Scrolla för att läsa mer

The Finn-fighter

Medik8 Beta GelNär man ska iväg på något riktigt viktigt ja är det inte då de dyker up!. Precis när man inte vill ha en ny liten ovälkommen kompis i ansiktet. Så här kommer lösningen, alla finnars värsta fiende eller som min kollega Elin brukar kalla den helt kort och gott  för ”finn dödaren”!

Medik8 Beta Gel är en transparant gel som snabbt går in i huden vid applicering. Dutta på en liten droppe på rengjord hud och låt gelet sjunka in. Punkt behandla finnen både morgon och kväll tills den har försvunnit helt. På dagen kan du applicera makeupen över det transparenta gelet utan att det syns.

Medik8 Beta Gel

Det unika med denna behandlingsgel, fylld med aktiva ingredienser, är att den inte bara löser upp igentäppta porer och dämpar rodnader utan framför allt också bibehåller fukten i huden. Här finns Azelainsyra, som med sin antibakteriella förmåga, motverkar bakterier som ger acne, löser upp igentäppta porer och minskar rodnaden. Denna milda syra ökar också cellförnyelsen som på så vis motverkar ärr efter finnen. Från BHA-syran får vi en milt exfolierare effekt som hindrar att porerna täpps till och rengör de igentäppta poren. Nicinamid hjälper till att dämpa rodnad och irritation. Gelen börjar jobba direkt vid applicering och går att kombinera in med vilken annan hudvårdsrutin som helst som en specialbehandling vid uppkomsten av finnar.

Toppen att alltid ha en Beta gel hemma, för när vi minst anar ja det är då vi kan få ovälkommet besök! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “The Finn-fighter”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej! Går det att kombinera denna i min rutin om jag använder syror från ett annat märke? Använder Paulas choice i min hudvårdsrutin men denna låter som en verkligen bra produkt 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Är det partiellt kan det gå bra men har du en känslighet i huden är det till en fördel att försöka hålla dig inom samma märke när det kommer till exfolierande syror. Skincity ser gärna över din rutin om du önskar arbeta ännu mer på just plitor med din rutin. Skriv gärna ner din rutin och skicka in bilder på din hud så kan mina fantastiska kollegor se över din rutin och ser till att du får ordning på detta 🙂
   Kram Annica

 2. Rebecka skriver:

  Hej Annica
  Tack för en härlig blogg
  Kan jag använda denna ihop med bha syra från paulas choice? Jag har den den bha liquid som jag använder varje morgon och retinol på kvällen. Kan jag kombinera dessa två märkerna med bha?

 3. Jenny skriver:

  Hej Annica! Jag undrar vilka produkter i skinceuticals som innehåller syra? Är det bara den 10 glycolouc over night? Tack för alla dina intressanta inlägg

 4. Emma skriver:

  Kan du inte skriva ett inlägg om lite härliga lättanvända bus-produkter?

 5. Annica skriver:

  snälllaaa erbjudande från Exuviance

  det var ett tag sedan:)

 6. Emma skriver:

  Hej Annica!!

  Skulle behövs lite tips och råd. Jag har en hudvårdsrutin som mestadels består av PC’s calm redness-serie. Jag skulle dock vilja utöka med ansiktsmasker. En djuprengörande och en fuktmask. Vilka ör dina favoriter för en känslig hy? 🙂

 7. Amanda skriver:

  Hej Annica! Ar man for ung for att använda Kerstin Florian Correcting serie om man ar 27? Jag va pa SPA far något ar sedan och fick det sagt till mig, men funderar nu pa att borja använda deras serie med C+ vitamin serumet och deras spf 30 dagskram. Finns det någon bra nattkram att komplettera med isf om det ar bra att kora den serien? Jag bor i mestadels varmt land sa det ar ofta sol sa vill skydda ansiktet därav spf 30 pa dagen. Har ganska problemfri hy, ibland någon finne och lite rödaktig och blandhy skulle jag saga men vill fa mer lyster/glow i ansiktet helst och såklart motverka rynkor som lär komma snart (har fatt en liten “oros rynka” i pannan också 🙂

 8. Ann skriver:

  Hej Annica! En fråga gällande ett annat ämnet – hoppas okej ändå. 🙂 Det är så att jag vilken dag som helst blir mama för första gången (YEY) och kommer således amma hela våren och sommaren. Har varit väldigt försiktig och snäll med hudvården hela graviditeten, fuktbombat mestadels. Ser SÅ fram emot att kunna röra mig något friare i skönhetshyllan men förstår att huden kan vara fortsatt känslig även under amning? Kan man använda Excuviance Bionic Tonic Pads (innehåller retinyl)? Tips på bra spf30 till ansiktet för torris mottages gärna! Samt: något annat man ska tänka på som ammande under soliga månaderna? Tacksam för råd! <3

  • annica skriver:

   Hej Ann, Stort GRATTIS 🙂 Du har gjort helt rätt som satsat på att FUKTBOMAT under denna tid! Det är till största del samma restriktioner under graviditet som under amning. Detta med anledning till att du fortfarande har en kropp som påverkar av hormoner. Bionic tonic pads lämnar inte Exuviance några restriktioner om just under graviditet men du kan alltid kolla med din barnmorska som har full koll på just din graviditet och amning. Högt solskydd är något som verkligen är det viktigaste under denna tid, använder du exuviance tillstörsta del tycker jag absolut att du kan använda Sheer daily protector SPF50 tillsammans med Vespera bionic serum! Du kan även satsa på c-vitamin lite extra eftersom detta boostar ditt skydd och tar väl hand om din hud. C15 Super booster Appliceras efter Vespera bionic serum men innan din creme!
   Kram Annica

 9. Lovisa skriver:

  Hej! Har super torr hy men har samtidigt fullt med hudfärgade/ lite röda plitor i ansiktet främst i pannan, kan denna produkten hjälpa att reducera mina plitor utan att torka ut min hy? Tack på förhand, kram

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Eftersom detta är en lokalbehandling som endast appliceras där du har utbrott torkar den sällan ut på det sättet. Så ett perfekt komplement till den torra huden men som kan få något utbrott då och då! Tänk bara på att inte blanda den med andra syror eftersom jag ser i hudtestet har du har en känslighet i huden. Så tar vi det säkra före det osäkra 🙂
   Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »