Scrolla för att läsa mer

Verso Acne Report Före & Efter

I våras efterfrågade jag här på bloggen om några ville vara med och testa Versos nya hudvårdsprodukter för en acnebenägen hud, under en period. Många visade ett stort intresse och ett urval med blandade hudtyper och hudprodblem fick vara med och testa produkterna. Feedbacken var mycket positiv och därför tänkte jag visa er, självklart efter tillåtelse från kund, resultatet med ett före och efter resultat som endast är under en 14 dagars period.

De produkter som användes var; Acne Deep Cleanse, Blemish Fix och Hydration Serum, för att bibehålla fuktbalansen. Alla produkter användes morgon och kväll.

Dag 1

Resultat efter en vecka

Resultat efter 2 veckor

Jag blir så otroligt glad över att se så snabba och fina resultat. Jag vill passa på att tacka kvinnan på bilderna som valde att dela sitt resultat med oss, så uppskattat och hjälper andra i liknande situation.

Vill även passa på att tipsa er om att det finns ett kit på dessa två nyheter där både Acne Deep Cleanse och Blemish Fix ingår. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 svar till “Verso Acne Report Före & Efter”

 • (36) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Lena skriver:

  Wow! Vilket resultat!
  Använder hon det fortfarande? Och i så fall hur länge har hon nu använt dessa produkter?

  • Hemligt skriver:

   Hej Lena!
   Jag fick testa dessa underbara produkter i mitten av maj i våras, du kan förstå min glädje av resultatet jag fick efter så kort tid!
   Har mått dålig över min hy och stannat hemma vissa dagar pga den…
   jag fortsatte använda produkterna så länge testkitet varade, jag mailade verso som jag hade kontakt med och ville i princip bryta armen för att fortsätta med produkterna men det gick inte eftersom de var nya och inte färdigproducerade i fabrik än och först lanserades nu i höst. Men så snart dom fick dom i lager skickade dom produkterna till mig så jag kunde upprätthålla mitt resultat och det övertid bli ännu bättre så nu har jag använt dom igen i kanske 1,5månads tid och kommer aldrig sluta med dom! Älskar dom! Använder såklart spf på dagen och en bra återfuktande kräm både dag och natt! Det är även viktigt att rensa ansiktet ordentligt så produkterna kan verka ordentligt, så jag kör en dubbelcleanse med versos foaming cleanser innan jag kör verso acne deep cleanse, tror på det gör stor skillnad med 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lena, Detta är resultat efter bara två veckor. Helt otroligt!! Så glad för henne och alla ni som skickar in före och efter bilder, så inspirerande. Efter dessa fina resultaten tror jag hon håller hårt i produkterna. 🙂 Kram Annica

  • Thessa skriver:

   Det står att resultatet är uppnått efter 14 dagar. Vilket verkar extremt, för i regel är det en besvärlig hudsjukdom, som kan ta ett tag att lära sig att hålla i schack. Underhållsbehandling är extremt vanligt vid akne, så jag har svårt att tro att hon bara kan lägga produkterna på hyllan efter detta fina resultat.

   • Hemligt skriver:

    Hej Thessa!

    Ja jag har själv svårt att tro på det resultatet jag fick efter enbart två veckor då det känns som jag tidigare testat ALLT….
    Men resultaten stämmer och jag är världens lyckligaste över dom!
    Jag har såklart fortsatt använda produkterna nu när dom äntligen är färdig producerade och är släppta på marknaden, jag använder dom med fortsatt bra resultat och jag kommer aldrig sluta med dom!
    Älskar dom! Använder spf på dagen som är jätte viktigt och annars kör jag dubbelcleanse med en rengöring innan jag använder acne deep cleanse efterföljt av blemish fix och sen hydration serum så de verkligen kommer in och verkar i hyn ordentligt, samt avslutar med en bra dag – och nattkräm som återfuktar huden bra 🙂

   • annica skriver:

    Hej igen Thessa, Visst har hon fått fantastiska resultat efter bara två veckor! 🙂 Självklart ska man inte avbryta användningen av hudvårdsprodukter enbart för man uppnått resultat. Hudvårdsprodukter för att stärka, skydda och vårda vår hud ska användas morgon och kväll. 🙂 Kram Annica

 2. Em skriver:

  Heeej, en fråga. Varje gång jag testat något nytt (Min mammas badrumskåp är en dröm av masker just nu) så får jag massa små finnar, speciellt på kinder där jag tidigare haft acne. Spelar ingen roll om produkterna innehåller syra eller inte, om det är lermask eller fuktmask, jag får utbrott dagarna efter ändå. Håller mig såklart till mina egna produkter och masker nu, men undrar ändå varför det blir så? Är det någon speciell hudtyp jag har? Jag läser ju om andra som kan variera sina masker utan problem så undrar mest varför min hy reagerar så starkt, är det vanligt även om det inte är syra i produkterna?

  • annica skriver:

   Hej Em, Att mixa mellan olika produkter för ofta kan påverka huden, alla är vi olika känsliga och tåliga för detta. Det kan stressa huden även om det inte är syrabaserat. Är det exempelvis en lermask kan detta vara uttorkande på huden och av den anledning ge orenheter. En uttorkad hud resulterar många gånger i en ökad talgproduktion och mer orenheter. Är huden redan i uppror kan en liten ändring rubba detta så håll dig gärna till din rutin just nu. Att lägga till en djuprengörande mask då och då är inte fel, men gör gärna inte detta allt för ofta, 1-2 gånger i veckan är tillräckligt. 🙂 Kram Annica

 3. Emelie skriver:

  Snart dags för skincity live igen?

 4. Ellen skriver:

  Hej Annica!
  Min bonusson äter antibiotika för sin acne. Jag vet att man ska vara försiktig med syror under behandling men hur starka är dessa produkter? Kan man kombinera dessa med antibiotika?
  Stor kram Ellen

  • annica skriver:

   Hej Ellen, Under antibiotikakur och behandling mot acne råder jag inte till exfolierande produkter eller aktivt innehåll. Antibiotikan är kraftfull och påverkar huden kraftigt och fokusera istället på att lugna och återfukta huden under kuren. Kram Annica

  • Thessa skriver:

   Jag hoppas det är okej att jag svarar, men då jag brinner lite för ämnet akne, kan jag inte låta bli 😉 Man ska ALLTID kombinera antibiotika med en kräm, för annars kan man bli resistent. Min dotter har en kräm med syra som läkaren skrev ut, så det alternativet vet jag finns, men om dessa produkter går bra, vet Annica bättre 🙂

   • annica skriver:

    Hej Thessa, Det är helt riktigt att återfuktare ska användas i kombination men om det ska vara syrabaserat eller ej är en fråga som jag råder man tar med sin läkare precis som du med din dotter. 🙂 Kram Annica

 5. Emma skriver:

  Kommer ni ta in Elta MD?

  • annica skriver:

   Hej Emma, Jag tycker det är så kul med nya spännande varumärken och vi ser ständigt över vårt sortiment av varumärken. Jag tar tacksamt emot era favoritvarumärken och vad ni önskar se hos oss, ska absolut se över detta varumärke om det platsar hos oss på Skincity! 🙂 Kram Annica

 6. Elisabeth skriver:

  Hej Annica!

  Går dessa kombinera med Bha och Aha-syra från PC?
  Använder dessa just nu. Märker stor skillnad på min hy men jag får ändå inte bukt med min akne. Den har blivit bättre men är inte helt nöjd.

  Sedan undrar jag hur länge man ska hålla på med syrorna innan man har det slutgiltiga resultatet? Har använt både Bha och Aha morgon och kväll i en månad nu.

  Kram!

  • annica skriver:

   Hej Elisabeth, Håll dig till syror från ett varumärke är mitt råd. En månads tid är ingen lång tid, men det är ju fantastiskt att du redan sett stor skillnad. Resultat är individuellt men generellt mellan 3-6 månader, men förbättring kan man se långt innan denna tiden också som du märkt. Så kul! 🙂 Kram Annica

 7. Rebecca skriver:

  Hej Annica 🙂
  Tänkte fråga dig om du har några tips på produkter som kan reducera acneärr? Gamla och något djupa ärr. Fungerar det verkligen med produkter eller måste man gå på behandling som tex laser. Isåfall vilken behandling skulle du rekommendera? Så trött på att behöva skämmas för min ärriga hy..
  Tack för en bra blogg 🙂
  Rebecca

  • annica skriver:

   Hej Rebecca, Vad tråkigt att höra att du skäms för din hud! Resultat på ärr tar tid, självklart kan produkter reducera och ge superfina resultat med tiden. Men på djupa ärr råder jag dig att konsultera med din salong vad som passar dig och dina tillstånd bäst, laser eller microneedling är två fina behandlingar för tillståndet. 🙂 Kram Annica

 8. Isabelle skriver:

  Hej Annica
  Vilken fantastisk blogg du har!
  Jag har haft problem med acne under ett tag, och äter just nu antibiotika. Jag får alltid massor av röda ärr efter finnar, alltså inte djupa utan mer som pigmenteringar. Hur minskar jag dem? Och går dem bort och isåfall hur länge tar det ungefär? Vissa har jag haft i nästan 1 år…
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Isabelle, Tack fina du! Ett reparerande och lugnande serum för huden och som du kan komplettera med din antibiotikakur just nu, Biologique Rechercher Placenta Kram Annica

   • Isabelle skriver:

    Tack! Grym du är på att svara alla!
    Jag är känslig för vissa produkter, och har lagt så mycket pengar på hudvård som bara har gett mig mer finnar. Finns det något serum mot röda/lila acne ärr som är något billigare än den du rekommenderade. Eller har ni så att man kan köpa ett test?!
    Kram

 9. Gitte skriver:

  Blir bara så glad för hennes skull!

 10. K skriver:

  Hej Annica!
  Jag har ett ärr på kinden som är som en grop (boxcar tror jag det kallas), fick detta efter en finne som jag inte ens klämde:( Hur behandlar man denna typ av ärr? Har redan bha och aha syra som jag använder. Funderar på om microneedling kan vara något?

  Kramar!

  • annica skriver:

   Hej K, Microneedling är en kanonbehandlig på så många sätt och sätter igång hudens reparerande processer. Men ärr är också svåra att behandla, tid och tålamod krävs. Kontakta din närmsta salong för en konsultation. 🙂 Kram Annica

 11. Ellen skriver:

  Hej Annica!

  Vilken toppenblogg du har! Är en ny läsare sen jag fick höra om Skincity från vänner och kollegor och uppskattar verkligen er hemsida och service.

  Jag har fått acne efter troligtvis p-piller stopp som 21 årig, har aldrig lidit av acne förut men nu har det kommit som ett bombnedslag. Har sökt hjälp hos en hudmottagning i Stockholm men tyckte mig inte få speciellt bra hjälp. Fick utskrivet Acnatac men detta har snarare stjälpt än hjälpt. Känner mig lost och hjälplös och vill verkligen få bukt med detta då det får mig att må superdåligt.

  Min fråga är då – Tar du emot tidbokning för att utreda acne, eller har du tips på bra mottagningar eller någon specifik person?

  Kramar!

  • annica skriver:

   Hej Ellen, Vad kul att du hittat hit och till siten, Välkommen!! Vad tråkigt att höra, läkemedel mot acne kan skapa en obalans i huden men självklart är även sin övriga hudvård viktigt trots en kul med läkemedel. Eftersom huden kan förändras under denna tiden kanske även din övriga rutin behöver ses över. Kontakta mina fina kollegor på info@skincity.se så hjälper dom dig med alla dina frågor och din rutin. 🙂 Kram Annica

 12. Johanna skriver:

  Hej! Jag har precis blivit diagnostiserad med PCOS, vilket jag då får förklaringen till varför min acne har blossat upp på senaste. I mitt huvud känns det hopplöst för tillfället eftersom jag pga andra anledningar inte får börja med p-piller som kan hjälpa med mina symptom.

  Är det ändå lönt att köra på med hudvård? Jag har blivit rekommenderad Exuviance ett flertal gånger och tänker att jag kanske vill ge det ett försök. För besvären kommer ju ändå inifrån pga mina hormonnivåer.

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hormoner i kroppen spelar en stor roll i vår hudhälsa, helt klart! MEN hudvården hjälper! Stärker, vårdar och skyddar dessutom. Använder du inga produkter idag vill jag lova dig att en anpassad rutin kommer ge din hud balans och resultat med tid. Exuviance är ett fint resultatinriktat varumärke, är du nyfiken tycker jag du ska ge produkterna en chans. 🙂 Kram Annica

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »