Scrolla för att läsa mer

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR!

Jag har nu dragit de fyra vinnarna… för er som inte har vunnit denna gång kan jag glädja er med att jag lovar att köra en tävling snart igen. 😉  Vinsterna från denna tävling går denna gång till….

VINNARE 1

Sara Husic

Åh! Svårt att välja bara en! Jag har flyttat till Stockholm nyss och känner en så stor skillnad på hur mn hud mår i denna hektiska och förorenade miljön. Har därför läst mycket om just denna serie som verkligen verkar fantastisk! .

Däremot är jag SÅ nyfiken på att testa en booster. Tror den skulle passa min hud perfekt nu när det blir kallt. Har nästan fått en helt ny hudtyp här och märker att oljor är så sköna och lugnande. Har dessutom aldrig testst en booster och PC är sedan lång tillbaka en stor favorit för mig!

Kram och tack för en bra tävling!

VINNARE 2

Vivian Böwes

Jag är mest nyfiken på serumet då jag är en riktig serum-junkie! Bor i Stockholm i alla föroreningar och sliter med orena porer främst på haka.
Men känner att jag villhöver dagcremen så snart den är i lager igen!
Älskar PC, produkterna har gjort under med min hud!
Håller tummarna för vinst!

VINNARE 3

Mirian Parrish

Jag är mest intresserad av serumet Antioxidant Pore Purifier. Då jag jobbar i stockholm och cycklar till och från jobbet, vilket gör att min hud utsätts för miljöattacker dagligen. Jag har också en åldrande hud som c-vitaminet skulle kunna jobba med. Jag älskar paulas choice har en nattkräm, dagkräm och exfoliator, så detta är ena deltävlingen!!!
Ha en superfin dag

VINNARE 4

Barbro Larsson

Då jag är en riktig rengöringsjunkie är jag såklart mest nyfiken på Hydrating Gel-To-Cream Clean ser. Jag hoppas att den är så effektiv på att rengöra som den utger sig för att vara men samtidigt skonsam och utan att lämna efter sig någon hinna i ansiktet.

ETT STORT GRATTIS TILL ER! Ni kommer vinna dessa fina Paulas Choice kit. Maila era namn+ adresser + mobilnummer till info@skincity.se så ser vi till att skicka paketen till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Vinnarna av Paulas nya serie!”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Diana skriver:

  Grattis till alla vinnarna !!!

 2. Madelene skriver:

  Hej Annica!
  Hoppas att du mår väl!
  Är ute efter en mask för pormaskar. Har dock haft PD men den ha varit lugnt i 6 månader nu med dermalogica ultra calming serien. Men vill ha något som arbetar mot porerna som jag upplever är väldigt många.
  Kram

 3. Annie skriver:

  Hej Annica och grattis till er som vann
  Har en fråga ang ansiktsmask, hur vet man vilken /vilka man kan ha över natten?

  • annica skriver:

   Hej Annie, Fuktgivande och lugnande masker kan du ha över natten någon/några kvällar i veckan istället för din nattcreme. Så mumsigt och boostande för huden! 🙂 Kram Annica

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »