Scrolla för att läsa mer

GLOSSY SKIN

SkincityGlossy skin is always in! Eller hur. 😉 Jag får så många fina komplimanger från er för min lyster och det gör mig lika glad varje gång. Tänkte därför dela med mig av små knep för att förvandla och få ett riktigt daggfrisk glow.

Ja, de mest rika, tunga cremerna och den mest fulltäckande makeupen har jag lagt undan. Fräsch, transparent, daggfrisk glowy hud kräver ett helt annat tillvägagångssätt. Här gäller det att bygga fukt med lättare serum/emulsioner i flera olika lager.

By Wishtrend sheet mask

För att trolla fram omedelbar lyster applicera jag By Wishtrens Vitamin C sheet mask 1-2 gånger i veckan efter min exfoliering på morgonen. Jag försöker alltid multitaska, hinna med att slänga in en tvätt, borsta tänderna tex medans masken sitter på i ca 15-20 och därefter masserar jag in den kvarstående essencen. Sheetmasken är förpreppad med aktiva ingredienser och innehåller bl a 11% C-vitamin och 10,5% E-vitamin.

By Wishtrend sheet mask

By Wishtrend sheet mask

Därefter följer jag upp med Vita Propolis Ampule för att få fram ett riktigt ”honey glow”. Jag applicerar ampulen direkt på huden som ett serum och ibland droppar jag ner 2-3 droppar i min CC-cream. En återfuktad hud är grunden för en välmående hud med lyster. Förutom lyster och fukt innehåller ampullen vårdande och reparerande propolis extrakt och utjämnande niacinamid samt vitaminrikt havtornsextrakt. Det enda negativa är flaskans storlek.. det positiva å andra sidan är priset.. 😉

Vita Propolis

Vita Propolis

Här kommer sista knepet för riktigt GLOW. 24K Gold Prism Cream är en riktig WOW produkt och har förblivit min favorit som jag använder i princip varje dag. De här varma dagarna vill jag inte gå all-in med en tung makeup utan ha lätta produkter och låta ljuset reflektera.

Prism

makethemake

Jag lovar er en riktig glossy mirakel på tub! Jag applicerar min Prism med makethemakes highlighting brush för att få den här riktigt hudnära finishen. Perfekt på kindben, under ögonbryn, amorbågen eller på dekolletaget för att lyfta fram. Innehåller hyaluronsyra, aloe vera och jojobaolja som också ser till att säkerställa fukten.

prism

Jag avslutar looken med ett koralligt creme rouge och ett somrigt läppglans! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 svar till “GLOSSY SKIN”

 • (24) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Hej Annica!

  När du skriver att du applicerar masken efter din exfoliering, vad är det för exfoliering? Typ bha?

  Tacksam för svar!

  Kram Malin

 2. Sara skriver:

  Hej! Jag har länge varit sugen på att köpa Vita propolis. Jag vill bara ha lite glow i ansiktet . Om jag har Vita propolis under PC Resist super light daily wrinkle defense kommer det bli lite lagom glow då? Tänkte eftersom den är lite lätt tonad och jag upplever den som lite matt.

  • annica skriver:

   Hej Sara, En väl återfuktad hud och en hud mättad på lipider plockar fram en hälsosam glow 🙂 Även om dagcremen är mer matt på din hud får du fortfarande en naturlig lyster till din hud när du använder en produkt som Vita propolis ampolue innan.
   Kram Annica

 3. Angelica skriver:

  Använder du alltid din cc creme till detta eller funkar det lika bra att köra allt detta utan som i mitt fall utesluta min bb creme från jane iredale? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Angelica, Du kan absolut skippa din BB/CC om du vill 🙂 den behövs inte alltid utan ger ett så fint resultat även utan. Men för mer täckning kan du addera en mer tonad produkt. Kram Annica

 4. Ann-Sofie skriver:

  Men du är juh dösnygg.

 5. Anna skriver:

  Jag vill också ha glossy skin men har blandhy som lätt blir blank. Hur kan man skapa lyster som i te upplevs som flottigt?

  • annica skriver:

   Hej Anna, En återkommande fråga som jag ofta får, att bli blank och få naturlig lyster tycker jag är två olika saker 🙂 Du kan absolut använda denna typ av lysterprodukter. Detta kan även hjälpa dig att få huden i balans då huden lätt blir blank för att huden producerar mer talg i brist på fukt och näring. Kram Annica

 6. gabriella skriver:

  Hej Annica!

  Du är ju så jättesnygg!
  Jag behöver en ny cc cream nu när vi har bytt årstid, vilken använder du?

  Kram
  Gabriella

 7. Erika skriver:

  Hej!!

  Leegeehaam har ju två ampouler, hur skiljer de sig åt? Kan man ha ampoule över retinol och c-vitamin serum?

  Med vänlig hälsning, Erika

  • annica skriver:

   Hej Erika, Superbra fråga då produkterna är lite riktade på lite samma sätt i grund och kan förstå att det känns som att dessa går ihop. Dessa ampouler passar den som önskar att återfukta huden, även utmärkt för känslig. Men Grow hyal B5 ampolue har en lättare geltextur som binder fukt, plumpar, återfuktar flera av hudens lager. Vita propolis ampoule är något rikare i sin konsistens och har en lätt oljetextur som lätt smälter in i huden och fyller på med mer näring till huden samtidigt som den jämnar ut hudton. Du kan även kombinera dessa då man lätt kanske vill ha båda.. 🙂
   Kram Annica

 8. Maria skriver:

  Wow, jättefint! Har du ingen annan foundation nu på sommaren? Jag tycker att det är mkt svårt att hitta en lätt foundation som ger lyster och innehåller hög spf (helst 30. Är lite solkänslig och har även spf 50 under.
  Tacksam för återkoppling!
  Mvh Maria

 9. Therese skriver:

  OMG säger jag bara!!!! Hur fräsch får man vara!!! Blir bara såååå avis!! Vilken fantastisk hy du har Annica!!! Själv är jag beroende av fuktmister som kan spraya på under dagen. Har du någon favorit där? Har fått lite tips från några av tjejerna på SC men ville gärna hört om du har nån goding som du älskar?
  Kramis från Therese

 10. Alexandra skriver:

  Hej! Jag använder mest nu skinceuticals produkter men skulle vilja få tips på produkter som serum som man kan blanda in i sin rutin. Exempelvis så kan man använda RESIST 10% NIACINAMIDE BOOSTER oavsett vilka produkter man använder. Vilka finns det mer, från dess alla smaskiga produkter ni har här på Skincity ?
  Vänliga Hälsningar, Alexandra

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Du kan använda Niacinamid boostern som en extra boost i din rutin.. precis som namnet 🙂 Ersätter inte ett dagligt fuktserum eller antioxidantserum utan är en mer TARGETED produkt du adderar för att arbeta ännu mer koncentrerat på porer och hudton. Går bra att använda tillsammans med övriga märken. Nästan längst ner på Skincity.se har jag tillsammans med mina kollegor skapat en flik som heter “Våra favoriter just nu”, håll lite koll där för lite extra INSPO! Kram Annica

 11. Kimberley skriver:

  Hej Annica.

  Är på jakt efter ett creme rouge. Har en liknade hudton som du med lite fröknar, ljust hår och blå ögon. Vad rekommenderar du som är din favorit?
  Kram

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »