Scrolla för att läsa mer

Vitaminer & boosters

Så nu när hösten är här och kylan börjar krypa fram kan man behöva boosta huden lite extra både inifrån och in. Jag hör många som känner att huden helt plötsligt har hamnat i obalans utan att man har förändrat något i sin rutin. Och det är just det mina vänner som är problemet. Vi går mot kallare tider och lika väl som vi drar på oss en extra tröja och en jacka lika så måste vi tänka på vad som behövs för huden.

Två produkter jag vill tipsa er om att kunna addera in i era rutiner för att hålla huden balanserad är från vårt ekologiska märke The Organic Pharmacy Daily Nutriens. Kör en kur och ta 4 kapslar om dagen i samband med måltid för att vi ska få i oss de väsentliga vitaminerna, mineralerna och fettsyror som kroppen och huden behöver. Extra bra nu också i förkylningstider när huden kan behöva all hjälp den kan få.

Ett annat tillskott som jag rekommenderar att addera in i rutinen när det blir kallare är Paulas Choice Renewal Oil. Denna booster har en omedelbar effekt och hjälper till att återställa hudens barriär och få huden i balans. Kan användas på flera olika sätt, applicera innan mask, applicera som sista steg i din rutin, blanda med din creme, blanda med din foundation, applcera som sista steg på morgonen för att få ett extra glow… Ja listan kan göras lång.. En perfekt produkt helt enkelt att ha hemma i badrumsskåpet och plocka fram när huden behöver lite hjälp på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Vitaminer & boosters”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Nina skriver:

  Dessa två Edom fristående att använda till mitt märke María Åkerberg produkter. Har Rosaceahud.
  Dom tabletterna hur länge skall man boosta med dom?? O vad gör dom för en hud?.

  Mvh. Nina Bjurström

  • annica skriver:

   Hej Nina, Inga konstigheter, även anpassade för en känslig rosaceahud. Önskar du en produkt från Marias sortiment rekommenderar jag dig Royal facial oil more som är utmärkt nu vid årstidsväxlingen. Kapslarna är en cocktail, ett komplex av flera olika vitaminer, antioxidanter och vårdande ämnen för kroppen som stärker och skyddar! Som vi vet speglar vår insida vår utsida, och som resultat med en mer motståndskraftig och stark hudbarriär. 🙂 Kram Annica

   • Nina Bjurström skriver:

    Hur länge skall man hålla på med kapslarna om det är en kur?..

    Mvh.. Nina

    • annica skriver:

     Hej Nina, Ett dagligt tillskott som kan användas året runt om man så behagar! Men i alla fall en burk nu som en extra boost till kropp och hud, men gärna längre! En månad ungefär räcker en burk. 🙂 Kram Annica

 2. Kimberley skriver:

  Hej.
  Funkar tabletterna när jag ammar?
  Så nöjd med produkterna jag vann:) älskar dom.
  Vad rekommenderar du mig för peeling om jag vill ha fukt glow och jobba på en klarare hud?

  Hoppas du vill dela med dig av din höst hudvårdsrutin snart

  Kram kimberley

 3. E skriver:

  Kommer paulas ha ett erbjudande snart? 🙂

 4. Leyla skriver:

  Hej Annica, bra inlägg om att lägga till något i rutinen när vädret blir kyligare. Jag har alltid haft ungefär samma rutin oavsett årstid, men undrar nu om jag kan lägga till eller ändra något inför kommande hösten/vintern:

  Jan Marini:
  1. JM Bioglycolic facial cleanser
  2. C-esta face serum
  3. Bioclear face lotion
  4. Tansformation eye cream
  5. Age intervention dagcreme (kvällstid: retinol plus Age intervention).

  Upplever min hud som fräsch och fin (blivit bättre efter jag började med JM). Men tänker att det behöver mer skydd inför minusgraderna i vinter. Tusen tack!

  • annica skriver:

   Hej Leyla, Vad härligt att läsa att du hittat produkter du trivs med! Oftast behöver vår hud mer fukt under våra kallare och torrare vintermånader. En riktig fuktboost från Jan Marini Hyla 3d ha activating complex som är fin att lägga till rutinen nu inför höst och vinter. 🙂 Gärna att du även vintertid tänker på vikten av solskydd med Jan Marinis Antioxidant daily face protectant spf 30 ovan din dagcreme. Kram Annica

  • Leyla skriver:

   Kanske ska lägga till att jag är 30+ också.

   • annica skriver:

    Hej Leyla, Se svar i tidigare kommentar. 🙂 Kram Annica

    • Leyla skriver:

     Hej igen Annica, jag har fått lite olika besked om när man ska använda HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX i hudvårdsrutinen:

     1. Bioglycolic rengöring
     2. C-esta serum
     3. Bioclear Face lotion
     4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
     5. SPF 30

     Har dels fått höra att HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX ska användas som 2B samt 3B (alltså antingen efter C-esta serum eller efter bioclear). Vilket stämmer? Och är det kaka på kaka att ha två serum i hudvårdsrutinen? TUSEN TACK! Uppskattar dina svar.

     • annica skriver:

      Hej Leyla, Serum i määängder kan du boosta huden med allt efter vad du önskar uppnå med din rutin och efter din huds tolerans såklart. Framförallt att lägga till ett fuktserum den här årstiden är en fullträff!! 🙂
      Återfuktande serum lägger du som sista steg innan din återfuktande creme.
      1. Bioglycolic rengöring
      2. C-esta serum
      3. Bioclear Face lotion
      HYLA 3D HA ACTIVATING COMPLEX
      4. Age intervention face creme (+ ögoncreme)
      5. SPF 30
      Kram Annica

 5. Ellen skriver:

  Hej använder paulas clam serie, BHA lotion, RESIST SKIN TRANSFORMING MULTI-CORRECTION TREATMENT på ärren/rödaprickar, och boost fuktserumet.
  hittade nu en oöppnad förpackning av Jan marinis C-vitamin serum kan man använda den? Eller blir det dåligt att blanda
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Ellen, TOPPEN! 🙂 Går alldeles utmärkt tillsammans med de produkter du har från Paula’s Choice. Min rekommendation är att använda C-esta på dagen och RESIST Skin transforming till kvällen. BHA lotion innan som vanligt och Calm produkter som du gör sen innan.
   Kram Annica

 6. Julia skriver:

  Hej Annica!
  Har en fråga ang retinol! Har just börjat använda ert serum och märker att hudden blir ganska torr och lite fnasig. Läste att detta var lite processen med att förnya huden, så ska jag undvika feta krämer efteråt?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Boosta huden med fukt första tiden du använder retinol. Cellförnyelsen ökas och huden kan upplevas torrare. Komplettera med fuktmask och fuktserum och glöm inte varsam invänjning. Läs gärna mer om retinol i min retinolskola Retinolskola del 1 & Retinolskola del 2. Fina tips och råd hittar du på siten och vår lilla hudguide om Retinol Kram Annica

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »