Scrolla för att läsa mer

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR!

Jag har nu dragit de fyra vinnarna… för er som inte har vunnit denna gång kan jag glädja er med att jag lovar att köra en tävling snart igen. 😉  Vinsterna från denna tävling går denna gång till….

VINNARE 1

Sara Husic

Åh! Svårt att välja bara en! Jag har flyttat till Stockholm nyss och känner en så stor skillnad på hur mn hud mår i denna hektiska och förorenade miljön. Har därför läst mycket om just denna serie som verkligen verkar fantastisk! .

Däremot är jag SÅ nyfiken på att testa en booster. Tror den skulle passa min hud perfekt nu när det blir kallt. Har nästan fått en helt ny hudtyp här och märker att oljor är så sköna och lugnande. Har dessutom aldrig testst en booster och PC är sedan lång tillbaka en stor favorit för mig!

Kram och tack för en bra tävling!

VINNARE 2

Vivian Böwes

Jag är mest nyfiken på serumet då jag är en riktig serum-junkie! Bor i Stockholm i alla föroreningar och sliter med orena porer främst på haka.
Men känner att jag villhöver dagcremen så snart den är i lager igen!
Älskar PC, produkterna har gjort under med min hud!
Håller tummarna för vinst!

VINNARE 3

Mirian Parrish

Jag är mest intresserad av serumet Antioxidant Pore Purifier. Då jag jobbar i stockholm och cycklar till och från jobbet, vilket gör att min hud utsätts för miljöattacker dagligen. Jag har också en åldrande hud som c-vitaminet skulle kunna jobba med. Jag älskar paulas choice har en nattkräm, dagkräm och exfoliator, så detta är ena deltävlingen!!!
Ha en superfin dag

VINNARE 4

Barbro Larsson

Då jag är en riktig rengöringsjunkie är jag såklart mest nyfiken på Hydrating Gel-To-Cream Clean ser. Jag hoppas att den är så effektiv på att rengöra som den utger sig för att vara men samtidigt skonsam och utan att lämna efter sig någon hinna i ansiktet.

ETT STORT GRATTIS TILL ER! Ni kommer vinna dessa fina Paulas Choice kit. Maila era namn+ adresser + mobilnummer till info@skincity.se så ser vi till att skicka paketen till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Vinnarna av Paulas nya serie!”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Diana skriver:

  Grattis till alla vinnarna !!!

 2. Madelene skriver:

  Hej Annica!
  Hoppas att du mår väl!
  Är ute efter en mask för pormaskar. Har dock haft PD men den ha varit lugnt i 6 månader nu med dermalogica ultra calming serien. Men vill ha något som arbetar mot porerna som jag upplever är väldigt många.
  Kram

 3. Annie skriver:

  Hej Annica och grattis till er som vann
  Har en fråga ang ansiktsmask, hur vet man vilken /vilka man kan ha över natten?

  • annica skriver:

   Hej Annie, Fuktgivande och lugnande masker kan du ha över natten någon/några kvällar i veckan istället för din nattcreme. Så mumsigt och boostande för huden! 🙂 Kram Annica

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »