Scrolla för att läsa mer

Vill du vara med att testa o utvärdera framtidens produkter?

Vi jobbar tillsammans med ett ledande svenskt varumärke som utvecklat ett nytt koncept för dig som har besvär med finnar o oren hy.

Nu söker de 20 st testpersoner som vill vara med och testa och utvärdera produkter. Testet kommer fortgå i 2 veckor och bygger på 3 steg. Om du är mellan 25 o 45 år och upplever besvär med finnar/plitor/akne och är intresserad, vänligen maila ditt intresse o kort beskrivning samt om dig själv samt ett foto till: clinicaltrial@versoskincare.com

Begränsat antal deltagare så först till kvarn. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Vill du vara med att testa o utvärdera framtidens produkter?”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maya skriver:

  Åh vilken chans! Jag har anmält mig. Tack för möjligheten Annica och “hemliga varumärket”!

 2. Ann-Sofie skriver:

  Åh attans att jag inte har de problemen. Så kul att få test juh.
  Lycka till alla blivande “piloter”.

 3. Madelene skriver:

  Hej annica! ☀️
  Skulle vilja ha en ansiktsmask för porer och en sån där rejält uppfriskande mask som gör huden REN! ☺️
  Ha haft PC pore clarifying mask nu men den är slut och undrar om det finns fler alternativ för en hy som haft PD men är ej blossande?
  Önskar dig en fin dag!

  Kram Madelene

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Eftersom det är en tidigare PD-hud är det viktigt att masken kanske inte blir allt för chockerande för din hud och ger denne direkt effekt som du söker. Bättre att arbeta mildare varje dag. Vet ju att du gillar och använder Daily microfoliant 🙂 mycket bättre för dig!
   Kram Annica

 4. Ida skriver:

  Hej,

  Jag blir så ledsen. Tyckte detta typ var det bästa som hänt 2018. Var supersnabb med att anmäla mig då detta är som klippt och skuret för mig. Fick ett mejl idag att mitt mejl inte kunde levereras. Anmälde mig på nytt och vidarebefodrade mitt gamla för att visa att jag anmälde mig inom 30 minuter från att du la upp inlägget och får som svar att anmälan är stängd…

  Har försökt mejla i efterhand men får bara som svar igen att anmälan är stängd.

  jag har som sagt det gamla mejlet som visar att jag skickade inom 30 minuter och alla krav stämmer in på mig.

  Tacksam för hjälp!

  /En hudvårdsberoende-skincity-älskare-som-spenderat-lite-för-mycket-pengar-på-hudvård-det-senaste-åren

  • annica skriver:

   Hej Ida, Hoppas det kommer fler tillfällen framöver, roligt att du uttrycker ditt intresse att få vara med i denna typ av tester. Noterar 🙂
   Kram Annica

 5. Maja skriver:

  Hej Annica! Jag tycker att din blogg är jättebra, hjälpsam och inspirerande. Jag har tre frågor kring hudvård som jag hoppas att du kan besvara. Jag är 15 år och har normal till blandad hy.
  På morgonen så använder jag först micellärt vatten, (Aco micellar cleansing water), sen dagcreme (Eucerin Aquaporin, med spf 25). På kvällen så använder jag först rengöringsgel (Eucerin dermatoclean gel), sen micellärt vatten (Aco micellar cleansing water) och tillsist nattcreme (Eucerin Aquaporin). Nu till mina frågor.
  1. Är jag för ung för att börja använda serum, olja, ögonserum och ögoncreme?
  2. Den nattcremen jag har just nu fungerar både som dag och nattcreme, vilket jag känner mig osäker till, det känns som att en creme som bara fungerar som nattcreme borde vara mer effektiv. Anledningen till att jag har den är på grund av att Eucerin inte har någon annan nattcreme som är oparfymerat, vilket jag gärna vill ha. Fungerar det eller borde jag hitta en nattcreme som bara är nattcreme?
  3. För tillfället tar jag bara rengöring på kvällen och inte på morgonen, eftersom jag läst att huden inte är lika smutsig på morgonen och man bara ska skölja bort smutsen och slaggprodukterna som huden rensar ut under natten. Stämmer det, eller borde jag rengöra även på morgonen?

  • annica skriver:

   Hej Maja, Hjälper dig så gärna med din hudvårdsrutin och kul att du hittat hit 🙂
   Svar fråga 1: När du har ett behov i huden kan du addera de lite mer djupgående produkterna i din rutin rutin som ex. serum. Men annars är det inte alltid det behövs och kan bli något överflöd även om det inte behöver vara gel. Så efter behov men generellt är det lite tidigt. Jättebra att du använder mild rengöring, dagcreme med SPF och nattcreme.
   Svar fråga 2: En nattcreme/24timmarscreme kan vara lika aktiv, beror så mycket på märke men oftast skiljer de inte allt för mycket. Tycker inte du behöver separat nattcreme.
   Svar fråga 3: Huden har fortfarande nattcreme kvar och utsöndrar en del oljor under natten. Så jag rekommenderar dig att alltid rengöra ditt ansikte till morgonen så att huden blir mer mottaglig för kommande steg i din rutin. Så länge du inte har mycket atopisk hud.

   Kram Annica

 6. Anne karlsson skriver:

  Vilken rolig ide för dom de berör!Hoppas även mogen hud,med den utmaning att hitta rätt i produktdjungeln att ni kan hitta på liknande till oss.De skulle vara jättespännande och jag anmäler mig som försökstant direkt isåfall hihi.
  Ha en fortsatt bra vecka Annica och tack för den hjälp under åren jag hittills fått,kram

  • annica skriver:

   Hej Anne Karlsson, Tack fina du 🙂 och du vet att du alltid är välkommen att rådfråga med dina produkter om du känner att du behöver justera något i din rutin. Finns här för dig! 🙂 Kram Annica

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »