Scrolla för att läsa mer

Brun utan Sol som jobbar Nattskiftet

James Read Sleep Mask

Smarta produkter som gör jobbet medans man sover går jag igång på. Under våren/sommaren och si så där var tredje/fjärde kväll byter jag ut min nattcreme och kör Jeames Read Sleep Mask Face istället. Tänk att få en snygg färg och en mjukare hud medans man sover!

James Read Sleep Mask

Som med alla BUS produkter så är det viktigt att grunda ordentligt för en jämn och hållbar ton. På kvällen förbereder jag huden med en exfoliering och sedan klappar jag in mitt Essence water och följer sedan upp med min älskling HA intensifier. Låt produkterna sjunka in och you are ready to go för den smarriga masken.

James Read Sleep Mask

Hur fungerar den? JR Sleep mask face är en lyxig serumliknande gel mask. Inte nog med att man vaknar upp och har fått en gyllene ton utan masken är fullproppad med vårdande ingredienser för huden. Hyaluronsyra, rödalger och gurkextrakt jobbar vårdande, återfuktande och lugnande när du sover som bäst.

James Read Sleep Mask

Masken är ofärgad och ger effekt först när jag vaknar på morgonen. Den finns i två varianter Sleep Mask Tan Face, som jag brukar använda, blir riktigt naturlig och bra i tonen. För den som önskar en lite mer djupare bronzton så välj Sleep Mask Go Darker Face istället. Skillnaden är att med Tan Face så gäller det att åter applicera oftare men man får bättre kontroll på nyans. Fördelarna med Go Darker Face är att den ger mer färg vid första applikation och resultatet håller lite längre.

Masken är lätt att applicera och få jämn. Glöm inte att dra ner masken även på halsen och var noga med att tvätta händerna efter. Passar alla hudtyper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 svar till “Brun utan Sol som jobbar Nattskiftet”

 • (23) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Annica skriver:

  Hej, låter som en kanonprodukt. Kan man smörja den på hals/nacke också så man blir jämnbrun? Jag tänker på hur man gnuggar dessa områden mot kudden när man sover…..

  • annica skriver:

   Hej Annica, Du kan vänta en liten stund innan du går och lägger dig, så att produkten hinner absorbera något. Eftersom den inte är tonad ger den inte färg till textilier 🙂 Utan de är mer de tonade produkterna som är tonade för att du ska se var du applicerat produkten som kan färga av sig något.
   Kram Annica

 2. Maja skriver:

  Hej!
  Mitt serum börjar ta slut (verso fuktserum) så skulle vilja testa något annat nu. Vad skulle du rekommendera till en känslig och torr hud med en tendens till PD utslag/eksem/ allergiska reaktioner?

  Använder ett lugnande serum från babor först och sen skulle jag behöva ett till 🙂
  Gärna något som inte bara lugnar utan också stärker huden på något vis. Har väldigt svag immunförsvar/motståndskraft på vissa ställen av ansiktet. Kram

 3. Gabriella skriver:

  Hej Annica, jag lämnade en kommentar på ditt förra inlägg men vill även tillägga en till sak hehe jag har pormaskar på näsan samt lite utåt alltså på tzonen men ej på pannan kinderna käken osv utan bara på näsan samt på utsidan av näsan alltså nära kinderna om du hänger med jag använder fortfarande den rutin du vet om men tänkte lär de hjälpa mot detta? Lär de försvinna för jag har alltid haft detta? Men hade ännu mer för flera flera år sedan då var det på andra ställen inklusive finnar och kan ibland trycka på de med bomull osv för hygien aldfig med fingrarna de försvinner med en gång men efter en stund klias de lite under näsan där vid kanten är de normalt? Låter kanske jätte konstigt men känns på en gång som att de kommer tillbaka dagen efter de måste bara komma tillbaka så sjukt jobbigt… sen har jag även fått en liten synlig blodkärl vid käken lite uppåt syns ej så mycket men fått de på båda sidorna vet du varför man får sånt? Frågar pga att de absolut inte fanns där förut ☺️ Känner att jag bara måste veta vad anledningen är så fort jag får något i ansiktet haha speciellt när de är något man tidigare aldfig haft… så petig man är haha hoppas du orkar svara på mina frågor när du väl har möjligheten såklart

  Önskar dig en fin helg

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Hoppas du såg mitt tidigare svar 🙂 Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Hej Annica! Oj du får ursäkta mig men vart kan jag hitta ditt tidigare svar? måste ha missat det tyvärr

    • Gabriella skriver:

     Hej igen Annica, lämnade en kommentar under ditt inlägg ”lyckas med brun utan sol” där du har en rosa tröja på dig hittade dock inte det svar du sa att du hade skrivit? Ibland får jag tyvärr bara svar på vissa frågor när jag skriver lite långt haha skulle bli så tacksam om du kunde kika på kommentaren jag skrev och kanske svara där? Så jag hittar tillbaka hehe för blir lite förvirrad när jag också får olika tips

     Massa Kramar

 4. Sanna skriver:

  Hej! Har precis hittat till din blogg och det är jag så glad över! Har nyligen gjort hudtest på skincity och börjat vänja ansiktet vid exuviance som jag blev rekommenderad. Av det lilla jag har provat så är jag än så länge supernöjd! Har läst mååånga sidor tilllbaka i bloggen och lärt mig så mycket. Tack för att du delar med dig av dina kunskaper! Nu hoppas jag att jag också blir en av dom med fin hy, för första gången i mitt 28-åriga liv 🙂

  • annica skriver:

   Hej Sanna, Så glad att du hittat hit och att du tar dig tid att återkomma med så fantastiska ord 🙂 Du är FANTASTISK!
   Kram Annica

 5. Sara skriver:

  Använder man inte sitt vanliga serum eller nattkräm?

  • annica skriver:

   Hej Sara, Du behöver inte 🙂 Men har du ett tillstånd du önskar behandla med din hud kan du låta dessa steg få absorberas av huden och sedan applicerar du denna underbara produkt.
   Kram Annica

 6. Cissi skriver:

  Undrar om jag fick ett dålig ex av den här, ska den lukta lite skarpt och nästan skämt? Fick både finnar och prickar i ansiktet så jag slängde den faktiskt.

  • annica skriver:

   Hej Cissi, Vänligen kontakta info@skincity.se så ser mina fantastiska kollegor till att hjälpa dig vidare 🙂 Självklart ska du ha en produkt som är som den ska och skulle det av någon anledning inte kännas så är det jättebra att du säger till! Kram Annica

 7. Sara skriver:

  Testade den och man blir bara orange, och passar verkligen inte om du har ens lite fräknar, det ser ojämnt ut trots förberedelser :/

  • annica skriver:

   Hej Sara, Synd att du upplever den så men bra att du återkommer med hur den känns för dig. Svårt att passa alla även om det är så många som bara älskar denna. Tantasia har en något mer neutral underton och kan därför ge ett bättre resultat 🙂 Kram Annica

  • Jessica skriver:

   Samma här orange ton. Har dock inga fräknar, men den passade inte min hud heller trots exfoliering. Synd…

 8. Helena skriver:

  Hej!
  Å det där Essence water du använder verkar himla bra. Det vill ja prova. Jag använder Exuviance produkter. Men kan man använda det efter rengöring och toner från Exuviance? Min hy behöver massa fukt.
  Jag förstår att man inte ska blanda massa olika produkter. Men serum från olika märken kan man blanda eller? Jag har bla By wishtrend pure vitamin C, Medik8 Hydr8 Bh och serum från Exuviance hemma.
  Kram Helena

  • annica skriver:

   Hej Helena, Du kan med fördel addera ett essence water i en Exuviance rutin, du adderar essence water efter ansiktsvattnet och serum. Serum som dessa kan du använda tillsammans med en Exuviance rutin 🙂 Exfolierande syror och retinol från olika märken kan det däremot ibland vara bra att inte mixa.
   Kram Annica

 9. Yasemin skriver:

  Hej hej! Hade svarat på ditt svar men har dessvärre tyvärr fortfarande inte fått något svar 🙂 skriver här igen samma kommentar 🙂 ”Tack! Är detta en handkräm? Är den bättre än den andra du skrev om här på kommentaren tidigare? Är denna jätte fet? Vill gärna använda den på dagtid också? Vill även tillägga att händerna ser lite mörkare ut än armarna pga torrheten vilket jag också vill få bort då jag inte hade det förut utan fick det mest nu pga torrhet bla av att jag tvättar händerna för mycket tror jag och sen att det varit vinter också & hur är doften på denna? Fräsch?” Jag har också lagt märke till att jag fått 2-3 st bara jätte småa hudfärgade prickar på fingret har jag fått en sen på handflatan och en på handen läste lite och står att det kan vara en liten reaktion man kan få om man tvättat händerna för mycket och de blivit lite torra vet du vad det kan vara? Letar efter en bra handkräm som återfuktar väldigt bra men som heller inte kletar som jag kan använda dagligt med 🙂 tacksam om du skrev ner någon som på riktigt är bra som också hjälper till så att det inte blir ett missnöjd köp 🙂 Mvh Yasemin

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, Titta på tidigare inlägg 🙂 så borde du hitta ditt svar. Känner igen att jag har besvarat denna kommentar.
   Kram Annica

  • Sofie skriver:

   Jag kanske har fel men jag uppfattar det som att Annika har svarat dej under inlägget om Pauls choice exfolieringar:)

   Där läste jag precis iaf de två svaren nedan:)

   “Hej Yasemin, Många med mig använder X-dry skin fix som en handcreme när huden verkligen behöver det EXTRA! Så ska du satsa på en produkt mot riktigt torra händer rekommenderar jag dig den. Upplever du sedan att den blir lite rik kan du gå över till en lättare handcreme, som den från Jurlique. Men för behandling.. X-dry skin fix, WOW! Den har verkligen hjälpt såååå många! Även riktigt bra på de riktigt torra armbågarna.
   Kram Annica”

   “Hej Yasemin, När huden säger ifrån och du verkligen känner att huden behöver det lilla extra är verkligen X-dry skin fix KANON, kan även användas punktvis om du önskar. Men den från Jurlique är mer din dagliga produkt Kram Annica”

   Kika under det inlägget om du vill läsa svaren i sin kontext så hoppas jag det kan hjälpa lite:)

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »

Du är långt ifrån ensam om att vilja bli kvitt dina förstorade porer. Men utan porer skulle vi inte kunna reglera vår kroppstemperatur, släppa ut svett, smuts eller förse den skyddande hudbarriären med viktiga lipider. Så med denna ganska oundvikliga verklighet kan vi aldrig bli av med dem helt. Men vi kan definitivt se till att […]

Se hela inlägget »