Vinnare av sommarens härligaste kit

  • | Annica

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar och inte smält bort i sommarvärmen. 😉 Nu är jag tillbaka på bloggen igen, fylld med massor av ny energi inför hösten. Ska bli riktigt kul att få sätta igång…Så saty tuned! För detta kommer bli en spännande höst vill jag lova 😉

Som ni säkert minns körde jag igång en tävling här på bloggen innan sommaren. Jag ville nämligen veta vad ni vill läsa mer om på bloggen här i höst och ge mig feedback allt ifrån ris till ros. Och jissus vad mycket härliga ideer och inspiration ni har gett mig. Jag vill tacka varenda en av er för att ni tog er tid och var med och tävlade. Tack!

Ett extra stort grattis vill jag säga till följande 6st som är vinnare är dessa härliga kit:

Kimberley

Hej.

Jag älskar att höra om nyheterna som kommer, speciellt inför varje årstid då man vill byta ut delar av sin hudvård.
Jag gillar också när du beskriver ingående hur den används och hur den ev kan användas på flera olika sätt som en multiprodukt.
Och dina Hudvårdsrutiner‍♀️ mer sånt…

Skulle vilja ha mer sminktips i olika kategorier och kanske att dina kollegor får gästspela lite i bloggen med sina tips för olika hudtyper.
Kanske veckans helgtips såsom en festsminkning osv.
Men även deras hudvårdtutiner vore en dröm att få del av.

Jag håller tummarna för denna vinsten då den hade vart fantastiskt till då mitt tredje barn kommer om några veckor och tiden i badrummet kommer vara ganska obefintlig gissar jag.

Andreas

Jag uppskattar din pedagogik och att du gör det lätt för mig att lära mig saker om denna, ibland lite krångliga, hudvårdsvärld.

Jag skulle vilja ha dina inlägg uppradade så att jag kan sitta och scrolla ner och läsa allt i ett flöde istället för att klicka in på inlägg för inlägg.

Madeleine J

Jag är ny i hudvårdsdjungeln. Jag skulle vilja ha en sida för oss nybörjare. Vad ska vi tänka på, hur många produkter kan man börja med samtidigt. Vad i en rutin kan man utelämna och vad får man inte missa? Det är en djungel, den är rolig men lite svår att greppa i början. Så snabba enkla tips och en förklaring på vad saker är, ex exfoliering mm. En ”startsida” för nybörjare helt enkelt.

Ida Pettersson

Denna blogg är guld! Man får massor av bra inspiration och tips och det slutar med att man vill ha allt! 🙂

Mina tips:

*länka produkter på SC hemsida till bloggen, tex. hur man gör Ögonbryn steg för steg, om du skrivit om någon produkt m.m. Sökningen på bloggen kan vara sådär ibland.
*Kombinationer av produkter från olika märken/serier.
*Nyfiken på vad du själv använder just nu.
*Gästa andra i bloggen som jobbar på SC och deras badrumsskåp.
*fler make-up tips ihop med olika hudvårdsinlägg, tex bra rouge ihop med BB cream, eller concealer för mörka ringar efter en viss typ av ögoncreme m.m. Upplever att vissa produkter inte gifter sig så bra så skulle vilja tips på de som passar bra ihop 🙂

Lisa Gunnarsson

Jag älskar när du lägger ut före/efter bilder på personer som använt produkter.
Sen skulle det vara kul att kunna läsa mer tips för lata dagar och kanske även om det finns något budget märke som du anser är bättre än andra och om man inte har ekonomin att köpa en helt ny hudvårdsgarderob, vad som är värt att investera i.

Maria Karlström

Bloggen är fantastisk för den som irrar i hudvårdsdjungeln, både nybörjaren och den mer erfarne. Jag älskar förklaring och fakta kring de aktiva ingredienserna i produkterna, hur de verkar och hur de bäst passar olika hudtyper och tillstånd. Syraskolan är ett fenomenalt exempel på detta, den var guld och gav mig så mycket!

Jag vill under hösten kunna läsa om recensioner av produkter, fakta och kunskap om verksamma ämnen samt jämförelser mellan produkter med samma typ av syfte/aktiv ingrediens mellan olika märken för populära typer av produkter.

Jag vill fortsätta läsa allt Hudspecialisten vill dela med sig av!

ETT STORT GRATTIS TILL ER!!! Mailar era namn + adresser + mobilnummer till info@skincity.se så skickar vi era härliga produkter!

Kika in på bloggen inom kort igen då jag kommer avslöja en spännande ny lansering som ni inte vill missa. 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

44 svar till “Vinnare av sommarens härligaste kit”

  • (44) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Tilde skriver:

    Jag är 36 år och ska sluta med p-piller om ca 1 månad (ska inte bli gravid, vill bara slippa hormoner) och undrar hur jag kan förbereda mej för att förhoppningsvis slippa aknen som kan uppkomma vid p-pillerstop. Finns det några kosttillskott som stärker upp/balanserar? Vilket/vilka hudvårdsmärken och produker rekommenderas om huden ballar ut? Använder i dagsläget Paulas choice med bla bha och peptidboostern.
    Sist jag slutade med p-piller för ca 13 år sen fick jag väldiga problem med akne i ansikte, käklinjen, lite på halsen och även på rygg och axlar. Hoppas verkligen på att slippa detta denna gången.

    Kul att du är tillbaka på bloggen! :*

    • annica skriver:

      Hej Tilde, Detta kan vara lite tricky men tänk på att se till att se över exfoliering och fukt. Huden kan lätt få ökad talgproduktion vid denna typ av stopp och viktigt då att huden inte är torr på ytan så att huden bildar tilltäpptheter. Så bra med AHA i sin rutin som hjälper till att binda fukt på ytan. Tycker även att du ska börja med RESIST Skin transforming mult correction treatment. Lugnande och motverkar inflammation i din hud. Du kan börja med att använda den som ett serum till kvällen efter ordinarie exfoliering. Hoppas huden håller sig i balans efter p-piller stoppet 🙂
      Kram Annica

  2. Nathalie skriver:

    Önskeinlägg:
    DIN rutin nu under den här extremt varma sommaren och hur och vad du ändrar till hösten.

  3. K skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar om du har någon erfarenhet/vet om dermapen fungerar? Jag har fått förstorade porer kring sidan av näsan/lite ut mot kinderna som jag börjar bli galen på. Tacksam för svar! Kram

    • annica skriver:

      Hej K, Bra hudvård är alltid en bra start och något som jag rekommenderar dig att börja med. Men känner du att du önskar ta till något annat tycker jag att Dermapen kan kombineras med riktigt bra hudvård och vara ett bra alternativ. Men kolla alltid med din klinik om vad som gäller vid just den behandlingen 🙂 Kram Annica

  4. Malin H skriver:

    Annica, det är 6 st!
    Grattis alla vinnare!

  5. Edith skriver:

    Hej! Varje morgon och kväll tvättar jag ansiktet med en rengöringsgel från eucerin, ansiktsvatten från aco och sedan dag eller nattcreme från eucerin. Jag har (eller hade) normal hudtyp. Fin och len hud , lite fetare på näsan och hakan bara. Ibland får jag någon enstaka finne men inte så ofta. Men i morse upptäckte jag något slags utslag på min högra kind. Jag tror inte att det beror på mina produkter, för det var när jag smörjde in mig med rengöringsgelen som jag upptäckte att huden på högra kinden kändes annorlunda, som om det var där från början och inte en reaktion av produkterna. Dessutom har jag inte använt mina produkter på några dagar. Min kind är lite röd, nere vid käken rödprickig, det svider lite men inte så mycket, och huden ser grov, nästan läderaktig ut, och känns knottrig och sträv. Resten av ansiktet ser ut och känns som vanligt. Jag använder inte smink, parfym eller smycken, så det kan inte ha varit det som huden reagerat på. Nu undrar jag, vad kan detta bero på? Och vad ska jag göra? Ska jag sluta använda mina produkter ett tag, eller fortsätta med dem? Jag är 15 år.

    • annica skriver:

      Hej Edith, Av det du beskriver tycker jag det tyder på att din hud är lite uttorkad. Den kan kännas stram, irriterad, lite grov och inte ovanligt att man kan få utslag av torrheten. Jag råder alltid till daglig rengöring och vård av huden i ansiktet, kanske en justering i din rutin ändå är på plats. Kontakta gärna mina fina kollegor på Skincity med bild på din hud och utslag så hjälper dom dig mer än gärna om hur du ska gå vidare – info@skincity.se Kram Annica

  6. Jessie skriver:

    Hej, vill addera retinol till min kvällsrutin och undra hur/var den ska in
    SKINCEUTICALS.
    Skin Perfusion Cleansing Oil (filorga)
    Simply clean
    Equalizing toner
    C E ferulic
    Blemish + Age Defense
    Phyto Corrective
    Hydrating B5
    Daily Moisture

    Har aldrig provat på retinol så skulle gärna vilja

    • annica skriver:

      Hej Jessie, OOOH så kul med retinol som tillskott i rutinen!! Denna produkten använder du enbart kvällstid och gärna ensam. Såklart efter din rengöringsrutin, men uteslut dina serum och även din nattcreme. Upplever du huden väldigt torr så applicera din nattcreme 30 min efter retinolprodukten, starta varsamt med 1-2 gånger i veckan och trappa upp användning till vad din hud tolererar, du kommer bli förälskad! Kram Annica

      • annica skriver:

        jag glömde ju länka dig den här fina produkten från Skinceuticals, jessie!! 🙂 Fortfarande inte riktigt tillbaka från semestern ha ha ha! Retinol 03% Kram Annica

      • Ranveig skriver:

        Hei! Nå forstår jeg ingenting, skal man ikke bruke andre serum/nattkrem sammen med retinol? Du har jo alltid sagt at man kan vruke flere produkter sammen på kveldstid, typ serum og krem sammen med retinol. I din kveldsrutine som la ut her på bloggen tidligere i år, så brukte du mange produkter sammen med retinol. Så forstår ikke??

        • annica skriver:

          Hej Ranveig, Jodå!! Man kan ha så lång eller kort rutin som man önskar tillsammans med retinol, jag antar du syftar på mitt tidigare svar på kommentaren innan. Jag och min semesterhjärna glömde länka produkten, haha! Just detta retinolserum från Skinceuticals är kraftfull och som mest kraftfull ensam på huden! Ett litet tips, riktigt mumsig!! 🙂 Kram Annica

  7. Em skriver:

    Är det vanligt att man blir torr vid övergången mellan extremvärme och kallare temperaturer som det varit nu? Börjat fjälla lite i ansiktet från ingenstans nu sista dagarna 🙁 Inte varit i solen något så beror inte på bränna som försvinner. Använder rutin från exuviance (Har även maskerna plus peelingen hemma) samt paulas choice fuktmasker, har du tips på hur jag kan få bukt med det? Har sovit med skin recovery hydrating treatment, med vespera under, i några nätter men vet inte om jag tycker att det hjälper

    • annica skriver:

      Hej Em, Det är inte helt ovanligt att huden påverkas av klimatväxlingarna. Du gör helt rätt i att ge huden mer fukt nu. Peela gärna huden 1-2 gånger i veckan och följ upp med din mask från Paulas Choice därefter för en riktigt fuktboost!! Kram Annica

  8. Jessie skriver:

    Hej, vill addera retinol till min kvällsrutin och undra hur/var den ska in
    SKINCEUTICALS.
    Skin Perfusion Cleansing Oil (filorga)
    Simply clean
    Equalizing toner
    C E ferulic
    Blemish + Age Defense
    Phyto Corrective
    Hydrating B5
    Daily Moisture

    Har aldrig provat på retinol så skulle gärna vilja

  9. Jessie skriver:

    Hej, vill addera retinol till min kvällsrutin och undra hur/var den ska in
    SKINCEUTICALS.
    Skin Perfusion Cleansing Oil (filorga)
    Simply clean
    Equalizing toner
    C E ferulic
    Blemish + Age Defense
    Phyto Corrective
    Hydrating B5
    Daily Moisture

    Har aldrig provat på retinol så skulle gärna vilja

    • annica skriver:

      Hej Jessie, OOOH så kul med retinol som tillskott i rutinen!! Denna produkten använder du enbart kvällstid och gärna ensam. Såklart efter din rengöringsrutin, men uteslut dina serum och även din nattcreme. Upplever du huden väldigt torr så applicera din nattcreme 30 min efter retinolprodukten, starta varsamt med 1-2 gånger i veckan och trappa upp användning till vad din hud tolererar, du kommer bli förälskad! Kram Annica

      • annica skriver:

        jag glömde ju länka dig den här fina produkten från Skinceuticals, jessie!! 🙂 Fortfarande inte riktigt tillbaka från semestern ha ha ha! Retinol 03% Kram Annica

      • Ranveig skriver:

        Hei! Nå forstår jeg ingenting, skal man ikke bruke andre serum/nattkrem sammen med retinol? Du har jo alltid sagt at man kan vruke flere produkter sammen på kveldstid, typ serum og krem sammen med retinol. I din kveldsrutine som la ut her på bloggen tidligere i år, så brukte du mange produkter sammen med retinol. Så forstår ikke??

        • annica skriver:

          Hej Ranveig, Jodå!! Man kan ha så lång eller kort rutin som man önskar tillsammans med retinol, jag antar du syftar på mitt tidigare svar på kommentaren innan. Jag och min semesterhjärna glömde länka produkten, haha! Just detta retinolserum från Skinceuticals är kraftfull och som mest kraftfull ensam på huden! Ett litet tips, riktigt mumsig!! 🙂 Kram Annica

  10. Jessie skriver:

    Hej, vill addera retinol till min kv&#228llsrutin och undra hur/var den ska in
    SKINCEUTICALS.
    Skin Perfusion Cleansing Oil (filorga)
    Simply clean
    Equalizing toner
    C E ferulic
    Blemish + Age Defense
    Phyto Corrective
    Hydrating B5
    Daily Moisture

    Har aldrig provat p&#229 retinol s&#229 skulle g&#228rna vilja

  11. Edith skriver:

    Hej! Varje morgon och kväll tvättar jag ansiktet med en rengöringsgel från eucerin, ansiktsvatten från aco och sedan dag eller nattcreme från eucerin. Jag har (eller hade) normal hudtyp. Fin och len hud , lite fetare på näsan och hakan bara. Ibland får jag någon enstaka finne men inte så ofta. Men i morse upptäckte jag något slags utslag på min högra kind. Jag tror inte att det beror på mina produkter, för det var när jag smörjde in mig med rengöringsgelen som jag upptäckte att huden på högra kinden kändes annorlunda, som om det var där från början och inte en reaktion av produkterna. Dessutom har jag inte använt mina produkter på några dagar. Min kind är lite röd, nere vid käken rödprickig, det svider lite men inte så mycket, och huden ser grov, nästan läderaktig ut, och känns knottrig och sträv. Resten av ansiktet ser ut och känns som vanligt. Jag använder inte smink, parfym eller smycken, så det kan inte ha varit det som huden reagerat på. Nu undrar jag, vad kan detta bero på? Och vad ska jag göra? Ska jag sluta använda mina produkter ett tag, eller fortsätta med dem? Jag är 15 år.

  12. Edith skriver:

    Hej! Varje morgon och kväll tvättar jag ansiktet med en rengöringsgel från eucerin, ansiktsvatten från aco och sedan dag eller nattcreme från eucerin. Jag har (eller hade) normal hudtyp. Fin och len hud , lite fetare på näsan och hakan bara. Ibland får jag någon enstaka finne men inte så ofta. Men i morse upptäckte jag något slags utslag på min högra kind. Jag tror inte att det beror på mina produkter, för det var när jag smörjde in mig med rengöringsgelen som jag upptäckte att huden på högra kinden kändes annorlunda, som om det var där från början och inte en reaktion av produkterna. Dessutom har jag inte använt mina produkter på några dagar. Min kind är lite röd, nere vid käken rödprickig, det svider lite men inte så mycket, och huden ser grov, nästan läderaktig ut, och känns knottrig och sträv. Resten av ansiktet ser ut och känns som vanligt. Jag använder inte smink, parfym eller smycken, så det kan inte ha varit det som huden reagerat på. Nu undrar jag, vad kan detta bero på? Och vad ska jag göra? Ska jag sluta använda mina produkter ett tag, eller fortsätta med dem? Jag är 15 år.

    • annica skriver:

      Hej Edith, Av det du beskriver tycker jag det tyder på att din hud är lite uttorkad. Den kan kännas stram, irriterad, lite grov och inte ovanligt att man kan få utslag av torrheten. Jag råder alltid till daglig rengöring och vård av huden i ansiktet, kanske en justering i din rutin ändå är på plats. Kontakta gärna mina fina kollegor på Skincity med bild på din hud och utslag så hjälper dom dig mer än gärna om hur du ska gå vidare – info@skincity.se Kram Annica

  13. Em skriver:

    Är det vanligt att man blir torr vid övergången mellan extremvärme och kallare temperaturer som det varit nu? Börjat fjälla lite i ansiktet från ingenstans nu sista dagarna 🙁 Inte varit i solen något så beror inte på bränna som försvinner. Använder rutin från exuviance (Har även maskerna plus peelingen hemma) samt paulas choice fuktmasker, har du tips på hur jag kan få bukt med det? Har sovit med skin recovery hydrating treatment, med vespera under, i några nätter men vet inte om jag tycker att det hjälper

  14. Em skriver:

    Är det vanligt att man blir torr vid övergången mellan extremvärme och kallare temperaturer som det varit nu? Börjat fjälla lite i ansiktet från ingenstans nu sista dagarna 🙁 Inte varit i solen något så beror inte på bränna som försvinner. Använder rutin från exuviance (Har även maskerna plus peelingen hemma) samt paulas choice fuktmasker, har du tips på hur jag kan få bukt med det? Har sovit med skin recovery hydrating treatment, med vespera under, i några nätter men vet inte om jag tycker att det hjälper

    • annica skriver:

      Hej Em, Det är inte helt ovanligt att huden påverkas av klimatväxlingarna. Du gör helt rätt i att ge huden mer fukt nu. Peela gärna huden 1-2 gånger i veckan och följ upp med din mask från Paulas Choice därefter för en riktigt fuktboost!! Kram Annica

  15. Edith skriver:

    Hej! Varje morgon och kv&#228ll tv&#228ttar jag ansiktet med en reng&#246ringsgel fr&#229n eucerin, ansiktsvatten fr&#229n aco och sedan dag eller nattcreme fr&#229n eucerin. Jag har (eller hade) normal hudtyp. Fin och len hud , lite fetare p&#229 n&#228san och hakan bara. Ibland f&#229r jag n&#229gon enstaka finne men inte s&#229 ofta. Men i morse uppt&#228ckte jag n&#229got slags utslag p&#229 min h&#246gra kind. Jag tror inte att det beror p&#229 mina produkter, f&#246r det var n&#228r jag sm&#246rjde in mig med reng&#246ringsgelen som jag uppt&#228ckte att huden p&#229 h&#246gra kinden k&#228ndes annorlunda, som om det var d&#228r fr&#229n b&#246rjan och inte en reaktion av produkterna. Dessutom har jag inte anv&#228nt mina produkter p&#229 n&#229gra dagar. Min kind &#228r lite r&#246d, nere vid k&#228ken r&#246dprickig, det svider lite men inte s&#229 mycket, och huden ser grov, n&#228stan l&#228deraktig ut, och k&#228nns knottrig och str&#228v. Resten av ansiktet ser ut och k&#228nns som vanligt. Jag anv&#228nder inte smink, parfym eller smycken, s&#229 det kan inte ha varit det som huden reagerat p&#229. Nu undrar jag, vad kan detta bero p&#229? Och vad ska jag g&#246ra? Ska jag sluta anv&#228nda mina produkter ett tag, eller forts&#228tta med dem? Jag &#228r 15 &#229r.

  16. Em skriver:

    &#196r det vanligt att man blir torr vid &#246verg&#229ngen mellan extremv&#228rme och kallare temperaturer som det varit nu? B&#246rjat fj&#228lla lite i ansiktet fr&#229n ingenstans nu sista dagarna 🙁 Inte varit i solen n&#229got s&#229 beror inte p&#229 br&#228nna som f&#246rsvinner. Anv&#228nder rutin fr&#229n exuviance (Har &#228ven maskerna plus peelingen hemma) samt paulas choice fuktmasker, har du tips p&#229 hur jag kan f&#229 bukt med det? Har sovit med skin recovery hydrating treatment, med vespera under, i n&#229gra n&#228tter men vet inte om jag tycker att det hj&#228lper

  17. K skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar om du har någon erfarenhet/vet om dermapen fungerar? Jag har fått förstorade porer kring sidan av näsan/lite ut mot kinderna som jag börjar bli galen på. Tacksam för svar! Kram

  18. K skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar om du har någon erfarenhet/vet om dermapen fungerar? Jag har fått förstorade porer kring sidan av näsan/lite ut mot kinderna som jag börjar bli galen på. Tacksam för svar! Kram

    • annica skriver:

      Hej K, Bra hudvård är alltid en bra start och något som jag rekommenderar dig att börja med. Men känner du att du önskar ta till något annat tycker jag att Dermapen kan kombineras med riktigt bra hudvård och vara ett bra alternativ. Men kolla alltid med din klinik om vad som gäller vid just den behandlingen 🙂 Kram Annica

  19. Tilde skriver:

    Jag är 36 år och ska sluta med p-piller om ca 1 månad (ska inte bli gravid, vill bara slippa hormoner) och undrar hur jag kan förbereda mej för att förhoppningsvis slippa aknen som kan uppkomma vid p-pillerstop. Finns det några kosttillskott som stärker upp/balanserar? Vilket/vilka hudvårdsmärken och produker rekommenderas om huden ballar ut? Använder i dagsläget Paulas choice med bla bha och peptidboostern.
    Sist jag slutade med p-piller för ca 13 år sen fick jag väldiga problem med akne i ansikte, käklinjen, lite på halsen och även på rygg och axlar. Hoppas verkligen på att slippa detta denna gången.

    Kul att du är tillbaka på bloggen! :*

  20. Tilde skriver:

    Jag är 36 år och ska sluta med p-piller om ca 1 månad (ska inte bli gravid, vill bara slippa hormoner) och undrar hur jag kan förbereda mej för att förhoppningsvis slippa aknen som kan uppkomma vid p-pillerstop. Finns det några kosttillskott som stärker upp/balanserar? Vilket/vilka hudvårdsmärken och produker rekommenderas om huden ballar ut? Använder i dagsläget Paulas choice med bla bha och peptidboostern.
    Sist jag slutade med p-piller för ca 13 år sen fick jag väldiga problem med akne i ansikte, käklinjen, lite på halsen och även på rygg och axlar. Hoppas verkligen på att slippa detta denna gången.

    Kul att du är tillbaka på bloggen! :*

    • annica skriver:

      Hej Tilde, Detta kan vara lite tricky men tänk på att se till att se över exfoliering och fukt. Huden kan lätt få ökad talgproduktion vid denna typ av stopp och viktigt då att huden inte är torr på ytan så att huden bildar tilltäpptheter. Så bra med AHA i sin rutin som hjälper till att binda fukt på ytan. Tycker även att du ska börja med RESIST Skin transforming mult correction treatment. Lugnande och motverkar inflammation i din hud. Du kan börja med att använda den som ett serum till kvällen efter ordinarie exfoliering. Hoppas huden håller sig i balans efter p-piller stoppet 🙂
      Kram Annica

  21. Nathalie skriver:

    Önskeinlägg:
    DIN rutin nu under den här extremt varma sommaren och hur och vad du ändrar till hösten.

  22. Nathalie skriver:

    Önskeinlägg:
    DIN rutin nu under den här extremt varma sommaren och hur och vad du ändrar till hösten.

  23. Malin H skriver:

    Annica, det är 6 st!
    Grattis alla vinnare!

  24. Malin H skriver:

    Annica, det är 6 st!
    Grattis alla vinnare!