Scrolla för att läsa mer

LIVE-event ikväll om Nyheter & Must-haves

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan.

Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning på Facebook (och på Instagram Stories).

Kvällen kommer även bjuda på tävling och ett riktigt fint erbjudande på siten som jag vet att ni inte vill missa! 😉 Anmäl dig redan nu på eventets sida för att få en påminnelse och tänk på att sändningen äger rum på Skincity´s Facebook-sida HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “LIVE-event ikväll om Nyheter & Must-haves”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. E skriver:

  Bästa Annica!

  Vilken flytande, bra täckande, foundation skulle du rekommendera för en acnebenägen hy? Håller på med en acnatac-kur nu och blir så torr att min vanliga Bare minerals foundation i puderform bara lägger sig ovanpå…!
  Kram <3

 2. Ranveig skriver:

  Veldig fin livesending med to dyktige damer 🙂 litt dumt at dere viser frem kit fra Hydropeptide, når det ikke er for salg. Mener Elin ell Jasmin nevnte at man kunne kjøpe kitet å prøve produktene til Hydropeptide. Ha en fin kveld! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Vad dumt att det blev lite missförstånd under eventet, tacksam för din feedback om detta! Just nu har vi inte kitet för försäljning men förhoppningsvis inom en snar framtid! Hoppas hoppas!! Kram Annica

 3. Lina skriver:

  Kan ni inte ha skincity live om smink nästa gång ?

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »