Scrolla för att läsa mer

Vinn sommarens härligaste kit

Tänkte köra en sista tävling för sommaren. Behöver nämligen er hjälp! Jag skulle vilja veta vad ni vill läsa mer om här på bloggen i höst? Vad är bra med bloggen/mindre bra? Vill ni ha mer fakta, mindre text, mer bilder…? Bättre layout?..???

Ta chansen och bli en vinnare till dessa 5 st smaskiga kit!

Så här gör ni för att vara med och tävla: skriv i kommentarsfältet nedan, gärna både ris och ros….bloggen är här för er mina vänner!  Så jag vill veta precis allt! 🙂 Tävlingen kommer att pågå fram till v.32 därefter kommer jag dra 6 st vinnare som dras och presenteras här på bloggen!

Kiteten innehåller:  Glow givern Vita Propolis Ampoule, Super fuktgivaren Klairs Toner, Djuprengöraren Paulas Gel Mask, Förorenings skyddaren Verso Mist

och sist men inte minst den super enkla rengörings servetterna perfekta till resan eller gym väskan Paulas Cleansin Cloths

Passar alla hudtyper!

LYCKA TILL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

337 svar till “Vinn sommarens härligaste kit”

 • (337) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hanna skriver:

  För det första vill jag säga att för ett par år sedan så brydde jag mig inte eller kunde speciellt mycket om hudvård innan jag hittade din blogg, känner mig mer påläst idag och min hud har aldrig sett bättre ut!

  Men skulle gärna vilja läsa mer/bilder och lite historia bakom K-Beauty som jag blivit helt såld på! Och gärna mer om hur vi kan uppnå bättre hy genom hur vi lever/äter/dricker osv.

 2. Linda skriver:

  Det är en djungel där ute när det gäller att läsa innehållet i produkterna. Vissa är ekologiska men innehåller inte naturliga ingredienser och tvärtom. Kanske skulle du införa en egen skala ” Annica aproved” eller något liknande så man vågade prova fler produkter även fast man har svårt attt tyda innehållet. ☀️

 3. Malin L skriver:

  Åh jag älskar den här bloggen! Som ett uppslagsverk för oss hudvårdsnördar. Besöker alltid din blogg innan jag genomför ett köp på skincity för att se om du recenserat produkten jag är spekulant på. Jag hade önskat en länk från produktens beskrivning på skincity in till bloggen om du skrivit om den och en smidigare kategorisering av bloggen så det blir lättare att söka fram inlägg efter produkt/märke eller innehållsregister. Det vore nästan för bra för att vara sant om det gick att få igenom! Annars fortsätt som du gör! Din kunskap är ovärderlig för dina små lärljungar (jag) som läser och alltid lär mig flitigt! Trevlig sommar!

 4. Linda Vlomdahl skriver:

  Jag skulle vilja se inlägg om pigmenteringar och hur man ska ta hand om hud/kropp efter sommaren!

  Trevlig sommar! ☀️

 5. Sara skriver:

  Jag älskar din blogg och tycker att den är så bra! Jag skulle kanske vilja se lite fler före och efter bilder med de olika märkerna! Keep up the good work!

 6. Malin Fridqvist skriver:

  Man blir så inspirerad av din blogg. Har precis beställt ansiktsmask + nattcreme. Skulle gärna även beställa peterthomasroth 24 k gold. Vill gärna vinna ett kit!

 7. Katarina skriver:

  Hej!
  Jag älskar bloggen och läser dagligen. Jag skulle önska mer produkttips för olika hudtyper, typ förslag på rutiner etc. Gillar när du förklarar hur olika produkter egentligen fungerar! Också toppen om man kan få lite mer ”tips från proffset”, typ hur man kan kombinera olika produkter för bäst resultat, om det finns nån quick fix eller andra life hacks. Tycker bloggen är toppen, på insta kan jag önska liiite mindre skärgårdsbilder och träningsvideos. Hoppas du inte tar illa upp! Kram

 8. Malin andersson skriver:

  Hej! jag skulle vilja läsa mer om masker, sheetmasks, kbeauty osv (recensioner)! Jag skulle även också vilja läsa om latmask rutiner. Man har ju dagar när man faktiskt inte orkar med alla steg Vad är viktigast inom rutinen om man väl tänker lata sig?❣️

 9. Mikaela skriver:

  Tycker din blogg är super!! jämnt flöde med bilder och text!
  Skulle vilja ha inlägg om hormoner och dess påverkan på huden.
  Hud vloggar vore även kul, korta inslag med olika teman☀️ Kram

 10. Annika skriver:

  Jag älskar alla före och efter historier, blir så glad när jag ser att det är så många som faktiskt fått hjälp med hudproblem!
  Lite mer sminktips vore roligt, jag som inte sminkar mig så ofta tycker det är svårt i den djungel av smink som finns. Så sminktips både till vardag och till fest vore toppen!
  Annars så tycker ja faktiskt att du har allt i din blogg, bästa hudvårdbloggen ✨

 11. Victoria skriver:

  Hej!
  Jag älskar att läsa om nya märken nya produkter gärna kopplat till vad den gör för min hy samt vilken typ av hy den är bra för.
  rutiner” typ kör dessa i den här ordningen om du vill få bukt med detta eller uppnå detta.
  Kunskap om huden på en lagom nivå. Ibland blir det på molekyl nivå i bloggarna och då sitter man med en massa fakta man inte kan läsa ut….
  Kram V

 12. Sara skriver:

  Jag vill läsa mer om layering! Nu har jag så mycket olika produkter men tycker det är svårt att veta vilka som passar bra att använda ihop.

 13. Jenny skriver:

  När man har hudvård som ett av sina intressen är denna blogg guld. Det jag saknar är flersteg beskrivningar i hudvårds rutiner, dels i samma produktserie och dels med blandade märken.
  Ha en fortsatt härlig sommar!

 14. Hanna skriver:

  Hej!

  Jag har alltid tyckt om din blogg väldigt väldigt mycket. Jag är själv hudterapeut och har ett stort öga för hudvård. Att läsa om dina tips och råd är grymt. Jag uppskattar mycket bilder när jag läser bloggar. Gärna på produkter som du testar men också på resultat. Det vore intressesant att få följa exempelvis någon med acne som har testat någon produkt under en längre tid. Det hade också varit kul med fler blogginlägg om hur du tror att kost påverkar huden.

  Du är grym!

 15. Lisa Gunnarsson skriver:

  Jag älskar när du lägger ut före/efter bilder på personer som använt produkter.
  Sen skulle det vara kul att kunna läsa mer tips för lata dagar och kanske även om det finns något budget märke som du anser är bättre än andra och om man inte har ekonomin att köpa en helt ny hudvårdsgarderob, vad som är värt att investera i.

 16. Hej!
  Tycker att din blogg är superbra. Alla tips tas tacksamt emot. Du har en skön ton och en härlig mix .
  Jag skulle gärna vilja se tips på hur man bäst gör en snygg ögonmakeup, både till vardags och till fest.
  Soliga hälsningar

 17. Sara Engström skriver:

  Jag älskar när det är tips av olika slag: tips på nya produkter, tips på produkter som kan kombineras, tips på bra masker. Vill gärna ha mer sånt!

 18. Mona Nylander skriver:

  Hej Annica!
  Vill först och främst tacka dig för en grym blogg, instagramkonto och framförallt en grym webshop med kompetent personal. Vilken fantastiskt tävling! Min feedback är följande:
  Det jag älskar med just dina inlägg är när du kör säsongsbetonat och att du tydligt visar både med bilder och film ibland hur man använder produkter och visar resultat, supersmidigt om man är nyfiken på ngt.
  Älskar hur du binder ihop ditt instagramkonto med bloggen, exvis att du kan visa en produkt på instagram och en kort info, blir man då sugen på att veta mer så kan man söka upp mer ingående info på bloggen, perfekt!
  Gillar kombinationen av visning av nya produkter och att du ibland skriver längre infon om hudtillstånd som acne elr rosacea. Hade varit super om du i samband med den typen av articklar kunde ta fram en produktrekommendation för det tillståndet och länkat till Skincity, smidigt och enkelt om man är vilse i produktdjungeln och vill ha hjälp

  Tack för dina konton!

  Mvh/Mona

 19. Lina skriver:

  Hej! Jag tycker att din blogg är väldigt informativ och innehåller mycket som jag verkligen vill ta del av. Jag tänker att det hade varit intressant att ta upp olika hudtyper/hudtillstånd och hur dessa kan arbeta med olika produkter för olika resultat. Ex. hade du kunna gå igenom alla hudterapeuter på Skincity. Alltid lättare att relatera till bilder än endast det skrivna ordet. Det hade varit roligt att få mer kunskap kring Kbeauty. Att du visar hur man kan kombinera hudvård med makeup är jättebra tycker jag. Överlag uppskattar jag verkligen din blogg och tycker att jag får ta del av information som jag överlag har nytta av. Varma hälsingar///

 20. Tova skriver:

  Jag gillar att du svara så bra på alla kommentarer du får! Kanske lyfta fram dem i ett eget inlägg alltså en fråga och så skriver du ner ditt svar med dina tips.
  Gillar även när du skriver ner olika hudvårdsrutiner för olika hudtyper. För mig ex som har eksem, och de mesta jag blivit rekommenderat har inte funkar därför hade jag gärna velat se flera olika tips på hudvårdrutiner fast för ”samma problem”.

  Och lyfta fram olika produkter varje vecka och inte bara det som är nytt.

 21. Jessica Norberg skriver:

  Jag älskar hur du blandar privat med profession! Bloggen blir så mycket roligare att läsa då! Gärna mer av dig i tv och mer vad man INTE ska göra i hudvårdsväg. Jag tycker om live sessionerna på facebook dock skulle jag vilja ha mer live hur de verkligen används. Jag glömmer lätt och det är kul att se rutinerna live ! Kram Jessie !

 22. Lina skriver:

  Annica, det finns ingen blogg som din! Hade önskat djupare fakta om hur olika ingredienser i hudvården påverkar huden. Mer alternativ till dyrt vs billigare för alla olika plånböcker. Stor kram och hoppas du har en fantastisk sommar!☺️☀️

 23. Malin johansson skriver:

  Jag skulle önska mer tips på hur man går tillväga för att få den hy man vill ha med bara ett märke tex hur får jag en hy med massa lyster och jämn hudton med PC:s produkter eller hur får jag bort min yttorra hud med enbart PTR.
  Skulle även vilja veta mer om vilka serum man ska välja. Det kan vara en djungel.
  Mest intresserad av hud och smink så mindre träningsbilder mm☺️

 24. Lisa Engström skriver:

  Tack för en superbra blogg! Jag tycker definitivt inte att det ska vara mindre text. Dina texter är så informativa och beskrivande att jag helst vill se mer sånt! Älskar tex. de olika “skolorna” där man bara får grotta ner sig i olika ämnen. Om jag skulle önska en sak så är det mer inlägg om andra personers rutiner, kanske ett gästinlägg av någon som inspirerar dig? Har lyckats få min sambo att bli intresserad av hudvård så det hade varit kul med ett inlägg som fokuserade speciellt på hudvård för män (om det nu är någon skillnad).

  Ha en riktigt fin sommar! 🙂

 25. Olivia skriver:

  Hej! Först o främst tack för alla hudvårdstips, har hittat många utav mina favoriter via dig Jag skulle önska fler produkttips med en förklaring till, vem den passar, hur den jobbar osv. Gärna allt från söndagsmasken till tips för kroppen. Hade även varit roligt med fler sminktips. Kanske lite större inlägg med dina bästa foundations, masker, peeling, ögonkrämer och en förklaring till dem. Gärna mkt bilder

 26. Alexandra skriver:

  Hej! Jag skulle gärna vilja veta mer om hur olika ämnen i produkterna påverkar vår hud. Jag har redan lärt mig så mycket genom att läsa din blogg och lär mig gärna mer. Bilder är alltid roligt också, kanske fler före och efter bilder om det är möjligt? Sedan tycker jag om att läsa om nyheter inom hudvård, allt från nya märken till nya produkter till nya ämnen. Hoppas det var lite hjälp. Ha en fin dag!
  Mvh, Alexandra

 27. Therese skriver:

  Jag älskar bloggen och framför allt kunskapsbanken dit jag ofta återkommer! Något jag kan känna ibland vore härligt att läsa om här är VS-inlägg, dvs där du kan ställa två(eller fler) produkter med liknande funktion/syfte mot varandra – så svårt ibland när man väljer mellan två fuktserum till exempel

 28. Hanna N skriver:

  Tycker din blogg är fantastisk inspirerande och man får så mycket bra tips. Älskar fakta, så gärna mer om det. Vilka produkter som passar bra med andra och de produkter man absolut inte ska blanda, tips på olika rutiner för olika hudtyper.
  Det som är så lyxigt med din blogg tycker jag framför allt är att alla produkter du skriver om är länkade direkt till skincity. Tummen upp för det!

 29. Lina skriver:

  Oj vad trevligt! Jag älskar din blogg (och Instagram) för du är så härlig, man ser din energi och känner den genom både text och bild. Fortsätt så! Annars skulle jag tycka det var spännande att höra mer vad du säger om kost och huden. Vad man ska undvika osv om man t ex har finnar eller andra hudproblem

 30. Simona skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja se hur innehållet i en produkt ser ut varje gång du skriver om en produkt. Även på Skincity skulle jag veta hur själva produkten ser ut som till exempel färg och konsistens, alltså en bild på till exempel en klick av en kräm 🙂

 31. Jenny skriver:

  Jag vill ha mer fakta om va produkterna gör med huden och hur dom fungerar bäst ihop. Är helt insnöad på K-beauty så det vill jag ha mer info om. Både hudvård och makeup!

 32. Emilia skriver:

  Du har en superbra blogg! Men glöm inte att hålla den uppdaterad inte bara i inlägg utan att den följer med i digital innovation. Se till att vara först med nya tekniker på hur man presenterar bilder och länkar till shoppen etc.

  Innehållsmässigt hade det varit roligt att få mer insikt i ex dina anställdas hudvårdsrutiner. En inblick i badrumsskåpet med en förklaring på varför vissa produkter har fått letat sig in och vilka dagliga problem de har med sin hy. Samt vilka superprodukter de tar till inför vikitga händelser eller resan etc.

  Stort tack för all bra insikt och att ni förändrat min hy!!

 33. Linda skriver:

  Jag skulle välja ha fler inlägg där samma typ av produkt fast från olika märken jämförs, vad är det som skiljer dem åt?

 34. Matilda skriver:

  Jag är inne på bloggen dagligen och fullkomligt älskar den! Då min stora passion inom hudvård är serum och ansiktsmasker så hade jag gärna velat läsa mer om det! Speciellt om ansiktsmasker och sheet masks .

 35. Malin skriver:

  Hej! Jag älskar små klipp med filmer där man ser hur en produkt ser ut i konsistens och även före/ efter du har applicerat. Sen gillar jag K beauty så det vore kul med lite tips på bra sheet masks bland annat. I övrigt älskar jag din blogg och får alltid bra tips på specifika hudproblem och hudförbättringar! Kram Malin

 36. Emilia Sandberg skriver:

  För det första, så är detta en helt magisk blogg för hudvårds intresserade och jag har lärt mig massor utav dig och dina kollegor här på bloggen och på instagram!
  Något jag skulle vilja se mer av är, exempel på hur en hel veckas hudvårdsrutiner kan se ut med olika kombinationer av produkter & märken, hur ofta gör man olika peelings/masker osv hur många dagar går mellan olika masker..
  Även hur långa hållbarheter har olika produkter efter man öppnat dem och rengöring av olika redskap som används till huden!
  Tack för all glädje och kunskap ni sprider
  / Emilia

 37. Annica skriver:

  Jag gillar när du lägger upp konkreta tips som den om fotvård. Annars förslag på hudvårdsrutiner och tips om nya produkter. Är inte så intresserad av smink, mycket hellre hudvård. Gärna inte bara till ansiktet utan även till kroppen.

 38. Julia skriver:

  Hej! Älskar din blogg och läser ALLA inlägg. Tycker du förklarar allt så bra och hjälper mig att verkligen förstå och lära mig mer om hudvård. Jag vill lära mig ännu mer och en sak som jag tycker hade varit rolig att läsa om (och framför allt lärorik!) är om du hade gått igenom alla riktigt aktiva och goda ämnen, ämne för ämne. Som du till exempel har gjort med niacinamide. Älskar sånna inlägg Men vill ha fler sånna inlägg! Vill lära mig allt om ingredienserna och vilka som höjer varandras effekt och vilka som man absolut inte ska blanda. Så man själv kan leta efter produkter som innehåller de ingredienserna som passar ens hud

 39. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja ha läsa mer om k-beauty och gärna tips på bra ekologiska hudvårdsprodukter. Älskar dina lifehacker och tips och trix som ex. vis ditt inlägg om fotvård så man kan få fina fossingar hemma. Perfekt för mig med småbarn som inte kan gå iväg en timme på pedikyr utan kan fixa själv hemma på kvällen då kidsen sover! Tar även gärna emot tips på produkter som man bör använda för en mer åldrande hud. Börjar närma mig 40, vad är viktigt att tänka på då.

 40. Maria skriver:

  Jag använder ofta bloggen för att söka efter gamla inlägg, som tex när jag skulle börja med syror, hade inte stor koll på aha, bha vad som är bra för vad osv. Då är det perfekt att ha din blogg som ett lexikon jag skulle vilja läsa mer om hur det är att blanda olika märken, vad ska man tänka på? Hur kan man maxa vissa produkter och hur vissa stjälper varandra.

 41. Marie Näsström skriver:

  Hej!
  För min del har du fått mig bli så intresserad och äntligen förstå vikten av att ta hand om sin hud, fastnade för dina tips på tv:n som fått mig testa lite dyrare produkter från skincity som gjort sån skillnad, ni har sån fin hjälpsam service. Mera härliga tips på sminkning och produkter vore toppen på din blogg, gillar mixen med lite från ditt privata liv.

  Trevlig Sommar/Marie

 42. Linda Antic skriver:

  Hej & glad sommar!
  Tack för trevlig läsning…
  Jag uppskattar info om de aktiva ingredienserna i produkterna samt vad de är bra för samt vilka hudtyper de är passande för.
  Önskar ännu mer tips och trix -säsongs baserat tex. Dvs hur sköta sommarhuden etc.
  fler småvideos också på insta vore kul för dem gillar jag.
  Sedan kul att ni tar in flera alternativa märken, eco vänliga.
  Trevlig forts på sommaren! ❤️
  Mvh
  Linda Antic

 43. Linn skriver:

  Hej fina Annica! För det första skulle jag vilja säga att jag älskar din blogg! Den är så lärorik och jag hoppar upp och ner varje gång jag ser att du har lagt ut ett nytt inlägg. . Jag tycker att bloggen är väldigt varierande vilket jag gillar. Ibland kör du mer hudfakta och ibland kommer du med härliga produkttips i rockärmen. . Något jag skulle se att du kunde skriva mer om är vidgade porer och pormaskar. Vad det är för något, hur de uppkommer och framförallt hur man kan råda bot på de lilla elakingarna. Gärna lite produkttips för pormaskar och vidgade porer gällande vardera hudtyp. Jag har själv en del problem med pormaskar och vidgade porer och vet hur envisa de kan vara! . Tack för alla fina inlägg här på bloggen! Det uppskattas. ❤️.

 44. Sandra skriver:

  Jag läser bloggen lite då och då, hade nog faktiskt önskat att den var lite mer personlig – hur ser en dag ut för dig med jobb? Fritid? Får redan mycket tips och erbjudande genom mail och din instagram. Men älskar dina ”gör-så-här- inlägg”, t.ex. ditt predikyrinlägg! Trevlig sommar!

 45. Åsa skriver:

  Jag skulle vilja läsa med om K-beauty och vilka andra produkter (icke koreanska märken) som går att kombinera i rutinerna.

  Något jag uppskattat är kundbilder och berättelser, sådant tycker jag motiverar och gör att man själv blir lite mer uthållig för att se resultat.

  Kram från Åsa!

 46. Filloreta skriver:

  Hej,
  Jag älskar bloggen då jag lär mig såååå mycket. Hade en sådan problem hud ända sen jag har varit liten och nu 30 år har jag så fin hy tack vare dig. Jag lär mig så mycket som jag inte visste eller hade hört talas om. Så jag gillar hur du lägger ut det och förklarar så kan man ta det man behöver, för just sin egen hud. Nu tack vare dig är jag galen i hudvård och gör lager på lager ☺️

 47. Elin Wikström skriver:

  Hej! Tycker att din blogg är super inspirerande med många bra tips! Älskar dina inlägg där du går igenom hudvårdsrutiner steg för steg, ser gärna mer av detta. Skulle uppskatta att få se inlägg med t.ex månadens favoriter för mer tips och inspiration.

 48. Marie Näsström skriver:

  Hej!
  Dina härliga tips från fyrans tv och blogg fick mig så intressererad och förstå vikten av att ta hand om sin hud, vilket tog mig till ditt företag där ni har sån bra kunnskap och service. Äntligen vågat pröva lite dyrare produkter som verkligen gjort underverk och jag är helt fast. Gillar din mix med tips och lite från ditt privata liv, mera sminktips och på prodkter på det vore skoj.
  Trevlig Sommar/Marie

 49. Viktoria Larsson skriver:

  Hej!

  Skulle gärna se mer djupgående recensioner och steg för steg. När der gäller steg för steg gärna både med smink och hudvård. Hudvården får gärna vara riktad till olika sorters hudtyper/problemområden. Med förslag på hur och vilka produkter man kan använda.

  Gillar annars det som kommer upp här 🙂 har inget att risa.

  Med vänlig hälsning, Viktoria.

 50. Maria Karlström skriver:

  Bloggen är fantastisk för den som irrar i hudvårdsdjungeln, både nybörjaren och den mer erfarne. Jag älskar förklaring och fakta kring de aktiva ingredienserna i produkterna, hur de verkar och hur de bäst passar olika hudtyper och tillstånd. Syraskolan är ett fenomenalt exempel på detta, den var guld och gav mig så mycket!

  Jag vill under hösten kunna läsa om recensioner av produkter, fakta och kunskap om verksamma ämnen samt jämförelser mellan produkter med samma typ av syfte/aktiv ingrediens mellan olika märken för populära typer av produkter.

  Jag vill fortsätta läsa allt Hudspecialisten vill dela med sig av!

 51. Åsa Ullström skriver:

  Hej! Skulle tycka det var grymt roligt att få höra om olika människors hudvårdsrutiner, kända personligheter och de som använder skönhetsdpecialistens grymma hudvård. Det skulle vara intressant att lyssna till deras ”Must Have ” från er . Jag är så nyfiken på människors badrumsskåp. Vilka fuktgivare gillar ni? Vilka syror? Vilka acneprpdukter? Vilka lugnande osv osv . Vill passa på att säga att jag älskar din blogg och tar till mig varenda tips. Sist var det Klairs med Cover fx drops. Underbart. Stort tack 🙂

 52. Andreas skriver:

  Jag uppskattar din pedagogik och att du gör det lätt för mig att lära mig saker om denna, ibland lite krångliga, hudvårdsvärld.

  Jag skulle vilja ha dina inlägg uppradade så att jag kan sitta och scrolla ner och läsa allt i ett flöde istället för att klicka in på inlägg för inlägg.

 53. Kaarina Forsmark skriver:

  Hej Annica! Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med din blogg m m Jag skulle vilja ha mer produktrecensioner, budget vs lyx, tips på hudvårdsrutin för de olika hudtyperna. Ha en fantastisk sommar! Vi kan inte klaga på värmen lr hur<3<3<3

 54. Isabell skriver:

  Så himla bra blogg! Informativ, pedagogisk i ditt sätt och håller “lyssnarna” intresserad genom hela inlägget. En önskan jag har är att se några av hudterapeuterna på skincitys egna hudvårdsrutiner och tips. Fler live videos skulle också vara kul. Samt jämföra liknande produkter med varandra som ofta får folk till att hamna mellan valet och kvalet. Som t.ex varför man ska ta Biologiques p50 över poppisen Paulas 2% Bha, vice versa. Rodial dragon blood mask VS Beaute pacifique mask osv. Tack för en fin blogg som har givit mig både en älskad hobby (hudvård!!❤) samt nya kunskaper.

  Mvh Isabell

 55. Emmelie E Persson skriver:

  Tycker bloggen är bra och tycker du ska fortsätta med mycket fakta om hudvård och huden. Bilder är kul om de har med ämnet att göra. Jag är väl en sån där som följer dig just för din kunskap, kanske inte så mycket för vad du gör på din fritid och så. Jag är ingen sån typ av bloggläsare. Jag gillar matnyttig info och det är du bäst på! Kanske lite mer info om hur olika märken faktiskt skiljer sig från varandra och hur stor skillnad det är för huden att gå från ett rent eko-märke till ett medicinskt superdyrt märke. Sånt intresserar mig

 56. Anna skriver:

  Gillar verkligen bloggen och allt man lär sig! Min hud har fått ett nytt liv sen jag började läsa din blogg samt rådfrågade era anställda på skincity och fick ihop en toppen kombination som min hud mår bra av! Tycker din blogg är väldigt lärorik men skulle vilja ha med hela rutiner som tips! Även mer enbart punktinsatser mot tex solskador och ärr. Hur som tack för en toppen blogg och för skincity!

 57. Louise skriver:

  Hej!
  Älskar verkligen din blogg, hämtar alltid inspiration härifrån! ✨ Jag hade gärna sett lite mer före och efter bilder på kunder som använt produkter från er sida, gärna med förklaringar till hur produkterna använts och hur ofta mm.
  Kram kram

 58. Emma skriver:

  Hej,

  Jag går ofta in på bloggen för att insupa ny kunskap och inte sällan finner jag något intressant som jag skulle vilja lägga till i min egna rutin.
  Det jag skulle vilja läsa mer om är:

  ♡ Hudvårdens ”do’s and don’ts”, riktade till alla – nybörjare som veteran.

  ♡ Önskvärt är även mer tips på vad man bör tänka på i sin hudvårdsrutin när vi byter årstid, finns det steg man bör tillägga eller rentav ta bort/byta ut för att anpassa huden efter rådande klimat? Gärna tips kopplade till olika hudtyper.

  ♡ Det sista jag kom att tänka, som jag skulle finna intressant att läsa om, är ämnet kost kopplad till vår hudvård. Kostens påverkan på våra rutiner och resultat. Det vi kan påverka tycker jag borde synliggöras mer i strävan att skapa välmående inifrån och hela vägen ut.

  Kram Emma

 59. Josefin Karlsson skriver:

  Älskar bloggen, läser varje inlägg och har lärt mig så mycket! Innan tyckte jag att hudvård var ett nödvändigt ont, idag är det nästintill en hobby haha!
  Önskar mer inlägg om olika ämnen och dess verkan, tips på rutiner, vilka produkter bör/kan användas ihop osv.
  Kram och ha en härlig sommar!

 60. Johanna skriver:

  Jag skulle önska tätare uppdatering, men helat skulle jag nog vilja veta och lära mig om hur man i sin vardagliga rutin ska lägga alla dessa produkter vi köper på oss. Just nu är jag i ett fall där jag läst otroligt mycket hos dig i bloggen att jag samlat på mig det ena och det andra för att det ska vara bra på olika sätt men att kombinera dessa nu hur gör jag då? Kag vill inte använda mig av chatten utan jag vill lära mig i din blogg. Den vardagliga rutinen. Tipsen man tex får när man får se verkliga bilder hur produkter kan förändra en människas liv är toppen!
  Tips likt hudvårdstesten vore toppen!!
  Glad sommar

 61. Jannike skriver:

  Jag skulle gärna vilja veta mer om produkter och rutiner utifrån olika åldrar! Sen vore det roligt om fler var med på bloggen, t.e.x vilka 1, 2 eller 3 produkter är ett måste i badrumsskåpet för dina anställda eller varför inte för några av läsarna? Skulle även uppskatta tips om vilka Skincityprodukter man bör fokusera på om man har en sämre ekonomi och hur det funkar ihop med billigare produkter (tänker på yngre läsare som kanske pluggar). Rent bloggtekniskt skulle jag önska att all text och alla bilder syns direkt i Bloglovin som är vad jag läser igenom, jag vill helst inte klicka mig vidare. Det funkar för de flesta andra bloggar jag läser och kan faktiskt vara skillnaden mellan att läsa eller inte läsa ett inlägg ibland.
  Tack för superbra shop, produkter, kunskapsförmedling och blogg!!

 62. Therése skriver:

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja se mer hudvårdsrutiner för olika hudtyper för att lättare förstå min egen. Gärna med före- och efterbilder/historier. Tycker det är extremt bra med dina videos med och ser gärna mer. Ni har sån teknik med applicering av produkterna osv som inte går att beskriva i text 🙂
  Tack för en läsvärd, nyttig och intressant blogg!

 63. Sofia skriver:

  Hej, läser bloggen regelbundet och tycker att den generellt ligger på en bra nivå. Jag tycker om när jag får lära mig mer och hur olika produkter fungerar och varför. Tycker också om blandningen av hudvård, kroppsvård och smink! Några synpunkter har jag. Dels tycker jag att det är trevligt när de anställda får synas lite. Att få lite variation i form av olika hudtyper och olika favoritprodukter är toppen! Mer sånt! Dels så kan jag ibland störa mig lite på språket i bloggen. Jag ser Skincity som ett stort och seriöst företag där hemsidan såklart är det stora ansiktet utåt men även din blogg. Att det då ibland är särskrivningar, stavfel eller talspråk bidrar för mig till ett mer oseriöst intryck. Förstår att du vill hålla bloggen personlig men tror att detta kan gå ändå! Slutligen, heja er! Jag köper i princip inte produkter någon annanstans, känner mig nästan otrogen när jag gör det!

 64. Sofia Jerhammar skriver:

  Hej i värmen!
  Tycker överlag att du har en bra och inspirerande blogg som gjort att jag tar hand om min hy och tänker på ett helt annat sätt kring hudvård, älskar också att få hem de fina paketen när man beställt. Det jag tycker är bäst med bloggen är att du förklarar och tipsar säsongsvis, och vad huden behöver just nu. Om jag ska önska mer är de lite fler videos, egna eller andras..den om Paula’s choice boosters var toppen. Ha de fint!

 65. Elin skriver:

  Hej! Som trogen läsare sedan en lång tid tillbaka tycker jag såklart att bloggen är toppen! Alltid roligt att få nya tips och inspiration till att fortsätta hålla uppe en bra hudvårdsrutin tycker det är roligt att få en inblick i din hudvårdsrutin men även mer generella tips där det är tydligt om det hade passat min hudtyp eller inte. Jag hade önskat mer videor där du exempelvis visar hur du lägger smink/krämer/ andra tips som blir tydligare genom en video. Hade även varit roligt med information om vad man exempelvis ska tänka på med kosten för att få bättre hy. Viktigast tror jag ändå är att du inspirerar till att ta hand om sin hud vilket du gör på ett fantastiskt sätt!

 66. Hanna ahmad skriver:

  Älskar bloggen i stort sett! Ända bloggen jag följer faktiskt. Men fick jag välja kanske ja hade valt lite mer information kring hur produkterna jobbar på huden! Hur ämnena jobbar. Älskar att läsa sånt!

 67. Ingela berg skriver:

  En proffsig blogg som tar upp allt inom hudvård att få veta hur produkterna ska användas hur de fungerar och vilka de passar till. Den är snygg ren och stilfull inget krafs.
  Jag skulle vilja se/ lösa mer om K-Beauty och vilka produkter som är bra till alka steg. Lite olika rutiner för olika hudtyper – steg-för-steg. Tex, acne, torr hud, rynkor, rosacea mm.
  Lite mer om oljor både till kropp och ansikte , många är så rädda för att använda oljor. Och kanske nått om invärtes oljor som man kan kombinera med för att få en elastisk hud.

  Tack för en proffsig blogg Annica✨

 68. Petra Dahlberg skriver:

  Jag gillade verkligen ”Syraskolan” i flera delar. Så jag skulle säga mer sånt, mer kunskap om hur produkter fungerar och vad som kan kombineras och inte och hur man enträget ska jobba med t ex peptider, syror och olika kombos för att uppnå vilka resultat. Kbeauty också!

  Tack för att du skriver! Ha en fortsatt fin sommar!

 69. Malin skriver:

  Hej!

  Älskar också din blogg och alla insta inlägg!! Läser allt och har lärt mig så mycket. Älskar hudvård!!!

  Jag skulle också gärna läsa mer om koreansk hudvård. Jag skulle också gärna läsa om vad man ska göra när saker händer, tex plötsliga utslag (vad kan vara bra för att lindra det?), plötsliga plitor eller finnar som oönskat dyker upp (vad är bästa tipsen på att få bort dem?) eller om huden plötsligt blir akut torr/fnasig – vad är första hjälpen för det?
  Även fast man sköter om sin hy så kan den ibland förvåna en med att plötsligt reagera på något.
  Tack för ett fint jobb ni gör!!

 70. Emma skriver:

  Tycker du har en väldigt bra blogg men skulle vilja läsa lite mer om kanske vad fler hudteraupeter på Skincity tycker om produkter, lite såsom vilken blir en favorit för dem osv. Eller kanske låta läsare/kunder få recensera och berätta vad de åstadkommit med produkter med hjälp av er (vet att det finns men lite mer ingående). Annars tycker jag bloggen är toppenbra!

 71. Julia skriver:

  Hej, jag följer Skincity och dig på Insta och ni skriver mycket om hur man ska vårda huden och vad som är bra produkter just för huden och det är jättebra. Det jag saknar nu speciellt under sommarmånaderna när många får pigmentering på ansiktet. Vilka produkter finns det att använda just för pigmentering och hur kan man på bästa möjliga sätt ta hand om sin pigmentering på lång sikt för att minimera bort den? Vet att det inte går över snabbt men det borde finnas bra produkter för det. En videoinspelning på det skulle vara många guld värd. En sak till jag saknar är produkter för mörka ringar under ögonen som är svårt att hitta, förslag och tips på det vore trevligt.

 72. Emilie skriver:

  Jag älskar all fakta och allt som jag lär mig på bloggen! Det känns seriöst och lättläst. Jag går in mer sällan (bebis-förälder) men när jag är inne (och bebisen sover) så kan jag läsa i timmar. Då är det tyvärr lite jobbigt för att om man trycker på ett inlägg, att man vill se hela inlägget, och sen vill gå tillbaka, då kommer man inte tillbaka till den sidan man var på utan till den föregående. Det gör att det blir lite jobbigt när man vill läsa flera inlägg efter varandra. Jag skulle gärna också vilja se jämförelser med produkter ni säljer på Skincity med produkter som ni inte säljer på Skincity och varför ni valt att ta in den utvalda produkten. Jag vet att ni såklart väljer det bästa men det hade varit intressant att få höra varför ni tycker att den är bättre än de produkter ni valt att inte ta in. Tillexempel serumet från PC med Niacinamide i sig och det motsvarande från TO. Tack för att ni har räddat min hy och mitt självförtroende!

 73. Jag gillar bloggen som den är men önskar mig inlägg om olika hudtyper/hudtillstånd och rekommenderade rutiner för sagda hudtyper/hudtillstånd gärna en dyrare och en billigare variant så att alla har möjlighet att ta till sig av din så användbara tips. Alla har av olika anledningar inte råd att lägga 1500kr på ett serum även om viljan finns.

 74. Jennie Malmberg skriver:

  Hej!
  Tack för en bra blogg, så mycket har jag lärt mig härifrån. Det jag skulle vilja läsa om och lära mig är om och hur man kan blanda olika märken. Finns ju så otroligt många bra märken som man både har testat och vill testa. Sen om jag har förstått det rätt så ska man inte blanda alla eftersom de då “slår ut” varandra. Sen skulle det också vara roligt att läsa om era anställda, vilka rutiner, favoriter de har och om de har fått någon “wow” effekt av något. Sen undrar jag om du inte har funderat på att ge ut en bok. Skulle vara helt fantastiskt att ha som uppslagsverk och massor av tips som verkligen fungerar blandat med före – efter bilder m.m m.m

 75. Anso skriver:

  Jag tycker att din blogg är helskön med de olika tipsen. Däremot kan jag sakna lite inspiration till smink – olika sminkvideos/bilder steg för steg kanske. Du är en hejare på sminka så vill läsa mer om det. Vardag/fest och olika sminkmärken.
  Bilder är alltid uppskattat och det är du bra på.

 76. Emma skriver:

  Nu i extremvärmen vore det skönt att få läsa lite om “latmaskrutiner”! Sen skulle jag också vilja läsa om att blanda olika märken och/eller produkter, niacinamide och c-vitamin tex är ju hett diskuterat och vissa säger no no medan andra säger kör. Personligen tycker jag det är enklast att köra med ett serum per rutin så slipper man tänka på det, men det vore intressant att läsa om hur ni ser på det utifrån er kunskap.

  Jag hoppas också att bloggen fortsätter handla främst om hudvård, ser några förslag nedan om smink men som icke-sminkanvändare röstar jag emot det! Självklart gör det inget med enstaka inlägg (finns väl ingen som älskar alla inlägg i en blogg?) men jag håller tummarna för att huvudfokus fortfarande kommer ligga på hudvård 🙂

  Sist men inte minst skulle jag vilja vara lite petig. Vissa inlägg känns inte lika genomarbetade som andra, ibland är det stavfel, syftningsfel etc som tyvärr drar ner helhetsintrycket. Nu vet jag ju att innehållet är bra och fortsätter ändå läsa, men om jag hade kommit ny till bloggen hade jag nog kryssat bort den…

  Glad sommar!

 77. Berg skriver:

  – Problem & lösning med förslag på produkter
  – Liknande produkter i olika prisklasser
  – Presentation av nya märken med t.ex topp 3 produkter
  – ”Mirakelprodukter” som kanske kan användas på fler sätt än vad man först tänker?

  Tack för en jättebra blogg!

 78. Kimberley skriver:

  Hej.
  Jag älskar att höra om nyheterna som kommer, speciellt inför varje årstid då man vill byta ut delar av sin hudvård.
  Jag gillar också när du beskriver ingående hur den används och hur den ev kan användas på flera olika sätt som en multiprodukt.
  Och dina Hudvårdsrutiner‍♀️ mer sånt…

  Skulle vilja ha mer sminktips i olika kategorier och kanske att dina kollegor får gästspela lite i bloggen med sina tips för olika hudtyper.
  Kanske veckans helgtips såsom en festsminkning osv.
  Men även deras hudvårdtutiner vore en dröm att få del av.

  Jag håller tummarna för denna vinsten då den hade vart fantastiskt till då mitt tredje barn kommer om några veckor och tiden i badrummet kommer vara ganska obefintlig gissar jag.

  Kram

 79. Linnea Lindström skriver:

  Jag älskar din blogg för du går in på djupet på ett riktigt “nördigt” sätt men det är ändå lätt att förstå för oss som inte är utbildade/arbetar med hudvård älskade dina långa inlägg om olika syror och olika sorters spf tex. I höst skulle jag gärna vilja se lite mer lyx vs budget produkter, mer tips om nya produkter och recensioner av olika produkter ex masker och serum.
  Kort sagt, fortsätt på samma spår som du redan gör för det är toppen

 80. Rebecca Olsson skriver:

  Hej Annica för det första, älskar ALLT med din blogg och alla dina inlägg, blir så otroligt taggad när de har dykt upp ett nyy blogginlägg ifrån dig!

  Har lärt mig så mycket av dig, men skulle vilja veta ännu mer om olika ingredienser som gör vad i olika produkter och vad för ämnen/ingredienser man ska undvika osv eller vad man inte ska ha för mycket utav!

  Ha en fortsatt fin sommar

 81. Jannice skriver:

  Din blogg har hjälpt mig så många gånger att landa rätt kring olika produkter och typiska hudtillstånd! Informativt och med produkttips, älskar! Fortsätt med det:)
  Gillar också de ”serier” du gör, exempelvis ”Solskolan” som gör det lätt att hitta rätt inlägg och blir lätt att följa. Kanske mer sådant för andra inlägg också, så det blir mer av en röd tråd?

  Ha en skön sommar! ☀️

 82. Hannah skriver:

  Hej!

  Jag har 3 grejer på min topplista (älskar din blogg och Skincity!):
  1) Gissar att jag inte är den enda som läser via Bloglovin, och där funkar inte din blogg – skulle vara super om det gick att fixa.
  2) Mer tips på rutiner på olika hudtyper (älskar dina, men passar inte direkt en acne prone 25-åring…), gärna med före/efter på någon som följt en liknande rutin!
  3) Fortsätt med dina skolor, typ syra, spf osv. – så bra och informativt!

  Hannah

 83. Sofia jerhammar skriver:

  Hej i värmen!
  Tycker överlag att du har en bra och inspirerande blogg som gjort att jag tar hand om min hy och tänker på ett helt annat sätt kring hudvård, älskar också att få hem de fina paketen när man beställt. Det jag tycker är bäst med bloggen är att du förklarar och tipsar säsongsvis, och vad huden behöver just nu. Om jag ska önska mer är de lite fler videos, egna eller andras..den om Paula’s choice boosters var toppen, men i övrigt varför ändra på något som är bra!!
  Ha de fint /Sofia

 84. Niklas skriver:

  Hej Annica,

  Är en 26-årig kille som blivit mer och mer intresserad av hudvård. Går ofta in på din blogg för att lära mig mer vilket jag tycker är mycket informativt (tyvärr pratar inte vi killar så mycket om hudvård). Har därför ett önskemål om fler inlägg anpassade för män. Fick lära mig att huden mellan män och kvinnor inte skiljer sig så mycket, men hade gärna läst mer om exempelvis produkter anpassade för att lugna huden efter rakning. Då menar jag även produkter som inte marknadsförs enbart för män, utan kanske om det finns något som är mer unisex. Som du märker är jag fortfarande nybörjare och alla produkter kanske funkar lika bra oavsett kön. Hade varit kul att kunna “utbilda” mina manliga vänner inom hudvård som lider av liknande problem men ändå bara använder tvål och vatten. Gissar att det kanske även kan vara intressant för kvinnor som vill ha tips på produkter till pojkvänner, pappor, bröder etc. Därför kanske dessa inlägg passar bra inför julen, student (eller andra tillfällen där många ger varandra presenter) om intresset inte är så stort.

  Hoppas du för en skön sommar och vill avsluta med att tacka för en superbra solskola, har fått en helt annan bild av spf och dess användning.

  Mvh
  Niklas

 85. Josefine skriver:

  Jag älskar din blogg! Hade önskat ännu mer faktainlägg om hudvård (såklart ), tycker att de är toppen. Och kanske fler frågeinlägg (Q&A) där läsarna får ställa frågor om hudvård och du svarar. Tycker också det hade varit bra om man kunde läsa hela inläggen utan att behöva klicka sig vidare.

  Drömmen att vinna detta kit, håller alla tummar och tår

 86. Matilda skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om hudens uppbyggnad och gärna då anknutet till hur olika produkter (toner, essence, serum m.fl.) fungerar, hur djupt de tränger in i huden, vad som händer på kort- och lång sikt vid användning av produkten – t.ex. “hur hjälper vitamin c huden”. Även vad som händer med hudens barriär vid vanliga hudtillstånd ex.vis rosacea, peroral dermatit, acne m.fl. och hur man med hjälp av hudvård kan “behandla” det, vilka produkter som är “go” och vilka som är “no-no” m.m. Vad som händer med huden när vi åldras och kan vi förebygga åldrandet mha hudvård? “Åldrandets sanning”. Kanske intervju med någon dermatolog eller hudvårdsnörd? Skulle även vilja få en inblick i ditt badrumsskåp lite oftare och möjligen någon/några av hudvårdterapeuterna på Skincitys badrumsskåp. Önskar att läsa mer om k-beauty, förslag på billigare (men bra) hudvårdsprodukter, kanske ha med lyx vs budget när du rekommenderar om en produkt så att det passar allas plånböcker! Jag kan även önska lite mer fokus på ingredienser i olika hudvårdsprodukter, vad betyder egentligen innehållsförteckningen? Vad är parabener, vad används istället för parabener? Hur illa är det eg. med alkohol högt upp i innehållsförteckningen? Olika typer av t.ex. vitamin c-derivat, vilka är stabila och vilka inte? Vad betyder det att det är instabilt, vad händer, hur ska det förvaras och hur länge håller produkten då?

 87. Chiara Covone Gustafsson skriver:

  Hej Annica!

  I really enjoy your blog.
  I think it would be nice to have more posts on :
  – how to layer skincare, dos and donts
  – specific examples of day and night routines for different age, skin conditions
  – review of product lines (Nordic brands in particular)
  – how to read labels
  – special masks and how to mix them, frequency
  – what to look for when going for facials and recommendations

  Thanks again for sharing your knowledge and passion!

  Trevlig sommar!
  Chiara

 88. Marie PH skriver:

  Hej!
  Jag gillar när ni presenterar produkter via videoinlägg, det är lättare för oss konsumenter att se konsistens och resultat på det viset. Tycker även att det är intressant att höra hur hudvården förändras efter säsong. Solskydd återkommer ofta men vad gör vi t.ex. åt de problem som kommer av vissa solskydd som ger acne osv? Flera av oss har också tonåringar som behöver hjälp med hudvård, hur funkar det för dem och framförallt HUR kan man få dem att fortsätta med rutinerna för att upprätthålla resultatet. Gillar att se reseinlägg och framförallt när man besöker mässor, leverantörer osv. Hur ser det ut hos dem och vad tänker ni på när ni köper in produkter? Tycker att din blogg är kanon och ser med spänning framemot vad som är på gång!

 89. Anastasia skriver:

  Jag Älskar ihjäl din blogg. Jag har lärt mig så mycket om hudvård & lär mig mer och mer för varje dag. Hudspecialisten. se är för mig som Disney World för barn 😀 <3 Lika exalterad varje gång jag kikar in hit. Jag skulle vilja se mer av före och efter bilder. Mer inlägg om olika produkter för vår hud på kroppen och hudvårdsrutinen på den. Älskar att läsa om nya produkter och vad de olika ingredienserna i en produkt exakt gör för vår hy.

 90. Julia S skriver:

  Jag skulle vilja se ännu mera djupgående om ingredienser, både bra och dåliga, vilka som kan och inte kan kombineras! Kanske lite mer om hudvänlig makeup? Sen mera produktrecensioner, det kan man ju aldrig få nog av hehe. Tycker du har en härlig mix av olika ämnen på din blogg och är alltid spännande att se vad du har skrivit!

 91. Linnea skriver:

  Hej! Först vill jag börja med att säga att jag älskar din blogg och att du har inspirerat mig till att verkligen tycka om att använda och läsa om hudvård.

  Jag skulle vilja veta mer om vilka produkter som är viktigast vid olika hudtillstånd som till exempel vid känslig hy, pigmenteringar, acne, ärr osv och fakta om vad som händer i huden vid dessa tillstånd. Sen älskar jag att se före och efter bilder och läsa om de som verkligen har lyckats få jättefina resultat av sin hudvård.

  Ha en fin sommar!
  Linnea

 92. Camilla skriver:

  Hej!
  Vill först börja med att säga att jag tycker att det mesta finns på bloggen. Söker jag någon speciell information så finner jag den oftast. Det jag gärna ser att du skriver mer om är bl.a. olika typer av känslig hy, K-Beauty, vilka produkter/ingredienser kan du blanda och vilka ska du absolut inte blanda, vad är nytt inom hudvård, vad kommer inom hudvård och även lite om nya typer av behandlingar och hur du kan förlänga dess effekter med hudvårdsprodukter.
  Soliga och varma hälsningar,
  Camilla

 93. Lisa skriver:

  Hej!

  Det är den bästa bloggen för en hudnörd! Tycker om din blogg som den är i stort sett. Layoten är bra, lagomt med bilder och absolut inte för mycket text.
  Läser gärna om specifika ingredienser, vilka egenskaper de har och så.
  Är intresserad av andras hudvårdsrutiner. Vad är skincitys anställdas favvo rutiner och gärna kunders berättelser.
  Du reser ju mycket så det hade varit intressant och höra andra länders syn på sin hudvård. Som k- beauty världen skulle jag vilja veta mer om.
  Gärna mer om spa och kroppen! Produkter för barn framförallt småbarn. Vilka produkter bör man alltid ha hemma för att kunna skydda deras hud.
  Du skriver på en bra nivå nu så alla förstår, men ibland hade du kunnat skrivit ännu mer ingående om produkter/ingrediender. Förstår att det inte passar alla men för en nörd kan det vara kul att grotta ner sig ibland!
  Kram

 94. Helena skriver:

  Jag älskar också allt inom skönhet och hud
  trots att jag är en äldre brud
  Jag tittar gärna på bloggen in
  läser allt om hud och skinn
  Tycker allt är så bra
  hyllar dig varje da’
  Berättar för flera
  att din blogg kan dem intressera
  Sminktips för oss halvvägs till hundra
  skulle få mig att dig mera beundra
  Din blogg får mig att från vardagslivet fly
  Hjälper mig att om mitt yttre bry
  Dessutom är du balsam för min själ
  Önskar dig allt gott och väl❤️

 95. Linda skriver:

  Jag skulle gärna se mer ”före och efter” på produkter.
  T.ex lugnande ansiktsmask före och efter, glowig dagkräm före och efter etc.
  Även sminkprodukter swatchade på ansiktet (läppstift, highlighters, bronzingpuder etc) skulle vara super, det gör du dock redan ibland 🙂

 96. Linda skriver:

  Hej!
  Jag bara älskar det du gör och jag har blivit helt hudvårds- galen pga av dig :p. ( tack!)
  Jag skulle vilja ha fler konkreta instruktioner som till exempel när du ha både visat och skrivit hur man färgar brynen eller när man ska applicera en bus.
  Jag vill liksom veta hur hela processen går till ,innan under och efter, som till exempel så skulle jag vilja veta hur man vaxar benen ( jag är kass på de ).
  Kram

 97. Emma skriver:

  Hej Annica!

  Det jag gillar med din blogg är de lagom långa inläggen och den typ av språk du använder när du skriver.

  Det jag tycker är roligt att läsa om är hudvårdsresor, före-efter resultat, både vad gäller problemhy men även fina linjer och BUS etc.

  Korta filmer kanske?

  Ett önskemål är att bloggen lättare kan läsas på bloglovin, idag måste man klicka sig vidare via länk för att läsa inläggen. Mycket smidigare om de kommer upp direkt i flödet.

  Ha en fin sommar!
  Tack för mig
  Mvh Emma

 98. Agneta skriver:

  Hej!
  Jag kollar bloggen varje dag så jag behöver inga notiser (stalkervarning ). ALLT är intressant och jag gillar att man kan få tips om udda användningsområden för produkterna, t.ex. att den krämen gärna kan blandas med det serumet och inte bara är till för acne utan även på torra bla bla bla.
  Smink på gränsen till hudvård uppskattas också samt jämförelser mellan samma verksamma ämne fast från olika märken.
  Jag skulle föreslå inlägg om specifika problem (rodnad, eksem, perioral dermatit, rosacea, mm)
  Min hud har blivit strålande efter att jag hittade dig och Skincity ☀️

 99. Magdalena skriver:

  Så otroligt bra blogg!!! Gillar kombon av bild, fakta, text. Jag fyller 40 i år å skulle vilja ha tips för hud som mister lite elasticitet etc. bra saker å tänka på å all hjälp jag kan ge mitt ansikte. Önskar dig en ljuvlig sommar. Tack för BÄSTA bloggen & för att du startat BÄSTA företaget.

 100. Rebecca skriver:

  Älskar bloggen! Superkul att läsa och lära mig mer om hud. Jag skulle vilja ha mer tips om produkter som hjälper för olika hudtillstånd, mer masktips och produkter som passar bra ihop. Så att man kan ändra lite i sina rutiner när man vill testa något nytt. Förövrigt superkul blogg så jag säger bara mer utav det du redan leverar ☀️

 101. Therese skriver:

  Hej!
  Jag har läst din blogg i många år nu och det är svårt att komma med nya idéer då du kommer med nytt hela tiden.
  Här kommer iaf några förslag från mig:
  • Sminktips med hösten sminktrender.
  • Frågor och svar inlägg
  • Gamla godingar-produkter som alltid funkar.
  • Kroppsvård, krämer, peelings eller spa-feeling
  • Tävlingar, alltid kul.
  • Budget vs lyx-inlägg
  • Dina kollegors hudvårdsrutiner. Rutiner för olika hudtyper helt enkelt.
  Det var det jag kom på. Ha en fortsatt fin sommar! ☀️

 102. Sari skriver:

  Hej Annica,
  Vad roligt med en tävling igen!
  Jag älskar att läsa din blogg och det är toppen när du tipsar via instagram om blogginlägg, en stor och vacker ros för det.
  Du har bloggat om många bra saker under åren och jag tycker om när inläggen är kombinerade med mycket bilder!
  Jag skulle vilja läsa om hur man sköter redan åldrande hud och produkter som rekommenderas och produkter man bör undvika.
  Vill ha tips på vad är värt att satsa på i denna hudvårdsdjungel när det bara kommer in nytt hela tiden, man har ju inte råd att testa sig fram och blanda produkter hej vilt!
  Snälla Annica ett inlägg för oss äldre “tanter” som redan har åldrande hud.
  Ett annat tips skulle vara intressant om du lade in en inlägg och video på olika hudvårdsbehandlingar etc.
  Några tips från en tanta…
  Ha en skön och avkopplande sommar!

 103. Moa skriver:

  Jag skulle uppskatta om hela inläggen kommer upp av sig själv så man slipper klicka på “visa hela inlägget”. Älskar innehållet och bilderna!
  Skulle även uppskatta lite tips om tillstånd som (känns) är svåra att behandla. Typ hormonplitor och stressrelaterade utslag. Är en snart 35:årig tvåbarns mamma som lever med ett allvarligt sjukt barn och det sätter tydliga spår på min hud som är stressad till tusen och det känns mellan varven bara sorgligt att titta sig själv i spegeln.

 104. Jennie skriver:

  Gillar det mesta med din blogg, men framförallt älskar jag dina olika ”skolor” du haft som tex syra. Jag skulle gärna läsa mer tester där du jämför olika märken inom samma områden gentemot varandra. Din blogg är den enda blogg jag läser vilket är bra betyg i dagens medievärld

 105. Matilda Olson skriver:

  Hej Annica!

  Jag tycker att det är så kul att bloggen finns och tycker redan att du gör ett jättebra jobb!

  Jag hade önskat tips på rutiner för olika hudtyper, sommar som vinter-rutiner. Även mer tips på produkter som kan kombineras bra ihop för önskat resultat (serum/ layering).

  Något annat som hade varit roligt om du utvecklade är de olika säsongssegmenten i bloggen, ex bra “kurer” som kan läggas till lite då och då oavsett rutin, ex. nu efter sommaren = sommarrensning och höstförberedelse. Masker, syror mm. som passar.

  Sist men inte minst hade det också varit kul med en frågestund lite då och då, även om du redan idag är väldigt duktig på att svara på kommentarer så hade det varit kul att få frågorna och svaren strukturerade i samma inlägg 🙂

  Tack för en fin blogg!

 106. Elin skriver:

  Älskar när en blogg man läser dagligen vill ha feedback från sina läsare!

  Jag har verkligen gillat att läsa de ingående “skolorna” du gjort! Det hoppas jag fortsätter i fler kategorier!

  Jag hoppas på att få läsa mer om historier från dina läsare och skincitys kunder. Även att få läsa mer “budgettips” på hudvård. Jag är även intresserad av att lösa mer ingående om produkter som lyfter varandra, vilka ingredienser passar mer eller mindre bra ihop ( några inlägg likt “hudvårdsskolan”)

  Tack för en bra blogg!

 107. Rebecca skriver:

  Hej Annika!
  Jag skulle önska mer sminktips för de som inte är lyckligt lottade med porslinshy. Jag själv har tex stora porer och är mörk under ögonen men får eksem av de flesta ögonkrämer som ska förhindra det. Tack för en bra blogg och en fantastisk webshop!

 108. Katja Frilund Sandsborg skriver:

  Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker att den är helt perfektMan vill liksom bara ha mer…
  Kram Katja☀️

 109. Ulrika skriver:

  Jag älskar bloggen och har lärt mig så mycket. Ett intresse för hudvård och smink har vuxit fram hos mig. Tycker du skriver bra och informativt oxh ger många bra tips och råd.
  Vad skulle jag vilja läsa mer om? Tycker du har ett brett spektrum redan och man kan lätt söka fram inlägg då du kategoriserar dem. skolor av olika slag i flera inlägg om te.x syror eller solkräm gärna mer sådana! De är fantastiskt lärorika för en novis som jag.

 110. Angelica Leth skriver:

  Hej
  Först tusen tack för en inspirerande blogg som har hjälpt mig väldigt mkt med min hy
  Jag älskar att läsa berättelser om vad olika produkter kan göra med olika hudproblem, jag verkligen gottar ner mig på minsta molekylnivå. Det är så inspirerande att läsa om hur du stegvis förklarar dina skönhetstips, vardagsmakeup eller hur man kan ta sina produkter till en mer avancerad nivå.
  Jag har läst många inlägg flera gånger och jag tipsar ständigt mina bekanta att ta del av ditt arbete för det är helt fantastiskt vad mkt du har lärt mig.
  Fortsätt att skriva om det du brinner för det är då du når oss läsare – skriv från hjärtat det når du många med.

 111. Louise Svärd skriver:

  Hej Annica!

  Jag saknar en eko-blogg från Skincity eller åtminstone fler inlägg i din blogg som handlar om ekologisk hudvård. Ni har så många fina ekologiska märken och det skulle vara kul med tips hur man kan kombinera olika märken, få veta mer om era eko-favoriter och kunders resultat med hjälp av just ekologiska produkter. I kombination med detta skulle det också vara intressant att få din syn på hur kosten och olika näringsämnen vi tillför inifrån påverkar vår hy.

  I övrigt tycker jag din blogg är fantastiskt bra och en stor ROS till dig som tar dig tid att svara på alla kommentarer och frågor!
  Allt gott till dig!

  Mvh Louise

 112. Sanne skriver:

  Hejsan! Älskar bloggen för att jag är en riktigt hudvårdsnörd. Det jag gillar bäst och vill ha mer av är produktrecensioner. Masker, oljor, peeling. Hade önskar lite bättre bilder, inte nödvändigtvis bättre uppbyggnad utan ljus, redigering osv. Älskar även att lära mig om allt från syror till stamceller, mer sånt

 113. Sara Blomquist skriver:

  Jag tycker det är intressant med små filmer som visar -How to do! Hur använder man highlighter, vad är strobing, så här använder du syror, så här använder du retinol osv.

 114. Annelie skriver:

  Jag uppskattar verkligen din blogg. Brukar söka i den när jag har en fundering kring hudvård. En väldigt komplett guide med avancerad information! Själv är jag “på banan” vad gäller mina inköp av produkter som passar mig. Har lätt roscasea. Men skulle önska tips för män och ungdomar. Min man har seboriskt eksem och mina tonåringar börjar få acne. Använde själv Clerasil på 80-talet och någon ACO-kräm…Jag vill lära mina barn (pojke och flicka) hur de ska ta hand om sin hud redan nu.
  Om det är något inlägg eller bild som inte intresserar mig scrollar jag vidare. Har inget ris så att säga..
  Vill också ge eloge till hur tillgänglig och aktiv du är med läsarna. Det är god kundservice! Ha en fortsatt solig sommar!

 115. Edit Rosenlund skriver:

  Åh vilken underbar tävling! Kiten är ju rena rama drömmen 🙂

  Jag fullkomligt älskar den här bloggen! Är inne flera gånger varje dag och läser 🙂 det är kul att du bloggar mycket och ofta.

  Jag tycker mest om att läsa om olika trender inom hudvård så som K-beauty, layering etc. Det är även väldigt bra och intressant när du skriver utbildande inlägg så som fakta om olika ingredienser och solskolan.

  Det jag skulle önska mer av är före och efter bilder på personer som lyckats med sin hudvårdsrutin och en frågestund! Hade varit så roligt att få ställa frågor direkt till dig även i bloggen. Sen vore det roligt att veta mer om dig, hur bor du, vilka intressen har du förutom hudvård osv 🙂 Skulle även vilja läsa mer om olika hudtillstånd och hur man kan behandla dessa.

  Slutligen så tycker jag att du ska fortsätta som du gör men kanske få med läsarna lite mer i form av frågestund t ex och möjlighet att skicka in bilder på hudvårdsresultat. Och tävlingar kan det ju aldrig bli för många av 😉

  Önskar dig en underbar sommar!

 116. Rebecka skriver:

  Hej
  Först och främst älskar bloggen och all fakta du delar med dig.

  Jag skulle vilja ha lite mera smink på bloggen, tex bra mascaror osv

  Även kanske inriktning på t.ex serum, nattkrämerna, dagkrämerI olika prisklasser så t.ex fuktserum som är kanon i flera prisklasser från högt till lågt osv
  Upplever att när du rekommenderar nått så är det oftast samma märke eller specifik prisklass

  Ha en bra sommar

 117. Linnéa Särén skriver:

  Bästa bloggen!

  Skulle gärna se mer recensioner och jämförelser mellan olika produkter, och olika superkombos.
  Gärna olika produkter för samma “problem” fast utifrån den lilla och den stora/större plånboken.
  Älskar att få veta hur produkter faktiskt jobbar, rent fysiskt, mer sånt!

 118. Isabelle skriver:

  Hej!

  Jag älskar verkligen din blogg!

  När jag hade enormt jobbiga problem med min hy har jag fått hjälp genom din blogg och hittat rätt produkter, det är jag evigt tacksam för!

  Du gör ett grymt jobb! Tack för det 🙂 ❣️

 119. Eleonor Strand skriver:

  Hej!
  Måste börja med att säga att jag älskar fin blogg, går ofta tillbaka och läser gamla inlägg och så måste jag ge dig en ros för att du verkligen tar dig tid att svara på kommentarer. Jag skulle gärna läsa med om hur olika produkter passar tillsammans från olika märken och hudvårdsrutiner. Sen hade det varit intressant att läsa om olika hudtyper och vad som passar till olika hudtillstånd. Gärna också om mer aktiva produkter när man som jag på 37 år börjar få lite små kråksparkar och huden börjar förändras av ålder. Älskar bilderna som det är idag det är lagom mycket tycker jag men om det är tex ett inlägg med steg för steg får det gärna vara lite fler bilder. Texten på inläggen får gärna vara längre, älskar att läsa utförliga recensioner. Produktnyheter är också något som verkligen passar på bloggen och man får utförligare beskrivningar än om man bara läser om produkten på skincity så det hoppas jag att du fortsätter med. Tycker annars bloggen är super och älskar att du gör den så personlig.
  Kram //Eleonor

 120. Linn skriver:

  Hej!

  Tips för olika hudtyper och hur man får bukt med problem-hy med olika prodikt-kombonationer tycker jag om att läsa om:) kanske mer om hur man borde tänka när man väljer sin hudvård, baserat på sig hudtyp.

  Väldigt intressant läsning 🙂 och härligt och inspirerande att få tips om bra produkter!

 121. Louise Svärd skriver:

  Hej Annica!
  Jag saknar en eko-blogg på Skincity, eller åtminstone fler inlägg i din blogg som handlar om ekologisk hudvård. Ni har så många fina eko-märken, det skulle vara kul att få veta mer om hur man t.ex kan kombinera produkter från olika märken för maxat resultat, vilka är era eko-favoriter, kunders resultat med hjälp av ekologisk hudvård. I kombination med detta skulle det även vara intressant att få din syn på hur kosten och olika näringsämnen vi tillför inifrån påverkar vår hy.
  I övrigt tycker jag din blogg är fantastisk och en stor ROS till dig som tar dig tid att svara på alla frågor och kommentarer!
  Allt gott till dig!

  Mvh Louise

 122. Christina skriver:

  Vill först börja med att säga att bloggen är fab som den är och jag är inne och läser här oftare än jag kollar mitt Facebook-flöde!

  Får jag önska något så skulle det vara med ”nörderi”, alltså mer information kring produkter och ingredienser på djupet (lite recensionsstuk) samt mer info kring olika hudtyper och hur man ska tänka när man försöker bygga upp en hudvårdsrutin baserad på ens hudtyp.

  Lite tips om hur man kan analysera sin hud och dess behov samt vad man ska kolla efter för att anpassa sin rutin efter hudens dagliga mående och behov hade också varit kul!

  Tack för en underhållande blogg! 🙂

 123. Rebecca skriver:

  Hej! Jag tycker bloggen är bra och informativ, gillar att du inte kränger produkter och att du inte framställer produkterna som ” det bästa som finns du måååste köpa!” Istället informerar du om aktiva ingridenser mm.

  Det jag skulle önska mer från layouten är när man söker att inläggen presenteras i kronologisk ordning. Skulle gärna se lite intervjuer men andra inom hudvårdsbranchen, presentation av märkena och före och efter resultat.

 124. Lisa skriver:

  Läser din blogg ofta! Tycker ofta jag hittar produkttips här!
  Jag vill få bra tips om hur man kan maximera effekten av produkter för att få fram bästa resultat. T ex hur man gör för att bli av med glåmig hy, eller hur man får till lyster osv! Helst bes produkttips till bra priser!
  Ha en fortsatt härlig sommar!

 125. Joakim skriver:

  Hej!

  Jag skulle önska lite mer hudvårdstips för oss män. Bör vi använda samma hudvård som kvinnor eller skiljer sig våra hudar?
  Kanske ett litet gästinlägg av din man eller andra män som gillar hudvård.
  Förstår att majoriteten här inne är kvinnor men vi finns också.
  Även lite inlägg för oss med mörkare hud. Hur funkar det med syror, spf och bus för oss.
  Skulle önska nybörjartips för oss som nyligen upptäckt hudvård.
  Jag tycker din blogg är grym så keep up the good work! ☀️

 126. Michaela Bäucke Kollem skriver:

  Hej i sommarvärmen 🙂

  Jag skulle önska tips på hur man ska tänka kring hudvård vid säsongsomställningar så att jag med andra slipper den klassiska vinteruttorkningen.
  Vore även intressant med lite grunder i hudvård, varför man ska använda vad och hur.

  Inspirerande bilder, ditt fantastiska entreprenörskap och framgångshistorier hos läsare vore även härlig läsning 🙂

  Älskar din blogg och tipsar alla jag känner om Skincity och hudvårdstestet.

  Soliga hälsningar
  Michaela

 127. Andi skriver:

  Hej. Jag skulle vilja veta mer om skillnaden mellan receptbelagd retinol och icke. Hur stor skillnad är det egentligen och effekten på huden? Exempel och studier gärna. Jag har använt de flesta aktiva ingredienser men har svårt att utvärdera effekten av de. Skulle vilja ha tips på hur man bäst gör det. Tycker om din blogg och handlar ofta på skincity – det är min absoluta favorit skönhets butik på nätet. /Andi 🙂

 128. Kim skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna se en uppdaterad layout på bloggen; annat format, nya typsnitt, bildlayout mm för att få den att kännas mer modern!
  Gillar att du tar in hudvård och skönhet i din vardag och ger bra och enkla tips! Tycker om när du djupdyker inom vissa ämnen, ingredienser eller vissa varumärken. Min stora utmaning blir ibland att jag inte riktigt vet vart jag ska börja 🙂

 129. Rebecca skriver:

  Hej!
  Jag har nyligen hittat din blogg och den är helt klart en nyfunnen favorit!
  Jag är en sucker för ansiktsmasker så det skulle jag gärna vilja läsa mer om så jag vågar testa nya. Jag vill inte gå i gamla vanor och ta mina favoriter varje gång.
  Jag äskar ”före och efter” inläggen, för att se att det finns mirakel produkter för en ”svår” hudtyp trots alls.
  Det jag skulle vilja se mer av är smink allmänt och även rutin produkter för en så och så hudvård. Alltså ett tips på vad som skulle kunna vara en bra rutin för en hudtyp.

  Kram!!

 130. Ulrica Andersdon skriver:

  Hej!
  Det är första gången jag är inne här.
  Efter att jag kom i kontakt med Maria Åkersbergs produkter så är det det som gäller. Har aldrig känt mig så ren och fräsch. Jag är 56 år och försöker leva klimatsmart och tillföra kroppen det bästa… och nu har jag hittat det! Efter den här sommaren så behöver huden det bästa!!!

 131. Josefine skriver:

  Hej fina Annica,
  Du skriver en personlig blogg med fantastiska tips, jag blir alltid så köpsugen när du tipsar om nya och gamla ”must haves”. Jag skulle gärna se mera av före- efter bilder/historier. Det är så spännande läsning när man får se att det är så många som blir hjälpta av dig och ditt dreamteam på skincity✨. Sedan undrar jag om du tänker addera hårvård i ditt sortiment i framtiden?

  Fortsätt i samma anda, heja dig!!

 132. Jennifer Nilsson skriver:

  Här kommer lite ris och ros!
  – Själva layouten eller din bloggplattform är inte helt perfekt att läsa i mobilen, blir liksom inget flow när man läser då det inte går att skrolla utan alla inlägg blir som rutor.
  – Du borde skriva mer om produkter/behandlingar osv man INTE bör göra. Ett bra ex är när du skrivit om syror och varför man inte ska blanda dessa.
  – Du har skrivit förut för längesedan (följt din blogg sedan start ☺️) om undertoner i huden, dvs om man är neutral, gul osv. Intressant och viktigt för oss konsumenter att hitta rätt. Mer sånt!

  – Du tar lagom mycket och fina bilder som är relevanta för dina inlägg.
  – Din blogg och instagram hör ihop och känns som en röd tråd, men följer dig mer frekvent på instagram pga (se första kommentaren)
  – Du känns ärlig i dina produkttips då du varje år ex hyllar Sensai puder spf (min favorit förövrigt) vilket gör att jag som läsare fortsätter följa dig.
  – Du gör ALLTID en fantastisk insats på TV4, önskar du fick mer tid och gör alltid bra inlägg angående ämnet här på bloggen efter sändning.
  – Älskar att du lägger tid och faktiskt svarar på läsarnas frågor.
  – Lyssnade på Kakans podd när du var gäst och tänkte direkt – tänk om Annica kunde ha en egen podd med olika ämnen för varje avsnitt – syror, masker, smink osv. Du pratade så bra i podden, informativ och bra podd-röst

  Fortsätt i samma takt, du gör ett fantastiskt jobb som gör skillnad och hjälper. Tack!

 133. Karolin skriver:

  Åh så många favoriter och produkter jag skulle vilja testa i en och samma tävling! Jag skulle gärna få mer tips på bloggen för en känslig hy. Uppskattar alla informativa guider du har inom olika områden men jag som inte alltid kan ha syror skulle vilja ha ett special för en hy som lätt blir röd och hur den kan dämpas med olika produkter/serier!
  Kram och trevlig sommar!

 134. Sassa skriver:

  Hej Annica!

  Älskar din blogg och insta, har hjälpt mig otroligt bra i livet ska du veta! Ibland blir det lite för mycket avancerad information som kan vara svårt för oss ”dödliga” att förstå 🙂 lite mer tips till hur man ska tänka med lager på lager ”layering”. Har massa produkter hemma men har svårt att urskilja hur man kombinerar samt vilken som ska appliceras först beroende på konsistens osv. Tips kring hur man kan bygga en rutin beroende på hudtyp och hur man ska tänka kring sitt åldrande.. och när man borde ändra rutin om man haft samma i flera år osv. Hade vart roligt att veta och bra tips för oss som kört fast sig lite!

  Det jag verkligen älskar i din blogg som sticker ut är hur du testar alla nya produkter och att du verkligen förklarar varför du gillar produkterna, och varför dem får säljas hos just er på skincity! Man känner sig trygg när man handlar av er, samt att du alltid svarar på alla våra frågor. Fortsätt gärna med alla produktprover, beautyhacks, före/efterbilder och dina egna tips kring hur man ska tänka vid t.ex. olika årstider, semester, sol och bad osv. Verkligen super!! Älskar det, man får alltid svar på sina frågor =)

 135. Fia skriver:

  Hej! Måste börja med att säga att din blogg är underbar! Den enda bloggen som jag faktiskt läser och kan inte missa ett enda inlägg! Jag skulle gärna läsa om hur en hudvårdsrutin skulle kunna förändras i olika åldrar, tex tonåren, 20, 30, 40, 50 osv. När är det dags att addera vissa produkter och så. Sen har jag själv under våren fått erfarenhet av hur huden påverkas av stress och hur man mår genom plötsliga finnutbrott och känslighet. Vore intressant att läsa mer om hur hela kroppen hänger ihop och hur huden påverkas av tex stress, mat och livsstil!
  Kram och ha en fortsatt trevlig sommar!
  //Fia

 136. Isabelle Selemba skriver:

  Jag fullkomligt älskar denna bloggen! Är inne varje gång jag ser att du har lagt upp ett nytt inlägg (följer dig slaviskt på instagram). Jag får alltid väldigt bra tips som kan appliceras på alla situationer i vardagen, allt från solprodukter, till den snyggaste fest-looken. Jag är även en trogen kund till Skincity, med den bästa servicen någonsin!

  Vad jag däremot önskar är mer tutorials. Produkttipsen är jättebra. Men vill veta mer kring användningen och hur de fungerar ihop med andra produkter önskas, tillsammans med olika ”looks” såsom vardagssminkningar, festsminkningar etc.

  Hoppas verkligen på vinst! Så många fina produkter jag länge velat prova!

 137. Emma skriver:

  Hej Annica,

  Tittar regelbundet in på din blogg för att insupa ny kunskap och inspiration.
  Vad jag önskar se mer av i bloggen är:

  – Hudvårdens do’s and don’ts. Gärna kopplat till olika hudtyper.

  – Kostens påverkan på vår hud. Jag tycker att det vi själva kan påverka genom den kost vi intar bör lyftas fram mer, inte minst i strävan att uppleva välmående inifrån och ut. Detta hade gärna fått kombinerats med noggrannt utvalda produkter som främjar de resultat man önskar uppnå.

  – Sist men inte minst skulle det vara intressant att läsa om hur man bör tänka med sin hudvårdsrutin i takt med att årstiderna förändras. Finns det steg i rutinen man bör lägga till eller rentav ta bort utifrån rådande klimat?

  Kram Emma!

 138. EricW skriver:

  Jag skulle vilja se mer inriktat mot hudvård för män, hur och vad man ska tänka på vid skiftet av säsong, sommar till vinter. Serum är alltid kul, men även skulle det vara intressant med ett “basupplägg” för olika hudtyper.

 139. sofia skriver:

  Jag älskar allt jag lär mig av bloggen. Hudvård är en djungel men er expertis lyser igenom, och jag litar helt på er. Jag har lärt alla mina vänner om UVA och UVB!

  Önskemål är att det står på varje inlägg vad produkterna passar för hudtyp och vilken det inte passar. Sedan skulle jag även önska att läsa inläggen i ett flöde på första sidan, läsflödet förstörs när användaren måste hoppa tillbaka ett steg för att läsa nästkommande inlägg.
  Jag skulle även vilja veta, redan nu, vilka produkter som passar för väderomväxlingen inför hösten, så jag är redo för den och kanske slippa yttorrheten. Så mer framförhållning gällande produkter.
  Sist hade det varit önskvärt att det stod på varje inlägg om produkterna fungerar med en specifik produkt. Exempelvis så använder jag mycket från Paulas Choice och det är svårt att veta vad som fungerar med andra märken. Jag älskar att testa ny hudvård men är rädd att produkterna inte ska fungera med varandra, så därför tvekar jag vid köp.

  Tack för det otroliga jobbet ni gör för vår hy!

 140. Josefine skriver:

  Jag läser bloggen dagligen! Tycker redan att innehållet är super men skulle önska se mer före och efter resultat. Även fler produkttips anpassat efter olika hudtyper. Jag gillar videos och steg för steg i exempelvis hudvårdsrutin. Jag har precis börjat hitta ett intresse för hudvård och börjat leta efter rätt produkter i min hudvårdsrutin, bloggen är verkligen guld värd!

 141. Marie skriver:

  Hej!
  Vilken härlig tävling! Jag älskar din blogg och din kunskap. Önskar än mer inlägg om ex melasma och behandlingar som dermapen ex. Även tankar kring skönhetshysteri och åldersnoja. Tycker bloggen har en fin balans av text och bilder. Kanske någon Vlogg eller videoklipp?
  Ha en härlig sommar!

 142. Angelika Winther skriver:

  Tycker om din blogg redan som den är men såklart kan alla förbättras! 😀

  Dock något jag tänkt lite på att det vore intressant om lite mer läsning om hur ens hälsa, vardag, matrutiner osv påverkar huden. Produkter kan faktiskt inte göra allt om man inte mår bra inombords. Lite mera sånt vore intressant 🙂

  Samt vore det intressant om du gjorde tydligare kategorier om NYBÖRJARE, VANA och AVANCERAD hudvård. Det blir lättare att hitta på bloggen beroende på vart man själv kategoriserar sig. Hur mycket tid och resultat man har och vill ha! Det kommer locka fler läsare så alla kan läsa, även de som inte vill lägga allt för mycket tid på sin hud men ändå ta hand om den hyfsat bra! 🙂

  Det var lite små tips som jag önskade blev bättre!

 143. Sanna Frölander skriver:

  Jag tycker att din blogg är fantastisk! Jag älskar att läsa recensioner och tips på rutiner. Som människa har jag alltid gillat att vara ett steg före därför tycker jag om att läsa om vad som kommer, aktuella och kommande trender och mer information om produkter som kommer att komma. Något mer som är bra är att ge tips på budget vs lyx då alla inte har samma möjligheter ekonomiskt och de finns billigare varianter som funkar och är bra. I övrigt kunde jag inte vara mer nöjd.

 144. Malin s skriver:

  Jag älskar bloggen och det är så kul att lära sig nya saker hela tiden! Jag skulle vilja läsa fler recensioner och så tycker jag det är kul med lite beautyhacks, typ produkter som passar bra ihop osv. Och även tvärtom, ingredienser/produkter som man ska undvika att ha tillsammans. Jag är också väldigt intresserad av att läsa om ingredienser och innehåll överlag. Vill lära mig lite mer liksom, det känns som en enda djungel för det mesta. Ha en fortsatt trevlig sommar!

 145. My Gunnarsson skriver:

  Hej!

  Skulle gärna läsa mer om dessa fantastiska “hudvårdsresor”. Där du berättar lite om personen och vad den använder idag och sen då vad du rekomenderar (och varför) och tillslut då en efter bild! Jätteroligt att se hur bra produkter kan göra stor skillnad.

  Hade även varit roligt med lite mer recensioner på utvalda produkter. Där du berättar hur de används, hur de dofta, konsistens och vad det ska göra. Samt vad man inte ska kombinera produkterna med, alltid så svårt!

  Även roligt med inlägg där du tipsar om produkter som fungerar till fler än bara ett användningsområde.

  I övrigt är din blogg fantastisk och ni på Skincity är utan tvekan mitt störta stöd i hudvårdsdjungeln!

  Ha en härligt sommar!

 146. Malin Lindfeldt skriver:

  Tack för en superbra blogg! Jag älskar den och vad jag än funderar på i hudvårdsväg så hittar jag det här 🙂 Fortsätt som du gör! Något jag skulle uppskatta är budgettips och vad man ska lägga krutet på om man inte har så mycket pengar. Jag är hudvårdsjunkie men är nu föräldraledig med mitt andra barn och får vända på varje krona, så tyvärr blir inte hudvården prioriterad. Men jag vill ändå underhålla min hud så gott det går, skulle därför uppskatta lite tips.
  Håller tummarna extra hårt för att vinna det fina priset Kramar

 147. Veronica skriver:

  Jag älskar ”how to” inläggen, tex den med fotvården. Älskar också att du har mycket bilder, även om jag sällan kan se dem när jag läser bloggen genom mobilen. Ingen aning om varför tyvärr. ‍♀️
  Skulle även gärna se en serie med skincity personalens badrumsskåp som i instataggen #shelfie och höra deras åsikter och tips och vad de gillar mest. Gärna ett inlägg om hårvård också eftersom jag ser många märken ni säljer som har schampo, så gärna lite olika tips om det. Skulle också va spännande med studiebesök och bakom kulisserna på hur varorna produceras, speciellt MÅ som är helt ekologiskt. Men det kanske de inte tillåter men får man drömma så

 148. Nazdar Haidari skriver:

  Jag skulle gärna vilja läsa mer jämförelse tester t.ex att du jämför olika dagkrämer/rengörningsprodukter/samma typ av serum från olika märken där du skriver vad som är plus och vad som är minus med de.

  Skulle också vilja läsa tips om samma typer av produkter i t.ex budget/mellan/lyx klass så att man kan köpa det man har råd med.

  Tycker annars du har mycket bra att läsa på bloggen

 149. Anna skriver:

  Gillar verkligen din blogg och har lärt mig väldigt mycket av den. Har ett ganska nyvunnet intresse för hudvård och bloggen är perfekt för mig som guide i hudvårdsdjungeln! Har gillat dina reportage om din egen hudvårdsrutin och hoppas att få se fler sådana inför hösten. Mvh, Anna

 150. Sofia E skriver:

  Hej!
  Åh du skämmer bort oss med så härliga tävlingar! ☺️ Denna godispåse skulle verkligen pigga upp en när man ligger här med sjukt och uppsvullet knä och ska underhålla två vildingar samtidigt.. en ekvation som inte riktigt går ihop.

  Älskar bloggen och har följt den länge nu. Gillar att du blandar in lite privat ibland. Ger en personlig touch och det blir mer genuint och äkta. Man märker verkligen att du brinner för hudvård och vill att alla ska hitta produker som passar. Tycker du varvar tips, nyheter riktigt bra samt att du beskriver dem på ett enkelt sätt. Ros för den nya sökfunktionen, tycker den är toppen och lätt att söka i enligt hudens tillstånd eller kropp eller ansikte man söker. Riktigt bra! Nyheterna är också intressant att du presenterar. Det gör verkligen att man får en bättre bild och vet till vad och vem produkterna passar. Är ju verkligen en djungel av produkter så det är ju lätt att man missa någon goding. T.ex Sensais solpuder hade jag inte hittat annars 😉 Och den blev snabbt min favorit! Tusen tack för det! 🙂

  Något som vore intressant är när du mera allmänt presenterar syror att du skulle typ välja 3 favoriter budget, kvalitet och lyx.
  Gillar också att du påminner oss om vad som är viktigt. T.ex solskolan, syraskolan man kan nog inte bli påminnd för mycket! Och lite humor som solpolisen. :)I ekorrhjulet har man lätt att missa sånt så påminnelser är toppen!

  Gärna skulle jag också se lite mera hur du förbereder huden inför makeup om du har skilda rutiner inför dags och festmakeup.. visst ger du fina tips ibland men tänker lite mera steg för steg. 🙂 Enkelt och överskådligt.

  Ris skulle väl kanske vara att ibland går det en tid mellan inläggen.. vilket är väl förståeligt med tanke på att du säkert har massor att stå i och du behöver också få tid till annat och det ska vi också unna dig! 🙂

  Kramar,
  Sofia

 151. Jasna Filipovic skriver:

  Älskar bloggen och kikar in både för information och inspiration.

  Det jag uppskattar allra mest är att du är så engagerad i kommentarsfältet samt produktpresentationer och recensioner. Du är den första personen jag ”frågar” när jag vill testa en ny produkt. Det är en enormt bra försäljningskanal och jag ser gärna mer sådant, älskar det! Kanske hade det varit schysst att i det blanda in kunders åsikter utifrån recensionerna man kan lämna på Skincity? För min del får du gärna ge både ris och ros med produkterna. Var ärlig, om en produkt ger fantastiska resultat men är superklibbig vid applicering så skriv med det också. Som konsument får jag mycket mer förtroende och blir mer köpbenägen.

  Jag skulle tycka om lite mer gästspel i bloggen. Till exempel att en kollega till dig visar upp sin hudvårdsrutin. Saknar också små tips ibland, typ att låta produkt X verka i X antal min innan applicering av nästa, eller blanda i produkt A med produkt B för att få en lättare applicering m.m.

  Ett annat tips är mer tjusiga bilder på produkterna. Jag är en sucker för fina förpackningar. Gillar verkligen inspirerande bilder på små serumflaskor på en fin bricka och dyl Blir alltid så taggad på att testa nya produkter då. Men det kanske bara är jag?!?

  Ett sista tips är att jag skulle vilja se mer rörligt material i bloggen. Typ tutorials, ”såhär applicerar du masken, såhär fin blev jag efteråt…” eller bara att få hänga med dig på inköpsmässor?

 152. Antje skriver:

  Det är alltid spännande att följa dina resor och inspiration av nya produkter. Färgglad och positiv. Lite som en Spa-besök när man kan koppla av i vardag – bara när man läsa dina inlägg!
  Synd att man själv inte kan testa alla dessa fina produkter som presenteras då jag är väldig känslig och har kämpat länge för att nå upp till mitt nuvarande hudtillstånd. Den har jag fått även tack vara er att det går så fint och smidig att beställa hos er samt få tipps när det behövs. Exuviance var min räddning.
  Skulle jag önska mig något för din blogg så hade det varit skönt med inlägg för oss hypersensibla. Kanske har du ”hemliga” insider tipps som kan göra hudvård ännu roligare.

 153. Olivia Persson skriver:

  Jag älskar recensioner och produktitips. Jag tycker också du lyckas kombinera både hur inre och yttre faktorer påverkar huden. Det enda som jag tänker på när jag läser om alla produkter som lockar mig att testa är vilka produkter som jobbar mot varandra och hur jag får in dessa i min rutin. Det kankse inte finns några lätta svar på det, men jag kan många gånger uppleva att en produkt låter fantastisk men jag blir osäker hur jag ska få in den i min rutin.
  I övrigt tycker jag att bloggen är toppenbra. Det är intressant hur hudvård kan vara så intressant

 154. Linnéa skriver:

  Jag gillar din blogg mycket för att den innehåller mycket bra tips och information. Man kan alltid hitta vad man undrar över om man söker i bloggen och det är ett stort plus:) jag hade önskat ännu fler olika inlägg om olika ingredienser och vad de gör och är bra för, passar ihop med osv… hyaluronsyra, collagen, syror osv! Allt man kan lära sig

 155. Sofia skriver:

  Hej Annica! Det jag vill se mer av är mer ärliga svar på om populära skönhetstrix och tips verkligen fungerar, t ex vad dina erfarenheter eller åsikter kring skinrollers eller andra hypade produkter som säljs på internet är. Jag förstår om du inte vill baktala andra företag men deras namn och föetag behöver ej nämnas. Finns så mycket på sociala medier nu som inye fungerar och du får gärna leda vägen om du på rak arm vet om att det inte är värt att testa.

  Sen får du gärna skriva om hormonella förändringar, eftersom en stor del av din publik är kvinnor vore det intressant att läsa om hur man kan göra vid hormonella förändringar vid p-piller eller graviditet. Även hur huden reagerar vid mens, ägglossning och allt snippbärrare måste utstå.
  Tack för bra blogg!

 156. Emelie skriver:

  Ditt inlägg om olika syror var toppen, har läst det mer än en gång – mer sånt! Tydliga genomgångar av produkter inom samma område med beskrivningar om skillnader och vilken typ av hud/problem de passar för! Och sen mer k-beauty skulle vara kul! Detta i kombo med layering och jag skulle vara toknöjd! Annars gillar jag din energi och entusiasm för hudvård – det smittar och gör mig glad! Jag vill ha allt som du berättar om

 157. MIRELA skriver:

  Älskar din blogg. Älskar skincity och älskar hudvård. Jag hade velat veta mer om till exempel hur ni utifrån hudtesterna kommer fram till vad som passar just mig? Hade velat ha en guide från början om varför hudvård är viktigt och hur en vanlig vardagsrutin bör se ut. Kan tycka det blir invecklat när man från ena veckan till den andra pratar om olika syror etc utan att egentligen veta grunden för att sedan gå in på det avancerade. Jag tror att ni hade vunnit många nya hjärtan om ni fokuserat lite på att göra reklam för hudvård från grund. Hur gör man med brun utan sol på händerna för att inte bli kladdigt etc 🙂 tack!

 158. Sara Husic skriver:

  Hej Annica!

  Älskar din blogg. Det är lagom mix av information, tips och lekfullhet. Bäst är alla ”skolor” så man verkligen får grotta ner sig i hur allt ligger till!

  Skulle gärna uppskatta mer budgettips eller tips på produkter som gör samma saker fast i olika prisklasser. Skulle även uppskatta mer videos typ vloggar där du pratar om nyheter/produkter och även visar konsistens och förpackning etc.

  Tack för att du håller oss alla hudvårdnördar uppdaterade och välinformerade. Kommer alltid hit då jag stöter på något nytt som jag måste läsa på om. Du är verkligen min guru. ❤️

  Puss och kram från Sara

 159. Boel skriver:

  Jag tycker om att få läsa fakta om produkter och ingredienser på din blogg. Jag har tidigare letat efter en liknande källa till kunskap om hudvård och aktiva ingredienser men tyckte det var svårt att få information som kändes trovärdig. Så det är en stor ros till bloggen!

  Tycker även mycket om att läsa hudvårdsresor från andra som fått hjälp av nya produkter. Det är alltid inspirerande!

  Jag skulle uppskatta om du kunde skriva mer om hur man tex kan hantera en problemhud under graviditet (vilket jag led av, fet och finnig) eller säsongsrelaterade hudåkommor så som yttorr men finnig hy som jag kan lida av på vintern när luften blir torrare. Tips om sådant skulle verkligen uppskattas!

  Men tycker generellt att din blogg är väldigt bra och inspirerande!

 160. Ivana skriver:

  Tack för en superbra blogg, följer slaviskt både blogg och insta. På bloggen skulle jag vilja ha mer av hudterapeuternas rutiner, vad gillar ni för produkter och varför. Vet att Annica du la ut din 13 stega rutin, så kul att läsa. Uppdatera på den, har något ändrats?
  Sen skulle jag vilja ha lite olika alternativ, ex C vitamin serum, AHA,BHA, Retinol osv från olika märken och vilken hudtyp de passar.
  Gillar starkt era videos!! Fortsätt med dem, så bra!!
  På insta känns det så kommersiellt nu inte lika personligt som i början. Där skulle jag önska lite mer info om produkterna och tips på olika användningsområde, ex lägg detta serum under denna mask så maxar du effekten. Lite mer tips!
  Ni gör ett superjobb, fortsätt med det!!
  Får man även önska Skincity podden? Där ni pratar olika rutiner, märken, produkter, ingredienser och bjuder in gäster, skulle förgylla resan till jobbet!!

 161. Isabella skriver:

  Tack för en underbar blogg! Går alltid in för att reda ut frågetecken gällande hudvårdsrutinen 🙂 Jag skulle önska mer tips på rutiner för olika hudtyper, gärna med före och efter bilder. Samt ännu mer information på detaljnivå om olika ingredienser. Keep up the good work!

 162. Isabella skriver:

  Hej!
  Jag uppskattar verkligen bloggen och är en trogen läsare! Jag skulle vilja läsa lite mer om hur jag lär känna min hud och vilka produkter som passar just min. Jag har fått mycket nytta av syra- och vitaminskolor som det skrivits om, men exempelvis vilka serum jag bör använda och kombinera känns fortfarande otroligt oklart.

  Tack för bra blogg!

 163. Charlotte Tildefors skriver:

  din blogg täcker verkligen allt om hudvård från hur man ska ta hand om den från insidan till utsidan
  ! Det som hade varit super intressant att läsa mer om eller snarare se mer av är hur man kan applicera produkterna för att uppnå olika resultat. Ibland vet jag inte i vilken ordning jag ska använda produkterna för att få ut den bästa magin. Annars är bloggen en riktig gottepåse för oss hudvårdsnördar

 164. Jenny Andersson skriver:

  Fanatisk blogg är inte detta biohacking på avancerad nivå så vet jag inte vad! Testar nu vita propolis ampoule ihop med The organic pharmacys mirakelprodukter och är jättenöjd över resultatet.
  Det är känslan och doften i kombination med “dwaggiggi” 🙂

 165. Jenny Andersson skriver:

  Fanatisk blogg är inte detta biohacking på avancerad nivå så vet jag inte vad! Testar nu vita propolis ampoule ihop med The organic pharmacys mirakelprodukter och är jättenöjd över resultatet.
  Det är känslan och doften i kombination med “dwaggidiggi” 🙂

 166. Cecilia skriver:

  Jag tycker alla inlägg är superbra med en fin mix av tips till alla möjliga hudtyper och till olika ändamål. Det enda jag skulle vilja ha mer av är lite tips för barn. Det är en sån djungel av krämer, rengöring och solskydd därute och man vill ju såklart bara ge det bästa till sina barn. Jag skulle inte kunna lita mer på någon annan än just dig om de tipsen skulle komma här!

 167. Helen skriver:

  Hej
  Jag tycker att bloggen är riktigt bra, den uppdateras ofta och det är jätte viktigt. Skulle vara roligt med mer info om din och dina medarbetares rutiner, lite mer personligt också. Skulle också uppskatta mer om framför allt hudvård men även maka up för mogen hy. Jag är också så intresserad av K beauty så gärna mer om det. Nåt som också skulle vara fantastiskt vore om ni hade en podd. Skönt att sitta och lyssna på. För övrigt är ni vara bäst på alla sätt.
  Helen

 168. Jeanna skriver:

  Jag tycker bloggen är så underbar, så härlig blandning och informativ! Älskar att läsa hur du beskriver om olika layering och olika produlter till alla olika hudtyper. Blandningen mellan proffenssionellt och vardaglig. Jag skulle vilka läsa mer om kbeauty, så mycket att hålla kolla på och vill verkligen lära mig mer! Tack för en GRYM blogg!

 169. Ronja Carlsson skriver:

  Hej Annica! Älskar din blogg! Men ett tips är att göra mer mixade inlägg. Att vissa är kortare beskrivning om produkter och vissa längre med mer innehåll osv.
  Och jag som har just oljighudtyp vill gärna ha mer inlägg om hur man får mer bukt på det, då det känns som att det släpps mer för hur man behandlar torrare hy.
  Annars är allt tipptopp

 170. Kristin skriver:

  Mitt viktigaste tips: skriv om dermatillomani, dvs tvångsmässigt klämmande av huden. Det är väldigt vanligt (ca 5 procent av befolkningen uppskattas ha sådana problem) och orsakar både psykiskt lidande och fysiskt. Du kanske själv känner ngn som inte kan låta bli att klämma på minsta lilla plita och inte kan sluta förrän det blir ett sår? Jag var själv sån förut men har blivit mkt bättre, dels för att jag fick veta att det fanns en diagnos för mitt beteende men framför allt pga hudvård – och din blogg! Sen kanske sex år tillbaka är jag trogen kund på skincity och nu lägger jag tid på en avancerad hudvårdsrutin istället för att stå framför badrumsspegeln och granska varje por i timmar… Detta är faktiskt en rekommenderad behandlingsform för sjukdomen, effekten är tudelad både pga att hyn är bättre så det finns inte lika mkt att klämma på men också för att det är svårt att klämma när man är kladdig i hela ansiktet! Skriver du om detta på bloggen skulle fler kunna få hjälp!

  Jag hade också gärna sett förslag på hela hudvårdsrutiner för olika hudtyper/tillstånd, gärna med videos!! Och glöm inte att visa konsistensen på produkterna…

  Sen tror jag att det finns mkt grejer att skriva om hur man kan använda produkter fel. Tex att hyaluronsyra kan fungera uttorkande om man inte tillsätter mkt fukt i hela rutinen. Och att feta oljor kan förhindra fukt från att tränga igenom som blir problem för fuktfattig hy…

 171. Mathilda Karlsson skriver:

  Hej.
  Detta vill jag ha mer av.
  Recensioner är bra. Före och efterbilder och härliga kombinationer av produkter. Mycket text fakta och gärna forskningsstudier. Bra med vetenskaplig bas på hudvårdsprodukter. Utvalda guldkorn och deras effekter.

  Mvh Mathilda Karlsson

 172. Emilia skriver:

  Jag tycker din blogg är både informativ och rolig att läsa!
  Några tips för att optimera enligt mig vore väl lite mer specifika kategori-indelningar, så det är lättare att söka på specifika saker. Och det vore roligt med mer djupdykningar i hudproblem och produkter som kan lindra dessa, lyx/mellan-/budget-alternativ (är låginkomsttagare och även om jag ÄLSKAR dyr hudvård så är budgeten begränsad, så vore fantastiskt med tips som passar alla plånböcker), teman (vad är det med asiatisk hudvård som är da bomb, naturlig hudvård, icke djurtestat och veganskt, kost och huden, etc), hur man ska tänka årstidsmässigt med hudvården, kroppsvård, etablerade hudvårdsmärken vs apotekmärken/kedjemärken/andra märken, hudvård för män (pojkvännen avskyr klet och kladd men vill ändå ha en liten lätt rutin), hudvårdsmyter som stämmer/inte stämmer, big no no:s inom hudvård…
  ack och ve det blev mycket!
  Jag hoppas du kan finna lite inspiration i röran som slank ut ur fingrarna denna varma dag!
  Och tack för en otroligt bra blogg!

 173. Anna skriver:

  Hej,
  Jag har hängt här inne i många år och lär mig mig nya saker hela tiden! Som 40+ har jag vuxit upp i en annan tid, förståelse och ”sanningar” som jag tror påverkar våra val i livet. När det gäller skönhet och hudvård är tex en gammal sanning att man inte ska blanda märken. Jag vill gärna läsa din serie: myth busters tex, eller ”första hjälpen” när det blir tokiga hudtillstånd, som nu i sommarvärmen. Jag är också intresserad att få mer koll på resten av kroppen som jag inte pysslar om särskilt mycket.

  En annan tanke är kommentarsfunktionen. I början läste jag alla kommentarer och dina svar men det gör jag inte längre pga tidsbrist. Det jag samtidigt vet är att väldigt många bra tips och förslag kommer upp där. Att göra ett tema på FAQ är också en fin service tycker jag.

  Vänligaste
  Anna

 174. Mikaela skriver:

  Hej☀️
  Tycker din blogg är lärorik och bra.
  Några videosar/vloggar med olika tips och inslag skulle kunna vara något. Sedan skulle jag gärna vilja läsa mer om syntetiska och kroppsegna hormon och dess påverkan på huden.
  Kram

 175. Sofia skriver:

  Hur man tar hand om sin hud på bästa sätt inför framtiden. Vet att mycket är genetiskt och så, men vad finns det man kan göra gör att undvika t.ex åldrande av huden, eller i alla fall hur man kan hjälpa den att hålla sig så ung som möjligt. Vad kan man göra t.ex genom kost, motion och genom hudvårdsprodukter?!

 176. Jessica skriver:

  Hej, kul med tävling!
  Jag efterfrågar/ eller saknar tips på hur man kan tänka när man blandar olika märken sins emellan. Alltså om jag exempelvis använder Jan MarIni och vill gå över till eller testa exempelvis exuviance. Vad är bra att börja med att byta ut, kan man blanda produkterna lite som man vill osv. Layering mellan olika produkter och märken hur tänka alltså?! Fortsätt med favoriter och nyheter det är kul! Sen skulle jag önska att det gick att beställa/få färgtest på foundations, concealer osv. Svårt att beställa ny genom att bara se på bild, men det hör mer som ett önskemål till webbshoppen 😉

 177. Gitte skriver:

  Hejsan!
  Detta är den enda bloggen som jag följer! Tittar in dagligen. Jag tycker mycket om att din personlighet och passion för hudvård lyser igenom kunskapen och att du lyfter fram olika produkter. Skulle önska än mer produkttips och kanske för olika åldrar.
  Kram Gitte

 178. Annelie ohlsson skriver:

  Hej skulle vilja få mera tips på hudvårdsrutiner om man är ex. fuktfakttig, börjar få rynkor, finnar, då hela rutinen inte bara enskild produkt. Annicas blogg är jätte bra där får man lite förslag på mera produkter som jobbar ihop och och om man har vissa hudproblem problem vad man ska använda då.
  Även 4 årstiders produkter . Höst ,vinter, vår och sommar rutiner.

 179. Amanda skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle uppskatta om man fick se hela inläggen direkt, och slippa ”läs hela inlägget” . Så kan man bara scrolla vidare sen till nästa inlägg!

  2. Gillar när det är mycket bilder! Och givetvis god info om produkterna/ämnet. Fakta som hur, vad och varför. Kanske ha ”dagens topic” alltså ett inlägg om bara roscacea, pormaskar eller plitor på skinkorna!

  3. MER SMINK TIPS. Tutorials, eller bara goda tips!

  4. Och mer bilder på dig vackra människa! Du är så inspirerande!

 180. Amanda skriver:

  Jag skulle vilja ha mer tips om olika rutiner för dag/natt. Kanske någon som gästbloggare som kan berätta om sin rutin och de produkter som denne använder och varför.

  Annars tycker jag det är roligt att läsa om recensioner av prover av olika produkter. Det gör att man själv blir sugen på att testa nya produkter som man annars kanske inte skulle hitta själv.

  Själv tycker jag hudvård är väldigt spännande och snöade in på ämnet för ca ett halvår sedan vilket gör att jag verkligen är en novis. Därför tycker jag inslagen med fakta är roliga och viktiga för att man själv ska kunna bygga upp en kunskapsbank. Skulle kunna tänka mig fler inlägg av detta slag.

  Annars tycker jag din blogg är fin och inbjudande med många fina bilder som blandar upp läsningen bra ⚘

 181. Elinor skriver:

  Personligen älskar jag bloggen och tycker det är riktigt kul att den är då högaktuell. Själv har jag trillat i K beauty träsket och verkligen älskar att läsa så mycket som möjligt om det. Så gärna mer blogginlägg om hur och vilka serum man ska använda i komknation utan att störa huden.
  Sedan gärna ett inlägg om hur man lägger mineralsmink med produkter så bäst som möjligt för bästa resultat.
  Tycker också du är väldigt duktig på att ge feedback tillbaka i kommentarerna, der ger en mycket personlig känsla, vilket jag som läsare verkligen uppskattar

 182. Ranveig skriver:

  Hei! Jeg er norsk leser, og det at vi i Norge kan bestille fra dere, samt ta del av alt det svenske kunder får, er bare helt fantastisk. Dere er unike, ikke en eneste kundeservice jeg har vært i kontakt med, og det er mange, er ikke bedre enn deres. Jeg elsker å lese om hvilke produkter du selv bruker og anbefaler, da vi er på samme alder. Jeg er så fornøyd med bloggen som den er, savner i grunn ingen ting. Elsker eventer, så gjerne en gang i mnd for min del. Takk for at du er den du er, og at Skincity er så fantastisk på alle områder

 183. Johanna ekholm skriver:

  Jag läser gärna mer om nya produkter, gärna mer fakta hur produkterna fungerar väldigt kul att man få lära sig . Jag gillar när det blir korta snabba fix och trix man kan läsa om varvat med lite längre inlägg med förklaringar. Bilder tycker jag jämt du har bra med Nu till höst vill jag gärna läsa mer om hur man gör sitt eget hemma spa då de mysig på hösten med tända ljus och ro om sig själv i höstmörkret. Men hade gillat även lite tips till att se lite snygg Make up, tkr hösten är svår då sommarens glittriga brun make up inte fungerar lika bra. Så gärna tips på lyster åt huden med bra underlag till höst/vintern.

 184. Klara skriver:

  Tjoho i värmen! Sitter under markisen och skyddar ansiktet för solen efter morgonens härliga rutin. Som någon tidigare skrivit tidigare så skulle jag gärna vilja se hur en veckorutin kan se ut, med peeling, masker, syror, layerings och vad mer man nu kan tänka sig. Efter att ha följt din blogg i över ett år så har det inhandlats en hel del mumsiga saker, å ibland känner jag att jag vill använda allt trevligt på en å samma gång.

 185. Åsa Rydén skriver:

  Jag gillar att det finns så mycket och lättillgänglig fakta om olika hudproblem och ingredienser. Mera sådant. När ni skriver om hudvård så ge gärna förslag på fler sambandsprodukter så att vi får förslag på hela kit mixat från olika märken.

  Jag skulle gärna ha fler inlägg om make up, främst om grunden relaterat till hudtyp och finish.

  Gärna fler inlägg om olika hudproblem med förslag på produkter, behandlingar och livsstilförändringar.

  Reportage om olika kulturers hudvårdstraditioner och produkter.

 186. Johanna skriver:

  Jag älskar dina före-efter bilder, bustest med bilder och steg för steg teutorials. Just teutorials med allt från smink till hudvård skulle jag gärna se mer av. Men jag gillar bloggen precis som den är också! Har lärt mig så mycket mer om hudvård sedan jag började följa dig. Tack för det!

 187. Amanda Larsson skriver:

  Jag älskar och vill ha mer av just dina knep, fix och trix med olika produkter. Ibland tipsar du om annorlunda sätt att använda en produkt, det gillar jag och vill se mer av Gärna visa din hudvårdsrutin då och då. All utbildning i form din syra-skola är toppen . Jag misstänker att det också är en del hudvårdsnördar som läser din blogg. Så att avancera något gällande knep, utbildning och produkter gissar jag är välkommet av mig och många andra

 188. Emma skriver:

  Tack för en superblogg! Den enda jag fortfarande läser faktiskt. 🙂 Jag skulle vilka ha mer inlägg inriktade på hudtyp. Med rutiner, tips och trix, vilka produkter som passar ihop och inte, före/efter-bilder osv. Älskar faktainlägg, vill lära mig mer om hur specifika produkter fungerar. Tävlingar gillar jag också, hehe. Kanske något ”grundläggande/basic” för oss ”nybörjare” också. Sedan ett stort plus för att du tar dig tid och svarar på kommentarer och frågor. Det är jätteuppskattat och anledningen till att jag läser här.

  Tack för allt!

 189. Lisa Larsson skriver:

  Hej!

  Älskar att du är så himla proffsig och kunnig, finns ingen annan skönhetsblogg som känns lika utbildande som din. En nackdel med det är ju att det ibland blir lite invecklat och komplicerat för oss vanlisar och det hade vart gött med lite mer enkla, konkreta tips ibland, typ små knep om hur du använder vissa produkter osv. Hade även varit kul med lite mer recensioner, mer krasst med betyg osv. Hade även älskat om du tog upp mer trender och nya rön liksom, jaderoller, funkar det? Är aftersun bra för att preppa hud med innan sol? Sånt där som det snackas om på nätet men man inte riktigt vet vad man ska tro om. Skulle ju vara perfekt om någon med din kunskap satte “snackisar” på prov.

 190. Maria skriver:

  Jag ÄLSKAR din blogg, hudvårdsnörd som jag är. Jag kastar mig över alla ”skolor” som
  Syra- och solskyddskolorna. Så mkt bra information! Älskar även när du presenterar nya märken som man blir galet sugen på att köpa! Sen får vi ju inte glömma alla proffstips som tex ”retinol på steroider”, ett tips som gjort underverk på min hy!
  Om jag skulle få önska något så skulle jag önska mer make-up tips, du är alltid så fint sminkad! Kanske vissa produkter som du inte kan leva utan och olika sminkningar. Älskar även när du visar upp dina hudvårdsrutiner, kanske även kan intervjua andra kända som okända kvinnors om deras rutiner. Tusen tack för en underbar blogg, nu håller jag tummar och tår för vinst av ett av dessa superkit! ✊✊☀️

 191. Matilda skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja läsa mer om snabba ansiktsrutiner, som man kan ha “on the go” tillexempel när man reser. Även tips på hur huden ändras efter olika vädertyper och vad man ska tänka på. Som nu när det är värmebölja – hur reagerar huden och behöver man tänka på något extra?
  Skulle även jättegärna se budgettips på hudvård och kanske tips på hur man kan göra en mask eller liknande på saker man har hemma? Själv har jag väldigt ansträngd budget men älskar mina saker från Klairs så det hade varit kul om man kunde få lite förslag på liknande produkter men kanske något som är snällare för plånboken 🙂
  En annan sak jag gärna skulle vilja läsa om är hur vår hud reagerar på smink då jag är väldigt intresserad av makeup. Vad ska man tänka på när man sminkar sig och vad finns det för sätt att vara så snäll som möjligt för huden trots att man spacklar på ett full face of makeup! 🙂
  I övrigt tycker jag att bloggen är väldigt informativ och bra layout. Fortsätt så! 🙂

 192. Martina skriver:

  Jag har handlat hos Skincity ett bra tag nu men är ganska ny med att läsa din blogg och instagram. Riktigt inspirerande läsning och fullkomligt livsfarligt för min ekonomi!
  Jag skulle gärna vilja läsa mer om peeling och framförallt syror. Det finns ju så många olika varianter just nu och det hade varit skönt att få en guidning kring det ämnet! Gärna även vilka serum som funkar bra till osv. Tänker även att olika ”temadagar/veckor” med inriktning på alla olika hudtillstånd: torr, finnig, oljig, yttorr, blandhy osv. hade varit intressant att läsa om!

 193. Martina skriver:

  Jag har varit kund på Skincity i ett bra tag nu men är en relativt ny följare av din blogg och instagram. Superinspirerande läsning och fullkomligt livsfarlig för min ekonomi!

  Jag skulle vilja läsa mer om peeling och framförallt om syror. Det finns en hel uppsjö av olika märken och varianter just nu och jag känner mig lost inom det området. Hade även velat ha tips om vilka serum som passar till och varför.

  En annan sak som hade varit intressant är olika ”temaveckor” på olika hudtillstånd, alltså ”v.1 Torr”, ”v.2 Oljig”, ”v.3 Blandhy” osv.

  Slutligen: en riktigt bra veganguide med tips om produkter! Jag upplever att fler och fler fått upp ögonen för cruelty free- och veganska produkter och det är något jag skulle bli jätteglad över att läsa om.

 194. Britta skriver:

  Jag tycker om bloggen och hela Skincity för det märks verkligen vilken intresse ni har för hudvård.
  Jag skulle vilja läsa mer om hur jag kan anpassa en hudvårdsrutin efter olika årstider. Hur ett byte av serum t ex kan optimera rutinen.

  Även jämföra ett par olika produkter av samma typ och förklara mer vilken som passar bäst för vilken hudtyp och hur man ska tänka när man väljer .

 195. AnnaBanana skriver:

  Rosor:
  – Trevlig ton på bloggen där din person tillsammans med din enorma expertis lyser igenom. Helt unikt.
  – Du svarar på prick alla kommentarer, inga frågor är för dumma. Helt amazing.
  – Älslar ditt nörderi. Bästa.
  – Blir även himla glad för träning, hälsa & feelgood. 🙂

  Förbättringsförslag:
  – Ett snyggare snitt på bloggen och korrad text.
  – Djupdykning i typ alla anställdas favoritprodukter/hudvårdsrutiner. Drömmen.
  – Tv Annika. Du är ett socialt geni och varenda människa behöver dig. Minst en timma om dagen.
  – Gärna uppdatering varje dag. Finns ju så enormt mycket att lära och inspireras av.

  Tack & puss
  Kram Anna

 196. Kalle skriver:

  Hej!
  Gärna recensioner av produkter. Steg för steg för nybörjare(som jag). Vad kan man förvänta sig osv. Hudvård killar,smink killar. Var noga med att svara på inlägg annars ingen ide med kommentarer. Snygg layout. Man lär sig mycket även om det ibland blir på en nivå jag inte hajjar. Ha en fortsatt skön sommar!

 197. Malin skriver:

  Jag är inne här och kikar varje dag, och blir lika glad varje gång vid uppdatering. Det jag gillar mest är ”stämningen” på bloggen. Din personlighet kommer verkligen fram, och man blir bara glad! Det märks att du lägger ner mycket tid för att ge oss läsare härliga och lärorika inlägg. Du är så välformulerad, tydlig och rolig, vilket gör hudvården just enkel och rolig. Att du hinner läsa och svara på alla kommentarer gör dig till en sann hjälte och guru.
  Om jag försöker komma på något du skulle kunna komplettera med, så vore det kul med någon video när du kör din rutin, eller testar nya produkter.
  TACK för att du finns här för oss!
  Kram och trevlig sommar /Malin

 198. Jessika skriver:

  Hej! Du skriver otroligt inspirerande, det märks på alla sätt att du är gediget intresserad av hudvård. Jag tycker dessutom att du svarar på frågor på ett både personligt och proffsigt sätt. Jag läser alla inlägg och har lärt mig mycket!
  Det jag skulle vilja läsa om är:
  1. Skillnaden på krämbaser – alltså silikon, mineraloljor och ekologiska/naturliga oljor. För- och nackdelar med de olika alternativen. (Min hud blir av oklar anledning dehydrerad av silikonbaserade produkter som PC efter en tids användning, vore intressant att veta varför)
  2. När du berättar om en ny produkt-ange t ex ett budgetalternativ och ett ekologiskt alternativ och skriv
  om det som skiljer dem åt
  3. Låt bloggläsarna skicka in sina bästa produkthacks!
  (Jag t ex använder PTR pumpkin enzyme mask till fötter och händer. Den mjukar och både hud och nagelband lSqualeneoljan är magisk på slicksår.)
  Det måste finnas massor av andra tips från oss läsare.

 199. Ingrid skriver:

  Jag har nyligen upptäckt bloggen och även Skincity. (Samt Paula’s choice ❤️) Jag tycker om att bloggen är både professionell och personlig på samma gång. Jag har nu förstått att hudvård inte bara behöver bestå av rengöring och hudkräm 🙂 Bloggen är lite rörig då det inte går att bläddra tillbaka utan att automatisk komma till det senaste inlägget. Man skulle kanske kunna dela in inläggen även efter hudtyp. Det vore kul med olika klipp med sminktips, etc. Men överlag kul och intressant läsning!

 200. Kristina Nyberg skriver:

  Skulle gärna vilja ha mer uppdaterad forsknings fakta. Nya aktiva ingredienser och olika kombinationer som passar ihop. Mycket tycker jag är bra. Den klart bästa skönhets butiken på nätet. Har alltid fått fint och kunnigt bemötande när jag ringt. Aldrig att jag fått fel varor vid beställning. Har varit kund i många år nu och tänker fortsätta vara det. Ni gör mitt liv vackrare. Tack.

 201. Jenny skriver:

  Vore kul få se rutinerna och favoriter bland make up som Skincitys personal använder samt lite av deras hudhistoria. Sen så önskar jag att någon skulle korrekturläsa inläggen innan de publiceras, tycker att det är sjukt störande med alla felstavningar.

 202. Jessica skriver:

  Hej Annica!
  Älskar bloggen men skulle gärna vilje se lite mer vidoeklipp, längre sådana. Tex din ansikstrutin i en video där produkterna används och vad just de gör för hyn. Skulle även gärna vilja se före och efter inlägg med bilder. Det hade höjt bloggen ännu högre. Tack! Mvh Jessica

 203. Pernilla skriver:

  Jag gillar solskydds-lektionerna och brun utan sol tipsen. Jag skulle vilja ha en “handkräms”-jämförelse och bodylotion-jämförelse. Gärna med doften som en stor punkt.

 204. Emma Andersson skriver:

  Jag önskar fler korta videoklipp (några minuter) med smarta tips i stil med ”hur man färgar ögonbrynen”, steg för steg.
  Emma

 205. Becca skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer historier, före/efrer bilder men också mer recensioner av olika produkter. Jag älskar hudvård men har väldigt känslig hud så får lätt utslag och andra irritationer i ansiketet. Vågar aldrig prova något nytt utan att ha läst en bra genomförd recension av en produkt som provats i åtminstone några månader. Jag tycker överlag bloggen är väldigt strukturerad och bra. Lätt att läsa, bra bilder som gör en inspirerad men oxå mer intresserad.

 206. Sofie skriver:

  Jag tycker att det är mest intressant att läsa det personliga och mer “case-baserade” inläggen. Inte lika mycket detaljerat om ingredienser och bakomliggande kemi.
  Jag går t ex ständigt tillbaka till ditt inlägg om hur du fixar dina ögonbryn, men bläddrar förbi med detaljerade lektioner..
  Vill läsa om ännu mer personer och deras väg till bättre hy samt dina personliga beskrivningar. Kan relatera mer till det samt blir inspirerad.
  Varför inte lite samarbeten med personer för skincity förresten..? Kanske Kakan, Leyglow eller så för att skapa en känsla kring produkter. Som komplement till era grymma medarbetare ni har idag 🙂

  Tack för en bra blogg och trevlig sommar!

 207. Jessica skriver:

  Jag tycker att det är bra men blandad info som du har. Att det är lätt att söka på ämnen tex syra, torr hud osv och sedan hitta bra inlägg. Jag skulle tex vilja ha inlägg om hur jag ska ta hand om min hud under året. På vintern blir jag tex extra torr. Men ofta kör jag samma produkter och samma ansiktsmasker osv. Finns det olika saker man ska ge sin hud beroende på årstid? Skulle också vilja ha info om i vilken ålder man ska ”börja ta hand om” sin hud. Kan man börja för tidigt? Finns det fördelar/nackdelar? Har en dotter som är 12 och tänker att hon är i ett gränsland unna hudproblem vanligtvis dyker upp. Ja det var några exempel från mig.

 208. Mika skriver:

  Hej! Vill bara börja med att tacka för en grym blogg!

  Ros: Bjuder alltid på något aktuellt. Olika prisklasser och märken. Grym information om ex hur man applicerar serum och syror.

  Ris: Hade velat läsa och veta mer om hudvård för resten av kroppen.

 209. Molly skriver:

  Hej!

  Jag skulle vilja läsa mer om produkter som redan finns! blandat med nyheter. Till hösten vill jag absolut läsa allt om pigmenteringar. Hur man behandlar, förebygger och på bästa sätt får bukt med dem. Alltid lika aktuellt efter sommaren : ) Skulle även vilja ha mer information om doftfria produkter då många är (över) känsliga för dofter, inklusive mig själv. Skulle vara roligt och inspirerande att läsa om fler hudvårdsresor, har själv haft dålig hy och blivit bättre efter bättre kunskap om produkter och hudvård och hjälp från er. Vill även tacka för att ni svarar på alla frågor och för en inspirerande och proffsig blogg. Jag kikar in varje dag : ) Trevlig sommar!

 210. Martina skriver:

  Hej Annica!
  Hudvård är en stor del av mitt liv, ett intresse som växt fram starkt på senare år. Du är en stor inspirationskälla och man kan inte låta bli att vilja ha ALLT som ni säljer Din blogg kollas dagligen! Du är grym!
  Jag ser gärna fram emot att läsa om:
  -produkter/märken som arbetar aktivt och som ger goda resultat på huden vid olika hudtillstånd tex stora porer, acne, ärr etc. Jag skulle uppskatta en rekommendation/reportage av särskilt utvalda märken/produkter som arbetar aktivt på ett specifikt område. Vilket gör en lättare begränsning till vilka produkter som passar mitt hudtillstånd och problem.
  -presentation av en mindre omfattande men effektiv hudvårdsrutin. Tex ansiktsrengöring och fuktkräm. Kan det räcka och vad kan man inte utesluta? Om man har en exfolierande tvätt tex, räcker det då med fuktkräm?
  -enkla hudvårdstips som håller huden fräsch.
  -peeling guide och vilka produkter kan man kombinera? Hur ofta ska man peela och hur många exfolierande produkter bör man ha i samma rutin?
  Som förbättring ger jag förslag på produkter för olika hudtyper, så man tydligt och snabbt ser om det passar en själv. Samt om skillnader och jämförelser, dvs varför man bör välja den framför tex ngt annat märke. Vad den gör specifikt bättre än den andra.
  Ha en fantastisk sommar ☀️☀️☀️

 211. Maria G skriver:

  Jag gillar bloggen som den är, men då jag läser genom feedly så hade det förstås varit bättre om hela inlägget syntes där istället för att man ska klicka sig vidare. Men jag klickar ändå vidare för den här bloggen, vilket är ett bra betyg.

  Det hade varit användbart med inlägg om olika hudproblem och förslag på olika produkter i varierande prisklasser (budget, mellan, lyx) som är bra för att råda bot på dessa, t ex yttorrhet, acne, pigmenteringar osv.

  Och så K-beauty naturligtvis. Så roligt, så spännande och så totalt förvirrande om man inte vet vad man sysslar med. Var ska man börja och hur mycket ska man lägga till?

  Trevlig sommar!

 212. Ellinor Norgren skriver:

  Älskar din blogg, har upptäckt den nu i vår och hittat massor av intressant läsning och massor av bra tips.
  Före och efter historier med bilder gillar jag
  Jag gillar även inlägg om nya produktserier

  Jag skulle önskar en del mer basic inlägg för oss nybörjare inom detta område

  Hoppas på dessa superfina vinster också er fram emot fortsatt intressant läsning!!

 213. Anna skriver:

  Hej! Åh vilken kul tävling! Verkligen drömprodukter allihopa. Här kommer mina tankar om bloggen:

  +
  Jag älskar de lite längre matigare inläggen
  Jag lär mig ständigt nya saker
  Jag tycker mängden text varvat med relevanta bilder är toppen
  Lätt att kommentera
  Smidigt att kunna få mail när du svarar på kommentarer
  ATT du alltid svarar på kommentarer! Så himla kul att du alltid svarar och dessutom alltid ger engagerade svar. Tack för det!


  Jag tycker typsnittet inte är klockrent. Tycker det känns lite oproffsigt på något vis
  Tycker der kan bli ännu tydligare kategorier på inläggen
  Tycker inte om att jag inte kan se hela inlägget på en gång. Skulle vilja skippa ”läs hela inlägget”. På något sätt blir det bara ytterligare ett moment för mig och ibland skippar jag att läsa hela inlägg av just den anledningen. Märkligt egentligen men så funkar jag.

  I övrigt skulle jag vilja se mer rörligt material, gärna på applicering av layering , tips och trix, kanske även ”frågevideos” – det vore kul!

  Glad sommar! 🙂

 214. Ida skriver:

  Jag skulle vilja få se hur du nu till hösten lägger upp din hudvårdsrutin under en vecka, skulle vilja få in mer rutin kring mitt användande av Retinoloridukter, syra osv. Så ett sätt att enkelt hitta ett enkelt veckoschema. Det vill jag läsa och-operations hjälp med i din blogg.

 215. Josefin skriver:

  Åh vilken rolig tävling!! Jag skulle tycka att det skulle vara spännande att få ta del av olika hudtyper/profiler och deras rutin steg för steg. Till exempel att läsarna får ta del av Skincitymedarbetarnas rutiner. Typ vilka produkter är med i deras bas, vilka är deras kan-inte-leva-utan favoriter, deras favoritkombinationer, hur har deras hudresa sett ut, budgetfavoriter vs lyxprodukter, vad är viktigast för dem när det gäller hudvård osv osv.

  Skulle också vara kul att få olika budget, kvalitet och lyx rutiner alternativt rutiner utifrån hur mycket tid en har/vill lägga på sin rutin utifrån hudtyp. Typ en med minimum basprodukter upp till crème-de-la-crème rutinen maxat med produkter å behandlingar! Skulle också vara kul att få läsa om olika hudvårdsmyter, absoluta no-nos när det gäller hudvård, hur olika ingredienser faktiskt fungerar/verkar på huden, hudens uppbyggnad, viktiga saker att tänka på under olika årstider/klimat. Okej kan verkligen go on forever men det är ju så spännande!

  Tycker att bloggen är superinformativ med bra blandning mellan bilder och text. Går alltid in här å kollar runt när jag är sugen att testa en ny produkt eller rutin för att se vad du har för klokt att säga om det. 🙂

 216. mickan skriver:

  Hej
  Sidan är uppställd med ansikte kropp, etc. Saknar en rubrik för män, ibland skulle jag vilja köpa någon produkt till min man men det är svårt att hitta speciella produkter för män. Eller produkter som är ok för båda grupperna.Deras hy är om jag förstått det rätt, tjockare än kvinnors, eller? Videoinslag, före och efter bilder är alltid intressanta att se. I övrigt tycker jag du jobbar fantastiskt bra med din blogg och en webbutik men superservice och ett kundbemötande som är i topp. Det är inte alltid man hittar denna kombination så proffsigt samlad.

 217. Ulrika skriver:

  Jag tycker din blogg är väldigt informativ och jag har lärt mig väldigt mycket genom att läsa bakåt och följa. Det vore intressant att med bilder få följa långsiktiga resultat, ett slags före-och-efter med kanske ett par veckors eller månaders mellanrum. Gärna med bilder tagna i samma ljusförhållanden osv.
  Jag skulle också vara intresserad av mer info kring hud och menscykeln och hur man kan anpassa hudvårdsrutinen med anledning av den.

 218. Sanna skriver:

  Sen jag har läst mer på bloggen och på Skincity.se har jag lärt mig massor om hudtyper, hudvård och olika varumärken. Tack vare informativa och lättförståeliga texter så har jag kunnat hjälpa mig själv till en bättre hy! Idag är jag mer nöjd än någonsin med hyn i ansiktet och jag är så glad för att jag hittade hit:). Det som är uppskattat hos mig är att läsa människors recensioner samt se före och efter bilder. Gärna mer sånt! Förslagsvis kan ni låta en läsare/kund prova produkter (gratis) som ni rekommenderar och därefter visa resultaten. Jag har haft svårt att ”sätta ord” på vilken typ av hy jag har så det har varit till stor hjälp att läsa om andra människors hudtyper och problemområden. Sen vill jag gärna lära mig mer om hur ansiktshyn påverkas av torr och kall luft resp varm och fuktig ( bor i Kiruna och älskar att resa ). Puss och kram

 219. hilda cangemark skriver:

  Jättegärna mer frekventa inlägg om hela serier för en speciell hudtyp eller för att uppnå ett visst resultat! Och skulle jättegärna veta vilka produkter som innehåller “skärmskydd”, dvs anpassade för långa dagar framför datorn.

  Jättebra blogg med lättförståelig information!

 220. Pernilla Nordström skriver:

  Tycker nog bara att ni är fantastiska har på riktigt inga dåliga erfarenheter med er..

 221. Caroline skriver:

  Kul med tävling 🙂 Jag äskar att läsa din blogg, gillar när du ger produkttips, känns som de kommer från hjärtat, alltid bra tips, skulle vilja ha mindre ren fakta, ännu mer produkttips, lite videos är alltid kul, och kanske lägga in läsares berättelser, som du gjort ibland och vilka produkter de då fått tips om och använt sig utav 🙂 Tack för en underbar blogg som jag kommer fortsätta läsa
  Mvh Caroline 🙂

 222. Martina Malmström skriver:

  Jag älskar din blogg och alla tips du ger. Min hy har aldrig mått bättre! Det jag skulle vilja få uppdateringar i höst är hur man tar hand om skadade ben från epilering/vaxning och kanske eventuellt ett veckoschema så man lär sig hur man boostar sin veckorutin.

 223. Hanna M skriver:

  Ohhh vilket härligt kit! Jag skulle gärna se mer step-by-step guider som ditt gamla inlägg där du visar hur man färgar ögonbrynen med refectocil

 224. Anna Jensen Tornehed skriver:

  Jag har nyligen hittat hit, efter att ha insett att jag måste ge min hy mer uppmärksamhet och bättre omvårdnad.
  Väldigt bra blogg och lätt att förstå, varför oss ”nybörjare”.
  Ett förfinat sökfilter hade jag gillat, Då det är många taggar/sökord för varje inlägg.
  Och så älskar jag före- och efterbilder, så gärna mer sånt!

 225. Emilia skriver:

  Jag älskar den här bloggen och gillar att du skriver om de produkterna ni har på skincity så att man får en bild av vilka produkter som är det där lilla extra. Hade önskat kanske en översikt av märkena mer – vilka är dina absoluta favoriter från de märkena ni har och små recensioner av produkterna. Kanske även gästinlägg av anställda på skincity med deras favoritprodukter? Kommer ofta hit när jag undrar om någon produkt som ni har och älskar att läsa om produkter och vad de gör och varför de gillas och varför man skall köpa dem

 226. Elin A skriver:

  Jag vill gärna ha fler steg-för-steg inlägg typ den med fotvården! Gäller alla typer av produkter. jag älskar hudvård för ansiktet men är helt okunnig gällande resten av kroppen och smink. Vet inte ens hur man använder en bronzer eller highligter så fler basic inlägg!

 227. Molly skriver:

  Jag som är ganska ny när det kommer till hudvård tycker att de inläggen om till exempel syror och hur de ska användas är väldigt intressanta att läsa. Jag gillar även dina inlägg med din hudvårdsrutin. Jag skulle gärna läsa mer om hudvårdrutiner rent allmänt, utifrån ett märke, till exempel hur du skulle använda olika produkter från klairs i en enda hudvårdsrutin för att maximera. Det skulle även vara intressant att läsa inlägg om olika hudvårdstyper och vad man ska tänka på då där du ger exempel på hudvårdsrutiner eller produkter som du tycker är ett ”måste” när man har en viss hudvårdstyp 🙂
  Jag gillar när du skriver inlägg om nya produkter ni släpper på skincity, så fortsätt gärna med det! 🙂 tack för en bra och lärorik blogg!

 228. Emma skriver:

  Jag älskar din blogg!!! Den är verkligen en guldgruva för oss som älskar hudvård

  Jag skulle vilja läsa ner om hur jag praktiskt ändrar min rutin mellan årstiderna. Jag är så nöjd med min rutin nu i sommar (använder mestadels exuviance) men jag vet att dagkrämen blir för tunn när kylan kommer. Hur ska man tänka då, “bulla upp” med mer/fler serum under och fortsätta med sin dagkräm, eller leta efter en tjockare kräm?
  Och fler bra tips vid årstidskiftningarna. Särskilt efter denna otroligt varma och soliga sommar ☀️

 229. Maggan skriver:

  Jag kikar ofta in här och får lite inspiration inför kommande köp. Gillar verkligen denna blogg och tycker att den är bra som den är.

 230. Martina Svensson skriver:

  Jag önskar att bloggen skulle behandla och ta upp inlägg för vad som lämpar sig bäst för vår hud i våra olika årstider. Hur ska man tänka kring vår hud genom sommar, höst, vinter och vår. Vilka rutiner är viktiga, produkter, masker, vad ska man boosta huden lite extra med och vad bör man undvika i de olika årstiderna. Vi lever trots allt i ett land med fyra olika årstider och huden “beter” sig annorlunda i kyla kontra värme t.ex så därför skulle det vara väldigt intressant att lära sig, få tips och idéer hur man på bästa sätt kan jobba med huden för att huden ska må så bra som möjligt året runt. Tack för en superbra blogg!

 231. Carolina skriver:

  Hej! Det bästa med din blogg är att det är som ett uppslagsverk för allt inom skönhet. Min personliga favorit att läsa om är alla steg för steg rekommendationer för olika resultat inom hudvård som t.ex. för folk med torr hy hur man får den där gwang effekten och verkligen återfuktar på djupet eller inför sommaren hur man får den där fräscha lystern med ett bra skydd i grunden. Men mer steg för steg rekommendationer skulle jag önska! Det hjälper så mycket!

 232. Ulrika skriver:

  Hej och vad kul med en tävling igen! Det är nog nått vi alla uppskattar, att du och skin city är så generösa med små (och stor) tävlingar 🙂

  Något jag gillar på bloggen är när du gottar ner dig i det tekniska om olika ämnen. Hur allt hänger ihop och fungerar och vad som gör vad. Tror att det är både bra och viktigt att man har liite koll och kunskap om sådant iallafall. Och själv gillar jag att verkligen att fördjupa mig och förstå lite mer om hur och varför det fungerar. Även lättare när det INTE fungerar!

  Nått jag skulle vilja se mer av är hormoner och deras inverkan på huden. Jag hittade hit pga av att jag för ca 2 år sedan hade nån slags “hormonkollaps” och fick JÄTTEproblem med huden och även störningar i menscykeln/pms osv. Nu i sommar har jag för första gången en “normal” hud och det är en sådan lättnad! Kan äntligen leva ett fritt liv igen känns det som!

  Skulle även vilja veta mer om kosttilskott och hur det kan hjälpa och påverka, kanske salongsbehandlingar. Olika inlägg om dina bästa tips för ögon, läppar, fötter osv. Sen behövs ju ett redigt efter sommaren-inlägg såklart 🙂

  Sen kanske ett inlägg för män och vad ni har för produkter och tips för dom vore uppskattat. Finns säkert många killar som läser också!

  Tack för en alltid rolig och läsvärd blogg och hoppas vi alla har en fortsatt fin sommar nu 🙂

 233. Karin skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg (och skincity)! Gillar blandningen i inläggen: nya produkter, nya innovationer, solskola, inlägg om olika sorters hudtillstånd mm. Jag älskar hudvård och testar gärna nya produkter och nya märken. MEN jag tycker att det är svårt (omöjligt) att veta hur olika produkter funkar ihop i en hudvårdsrutin. Så det jag skulle önska mig är inför vintern och inför sommaren att du går igenom förslag på hudvårdsrutiner för ett antal hudvårdstyper. Det hade varit jätteintressant och lärorikt!!

 234. Liselotte Andersson Campos skriver:

  Hej Annica,
  Jag skulle önska fler inlägg för oss över 50 år samt olika tips på hur man får till en make up i mogen ålder,
  Livet går ju inte i repris och ansiktet är ju kroppens visitkort och även vid äldre åler vill man vara fin, känner man sig fin mår man oftast mycket bättre!
  Bara ett nytt glosset känns som en julklapp!
  Lotta

 235. Alexandra skriver:

  Det jag gillar mest med don blogg är när du skriver om dina favoritprodukter, nya fynd eller gamla trotjänare. Det känns rakt igenom äkta och att det verkligen kommer från hjärtat när du skriver och det gör din blogg unik. Jag läser gärna om vissa ingredienser, vad man ska tänka på och vad se senaste rönen är. Bilder och swatchar uppskattas mycket. Tack för den tid du lägger på din blogg, du gör ett grymt jobb!

 236. Marlene skriver:

  tack vare din blogg och all kunskap du förmedlar både här från bloggen och skincity har hjälpt mig att få ordning på min hy efter 15 år . Er expertis av hudvård har jag inte sett nånannanstans. Jag kommer alltid vara oerhört tacksam för det. Er ärlighet bakom varje produkt är oslagbar. Videos, förklaringar, hudtest, livechatt osv… Det gör det enkelt att hitta rätt bakom en skärm.
  Hade velat se mer sminkvideos, hur man aplicerar diverse smink, fest, vardags, foundation osv… Tack för att Ni är Ni.

 237. Annika Billsjö skriver:

  Bloggen är otroligt bra redan som den är. Men jag läser gärna mer om problem hy och förslag på riktigt effektiva produkter som gör skillnad. Jag har rosacea och har fått finare hy med Klairs , Hyggee och olika masker från ”K-beauty”. Tester på riktigt bra BUS-produkter har ni haft men fler sådana jämförelser är skojiga att läsa om. Och såklart tävlingar.

 238. isabelle skriver:

  jag älskar din blogg men skulle gärna vilja ha mer bilder och stegvis visar hur du gör med produkterna. kanske lite videoklipp. skulle också älska om du rekommenderade lite billigare produkter för oss som har tight inkomst 😀
  kramisar

 239. Sanne Nordström skriver:

  Vill läsa massor av recensioner med riktigt fuktgivande produkter! Även mer ”fakta” kring produkterna. Sen hade det varit perfekt med en kategorisering av bloggen, så man kan söka på produkter och tips lite smidigare
  Det bästa med din blogg/instagram är alla tips på nya produkter, har vågat testa nya saker tack vare din kunskap‍♀️✨hudvårdsbibeln är du!
  Hoppas vinna så jag får testa fler produkter

 240. Louise skriver:

  Hej!

  Det har det senaste varit konkreta och enkla tips på att underlätta i vardagen eller att tillföra det där lilla extra. Jag gillar och vill ha mer tips på produkter som har spetskompetens och hur man kan kombinera de olika för allra bästa resultat. Det hade även varit roligt med jämförelser mellan likadana produkter men från olika märken som ni har. Blindtest kanske? 🙂 Sen kan man aldrig bli mätt på SPF och även syror och dess egenskaper samt även glowtips, jag njuter att bli mer påläst inom dessa två ämnen! 🙂

 241. Mona skriver:

  Tack för en superbra blogg som jag har haft stor nytta av och är en trogen följare. Tack vare er inspiration och expertis så har jag som 40+ fått en hy med mycket mer lyster och mindre synliga porer, vilket jag är glad för. Sen är nog inte min partner lika pepp då det lätt kan bli lite för dyrt efter att inspirerats av ännu ett inlägg och nya produkter. Men jag är nöjd ;).

  Om jag får önska skulle jag gärna se mer steg-för-steg i inlägg om hur en ska göra, tänka osv utifrån olika märken eller hudens behov. Ibland blir det för mycket text för att jag som småbarnsmamma till 3 barn ska hinna läsa och ta till mig det jag gärna vill veta mer om.

  Hade även uppskattat att läsa om ni som jobbar på skincity och era favoritrmärken och vardagsrutiner för att få lite inspiration.

  Kanske inlägg uppdelat på olika åldrar, tex 30-40-50-år och hur en kan tänka då utifrån rutiner och produkter.

  Sen speglar vår hy hur vi mår och vad vi äter, vilket kan också vara intressant att få höra mer om hur du/ni tänker där och kanske kan inspirera oss andra.

  Tack för ert fantastiska driv och bemötande – ni inspirerar!

 242. Emelie Nyman skriver:

  Jag skulle vilja veta mer om vilka produkter som verkligen är bäst. Förstår att det är individuellt beroende på hudtyp osv men jag vet inte hur många gånger jag köpt något som ska passa min hudtyp och vara den bästa produkten. Men så gott som aldrig lever den upp till sitt rykte…

 243. Ulrika Jards skriver:

  Hej! Jag som skriver är 50 plus och har alltid haft problemhud sedan tidig tonår. Fet , oren hy med ständiga pormaskar, finnar och bölder. Har samtidigt varit pollenallergiker och har medicinerat med cortison inhalator och allergitabletter från februari månad till augusti. Har även haft svåra hormonella problem som har ställt till det med min hud. När jag nu är i femtioårsåldern så forsätter mina problem om än inte riktigt så grava hudproblem som förr. Vad jag efterlyser är information om produkter till den mogna, feta huden med linjer och rynkor.Vad bör man tänka på, äta, finns det vitaminer, huskurer eller annat som kan stärka huden inifrån? Jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt ut på produkter som inte har fungerat och som jag har fått ge bort eller slängt. Alla produkter borde finnas i mindre mängd så man kan testa någon vecka , det brukar ju visa sig ganska snart om man inte tål produkten. Tack för en bra blogg! Önskar en fortsatt fin sommar!

 244. Kim skriver:

  Bra: Väldigt utförligt skrivna blogginlägg med fakta och mycket länkar.

  Mindre bra: Gärna mer bilder på konsistensen av hudvårdsprodukten och vid foundation att visa olika nyanser.

  Till hösten: Vill gärna läsa om dom bästa C-vitamin produkterna eller andra tips på att tackla pigmenteringarna.

  Även tips på layering av produkter. Vad är det som orsakar att det “korvar” sig på huden.

  Kanske ett inlägg som visar hur en enkel hudvårdsrutin ser ut och en som är mer avancerad. För dom dagarna man inte vill vara hudvårdsnörd vad ska man orka med att applicera?

 245. Pauline skriver:

  Har lärt mig så mycket av dina blogginlägg
  Hade gärna lärt mig ännu mer om olika ingredienser, vad betyder allt mambo-jambo som står på förpackningarna? Hur hittar jag i den djungeln? Vad ska inkluderas och vad ska exkluderas gällande olika ingredienser? Få ingredienser elller så många så möjligt?
  Tack för du delar med dig

 246. Pernilla Damsten skriver:

  Jag har genom denna blogg lärt mig massor och väntar alltid på nya inlägg. I synnerhet när du tipsar om sånt du själv använder. Älskar när du fördjupar dig i nåt ämne, gillar när man kan nörda ner sig . Vitaminer i hudvård tycker jag är extra intressant. Skulle gärna se ett inlägg om tonåringars hudvård då jag har två döttrar. Tips för torrisar är alltid bra, har verkligen lärt mig massor om hur man kan fuktbomba.
  Tack för alla intressanta inlägg!

 247. Sara skriver:

  Hej! Efter att ha haft problemfri hy tills jag var knappt tretti fick jag plötsligt acne. Den är nästan borta nu men ärren och de röda märkena består. För att lära mig mer om syror och annat som ska kunna hjälpa mig att trivas i mitt skinn igen konsulterar jag ofta din blogg! Det enda jag eventuellt skulle önska mer av är längre och fördjupad text med faktarutor där sådana skulle passa. I övrigt tycker jag inte du ska ändra på nåt!

 248. Sophie skriver:

  Älskar tips och att det alltid skrivs om nya produkter/märken som kommer in!

  Gärna gästinlägg från dina medarbetare vad de har för produkter, makeup osv!

 249. Nathalie skriver:

  Wow vilken tävling! Jag gillar allt med Skincity och skulle vilja läsa mer om själva bolaget. Nyfiken på behind the scenes. Vilka är med i teamet, hur tas det bästa erbjudandet fram, hur ser en dag ut på jobbet, hur långt innan planerar ni osv. Jag har följt er länge och blir så glad för alla era framgångar och de vill jag gärna läsa mer om. Ha nu en riktigt härlig sommar! Beautykram

 250. Hanna skriver:

  Hej Annica! Tack för en bra blogg och en bra sajt. Jag inspireras särskilt av dina tips kring brun utan sol och färgning av ögonbryn! Kör samma process som dig på båda och det gör underverk;). James Reid är en favorit hos mig!

  Jag skulle vilja läsa mer om quick fixes! Förstår självklart att grundliga processer steg för steg är bäst men vill ha tips att ta till när tiden är knapp! Du har säkert några bra tips på gång!

  Kram

  Hanna

 251. Jennie skriver:

  Jag blir alltid så osäker när jag testar nya produkter och funderar på om jag gör rätt, tex om jag använder för mycket nattmask….eller för lite? Om jag tar lagom med essence eller om jag snålar? Så fler inlägg med steg för steg till att använda produkter och bilder på dig när du använder det skulle jag vilja se mer av. Då kan jag liksom: ” Ahaaa! Så mycket nattmask från Paulas Choice kletar Annika på… nu vet jag!” 🙂

 252. Stina skriver:

  Hej! Tycker den är superbra, har lärt mig allt om den känsliga och inte alls feta hy som jag har och misshsndlat med felbehandling i alla dessa år.
  Jag skulle vilja se lite korta vloggar med snabba tips. Och gärna mer om smink. Hur man tar rätt färg på foundation, tycker fortfarande det är svårt. Men hur man lägger olika makeuper, vardag, lite finare och fest maken. Och gärna hur man applicerar ögonskuggor på olika sätt.

 253. Tonje skriver:

  Hei Annica
  Jeg virkelig elsker din blogg ,og ender ofte opp med å kjøpe mange av de produktene du anbefaler:) Blir så inspirert!
  Skulle gjerne fått se og bilder og høre erfaringer fra kunder som har kjøpt produkter hos dere og fått gode resultater. Jeg liker også å lese om din egen rutine, og skulle gjerne fått innblikk i den et par ganger i året for å se forskjellen på din vinter- og sommerrutine:)

 254. Jessica skriver:

  Hej Annica, min inspiration till bra hudvård! Det var genom ett klick in på denna bloggen som mitt intresse vaknade på riktigt och jag fann Skincity.
  Tycker du har lärorika och proffesionella inlägg. Du har gett mig och säkert fler än mig massor av värdefulla tips med syror, retinol, fukt och spf. Gillar att det är mycket bilder och länkar till produkterna du recenserar. Dock önskar jag en bild på själva innehållet. Intalar mig att man kanske då kan avgöra lättare om den tilltalar en. Dina bus inlägg – me like!
  Vet att man förespråkar att hålla sig till ett märke för bäst resultat. Men önskar att det fanns inlägg om produkter från olika märken som funkar och är en bra kombo ihop. En annan önskan är att man slapp klicka in sig på inläggen för att läsa. Kommentarer kan vara dolda men själva inlägget synligt.
  Slutar med: Fortsätt i samma härliga anda med dina uppskattade blogginlägg och Instagram, jag tröttnar aldrig
  Kram

 255. Sara skriver:

  Jag skulle önska inlägg som är riktade mot en viss kundgrupp/hudtyp och som samtidigt innehåller produkttips i olika prisklasser. T ex “Första hudvården för tonåringen” eller “Bli kvitt din bacne” och tips på produkter budget/mellan/lyx. Typ 🙂

 256. Johanna Pauldin skriver:

  Jag skulle gärna vilja veta mer om skillbaderna mellan de olika märkena, och hur mam kan/inte bör kombinera dem för att uppnå ännu bättre effekt. Är det alltid bättre att hålla sig till ett och samma, eller finns det vissa produkter som passar oväntat bra ihop? Annars tycker jag att du gör ett toppenjobb på bloggen, och alla på Skincity är fantastiska!

 257. Linda malmgren skriver:

  Jag har precis brutit benet och är sängliggandes och älskar att läsa din blogg och få massa tips på hudvård och sminkning. Jag hade gärna velat att det var lite bättre kategorier på din blogg så man lättare kan hitta det man söker. Tex gick jag in på ansikte och exfoliering och första träffen blev sensai mascara och tredje träffen skincity sommar gåva. Inte riktigt det jag var ute efter. Gärna kategoriserat efter märken. Jag hade tyckt det vore kul med inlägg med topp 5 om olika kategorier. Tex de bästa peelingarna, bästa fuktserum etc. Med en motivering till varför den blev vald att vara med som topp 5.

 258. Daniella skriver:

  Jag skulle vilja veta mer ingående hur man tar hand om huden före och efter en graviditet. Finns det något man kan tänka på innan, under och efter, t.ex med pigmenteringar och liknande. Något man kan använda innan för att förhindra pigmenteringar som sedan brukar uppkomma under amning mm.

 259. Erika skriver:

  Hej Annica!!

  Älskar att läsa din blogg och den inspiration som den ger mig. Jag hade gärna sett videoklipp för att kunna se konsistensen på produkter bättre. Skulle också vara kul med inlägg om produkter som lämpar sig för olika hudtyper (ex blandhy, torrhet mm) alltså tips på en hel morgon och kvällsrutin (: Ha nu en underbar semester! Kram Erika

 260. Monika Eriksson skriver:

  Skriv om probiotiska hudvårdsprodukter som börjar lanseras mer och mer så vitt jag förstår! Har blivit förälskad i “esse” hudvård (som ni inte han ännu tyvärr) men vill veta mer och vill få vetskap om andra hudvårdsmärken/produkter som arbetar med goda bakterier för att stärka och förbättra hudens kvalité.

 261. Emma B skriver:

  Hej! Vill bara börja med att säga tack för allt engagemang och för all tid du lägger ner på din blogg och även på din fantastiska webbshop, har alltid har en problemhy men aldrig riktigt orkat tagit tag i det fram tills att jag hittade din blogg som gjorde att hudvård verkligen blev intressant, och idag är ett av mina stora intressen! Det bästa med din blogg är dina skolor måste jag säga, lär mig verkligen så mycket av dom som går rakt in i hudvårdrutinen! Något som du gärna skulle få ta upp mer om är smink, gärna toutrials! Ha en trevlig sommar

 262. Carolin skriver:

  Hej Annica!

  Bloggen är verkligen inspirerande och en kanonbra inspirationskälla och guide för mig (och säkert för många andra också) när jag ska välja hudvårdsprodukter. Antalet flaskor och burkar i mitt badrumsskåp har ökat markant sedan jag upptäckte Skincity och din blogg.

  Jag älskar inlägg som detaljerat beskriver olika ingredienser, deras egenskaper och vad de kan göra för huden. Fortsätt med dessa! Jag tycker att bloggen har en bra fördelning mellan text och bilder och också en bra variation mellan inläggens olika ämnen. Man blir väldigt sugen på att köpa alla produkter du skriver om!

  Jag hade önskat lite fler före- och efterbilder, till exempel före och efter en uppstramande ansiktsmask eller en primer. Gärna också bilder som visar resultat efter en längre tids användning av någon specifik produkt. En annan sak som vore önskvärt, men som säkert är svårt att genomföra, är ett mer styrt kommentarsfält. Det jag menar är att jag ofta läser kommentarerna för att få mer info eller tips om just den/de produkt/er inlägget handlar om, men ofta frågas/kommenteras det istället om random hudvårdstipsfrån dig.

  Igen, bloggen är verkligen inspirerande och du har en sådan härlig energi när du skriver! Keep up the good work!

 263. Ronja W skriver:

  Denna blogg är den enda som jag verkligen följer och läser varenda inlägg ifrån! Jag har lärt mig väldigt mycket om både hudvård och min hudtyp. Mitt intresse för hudvård har växt väldigt mycket sedan första gången jag läste bloggen. Jag verkligen älskar “skolorna” med både sol, retinol osv.
  Jag hade gärna vela läsa mer om olika hudtyper och tillstånd. Exempelvis om rutiner och tips för olika hudtyper.
  Kanske lite inlägg om hur huden påverkas av vad vi äter/dricker och hur vi kan påverka hyn inifrån. Annars tycker jag verkligen att bloggen är toppen och väldigt lärorik. Jag får ofta ett “begär” att läsa mer, eller att vilja veta mer!

 264. Alexandra skriver:

  En fantastisk blogg som har hjälpt mig massor. Jag hade problemhy när jag var ung och testade allt. Nu är min dotter nybliven tonåring och jag vill he henne rätt produkter från början så min önskan är väl kanske lite mer indelat i tex tonårshy, mogenhy osv.
  Före och efterbilder är grymt. Även små filmer på hur man applicerar vissa produkter och lite mer fokus på produkter till resten av kroppen. Tack för all kunskap!

 265. Lisen skriver:

  Jag älskar alla dina expertutlåtanden och din solskola har verkligen varit magnifik! Gillar också dina tips om produkter som är bra att kombinera, jag försöker suga åt mig av allt!

  Det jag skulle önska till hösten är mer tips på produkter för specifika problem, exempelvis torr hy – vad för produkter är bra att använda, vilka masker, vad för typ av behandlingar man kan göra, om du tipsar om något kosttillskott osv. Jag skulle också tycka att det vore intressant att skriva mer om det vi stoppar i oss och hur det påverkar hyn. Vad gäller bloggen så skulle jag önska att alla inläggen syns i sin helhet när man går in på bloggen via telefonen.

  Till sist vill jag bara hylla dig! Du har gjort mig mer intresserad av att ta hand om både mig själv och min hy, samt vikten av att använda SPF året om. TACK!

 266. Lina skriver:

  Tycker din blogg är jättebra och har lärt mig mycket och fått ny inspiration till att ta hand om min hud genom att läsa. En förbättring skulle vara att inläggen kom i ett flöde i sin helhet istället för att behöva klicka för att läsa mer.

  Önskar gärna mer info kring hur man kan eller inte kan kombinera vissa produkter/märken.

 267. Vendela skriver:

  Fullkomligt älskar din blogg och Skincity, hudvård är verkligen en djungel så din kunskap är så viktig och rolig att få ta del av! Tycker bloggen är jättebra som den är men hade gärna läst mer om hormonernas påverkan på kroppen och också hur mycket kost, träning, sömn, stress och dylikt visar sig på huden. Tack för din superblogg 🙂

 268. Maria skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om de olika ingredienserna som finns i hudvården, vad de faktiskt är och hur de verkar på huden. Lite som ett lexikon som man som läsare och köpare av era produkter kan vända sin till för att få mer ingående information.

  Skulle också gärna se recensioner från din och dina kollegors sida på produkter ni testat men som inte funka för er och lite om varför det kanske inte funkat osv.

 269. Emma Grundin skriver:

  Det vore verkligen jättekul med fler gästbloggare! När din kollega Lovisa gästade innan nyår med tips för hur man lägger en strålande festmakeup så följde jag varje steg haha:) för övrigt en toppen blogg!

 270. Malva skriver:

  Hej!
  Vill börja med att tacka för en fantastiskt bra blogg och Instagram. Jag skulle gärna se ”budget / lyx” inlägg, dvs där du jämför två relativt likvärdiga produkter men en i budget och en i lyxvariant. Detta skulle vara väldigt uppskattat bland oss studenter då man kanske inte alltid har pengar till de allra dyraste produkterna i studentkassan.
  Vad det gäller typsnitt och storlek på bokstäver skulle typsnittet med fördel kunna vara lite fetare, inte fetmarkerat, men lite bredare för att lättare kunna läsa i mobilen. Det skulle inte heller skada om bokstäverna var något större i inläggen för att göra inlägget mer överskådligt. Ett sista tips vad det gäller layouten på inläggen är att konsekvent använda tex tre punkter, inte två eller fyra. Det är inte bara korrekt utan underlättar läsningen otroligt mycket, inget är mer proffsigt än en välskriven text! Samma gäller utropstecken. I övrigt tycker jag att bloggen är otroligt informationsrik och innehåller vardagstips som faktiskt kommer till användning, det är särskilt proffsigt att du själv prövar så otroligt mycket produkter så att vi läsare kan ta del av dina recensioner utan att alltid behöva köpa dem själv. Du har verkligen väckt mitt idag stora intresse för hudvård, en som tidigare brukade tvätta ansiktet med pumptvålen i badrummet och smörja in sig med närmaste kroppslotion.
  Tusen tusen tack för en personlig och ROLIG blogg att läsa, samma gäller din Instagram.
  Om man fick göra en generell önskan skulle det vara att man fick med en liten lapp som förklarade vad prover/testerna man får med när man beställer från Skincity innehåller och hur man använder dom. Ibland kan texterna på proverna vara på kinesiska eller vara helt utan text, vilket gör det svårt att veta vad det är man fått. Ett mini tips bara! KRAM

 271. Sanna skriver:

  Hej Annica,

  Jag har läst ditt blogg många år och tycker om blandingen om bilder och fakta. Du är verkligen duktig på fakta så jag känner mig trygg. Man få så många Ahaa uppleverser . Älskar solskolan och läsa om nya produkter och läsa om din humoristisk sätt att bjuda dig själv. Ibland har man svårt att få upp alla bilder med telefonen men de kan även vara pga dålig täckning.
  Vad jag vill läsa i hösten är mer om hur kroppen/ huden påverkas av stress. Hur vår sinnena och mående påverkas huden. Vad är första täcken i huden,vad ska man undvika/använda(syror,cremer,serum). Hur man använder Gua Sha och olika rutiner för välmående. Kanske en ” ta hand om dig dagen” med behandlingar,meditation och produkter steg för steg. Jag menar behandlingar man gör hemma som hjälper varva ner och hitta balansen i andningen. Lite olika dofter,värme/kyla,lungnande och upppickande produkter. .
  Önskar dig trevlig Sommar. Kram Sanna

 272. Therese skriver:

  Först & främst älskar jag bloggen! Jag har lärt mig enormt mycket om huden och hudvård genom att följa den. Det är också jättebra att du lägger ut bilder och länkar.
  Jag skulle önska lite mer information, tips och ”behandlingar” för olika tillstånd som kan uppstå under livets gång, med det menar jag tex acne, peri oral dermatologi, rosacea, eksem, solbränna … Jag vet att du gör det redan idag men som drabbad av PD skulle jag önska ännu mer:) Jag antar, hoppas & tror att marknaden går snabbt framåt och att nya produkter utvecklas hela tiden.
  Sen skulle jag önska en sak till, vet inte om du redan haft en sånt avsnitt som jag missat, men ett ”budget” avsnitt. Hudvård kan lätt bli dyrt! Och personligen anser jag att bra hudvård kostar och får kosta eftersom jag vill ha en bra kvalite. Men kanske tips på prisvärda produkter från Skincity som du tycker är värda att satsa på, en hudvårdsrutin ”basic” som inte kostar allt för mycket tillsammans 😉
  Tack för bästa bloggen!

 273. Jessica skriver:

  Jag tycker att bloggen är fantastisk. Vill man veta ngt eller har en fråga får man svar. Ett utförligt svar dessutom. Detta gäller alla som skriver. Detta tycker jag är helt fantastiskt, att du tar dig tid. Jag önskar inte så mycket mer av bloggen, är otroligt nöjd. Vill man veta ngt att det bara att leta i arkivet. Presentationer av nya produkter är kul att läsa om. Kanske hur man bäst tar hand om sin hy vid olika åldrar o vad man speciellt ska tänka på. Tack för en bra blogg☀️

 274. Lina Hedström skriver:

  Jag skulle vilja läsa ner utav detta – lyx vs budget, dvs en lyxprodukt och sedan en likvärdig eller någorlunda likvärdig budgetprodukt.
  – mer rutiner!
  – passa ihop 2/3 produkter med varandra för att maxa dom.
  – mathälsa! Hur påverkar vad vi äter huden?
  – genomgång utav huden, dvs vad är kloggade porer och påverkar hormonerna dom tex.

  Finner nog inget mindre bra, även om jag kan mycket så finns det dom som kan mer/mindre och ditt innehåll passar alla.
  Tack, ha en skön semester.

 275. Marika Forsberg skriver:

  Jag vill gärna läsa mer om vilka produkter som fungerar bra med andra när man använder flera olika märken, lite tips på udda fungerande kombinationer. Sen vore det roligt att läsa om hudvård för äldre kvinnor, t.ex. kvinnor i högre ålder som provat och kan recensera produkter de har erfarenhet och fått bra resultat av. Sen mer tips om åtgången av produkter jag tror mig överkonsumera en del. Layering vill jag också läsa mer av.

 276. Petra Larsson skriver:

  Jag skulle vilja veta mer om hur man ska tänka när man väljer sina allra första produkter. Vad ska man välja och vad får man absolut inte missa. Jag har aldrig brytt mig nämnvärt men nu känner jag att jag borde ta tag i det och ta hand om min hy. Men det är så mycket och olika märken och behandlingar så det snurrar bara i huvudet just nu .

  Jag gillar även ekologiska alternativ vill veta mer om det finns bra märken och produkter.

 277. Linda Nörle skriver:

  Jag som inte läser bloggen varje dag utan istället sträckläser mer sällan ogillar att jag behöver klicka på ”läs hela inlägget”. Jag vill kunna scrolla och läsa allt ändå.

  Så det är mitt tips! Tack för en toppen-blogg i övrigt 🙂

 278. Annasara Carrazana skriver:

  Jag vill gärna veta mer om hur konsistenserna känns(hur länge innan de sjunker in i huden) och hur man kombinerar olika produkter för att få ut så mycket som möjligt. Hela serier är härligt men vilka som är guldkorn och vilka som med fördel kan kombineras med andra produkter. Som föräldraledig med begränsad budget vill man gärna veta hur man ska satsa sina pengar smartast på hudvård, och få drömma om produkter att spara till. Så mer nörderi om just produkterna 🙂

 279. Hannah skriver:

  Det var för ungefär ett halvår sedan jag började intressera mig för hudvård efter att ha pratat med några kompisar som prisade er på skincity och hur mycket ni och era produkter hade hjälpt dem. Sedan jag gick in på sidan och strax efter det hittade din blogg har jag varit helt hooked och älskar att lära mig mer och reda ut all kunskap kring ingredienser och ämnen för olika tillstånd. Oavsett vad man har för smink eller look så älskar jag känslan jag har fått av att alltid känna mig strålande och glowy med alla tips du ger! Just nu har jag en hudvårdsrutin som jag är såå nöjd med och det är mycket tack vare din blogg. Som tips vad som kan bli bättre hade det varit kul med en podd kanske. Älskar dina youtube-klipp men ibland är det härligt att bara kunna lyssna och få in lite info medan man gör annat, promenerar eller städar, samtidigt. Tack för alla dina fantastiska inlägg!

 280. Linnea Röstlund skriver:

  Hej!
  Började följa din blogg för ungefär ett år sedan när jag fick problem med acne. Har fått en hel del bra tips och är en av dom som fått såå bra hjälp av paulas choice bha (tack för tipset!). Vore däremot så glad om du kunde ha ännu fler budgettips tex en budget- mellan-lyx recension för typ rengöringsprodukt eller vad det kan vara. Skulle verkligen uppskattas av en student med bråkig hud!
  Stor kram<3

 281. Emma skriver:

  Jag älskar att gå in här och kolla dina tips å trix.
  Å blanda gärna bild med text så härligt å se produkterna in “action”.
  Skriv gärna pris och länka produkterna för att underlätta köp
  Sen får du gärna dela med dig hur man lyckas bäst med hudförnyelse i möjligaste mån. Bli av med gamla ärr röda hudnyanser av finnar. Att få så slät å jämn hy som möjligt..
  Tack för en underbar blogg å ha en underbar sommar.
  Kram Emma

 282. LinneL skriver:

  Hej! Superbra blogg och jag älskar att kika runt (och handla) på Skincity! Tycker allt hittills är toppen med din blogg – den är informativ, inspirerande och personlig. Jag hade tyckt det vore ett kul koncept om du kunde visa bilder på ett hudtillstånd (tex att vi läsare skickar in) och att du rekommenderar anpassade produkter till just den huden – samt varför. Ibland kan det nämligen vara svårt att veta hur ”mogen hy”, ”förstorade porer” eller ”plitor och finnar” faktiskt ser ut. På så sätt kan vi kanske lära oss mer om de olika hudtillstånden/hudtyperna samt vad som passar till vad. Alltså mer på ett generellt plan, om det går, utan att konkurrera med hudanalyserna på hemsidan. Eller kort och gott mer om olika hudtyper/hudtillstånd. Trevlig sommar!

 283. Hala Salem skriver:

  Först, du är uteslutande den bästa hudvårdsgurun! Jag tycker inte om när jag ska sälja in något så hårt, kan bli för mycket. Jag gillar att du visar upp produkterna & låter de “tala för sig själva” Sen tycker jag även om när man får se den privata Annica också!

  Jag skulle så gärna vilja se fler kund/läsarrecensioner. Exempelvis 1 gång i månaden får en kund/läsare prova en produkt som man sedan får recensera. Man kan förslagsvis skicka med ett par frågor som kunden/läsaren ska svara på när man skickar in recensionen. Tänk att ge oss alla här chansen att leka hudvårdsguru för en liten stund. Så kul! Trevlig sommar!!

 284. Sandra Ensgård skriver:

  Jag som föredrar att lägga mina kladdpengar på lyxiga hudvårds must-haves istället för kläder och annat slit-och-släng älskar att läsa dina tips!
  Hur fin din hud än är så har du såklart din hudtyp, struktur och hudtillstånd och därmed också dina favoriter. Jag skulle önska att du hade fler “gästbloggare” eller andra personer som du provar och utvärderar olika hudvårdsprodukter på. Eftersom vi alla som läser bloggen har olika skavanker vi vill arbeta med hade det varit super om olika hudtyper och tillstånd hade utvärderats här!
  Jag skulle vilja se fler före-och efterbilder på olika behandlingar och produkter, gärna med mer apparater för hemmabruk man kan göra hemma istället för på salong (känns som detta är en uppåtgående trend!)
  Gillar lager på lager tips, riktigt resultatinriktad hudvård med “klös i”med tydliga resultat, och sådana där extra produkter utöver sin rutin som man kan spetsa sin ordinarie hudvård med.
  Trevlig sommar!

 285. Jennie Edlund skriver:

  Älskar din blogg!!. Kan tyvärr inte komma på något jag saknar

 286. Carullen skriver:

  Min sambo frågade mig häromdagen vilka bloggar jag följer och det visade sig att denna faktiskt den ändå jag följer kontinuerligt! Det är väl ett bra betyg om något! 🙂

  Skulle gärna vilja ha ett specifikt inlägg kring mogen hy, har saknat det.

  Då och då får vi ju följa hur din rutin ser ut för stunden, vilket är jätteintressant, skulle vilja se lite fler rutiner från övrig personal också! (tex från en med torr och mogen hud 😉 )

  Sen tycker jag att det är fantastiskt hur du tar dig tid att svara på kommentarer här!

 287. Anna skriver:

  Hej
  Tycker din blogg är lättsam, lärorik och inspirerande.

  Jag skulle vilja läsa mer kring:
  -hur man kan motverka/minska pigmentering,
  -vad kan man göra åt blodkärl runt tex näsan
  -tips på bra ansiktsmasker- när använder man vad!
  -”pms hy” hur man man motverka/minska små finutbrott vid mens
  -bra produkter/smink för mörka ringar under ögonen mm

  Tack på förhand !

 288. Johanna Ekholm skriver:

  Nu efter vidare fundering så skulle jag vilja veta mer om dofterna ni har på skin city så lägger till detta till min kommentar

 289. Malin-D Johansson skriver:

  Hejsan
  Det skulle vara väldigt roligt om du då och då på bloggen kunde skräddarsy någons hudvård, att vi kunde få skicka in vår hudbeskrivning, berättelse kanske foton på ,och sedan få tips på passande produkter för just denna hudtyp, och en hudvårds rutin som ett exempel hur man kan göra stegvis av dig. Även få läsa mera om din hudvårdsrutin och dess förändringar över tid. Att riktigt få gotta ner sig i detaljer och så länkar då till alla produkterna så man kan kolla på dessa också. Att materialet på bloggen blir mera fördjupat som ännu mera mat för riktigt hungriga nördar. Måste få med också att det är otroligt fina foton på bloggen, en njutning att scrolla runt på.
  Allt gott från Malin

 290. Sandra skriver:

  Den här platsen är en av mina favoriter där jag älskar blandningen av kunskap och inspiration. Gillar inläggen om årstidsrutiner dvs att den följer vad som behövs för hyn just nu. Jag gillar produktbilder och gärna filmer för att se applicering osv.
  Skulle gärna läsa mer om sheetmasks och masker överlag. Ser fram emot nytt ”boosta hyn inför hösten” nu ! Överlag tycker jag att bloggen ska fortsätta i den fina form den har idag. Stort tack för all tid och engagemang här!
  Kram

 291. Camilla skriver:

  Jag älskar att läsa på om hudvård och hittar alltid tillbaka till din blogg för de olika skolorna, och hudvådrsrutinerna. Dels skulle jag vilja se mer innehåll om olika ingredienser och varför de är bra och hur de bäst kombineras med andra aktiva ingredienser samt vad man inte ska blanda. Jag älskar det koreanska hudvårdstänket men tycker det är svårt att hitta bra produkter, många rengöringsoljor innehåller bla mineralolja som man fått lära sig är dåligt, jag skulle dels vilja se dig testa olika produkter men även gå djupare in på innehållsförteckningen och diskutera vad som är bra/dåligt och varför. Mer tips på morgon och kvällsrutiner där du går igenom vilka produkter som är ideala för morgon/kväll ex retinol på kvällen/c-vitamin på morgonen etc. Många hudvårdsprodukter känns långt ifrån naturliga, diskutera gärna skillnad mellan naturliga och icke-naturliga produkter med för- och nackdelar. Skulle vilja se fler resultatinriktade hudvårdsinlägg ex “hur bli av med acneärr”, “pigmenteringar”, “fuktfattig hy” etc med bra produkter kring dessa ämnen.

 292. Ellen skriver:

  Kul me tävling!! Denna blogg har verkligen hjälpt mig i hudvårdsdjungeln, så intressant och inspirerande. Jag skulle tycka det va spännande att läsa mer om varför olika produkter fungerar som de gör i relation till varandra, från ansiktstvätten, tonern, serumet, krämen, masken osv! läsa om rutiner utifrån olika märken! och sen är det alltid kul med före och efter-historier.
  Tack för bästa bloggen o generösa tävlingar!

 293. Madeleine J skriver:

  Jag är ny i hudvårdsdjungeln. Jag skulle vilja ha en sida för oss nybörjare. Vad ska vi tänka på, hur många produkter kan man börja med samtidigt. Vad i en rutin kan man utelämna och vad får man inte missa? Det är en djungel, den är rolig men lite svår att greppa i början. Så snabba enkla tips och en förklaring på vad saker är, ex exfoliering mm. En ”startsida” för nybörjare helt enkelt.

 294. Lotta skriver:

  Vad jag skulle vilja se mer av, är forskning bakom resultat och ingredienser. Vad är kliniskt bevisat fungerar, vad vet vi inte osv. Samt en djupare kunskapsbank avseende olika ingredienser som ingår i hudvårdsprodukterna. I övrigt gillar jag bloggen!

 295. Julia skriver:

  precis vad jag skulle behöva efter en slitig sommar med mycket jobb!

  Jag skulle gärna se mer guideer med ”hudvänligt” smink, för oss med känslig och reaktiv hud. Och gärna mer koreanskt!

 296. Linn skriver:

  Jag tycker att bloggen är helt FANTASTISK men skulle jag önska något så skulle det vara att du kunde skriva lite mer om hur mat, träning osv påverkar huden. Kan tänka mig att de hänger ihop väldigt mycket men skulle vilja höra mer av ett hudvårdproffs, och inte bara från folk som vill sälja gymkort. Kram! ❤️

 297. Ida Pettersson skriver:

  Denna blogg är guld! Man får massor av bra inspiration och tips och det slutar med att man vill ha allt! 🙂

  Mina tips:

  *länka produkter på SC hemsida till bloggen, tex. hur man gör Ögonbryn steg för steg, om du skrivit om någon produkt m.m. Sökningen på bloggen kan vara sådär ibland.
  *Kombinationer av produkter från olika märken/serier.
  *Nyfiken på vad du själv använder just nu.
  *Gästa andra i bloggen som jobbar på SC och deras badrumsskåp.
  *fler make-up tips ihop med olika hudvårdsinlägg, tex bra rouge ihop med BB cream, eller concealer för mörka ringar efter en viss typ av ögoncreme m.m. Upplever att vissa produkter inte gifter sig så bra så skulle vilja tips på de som passar bra ihop 🙂

  //Ida

 298. Mari-Terese skriver:

  Tack för en intressant bligg med mycket bra information.Skulle gärna läsa om hud och klimakteriet och hormoner.Tycker annars att det är bra variation på inläggen som täcker det mesta.

 299. Ingela skriver:

  Hej och tack för bra blogg.
  Jag skulle gärna läsa om bra och naturliga produkter för huden och ett “veckoschema” för hur ofta man tex
  bör göra en djuprengöring, vardagsfix och helglyx för huden eller vad man ska säga, lite tips beroende på årstiden. Vintern kräver ju lite annat än sommaren osv

 300. Paula skriver:

  Hej Annica !!

  Som ny bloggmedlem är jag liksom du fascinerad av huden och lite besviken över hur snabbt den åldras.
  (Då syftar jag på min 50 åriga hud med kraftiga kråkfötter kring ögonen. ”Lite ” av dem tucker jag är oerhört charmigt – men på mig blir det 1000 gr mer när jag leer – vilket jag gör hela tiden)
  Tycker att du skriver intressanta artiklar och ser fram emot att följa dig !

  Detta härliga kitt som du lottar ut skulle vara fantastiskt att ge sin hud 🙂

  Vill passa på att önska dig en riktigt härlig ledighet och avkoppling denna ljuvliga sommar ( i skuggan och svala sommarkvällar 🙂 🙂

  Kramar //
  Paula

 301. Helena skriver:

  Vilket fantastiskt kit!
  Jag älskar din blogg och framförallt älskar jag att du och Skincity lagt fram hudvård i rampljuset för mig! Jag skulle önska lite tips på hur livsstil/mat etc påverkar huden, känns som du lever hälsosamt och säkert har kunskap och erfarenhet om det. Jag tänker mig även nån typ guide över hur vissa produkter kan kombineras med varann för ökat resultat eller vad man ska tänka på när man kombinerar olika typer av produkter eller använder produkter från flera olika märken.

 302. Cilla skriver:

  Hej Annica!
  Jag tycker att din blogg är en fantastisk kunskapsbank efter flera års ihärdigt skrivande. 
Det jag önskar är mer handfasta steg gör steg tips, du har tidigare haft några sådana inlägg och även haft duktiga medarbetare som ex visat upp tips på make up.

  I höst skulle jag bli jätteglad om du kunde göra något eller några inlägg med fokus på kroppsvård. Finns så mycket man kan göra hemma själv med fina och anpassade produkter och det är inte alltid man har möjlighet att ta sig till en salong. Tyckte att dina instruktioner för pedikyr på insta var toppen. Skulle önska ett liknande steg för steg blogginlägg från dig, eller någon duktig kollega gällande hemma manikyr m tips och inspiration.

  Önskar även bra tips för vaxning hemma, efterbehandlande produkter och produkter mot inåtväxta strån. Skulle dessutom vara toppen om ni kunde ta in något bra vaxmärke, vet att ni tidigare sålde Bliss vax men saknar en sådan produkt i ert nuvarande sortiment.

  Jag skulle även uppskatta dina bästa tips av lyxiga spaprodukter, ekologiska alternativ för kroppen och mer inlägg om olika varianter av kroppsoljor.

  Gällande hudvård förstår jag att många uppskattar de nya koreanska märkena. Skulle personligen bli jätteglad för ett inlägg med fokus på era “äldre” lyxiga märken som Carita, Darphin, Sensai med det bästa från dessa premium märken för hösten, gärna med tips för lite äldre hy som önskar mer plump, lyster och fasthet, och med råd på hur de i förekommande fall kan kombineras m syror och starkare retinol på bästa sätt.
  Allt gott! ☀️
  Hälsningar Cilla

 303. Therese skriver:

  Jag gillar verkligen före och efter bilder. Skönt att se att det faktiskt kan bli bättre när en känner att man har sämst hy ever. Också intressant med jämförelser. Alltså stt testa produkter som ska ha samma egenskaper mot varandra. Kanske i olika prisklasser?

  Keep up the good work – du är grym!

 304. Frida skriver:

  Har verkligen uppskattat din blogg. Jag läser samtliga inlägg vilket alltid ger mycket ny info och kunskap. Är det något jag funderar över när det kommer till hudvård och makeup så söker jag alltid i bloggen först.

  Jag skulle önska att det var lite lättare att hitta, kanske fler kategorier att filtrera på, fler bilder är aldrig fel men jag läser gärna mycket. Så mycket information som man bara kan få är bra. Gärna fler inlägg om vilka produkter du själv använder i din hudvård och lägg då gärna till i den varför du använder en specifik produkt, vad gjorde att du valde den produkten osv.

  Vill bara avsluta med att igen säga att jag älskar att läsa bloggen så ”keep up the good work”

  Trevlig sommar ☀️

 305. Britt Marie Frisk skriver:

  Funderar o funderar. Bloggen är ju redan bara så super. Kan den verkligen bli bättre. Hm, ja kanske. Lite mer om rosacea skulle jag önska förstås. Annars vill jag bara tacka för alla tips och fina bilder.

 306. Malin Unander-Scharin skriver:

  Ni har ju otaliga produkter på er hemsida och man hade velat prova alla men är man inte miljonär är det i princip en omöjlighet. MEN, under olika perioder i livet har man mer eller mindre bra ekonomi och huden ska kunna se bra ut i båda fallen. Ett bra tips att ha som inslag på bloggen vore att ha avsnitt med Budget, Mellan och Lyx för olika hudåkommor, rutiner eller önskat resultat. Som exempel, jag vill ha GLOW ja då finns det rutin Budget, Mellan och Lyx. Eller acne, BUS, ja ni fattar, det går att skriva oändligt många inlägg om detta och jag tror att ni förstår vad jag menar. Väldigt bra inför olika säsonger då flera än jag gärna vill byta rutin under sommar, höst, vinter och vår. Vad ni borde ha mindre om på bloggen har jag ingen åsikt om för jag tror att alla inlägg fyller sin funktion och når ut till olika individer inom er målgrupp då ni nästan aldrig har blaha-inlägg och ordbajseri
  Tack för att ni räddat min hud och tack för en fin sida.
  /Malin

 307. Sara Ö skriver:

  Jag har lärt mig jättemycket genom bloggen och den är på många sätt outstanding. Det är ofta lättsamma inlägg och lätt att ta till sig informationen. Det jag ibland kan sakna är nyanserna av en produkt. Ofta presenteras varje enskild produkt som “revolutionerande, bättre än allt annat”. Detta kan göra mig lite skeptisk och – om jag beställer produken- besviken, eftersom mina förväntningar då är skyhöga. Jag skulle kanske mer vilja ha något i stil med “har bra effekt på pigmentering, något rinnig i konsistensen, påminner om xxxxx men är parfymfri”.
  Sen skulle jag gärna vilja veta lite mer om kostens och livsstilen påverkan på huden. T ex varför socker och mjölkprodukter kan ge akne (själva mekanismen bakom det), hur rökning påverkar åldrandet osv, samt hur en sund livsstil påverkar resultatet av hudvårdsprodukter.
  Tack för en fin blogg!

 308. Helen Sandberg skriver:

  Hej, skrivande är en kvinna i mogen ålder. Läser regelbundet bloggen, efter tips från mina döttrar(som också följer den). Jag får ny kunskap och tycker den är lättsamt och medryckande skriven. Inga pekpinnar och lagom balans mellan humor och allvar! Skulle gärna se mer ingående och sammansatta råd och rekommendationer om sk problemhud tex rosacea, eksem och allergen hud som kan skifta kondition snabbt. Det kommer intressant forskning om hur födoämnen påverkar huden, naturligtvis i kombination med yttre miljöfaktorer. Skulle även uppskatta mer om vad som händer med huden och hudvård vid tex hormonella förändringar som graviditet och klimakterium. Angår de flesta kvinnor på olika sätt. Avslutningsvis tack för en spännande blogg!

 309. Ingrid Vårhus skriver:

  Hei!
  Super blogg, og veldig inspirerende. Jeg innser nå hvor viktig det er å ta vare på huden min!

 310. Josefine Niburg Drottesjö skriver:

  Din blogg är bara så bra! Jag har lärt mig mycket nytt från dina tips och får så mycket bättre resultat av min hudvård! Ser fram emot ännu mera produkttips inför hösten/vintern för att undvika vintertorr hy och bevara sommarens glow!

 311. Ida skriver:

  Världens bästa blogg! Nästan omöjligt att läsa om alla magiska produkter och inte gå direkt in på Skincitys hemsida och beställa!

  Älskar när du beskriver i detaljnivå om olika produkter och deras effekt! Desto nördigare desto bättre. Tycker det är otroligt bra när du har olika teman på inläggen, men som tidigare skrivits vore det fint med en tydligare sökfunktion.

  Hudvård är livets bästa grej, älskar det mer än allt annat!!!!!

 312. Maria skriver:

  Hej. Jag vill ha mer av din och dina kollegors must-have-produkter (alla årstider), både gamla godingar ni aldrig överger och nya stjärnskott. Både hudvård (ansikte och kropp) och make up. Jag vill ha mindre av ”gå på djupet i just denna ingrediens” då jag som lekman ofta upplever det som lite för invecklat för att bli intressant.
  Layouten är toppen, både snygg och lättläst.

 313. Malin skriver:

  Hej!
  Jag som många andra älskar också bloggen!

  Tycker verkligen om att dig tar dig tid att svara på kommentarer, där lär jag mig minst lika mycket som av som av inläggen

  Skulle gärna se lite ”spara/slösa”- inlägg där du kanske beskriver olika hudtillstånd och en billigare samt dyrare rutin för denna.

  Kanske även blanda upp så att vissa inlägg är lite kortare,med fokus på bilder medan andra är mer ingående och ”tunga”?

 314. Emma skriver:

  Älskar din blogg och har ingen ris att ge. Köpte sensais puder som kan användas som solskyddsfaktor och har nu bättre hud än någonsin- TACK!

  Ris skulle väl isf vara att det blir så jäkla dyrt att läsa din blogg. Haha.
  <3

 315. Sofie skriver:

  Hej!
  Din blogg har två funktioner för mig; som ren nöjesläsning och som ett uppslagsverk när jag ska göra research inför såväl inköp av ny produkt som vägledning vid brynfärgning eller make up. Jag önskar fortsatt med bra tips men önskar att de var lite mer basic, ofta krävs det att man köper en hel arsenal av produkter. Som hudvårdsnörd lägger jag en hel del pengar på hudvård och bra produkter men det är ett otroligt dyrt nöje så budgetalternativ och visa ”lyx” vs ”budget” vore önskvärt.
  Inför nya inköp googlar jag alltid produkterna för att läsa recensioner och i bästa fall se före- och efterbilder. Det ultimata skulle vara om du på bloggen hade en panel med ”rätt” hudtyp som får använda en produkt för att sedan se före- och efterbilder! Såklart inte vattentätt på något sätt då alla reagerar olika men det är lika roligt att se som att läsa de personliga recensionerna på skincitys sida om olika produkter.
  Det skulle vara roligt med ”gör om mig” Tävlingar, att man får ansöka och få rekommendationer hos er och bli sminkad av dig och att det sedan publiceras på bloggen. Enkelt och roligt!!
  Kram Sofie

 316. Jenny skriver:

  Fantastisk blogg!
  Jag är fortfarande på jakt efter de perfekta hudvårdsprodukterna till min problemhy. 34 år och har ännu inte träffat helt rätt. Älskar därför att handla hos dig på skincity där jag alltid får med lite prover på nya produkter.
  Jag tycker att du ska fortsätta som du gör, vill se ännu fler personliga åsikter och upplevelser av produkter från dig men kanske även från kunder.
  Följer dig på instagram och uppskattar ditt konto.
  <3

 317. Victoria S skriver:

  + Bra med kategorisering, man kan lätt hitta information om produkter, sin hudtyp etc.
  + Lägger ner tid när du beskriver produkter och visar steg för steg
  + Svarar snabbt och uppdaterar bra. Svarar på kommentarer oerhört snabbt och man slipper vänta utan vet hur man skall agera på en gång med sitt hudproblem.
  + Tackar och bockar att jag hittade din blogg och rekommenderar dig/skincity och din blogg till många av mina vänner som blivit mer intresserade av hudvård. Otroligt lärorik och insiprerande1

  – (mer av) Hudvårdshistorier, hur folk har förbättrat sin hud med olika produker osv. För/efterbilder.
  – Hudvårdsrutiner hos fler på skincity. Så man kan se vad folk använder just nu, vad ni rekommenderar osv. Kul att se vad olika hudterapeuter använder utifrån ens hudtyp.
  – Hur mycket av varje produkt man ska använda, serum,rengörning, spf etc.
  – dos and don’ts enligt dig som hudterapeut – vad ska man göra för att effektivisera resultatet med och vad ska MAN inte göra eller kombinera för att inte få mer finnar, torrare hud etc.

 318. Natalie skriver:

  Inlägg om hur hormoner och stress påverkar hyn. Hur påverkar menscykeln huden?

  Mer före/efter bilder.

  Ett inlägg om hur man tar hand om huden efter träningspass? Ska man tvätta ansiktet igen med alla efterföljande steg eller hur tänker man?

 319. Tove skriver:

  Åh vilken härlig tävling! Din blogg o chatten på Skincity har blivit mitt nya kvällsnöje. Min hy har aldrig sett bättre ut! Jag tycker om din blogg för att du är bra på att ge både information och inspiration. Du får gärna skriva ännu fler beskrivningar av din eller andras hudvårdsrutiner och make-up. Gärna så detaljerat som möjligt så att även nybörjare som jag förstår. Jag använder Sensai Mascara 38 C med basen efter tips från dig på bloggen. Jag tyckte dock den var svår att applicera. Som tur var hittade jag en video där du visar hur du applicerar den. Toppen! Det visade sig nämligen att jag hade vänt den böjda borsten åt fel håll…

 320. Tove skriver:

  Jag kom på en till grej. Jag brukar söka på det jag är ute efter på din blogg. Antingen för att hitta en recension av en produkt eller något tips. Jag vet inte om det är möjligt men själva sökfunktionen får gärna optimeras så att man inte måste formulera sig exakt rätt för att få fram det jag söker på. Om det går vore det toppen att få förslag på relaterade sökningar också. Att det går att söka bland kommentarerna är toppen!
  När det gäller tips på produkter så vore det bra att även få information om hur produkten kan användas med andra produkter eller vilka produkter som den inte ska användas tillsammans med. Ofta brukar detta dock framgå genom att svar på frågor om detta i kommentarerna. Tack för en bra blogg och tävling!

 321. Rebecka Leufstadius skriver:

  Hej!

  Jag tycker bloggen har en bra balans mellan bilder och text med intressant och lärorikt innehåll.

  Jag gillar formatet med rubrik + bild och ingress för att fånga ens intresse och sen kunna trycka för att läsa hela. MEN jag skulle önska en automatisk laddning av fler inlägg och inte behöva välja “sida” 1, 2, 3 osv. Och en “return to top” knapp också så man lätt kan swishas upp till toppen av sidan igen och inte behöver scrolla.

  I övrigt, mycket bra blogg som har hjälpt mig myyycket!

  Önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

 322. Louise skriver:

  Jag har alltid varit intresserad av hudvård och skönhetsprodukter. Det började med de vanliga märkena som finns på kicks etc. men sen hittade jag skincity och sedan dess har jag testat ett antal av era märken. Jag följer din blogg för att få tips om hur man ska ta hand om huden på bästa sätt. Jag tycker att bloggen har en bra mix av bilder, text och produktfakta/presentationer. Jag själv har funderat en del på intressanta ämnen att diskutera (kan ha tagits upp tidigare) ekologiska produkter med naturliga ingredienser vs. vanliga produkter. Vilka för och nackdelar finns och vad ger egentligen bäst resultat. Generellt tycker jag att man skulle vilja veta mer om ingredienser i produkter ex. Hur man får skydd för UV i produkter. Det är ständigt debatter om ämnen som huden tar upp och vilken påverkan dem egentligen har. Det skulle även vara intressant med före/efter reportage för de olika märkena med produktlista.

 323. Louise Josefin skriver:

  För ett par år sedna var jag tjejen som tvättade ansiktet med tvål, kunde somna med smink på och utan problem kunde använda min bodylotion i ansiketet. En mardröm och skulle aldrig någonsin göraom dessa misstag mot min hy. Och detta är verkligen tack vare din och din blogg samt er fantastiska service och personal på Skincity – så tack för detta!

  Jag älskar att skrolla in på bloggen och har såklart både lite ris och ros att ge.
  Saker jag tycker om som jag gärna ser mer utav
  ❤ Jag älskar precis som många andra att se före/efter bilder och läsa andras hudvårdshistorier. Det är otroligt inspirereande att läsa om och väldigt lörorikt och får en bara att vilja ta bättre hand om sig själv så gärna mer utav detta
  ❤ En annan favorit är dina väldigt informativa inlägg såsom Solskyddskolan. ÄLSKAR att lära mig och suger åt min som en svamp av din kunskap.
  ❤ Tester utav produkter. Det känns alltid väldigt geniunt och ärligt när du recenserar eller testar ex. BUS produkter och verkligen visar tydligt hur resultaten blir
  ❤ Kanske låter löjligt men bara mer tips! Följer dig även på instagram och lär mig massa hela tiden, små obetalbara knep som man själv älskar att använda och dela med sig till andra.

  Några saker jag tycker är lite sämre
  – Kan ibland gå lite lång tid mellan inlägg alternativt en ojämn ström utav inläggen. Mer regelbunden bloggning tycker jag hade varit bra!
  – Jag hade gärna tagit emot tips på ”inre-hälsa” också. Vet att det säkert finns många andra som skriver om detta men du verkar själv ha en väldigt sund livsstil och du strålar alltid så vore faktiskt kul att få veta vad du gör mer än använder bra produkter
  – Mer inlägg om smink och tips kring detta
  – Lyfta bloggen layoutmässig, ändra om och göra mer proffsig och användarvänlig

  Men, det jag framförallt tänka på direkt är att du måste börja jobba ännu mer rörligt. Jag älskar dig i TV4, älskar dig på instagram och följer alltid era livekvällar men jag tycker det hade kunnat vara så mycket mer. Jag tror många inklusive jag själv tar till sig ännu bättre när man får saker förklarar istället för att behöva läsa sig till allt. Du hade kunnat kombinera olika temaveckor med ett rörligt avsnitt kring detta. Det behöver inte alls vara särskilt långa episoder men hade verkligen varit kul och lyft bloggen enorm.
  Som jag skrev ovan älskar jag service men får från er alla på Skincity och hade även uppskattat denna typen utav rörligt material från dina kollegor. Känns som alla man möter i chatten eller på mejl är så otroligt kunniga och verkar verkligen brinna för sina jobb så det vore nästan synd att inte ge dessa mer utrymme på annat vis också (om de själva önskar). Era produktvideos på Skincity är ju fantastiska så att överföra detta till bloggen på kanske ett mer ledigt och enkelt sett hade varit super!

  Hoppas du fått lite bra tips och tack igenom för alla tips jag fått genom åren. Brukar skoja om att mina största intressen i livet är mat/vin och hudvård! 😉 Det trodde man inte för några år sedan..

  Kram till dig och ha en fortsatt fin sommar!

 324. Angela skriver:

  Såå kul! Jag gillar verkligen bloggen då man här kan hitta svar på det mesta inom hudvård. Gillar mixen av korts inlägg med tips till mer djupgående nördiga texter 🙂 Och älskar när man får se före och efter bilder från ett visst märke. Skulle helst se lite mer behind the scenes från Skicity; hur kan en dag för dig/kollega se ut där, mer tips med favoritprodukter från er på kontoret samt produktkombinationer man kan göra för olika hudtyper.

 325. Ulrika Skogler skriver:

  Gärna tips som man annars får av hudterapeut men som man får gratis genom din blogg. Tänker på konkreta tips och tricks. Tex powercouples. Det är sådan guldinformstion som är svår att läsa sig till men som man får genom bloggen!

 326. Stina skriver:

  Hej! Jag är superintresserad av hudvård, älskar att läsa på innan mitt nästa köp. Googlar alltid runt som en galning innan jag beställer något. Tycker att jag fått bra hjälp av dina inlägg. Speciellt innan jag skulle börja med produkter innehållande retinol, då du hade en bra “retinolskola”.
  Det jag verkligen skulle vilja läsa mer om och få mer kunskap kring är hur man tar hand om en riktigt torr hud i ett torrt klimat. Har samma bekymmer varje vinter, med torr och stramande hud. Svårt balansera så att cremerna inte heller blir för tunga. Skulle vilja veta mer om olika oljeserum som man kan använda. Hoppas på vinst för produkterna såg mycket intressanta ut. Kram Stina

 327. Hanna skriver:

  Hej Annica! Jag skulle vilja ha mer “hudvårdsresor”, dvs berättelser från folk som haft olika hudproblem, hur deras hud ser ut idag och vägen däremellan! Det är så peppande att se hur andra som haft problem har löst det.

  Skulle även tycka det var bra med någon form av “ingrediens-skola”, dvs ännu mer fokus just på ingredienser och vad de gör på huden, hur de kan kombineras med annat och vad som krockar och inte ska kombineras!

  En sista grej som jag tänkt på skulle vara intressant är att låta någon gästa din blogg. Till exempel om du träffar någon som inspirerar dig inom hudvårdsbranschen eller kanske någon som har ett eget hudvårdsmärke? Att då få veta lite mer om deras resa och perspektiv på hudvård vore så roligt!

  Annars tycker jag att du redan är väldigt duktig på att mixa innehållet så man får en härlig variation!
  Kram Hanna

 328. Sarah B skriver:

  Älskar dina inlägg som de är, men jag skulle gärna läsa mer om olika hudtillstånd och hur man kan boosta dem med era produkter. Tänker på tex rosacea, perioral dermatit, psoriasis. Sen älskar jag dina mer jämförande inlägg som de om PCs exfolieringar och till vem olika typer av fuktserum rekommenderas.

 329. Emma skriver:

  Hej!

  Tack för en läsvärd och lärorik blogg, för det första! Jag har funderat flera varv för att spetsa till vad jag gärna skulle vilja se mer av, och kommit fram till två saker jag saknar.

  * Det här gäller inte bara din blogg ska tilläggas, men det vore extra fint att få detta behov tillgodosett just här. Men det är ju ofta fokus på BUS-produkter, hur man bäst bevarar brännan, (och såklart på hur viktigt det är med SPF!) och hur man ser mindre blek ut på vintern. Jag som gammal gothare vill, även om jag är 30+, alltid se så blek ut som möjligt. Det vore fint att någon gång ibland “få känna sig sedd” med tips om att optimera blek hy utan att anta att optimerandet är att se brunare och fräschare ut.

  * Det vore intressant med inlägg om hur man bäst optimerar era bästsäljande produkter! Lite mer ingående än vad som rekommenderas på SkinCity.se

 330. Jenny skriver:

  Jag älskar att hudspecialisten är så bra på att problematisera hudvård och att man tar upp enskilda ingredienser och deras funktion. Fortsätt med det och gärna mer och forskning .Vad som gäller vid årstidsväxlingar samt trender är ett bra stående inslag. Jag skulle gilla frågetillfällen då läsarna får ställa frågor på bloggen helst med teman så att det blir mer sökbart. Att skincitys hudterapeuter lägger ut sina hudvårdsrutiner uppskattas också och då vill man ju gärna veta ålder och hudtyp. Tack för en superbra blogg!

  • Jenny skriver:

   Eller ännu bättre; kanske inte har med bloggens utveckling att göra men skulle verkligen verkligen vilja att hudspecialisten gav ut en podd om hudvård!!

 331. Fanny B skriver:

  Jag skulle gärna se mer inlägg om olika hudtyper (speciellt acne och fet hud) och även hur olika råvaror och mat påverkar huden. Eftersom jag har acne och påverkas väldigt negativt av det läser jag gärna om före-efter behandlingar som ger en hopp om att det kan bli bättre.
  Jätte inspirerande blogg och hittat alltid massa intressanta inlägg att läsa här

 332. Johanna skriver:

  Gillar din blogg på många sätt då den innehåller väldigt nyttig info. Däremot hade jag gärna velat ha den lite mer “levande” med mycket videor där du både berättar samt visar hur du exempelvis applicerar din makeup/hudvårdsrutin, en bus-produkt, hur man ska applicera en ögonkräm osv. Ett klipp om hur en dag på jobbet ser ut hade även varit väldigt intressant! Jag kan ibland ha svårt för att läsa långa texter, och därför hade detta varit perfekt!

  Hoppas du har haft en trevlig sommar!

 333. Malin H skriver:

  Hej Annica! Jag skulle önska att din blogg och Skincity.se bands ihop ännu mer. Jag ska förklara hur jag menar. När jag är inne och läser om en produkt på Skincity.se skulle jag vilja att det fanns en länk till eventuella blogginlägg som du har gjort om produkten. Kram! ☀️

 334. Eva Johnson skriver:

  Inledningsvis tycker jag din blogg har gett mig väldigt många goda råd och tips på både produkter och hudtillstånd och vad som kan hjälpa för dessa! Har följt den från starten nästan nu. Men det jag saknar är fler inlägg om hur huden förändras i samband med åldrande och framförallt kvinnliga hormonförändringar som börjar i förklimakteriet/klimakteriet. Vad kan man göra åt hormonella bekymmer i sin hudvård? Skulle väldigt gärna få läsa mer om olika hudvårdsrutiner, tips om produkter och tips och råd om hur man kan lägga make up för att kamoflera/framhäva och göra huden synbart finare efter 40+ (ca). Skulle även vilja att dina kollegor ibland gjorde inhopp i din blogg och gav tips på sina favoritprodukter och hudvårdsrutiner. Det har varit några sådana inlägg under åren som varit jätteintressanta att ta del av! Och mycket gärna fler inlägg med swatches av färger på produkter. Det är alltid svårare välja på nätet än i butik t ex och bilder i dina inlägg underlättar mycket!

 335. Saga skriver:

  Hej! Jag är en tjej i tonåren som undrar om ni skulle kunna tipsa om några fler bra produkter för fet hy i ansiktet? Helst någon produkt som även återfuktar och inte torkar ut då jag redan är lite yttorr (tror det heter så) i vissa områden i ansiktet. Jag tycker att mängden text är ganska lagom, inte flera sidor om en produkt men ändå några bra fakta om prudukten! Tack på förhand, är gärna med i tävlingen också då jag skulle behöva en av de;)

  • annica skriver:

   Hej Saga, Tävlingen är dessvärre redan avslutad men självklart hjälper jag tillsammans med mina kollegor att hitta en rutin som passar just din hud. Hudtestet är till stor hjälp för att få hjälp att hitta en hudvårdsrutin som passar just dig 🙂 🙂 Du svarar bara på några frågor om din hud och du får snabbt ett svar från en auktoriserad hudterapeut som arbetar på Skincity.
   Kram Annica

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »