Scrolla för att läsa mer

The Finn-fighter

Medik8 Beta GelNär man ska iväg på något riktigt viktigt ja är det inte då de dyker up!. Precis när man inte vill ha en ny liten ovälkommen kompis i ansiktet. Så här kommer lösningen, alla finnars värsta fiende eller som min kollega Elin brukar kalla den helt kort och gott  för ”finn dödaren”!

Medik8 Beta Gel är en transparant gel som snabbt går in i huden vid applicering. Dutta på en liten droppe på rengjord hud och låt gelet sjunka in. Punkt behandla finnen både morgon och kväll tills den har försvunnit helt. På dagen kan du applicera makeupen över det transparenta gelet utan att det syns.

Medik8 Beta Gel

Det unika med denna behandlingsgel, fylld med aktiva ingredienser, är att den inte bara löser upp igentäppta porer och dämpar rodnader utan framför allt också bibehåller fukten i huden. Här finns Azelainsyra, som med sin antibakteriella förmåga, motverkar bakterier som ger acne, löser upp igentäppta porer och minskar rodnaden. Denna milda syra ökar också cellförnyelsen som på så vis motverkar ärr efter finnen. Från BHA-syran får vi en milt exfolierare effekt som hindrar att porerna täpps till och rengör de igentäppta poren. Nicinamid hjälper till att dämpa rodnad och irritation. Gelen börjar jobba direkt vid applicering och går att kombinera in med vilken annan hudvårdsrutin som helst som en specialbehandling vid uppkomsten av finnar.

Toppen att alltid ha en Beta gel hemma, för när vi minst anar ja det är då vi kan få ovälkommet besök! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “The Finn-fighter”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej! Går det att kombinera denna i min rutin om jag använder syror från ett annat märke? Använder Paulas choice i min hudvårdsrutin men denna låter som en verkligen bra produkt 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Är det partiellt kan det gå bra men har du en känslighet i huden är det till en fördel att försöka hålla dig inom samma märke när det kommer till exfolierande syror. Skincity ser gärna över din rutin om du önskar arbeta ännu mer på just plitor med din rutin. Skriv gärna ner din rutin och skicka in bilder på din hud så kan mina fantastiska kollegor se över din rutin och ser till att du får ordning på detta 🙂
   Kram Annica

 2. Rebecka skriver:

  Hej Annica
  Tack för en härlig blogg
  Kan jag använda denna ihop med bha syra från paulas choice? Jag har den den bha liquid som jag använder varje morgon och retinol på kvällen. Kan jag kombinera dessa två märkerna med bha?

 3. Jenny skriver:

  Hej Annica! Jag undrar vilka produkter i skinceuticals som innehåller syra? Är det bara den 10 glycolouc over night? Tack för alla dina intressanta inlägg

 4. Emma skriver:

  Kan du inte skriva ett inlägg om lite härliga lättanvända bus-produkter?

 5. Annica skriver:

  snälllaaa erbjudande från Exuviance

  det var ett tag sedan:)

 6. Emma skriver:

  Hej Annica!!

  Skulle behövs lite tips och råd. Jag har en hudvårdsrutin som mestadels består av PC’s calm redness-serie. Jag skulle dock vilja utöka med ansiktsmasker. En djuprengörande och en fuktmask. Vilka ör dina favoriter för en känslig hy? 🙂

 7. Amanda skriver:

  Hej Annica! Ar man for ung for att använda Kerstin Florian Correcting serie om man ar 27? Jag va pa SPA far något ar sedan och fick det sagt till mig, men funderar nu pa att borja använda deras serie med C+ vitamin serumet och deras spf 30 dagskram. Finns det någon bra nattkram att komplettera med isf om det ar bra att kora den serien? Jag bor i mestadels varmt land sa det ar ofta sol sa vill skydda ansiktet därav spf 30 pa dagen. Har ganska problemfri hy, ibland någon finne och lite rödaktig och blandhy skulle jag saga men vill fa mer lyster/glow i ansiktet helst och såklart motverka rynkor som lär komma snart (har fatt en liten “oros rynka” i pannan också 🙂

 8. Ann skriver:

  Hej Annica! En fråga gällande ett annat ämnet – hoppas okej ändå. 🙂 Det är så att jag vilken dag som helst blir mama för första gången (YEY) och kommer således amma hela våren och sommaren. Har varit väldigt försiktig och snäll med hudvården hela graviditeten, fuktbombat mestadels. Ser SÅ fram emot att kunna röra mig något friare i skönhetshyllan men förstår att huden kan vara fortsatt känslig även under amning? Kan man använda Excuviance Bionic Tonic Pads (innehåller retinyl)? Tips på bra spf30 till ansiktet för torris mottages gärna! Samt: något annat man ska tänka på som ammande under soliga månaderna? Tacksam för råd! <3

  • annica skriver:

   Hej Ann, Stort GRATTIS 🙂 Du har gjort helt rätt som satsat på att FUKTBOMAT under denna tid! Det är till största del samma restriktioner under graviditet som under amning. Detta med anledning till att du fortfarande har en kropp som påverkar av hormoner. Bionic tonic pads lämnar inte Exuviance några restriktioner om just under graviditet men du kan alltid kolla med din barnmorska som har full koll på just din graviditet och amning. Högt solskydd är något som verkligen är det viktigaste under denna tid, använder du exuviance tillstörsta del tycker jag absolut att du kan använda Sheer daily protector SPF50 tillsammans med Vespera bionic serum! Du kan även satsa på c-vitamin lite extra eftersom detta boostar ditt skydd och tar väl hand om din hud. C15 Super booster Appliceras efter Vespera bionic serum men innan din creme!
   Kram Annica

 9. Lovisa skriver:

  Hej! Har super torr hy men har samtidigt fullt med hudfärgade/ lite röda plitor i ansiktet främst i pannan, kan denna produkten hjälpa att reducera mina plitor utan att torka ut min hy? Tack på förhand, kram

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Eftersom detta är en lokalbehandling som endast appliceras där du har utbrott torkar den sällan ut på det sättet. Så ett perfekt komplement till den torra huden men som kan få något utbrott då och då! Tänk bara på att inte blanda den med andra syror eftersom jag ser i hudtestet har du har en känslighet i huden. Så tar vi det säkra före det osäkra 🙂
   Kram Annica

Bomullsrondellen 2.0

Jag älskar produkter och redskap som kan användas på flera sätt och underlätta hudvårdsrutinen, The Facial Pad är ett sådant redskap. Padsen är gjorda i cellulosafibrer som finns naturligt i träd. 🙂 Cellulosafibret och rayon som också kallas för konstsilke gör dom ultramjuka & följdsamma på huden. Rayon kommer även det från cellulosafibret. Padsen kompletterar […]

Se hela inlägget »

Senaste Lansering: iS CLINICAL

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. […]

Se hela inlägget »

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »