Tävling, vinn Paulas Choice nya serie!

  • | Annica

(TÄVLINGEN AVSLUTAD) Hallå! Är det inte dags att vi kör en tävling nu när det är fredag och allt! 😉

Ni har väl inte missat att Paulas Choice har släppt en helt ny serie. Den passar alla hudtyper och är en enkel men effektiv hudvårdsrutin allt för att vår hud ska få hjälp att kunna motstå yttre påfrestningar. Produkterna är laddade med antioxidanter, vitaminer och skyddande mineraler. Om ni vill läsa mer så spana in mitt tidigare inlägg HÄR!

Så nu till tävlingen. 🙂 Jag har fixat fram fyra stycken rutiner MEN eftersom att dagcremen, som är en riktig storsäljare, fortfarande är restad och kommer in inom kort så får ni som vinner istället Paulas Begoun´s helt nya bok ” Truth In Beauty” där hon slår hål på en och annan myt. Som inte det skulle vara nog kommer jag även skicka med Paulas Renewal Oil och är en riktig räddare i nöden för huden när det börjar bli kallt ute.

Så här gör du för att vara med och tävla. Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan om vilken produkt ur den nya Paulas Choice serien som du är mest nyfiken på och varför? Jag kommer sedan dra 4 stycken vinnare. Tävlingen håller på i 48 timmar från och med…NU! Och vinnarna kommer sedan utses någon dag efter här på bloggen.

Nu kör vi!!