Scrolla för att läsa mer

Vitaminer & boosters

Så nu när hösten är här och kylan börjar krypa fram kan man behöva boosta huden lite extra både inifrån och in. Jag hör många som känner att huden helt plötsligt har hamnat i obalans utan att man har förändrat något i sin rutin. Och det är just det mina vänner som är problemet. Vi går mot kallare tider och lika väl som vi drar på oss en extra tröja och en jacka lika så måste vi tänka på vad som behövs för huden.

Två produkter jag vill tipsa er om att kunna addera in i era rutiner för att hålla huden balanserad är från vårt ekologiska märke The Organic Pharmacy Daily Nutriens. Kör en kur och ta 4 kapslar om dagen i samband med måltid för att vi ska få i oss de väsentliga vitaminerna, mineralerna och fettsyror som kroppen och huden behöver. Extra bra nu också i förkylningstider när huden kan behöva all hjälp den kan få.

Ett annat tillskott som jag rekommenderar att addera in i rutinen när det blir kallare är Paulas Choice Renewal Oil. Denna booster har en omedelbar effekt och hjälper till att återställa hudens barriär och få huden i balans. Kan användas på flera olika sätt, applicera innan mask, applicera som sista steg i din rutin, blanda med din creme, blanda med din foundation, applcera som sista steg på morgonen för att få ett extra glow… Ja listan kan göras lång.. En perfekt produkt helt enkelt att ha hemma i badrumsskåpet och plocka fram när huden behöver lite hjälp på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Vitaminer & boosters”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Nina skriver:

  Dessa två Edom fristående att använda till mitt märke María Åkerberg produkter. Har Rosaceahud.
  Dom tabletterna hur länge skall man boosta med dom?? O vad gör dom för en hud?.

  Mvh. Nina Bjurström

  • annica skriver:

   Hej Nina, Inga konstigheter, även anpassade för en känslig rosaceahud. Önskar du en produkt från Marias sortiment rekommenderar jag dig Royal facial oil more som är utmärkt nu vid årstidsväxlingen. Kapslarna är en cocktail, ett komplex av flera olika vitaminer, antioxidanter och vårdande ämnen för kroppen som stärker och skyddar! Som vi vet speglar vår insida vår utsida, och som resultat med en mer motståndskraftig och stark hudbarriär. 🙂 Kram Annica

   • Nina Bjurström skriver:

    Hur länge skall man hålla på med kapslarna om det är en kur?..

    Mvh.. Nina

    • annica skriver:

     Hej Nina, Ett dagligt tillskott som kan användas året runt om man så behagar! Men i alla fall en burk nu som en extra boost till kropp och hud, men gärna längre! En månad ungefär räcker en burk. 🙂 Kram Annica

 2. Kimberley skriver:

  Hej.
  Funkar tabletterna när jag ammar?
  Så nöjd med produkterna jag vann:) älskar dom.
  Vad rekommenderar du mig för peeling om jag vill ha fukt glow och jobba på en klarare hud?

  Hoppas du vill dela med dig av din höst hudvårdsrutin snart

  Kram kimberley

 3. E skriver:

  Kommer paulas ha ett erbjudande snart? 🙂

 4. Leyla skriver:

  Hej Annica, bra inlägg om att lägga till något i rutinen när vädret blir kyligare. Jag har alltid haft ungefär samma rutin oavsett årstid, men undrar nu om jag kan lägga till eller ändra något inför kommande hösten/vintern:

  Jan Marini:
  1. JM Bioglycolic facial cleanser
  2. C-esta face serum
  3. Bioclear face lotion
  4. Tansformation eye cream
  5. Age intervention dagcreme (kvällstid: retinol plus Age intervention).

  Upplever min hud som fräsch och fin (blivit bättre efter jag började med JM). Men tänker att det behöver mer skydd inför minusgraderna i vinter. Tusen tack!

  • annica skriver:

   Hej Leyla, Vad härligt att läsa att du hittat produkter du trivs med! Oftast behöver vår hud mer fukt under våra kallare och torrare vintermånader. En riktig fuktboost från Jan Marini Hyla 3d ha activating complex som är fin att lägga till rutinen nu inför höst och vinter. 🙂 Gärna att du även vintertid tänker på vikten av solskydd med Jan Marinis Antioxidant daily face protectant spf 30 ovan din dagcreme. Kram Annica

  • Leyla skriver:

   Kanske ska lägga till att jag är 30+ också.

   • annica skriver:

    Hej Leyla, Se svar i tidigare kommentar. 🙂 Kram Annica

    • Leyla skriver:

     Hej igen Annica, jag har fått lite olika besked om när man ska använda HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX i hudvårdsrutinen:

     1. Bioglycolic rengöring
     2. C-esta serum
     3. Bioclear Face lotion
     4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
     5. SPF 30

     Har dels fått höra att HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX ska användas som 2B samt 3B (alltså antingen efter C-esta serum eller efter bioclear). Vilket stämmer? Och är det kaka på kaka att ha två serum i hudvårdsrutinen? TUSEN TACK! Uppskattar dina svar.

     • annica skriver:

      Hej Leyla, Serum i määängder kan du boosta huden med allt efter vad du önskar uppnå med din rutin och efter din huds tolerans såklart. Framförallt att lägga till ett fuktserum den här årstiden är en fullträff!! 🙂
      Återfuktande serum lägger du som sista steg innan din återfuktande creme.
      1. Bioglycolic rengöring
      2. C-esta serum
      3. Bioclear Face lotion
      HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX
      4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
      5. SPF 30
      Kram Annica

 5. Ellen skriver:

  Hej använder paulas clam serie, BHA lotion, RESIST SKIN TRANSFORMING MULTI-CORRECTION TREATMENT på ärren/rödaprickar, och boost fuktserumet.
  hittade nu en oöppnad förpackning av Jan marinis C-vitamin serum kan man använda den? Eller blir det dåligt att blanda
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Ellen, TOPPEN! 🙂 Går alldeles utmärkt tillsammans med de produkter du har från Paula’s Choice. Min rekommendation är att använda C-esta på dagen och RESIST Skin transforming till kvällen. BHA lotion innan som vanligt och Calm produkter som du gör sen innan.
   Kram Annica

 6. Julia skriver:

  Hej Annica!
  Har en fråga ang retinol! Har just börjat använda ert serum och märker att hudden blir ganska torr och lite fnasig. Läste att detta var lite processen med att förnya huden, så ska jag undvika feta krämer efteråt?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Boosta huden med fukt första tiden du använder retinol. Cellförnyelsen ökas och huden kan upplevas torrare. Komplettera med fuktmask och fuktserum och glöm inte varsam invänjning. Läs gärna mer om retinol i min retinolskola Retinolskola del 1 & Retinolskola del 2. Fina tips och råd hittar du på siten och vår lilla hudguide om Retinol Kram Annica

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »