Vitaminer & boosters

  • | Annica

Så nu när hösten är här och kylan börjar krypa fram kan man behöva boosta huden lite extra både inifrån och in. Jag hör många som känner att huden helt plötsligt har hamnat i obalans utan att man har förändrat något i sin rutin. Och det är just det mina vänner som är problemet. Vi går mot kallare tider och lika väl som vi drar på oss en extra tröja och en jacka lika så måste vi tänka på vad som behövs för huden.

Två produkter jag vill tipsa er om att kunna addera in i era rutiner för att hålla huden balanserad är från vårt ekologiska märke The Organic Pharmacy Daily Nutriens. Kör en kur och ta 4 kapslar om dagen i samband med måltid för att vi ska få i oss de väsentliga vitaminerna, mineralerna och fettsyror som kroppen och huden behöver. Extra bra nu också i förkylningstider när huden kan behöva all hjälp den kan få.

Ett annat tillskott som jag rekommenderar att addera in i rutinen när det blir kallare är Paulas Choice Renewal Oil. Denna booster har en omedelbar effekt och hjälper till att återställa hudens barriär och få huden i balans. Kan användas på flera olika sätt, applicera innan mask, applicera som sista steg i din rutin, blanda med din creme, blanda med din foundation, applcera som sista steg på morgonen för att få ett extra glow… Ja listan kan göras lång.. En perfekt produkt helt enkelt att ha hemma i badrumsskåpet och plocka fram när huden behöver lite hjälp på vägen.