Scrolla för att läsa mer

Vitaminer & boosters

Så nu när hösten är här och kylan börjar krypa fram kan man behöva boosta huden lite extra både inifrån och in. Jag hör många som känner att huden helt plötsligt har hamnat i obalans utan att man har förändrat något i sin rutin. Och det är just det mina vänner som är problemet. Vi går mot kallare tider och lika väl som vi drar på oss en extra tröja och en jacka lika så måste vi tänka på vad som behövs för huden.

Två produkter jag vill tipsa er om att kunna addera in i era rutiner för att hålla huden balanserad är från vårt ekologiska märke The Organic Pharmacy Daily Nutriens. Kör en kur och ta 4 kapslar om dagen i samband med måltid för att vi ska få i oss de väsentliga vitaminerna, mineralerna och fettsyror som kroppen och huden behöver. Extra bra nu också i förkylningstider när huden kan behöva all hjälp den kan få.

Ett annat tillskott som jag rekommenderar att addera in i rutinen när det blir kallare är Paulas Choice Renewal Oil. Denna booster har en omedelbar effekt och hjälper till att återställa hudens barriär och få huden i balans. Kan användas på flera olika sätt, applicera innan mask, applicera som sista steg i din rutin, blanda med din creme, blanda med din foundation, applcera som sista steg på morgonen för att få ett extra glow… Ja listan kan göras lång.. En perfekt produkt helt enkelt att ha hemma i badrumsskåpet och plocka fram när huden behöver lite hjälp på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Vitaminer & boosters”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Nina skriver:

  Dessa två Edom fristående att använda till mitt märke María Åkerberg produkter. Har Rosaceahud.
  Dom tabletterna hur länge skall man boosta med dom?? O vad gör dom för en hud?.

  Mvh. Nina Bjurström

  • annica skriver:

   Hej Nina, Inga konstigheter, även anpassade för en känslig rosaceahud. Önskar du en produkt från Marias sortiment rekommenderar jag dig Royal facial oil more som är utmärkt nu vid årstidsväxlingen. Kapslarna är en cocktail, ett komplex av flera olika vitaminer, antioxidanter och vårdande ämnen för kroppen som stärker och skyddar! Som vi vet speglar vår insida vår utsida, och som resultat med en mer motståndskraftig och stark hudbarriär. 🙂 Kram Annica

   • Nina Bjurström skriver:

    Hur länge skall man hålla på med kapslarna om det är en kur?..

    Mvh.. Nina

    • annica skriver:

     Hej Nina, Ett dagligt tillskott som kan användas året runt om man så behagar! Men i alla fall en burk nu som en extra boost till kropp och hud, men gärna längre! En månad ungefär räcker en burk. 🙂 Kram Annica

 2. Kimberley skriver:

  Hej.
  Funkar tabletterna när jag ammar?
  Så nöjd med produkterna jag vann:) älskar dom.
  Vad rekommenderar du mig för peeling om jag vill ha fukt glow och jobba på en klarare hud?

  Hoppas du vill dela med dig av din höst hudvårdsrutin snart

  Kram kimberley

 3. E skriver:

  Kommer paulas ha ett erbjudande snart? 🙂

 4. Leyla skriver:

  Hej Annica, bra inlägg om att lägga till något i rutinen när vädret blir kyligare. Jag har alltid haft ungefär samma rutin oavsett årstid, men undrar nu om jag kan lägga till eller ändra något inför kommande hösten/vintern:

  Jan Marini:
  1. JM Bioglycolic facial cleanser
  2. C-esta face serum
  3. Bioclear face lotion
  4. Tansformation eye cream
  5. Age intervention dagcreme (kvällstid: retinol plus Age intervention).

  Upplever min hud som fräsch och fin (blivit bättre efter jag började med JM). Men tänker att det behöver mer skydd inför minusgraderna i vinter. Tusen tack!

  • annica skriver:

   Hej Leyla, Vad härligt att läsa att du hittat produkter du trivs med! Oftast behöver vår hud mer fukt under våra kallare och torrare vintermånader. En riktig fuktboost från Jan Marini Hyla 3d ha activating complex som är fin att lägga till rutinen nu inför höst och vinter. 🙂 Gärna att du även vintertid tänker på vikten av solskydd med Jan Marinis Antioxidant daily face protectant spf 30 ovan din dagcreme. Kram Annica

  • Leyla skriver:

   Kanske ska lägga till att jag är 30+ också.

   • annica skriver:

    Hej Leyla, Se svar i tidigare kommentar. 🙂 Kram Annica

    • Leyla skriver:

     Hej igen Annica, jag har fått lite olika besked om när man ska använda HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX i hudvårdsrutinen:

     1. Bioglycolic rengöring
     2. C-esta serum
     3. Bioclear Face lotion
     4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
     5. SPF 30

     Har dels fått höra att HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX ska användas som 2B samt 3B (alltså antingen efter C-esta serum eller efter bioclear). Vilket stämmer? Och är det kaka på kaka att ha två serum i hudvårdsrutinen? TUSEN TACK! Uppskattar dina svar.

     • annica skriver:

      Hej Leyla, Serum i määängder kan du boosta huden med allt efter vad du önskar uppnå med din rutin och efter din huds tolerans såklart. Framförallt att lägga till ett fuktserum den här årstiden är en fullträff!! 🙂
      Återfuktande serum lägger du som sista steg innan din återfuktande creme.
      1. Bioglycolic rengöring
      2. C-esta serum
      3. Bioclear Face lotion
      HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX
      4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
      5. SPF 30
      Kram Annica

 5. Ellen skriver:

  Hej använder paulas clam serie, BHA lotion, RESIST SKIN TRANSFORMING MULTI-CORRECTION TREATMENT på ärren/rödaprickar, och boost fuktserumet.
  hittade nu en oöppnad förpackning av Jan marinis C-vitamin serum kan man använda den? Eller blir det dåligt att blanda
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Ellen, TOPPEN! 🙂 Går alldeles utmärkt tillsammans med de produkter du har från Paula’s Choice. Min rekommendation är att använda C-esta på dagen och RESIST Skin transforming till kvällen. BHA lotion innan som vanligt och Calm produkter som du gör sen innan.
   Kram Annica

 6. Julia skriver:

  Hej Annica!
  Har en fråga ang retinol! Har just börjat använda ert serum och märker att hudden blir ganska torr och lite fnasig. Läste att detta var lite processen med att förnya huden, så ska jag undvika feta krämer efteråt?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Boosta huden med fukt första tiden du använder retinol. Cellförnyelsen ökas och huden kan upplevas torrare. Komplettera med fuktmask och fuktserum och glöm inte varsam invänjning. Läs gärna mer om retinol i min retinolskola Retinolskola del 1 & Retinolskola del 2. Fina tips och råd hittar du på siten och vår lilla hudguide om Retinol Kram Annica

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »