Scrolla för att läsa mer

Vill du vara med att testa o utvärdera framtidens produkter?

Vi jobbar tillsammans med ett ledande svenskt varumärke som utvecklat ett nytt koncept för dig som har besvär med finnar o oren hy.

Nu söker de 20 st testpersoner som vill vara med och testa och utvärdera produkter. Testet kommer fortgå i 2 veckor och bygger på 3 steg. Om du är mellan 25 o 45 år och upplever besvär med finnar/plitor/akne och är intresserad, vänligen maila ditt intresse o kort beskrivning samt om dig själv samt ett foto till: clinicaltrial@versoskincare.com

Begränsat antal deltagare så först till kvarn. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Vill du vara med att testa o utvärdera framtidens produkter?”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maya skriver:

  Åh vilken chans! Jag har anmält mig. Tack för möjligheten Annica och “hemliga varumärket”!

 2. Ann-Sofie skriver:

  Åh attans att jag inte har de problemen. Så kul att få test juh.
  Lycka till alla blivande “piloter”.

 3. Madelene skriver:

  Hej annica! ☀️
  Skulle vilja ha en ansiktsmask för porer och en sån där rejält uppfriskande mask som gör huden REN! ☺️
  Ha haft PC pore clarifying mask nu men den är slut och undrar om det finns fler alternativ för en hy som haft PD men är ej blossande?
  Önskar dig en fin dag!

  Kram Madelene

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Eftersom det är en tidigare PD-hud är det viktigt att masken kanske inte blir allt för chockerande för din hud och ger denne direkt effekt som du söker. Bättre att arbeta mildare varje dag. Vet ju att du gillar och använder Daily microfoliant 🙂 mycket bättre för dig!
   Kram Annica

 4. Ida skriver:

  Hej,

  Jag blir så ledsen. Tyckte detta typ var det bästa som hänt 2018. Var supersnabb med att anmäla mig då detta är som klippt och skuret för mig. Fick ett mejl idag att mitt mejl inte kunde levereras. Anmälde mig på nytt och vidarebefodrade mitt gamla för att visa att jag anmälde mig inom 30 minuter från att du la upp inlägget och får som svar att anmälan är stängd…

  Har försökt mejla i efterhand men får bara som svar igen att anmälan är stängd.

  jag har som sagt det gamla mejlet som visar att jag skickade inom 30 minuter och alla krav stämmer in på mig.

  Tacksam för hjälp!

  /En hudvårdsberoende-skincity-älskare-som-spenderat-lite-för-mycket-pengar-på-hudvård-det-senaste-åren

  • annica skriver:

   Hej Ida, Hoppas det kommer fler tillfällen framöver, roligt att du uttrycker ditt intresse att få vara med i denna typ av tester. Noterar 🙂
   Kram Annica

 5. Maja skriver:

  Hej Annica! Jag tycker att din blogg är jättebra, hjälpsam och inspirerande. Jag har tre frågor kring hudvård som jag hoppas att du kan besvara. Jag är 15 år och har normal till blandad hy.
  På morgonen så använder jag först micellärt vatten, (Aco micellar cleansing water), sen dagcreme (Eucerin Aquaporin, med spf 25). På kvällen så använder jag först rengöringsgel (Eucerin dermatoclean gel), sen micellärt vatten (Aco micellar cleansing water) och tillsist nattcreme (Eucerin Aquaporin). Nu till mina frågor.
  1. Är jag för ung för att börja använda serum, olja, ögonserum och ögoncreme?
  2. Den nattcremen jag har just nu fungerar både som dag och nattcreme, vilket jag känner mig osäker till, det känns som att en creme som bara fungerar som nattcreme borde vara mer effektiv. Anledningen till att jag har den är på grund av att Eucerin inte har någon annan nattcreme som är oparfymerat, vilket jag gärna vill ha. Fungerar det eller borde jag hitta en nattcreme som bara är nattcreme?
  3. För tillfället tar jag bara rengöring på kvällen och inte på morgonen, eftersom jag läst att huden inte är lika smutsig på morgonen och man bara ska skölja bort smutsen och slaggprodukterna som huden rensar ut under natten. Stämmer det, eller borde jag rengöra även på morgonen?

  • annica skriver:

   Hej Maja, Hjälper dig så gärna med din hudvårdsrutin och kul att du hittat hit 🙂
   Svar fråga 1: När du har ett behov i huden kan du addera de lite mer djupgående produkterna i din rutin rutin som ex. serum. Men annars är det inte alltid det behövs och kan bli något överflöd även om det inte behöver vara gel. Så efter behov men generellt är det lite tidigt. Jättebra att du använder mild rengöring, dagcreme med SPF och nattcreme.
   Svar fråga 2: En nattcreme/24timmarscreme kan vara lika aktiv, beror så mycket på märke men oftast skiljer de inte allt för mycket. Tycker inte du behöver separat nattcreme.
   Svar fråga 3: Huden har fortfarande nattcreme kvar och utsöndrar en del oljor under natten. Så jag rekommenderar dig att alltid rengöra ditt ansikte till morgonen så att huden blir mer mottaglig för kommande steg i din rutin. Så länge du inte har mycket atopisk hud.

   Kram Annica

 6. Anne karlsson skriver:

  Vilken rolig ide för dom de berör!Hoppas även mogen hud,med den utmaning att hitta rätt i produktdjungeln att ni kan hitta på liknande till oss.De skulle vara jättespännande och jag anmäler mig som försökstant direkt isåfall hihi.
  Ha en fortsatt bra vecka Annica och tack för den hjälp under åren jag hittills fått,kram

  • annica skriver:

   Hej Anne Karlsson, Tack fina du 🙂 och du vet att du alltid är välkommen att rådfråga med dina produkter om du känner att du behöver justera något i din rutin. Finns här för dig! 🙂 Kram Annica

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »