Scrolla för att läsa mer

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR!

Jag har nu dragit de fyra vinnarna… för er som inte har vunnit denna gång kan jag glädja er med att jag lovar att köra en tävling snart igen. 😉  Vinsterna från denna tävling går denna gång till….

VINNARE 1

Sara Husic

Åh! Svårt att välja bara en! Jag har flyttat till Stockholm nyss och känner en så stor skillnad på hur mn hud mår i denna hektiska och förorenade miljön. Har därför läst mycket om just denna serie som verkligen verkar fantastisk! .

Däremot är jag SÅ nyfiken på att testa en booster. Tror den skulle passa min hud perfekt nu när det blir kallt. Har nästan fått en helt ny hudtyp här och märker att oljor är så sköna och lugnande. Har dessutom aldrig testst en booster och PC är sedan lång tillbaka en stor favorit för mig!

Kram och tack för en bra tävling!

VINNARE 2

Vivian Böwes

Jag är mest nyfiken på serumet då jag är en riktig serum-junkie! Bor i Stockholm i alla föroreningar och sliter med orena porer främst på haka.
Men känner att jag villhöver dagcremen så snart den är i lager igen!
Älskar PC, produkterna har gjort under med min hud!
Håller tummarna för vinst!

VINNARE 3

Mirian Parrish

Jag är mest intresserad av serumet Antioxidant Pore Purifier. Då jag jobbar i stockholm och cycklar till och från jobbet, vilket gör att min hud utsätts för miljöattacker dagligen. Jag har också en åldrande hud som c-vitaminet skulle kunna jobba med. Jag älskar paulas choice har en nattkräm, dagkräm och exfoliator, så detta är ena deltävlingen!!!
Ha en superfin dag

VINNARE 4

Barbro Larsson

Då jag är en riktig rengöringsjunkie är jag såklart mest nyfiken på Hydrating Gel-To-Cream Clean ser. Jag hoppas att den är så effektiv på att rengöra som den utger sig för att vara men samtidigt skonsam och utan att lämna efter sig någon hinna i ansiktet.

ETT STORT GRATTIS TILL ER! Ni kommer vinna dessa fina Paulas Choice kit. Maila era namn+ adresser + mobilnummer till info@skincity.se så ser vi till att skicka paketen till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Vinnarna av Paulas nya serie!”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Diana skriver:

  Grattis till alla vinnarna !!!

 2. Madelene skriver:

  Hej Annica!
  Hoppas att du mår väl!
  Är ute efter en mask för pormaskar. Har dock haft PD men den ha varit lugnt i 6 månader nu med dermalogica ultra calming serien. Men vill ha något som arbetar mot porerna som jag upplever är väldigt många.
  Kram

 3. Annie skriver:

  Hej Annica och grattis till er som vann
  Har en fråga ang ansiktsmask, hur vet man vilken /vilka man kan ha över natten?

  • annica skriver:

   Hej Annie, Fuktgivande och lugnande masker kan du ha över natten någon/några kvällar i veckan istället för din nattcreme. Så mumsigt och boostande för huden! 🙂 Kram Annica

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »