Scrolla för att läsa mer

LIVE-event ikväll om Nyheter & Must-haves

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan.

Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning på Facebook (och på Instagram Stories).

Kvällen kommer även bjuda på tävling och ett riktigt fint erbjudande på siten som jag vet att ni inte vill missa! 😉 Anmäl dig redan nu på eventets sida för att få en påminnelse och tänk på att sändningen äger rum på Skincity´s Facebook-sida HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “LIVE-event ikväll om Nyheter & Must-haves”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. E skriver:

  Bästa Annica!

  Vilken flytande, bra täckande, foundation skulle du rekommendera för en acnebenägen hy? Håller på med en acnatac-kur nu och blir så torr att min vanliga Bare minerals foundation i puderform bara lägger sig ovanpå…!
  Kram <3

 2. Ranveig skriver:

  Veldig fin livesending med to dyktige damer 🙂 litt dumt at dere viser frem kit fra Hydropeptide, når det ikke er for salg. Mener Elin ell Jasmin nevnte at man kunne kjøpe kitet å prøve produktene til Hydropeptide. Ha en fin kveld! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Vad dumt att det blev lite missförstånd under eventet, tacksam för din feedback om detta! Just nu har vi inte kitet för försäljning men förhoppningsvis inom en snar framtid! Hoppas hoppas!! Kram Annica

 3. Lina skriver:

  Kan ni inte ha skincity live om smink nästa gång ?

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »