och börjat vänja ansiktet vid exuviance som jag blev rekommenderad. Av det lilla jag har provat så är jag än så länge supernöjd! Har läst mååånga sidor tilllbaka i bloggen och lärt mig så mycket. Tack för att du delar med dig av dina kunskaper! Nu hoppas jag att jag också blir en av dom med fin hy, för första gången i mitt 28-åriga liv 🙂

  • annica skriver:

   Hej Sanna, Så glad att du hittat hit och att du tar dig tid att återkomma med så fantastiska ord 🙂 Du är FANTASTISK!
   Kram Annica

 5. Sara skriver:

  Använder man inte sitt vanliga serum eller nattkräm?

  • annica skriver:

   Hej Sara, Du behöver inte 🙂 Men har du ett tillstånd du önskar behandla med din hud kan du låta dessa steg få absorberas av huden och sedan applicerar du denna underbara produkt.
   Kram Annica

 6. Cissi skriver:

  Undrar om jag fick ett dålig ex av den här, ska den lukta lite skarpt och nästan skämt? Fick både finnar och prickar i ansiktet så jag slängde den faktiskt.

  • annica skriver:

   Hej Cissi, Vänligen kontakta info@skincity.se så ser mina fantastiska kollegor till att hjälpa dig vidare 🙂 Självklart ska du ha en produkt som är som den ska och skulle det av någon anledning inte kännas så är det jättebra att du säger till! Kram Annica

 7. Sara skriver:

  Testade den och man blir bara orange, och passar verkligen inte om du har ens lite fräknar, det ser ojämnt ut trots förberedelser :/

  • annica skriver:

   Hej Sara, Synd att du upplever den så men bra att du återkommer med hur den känns för dig. Svårt att passa alla även om det är så många som bara älskar denna. Tantasia har en något mer neutral underton och kan därför ge ett bättre resultat 🙂 Kram Annica

  • Jessica skriver:

   Samma här orange ton. Har dock inga fräknar, men den passade inte min hud heller trots exfoliering. Synd…

 8. Helena skriver:

  Hej!
  Å det där Essence water du använder verkar himla bra. Det vill ja prova. Jag använder Exuviance produkter. Men kan man använda det efter rengöring och toner från Exuviance? Min hy behöver massa fukt.
  Jag förstår att man inte ska blanda massa olika produkter. Men serum från olika märken kan man blanda eller? Jag har bla By wishtrend pure vitamin C, Medik8 Hydr8 Bh och serum från Exuviance hemma.
  Kram Helena

  • annica skriver:

   Hej Helena, Du kan med fördel addera ett essence water i en Exuviance rutin, du adderar essence water efter ansiktsvattnet och serum. Serum som dessa kan du använda tillsammans med en Exuviance rutin 🙂 Exfolierande syror och retinol från olika märken kan det däremot ibland vara bra att inte mixa.
   Kram Annica

 9. Yasemin skriver:

  Hej hej! Hade svarat på ditt svar men har dessvärre tyvärr fortfarande inte fått något svar 🙂 skriver här igen samma kommentar 🙂 ”Tack! Är detta en handkräm? Är den bättre än den andra du skrev om här på kommentaren tidigare? Är denna jätte fet? Vill gärna använda den på dagtid också? Vill även tillägga att händerna ser lite mörkare ut än armarna pga torrheten vilket jag också vill få bort då jag inte hade det förut utan fick det mest nu pga torrhet bla av att jag tvättar händerna för mycket tror jag och sen att det varit vinter också & hur är doften på denna? Fräsch?” Jag har också lagt märke till att jag fått 2-3 st bara jätte småa hudfärgade prickar på fingret har jag fått en sen på handflatan och en på handen läste lite och står att det kan vara en liten reaktion man kan få om man tvättat händerna för mycket och de blivit lite torra vet du vad det kan vara? Letar efter en bra handkräm som återfuktar väldigt bra men som heller inte kletar som jag kan använda dagligt med 🙂 tacksam om du skrev ner någon som på riktigt är bra som också hjälper till så att det inte blir ett missnöjd köp 🙂 Mvh Yasemin

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, Titta på tidigare inlägg 🙂 så borde du hitta ditt svar. Känner igen att jag har besvarat denna kommentar.
   Kram Annica

  • Sofie skriver:

   Jag kanske har fel men jag uppfattar det som att Annika har svarat dej under inlägget om Pauls choice exfolieringar:)

   Där läste jag precis iaf de två svaren nedan:)

   “Hej Yasemin, Många med mig använder X-dry skin fix som en handcreme när huden verkligen behöver det EXTRA! Så ska du satsa på en produkt mot riktigt torra händer rekommenderar jag dig den. Upplever du sedan att den blir lite rik kan du gå över till en lättare handcreme, som den från Jurlique. Men för behandling.. X-dry skin fix, WOW! Den har verkligen hjälpt såååå många! Även riktigt bra på de riktigt torra armbågarna.
   Kram Annica”

   “Hej Yasemin, När huden säger ifrån och du verkligen känner att huden behöver det lilla extra är verkligen X-dry skin fix KANON, kan även användas punktvis om du önskar. Men den från Jurlique är mer din dagliga produkt Kram Annica”

   Kika under det inlägget om du vill läsa svaren i sin kontext så hoppas jag det kan hjälpa lite:)

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »