Välj rätt peeling för din hud

  • | Annica

Peeling is a good feeling! Eller hur!

Måste erkänna en sak för er. Sommaren i all ära, underbart med varma och härliga dagar men nu längtar jag faktiskt lite efter hösten. Utan att behöva få dåligt samvete över att sitta inne och kura och istället få låsa in sig i badrummet och få en stund för sig själv. Where the Magic happens..så att säga. 😉

Jag har ibland legat lite på latsidan med hudvården under sommaren, därför är jag extra taggad på att sätta igång med produkter med lite mer krut i…och på tal om krut i.. har ni testat CODAGE Micro peeling mask ännu? Det finns få peelingmasker som denna. Masken löser upp bindningarna mellan de gamla cellerna och storstädar rent i porerna. Plockar fram lystern med hjälp av AHA, BHA och enzymer. Den är mums för huden mina vänner.

CODAGE Micro peeling mask

Men tyvärr inte för den mest känsliga huden. Om ni vill veta vilken peeling som passar er hud allra bäst så vill jag tipsa om vårt kostnadsfria peelingtest som ni hittar HÄR!

En opeelad hud är som att kasta dina andra produkter (och pengar) i sjön. För att hudens unga celler ska kunna ta till sig fukt och näring, måste vi först befria dem från deras äldre släktingar som står i vägen för godsakerna. Så glöm inte att peela! 🙂