Scrolla för att läsa mer

Kika in i badrumsskåpet hos Lovisa

Hej! Idag hoppar jag in och gästbloggar här på Annicas blogg. 🙂 Och idag får ni följa med hem till mig och jag tänkte prata om vikten av att satsa på en riktigt bra rengöringsrutin.

Rengöringen är nämligen ett av de viktigaste stegen…gör du det på rätt sätt, ser du snabbt resultat och våra nästkommande produkter får visa upp sin fulla potential.. Så välkommen hem till mig och följ med på min rengöringsrutin! 🙂

Rengöring på kvällen!

På kvällen brukar man oftast kunna lägga den där extra minuten i badrummet, så min kvällsrutin börjar alltid med en dubbelrengöring. Jag tvättar huden i två steg, applicerar 1-2 pump av Tata Harpers lyxiga rengöringsolja som jag applicerar på torr hud och masserar in… Oljan hjälper till att lösa upp envisa förorenings-partiklar, smuts och makeup och banar vägen för nästkommande produkt.

Nourishing Oil Cleanser innehåller en lyxig blandning av organiska oljor som djuprengör i porerna utan att torka ut.

Efter att ha tillsatt lite vatten och masserat upp min olja sköljer jag av och följer upp med rengöring nr 2. Tata Harpers Regenerating Cleanser med 2-3 pump! Denna rengöring är en riktig multitasker, en fyra-i-ett rengöring som nästan räcker som en hel hudvårdsrutin om det skulle behövas. Den rengör, exfolierar och återfuktar allt på samma gång. Huden behandlas av enzymer, lera och korn från aprikoskärnor och huden blir silks…

Massera upp så att enzymerna börjar verka och därefter skölj av, gärna med hjälp av en varm handduk. Därefter är vägen banad för efterföljande vård och sen är det bara krypa ner i sängen och låta dem jobba på under natten.

Biologique Recherche Micellaire Water är en oljefri rengöring som passar alla hudtyper.

Rengöring på morgonen!

Jag är riktigt morgontrött så här vill jag att det ska gå fort. Ingen tid att stå och massera här inte.. Däremot så har jag träffat många människor under åren som hoppar över detta viktiga steg.  Men jag kan lova er att en daglig rengöring på morgonen är grunden till en sund och hälsosam hud. Under natten försöker nämligen vår hud rena sig själv och göra sig av med slaggprodukter som lagt sig på hudytan därför bra att rengöra innan man går på med sina produkter.

Med en bomullsrondell applicerar jag Biologique Recherche Micellaire Water. Likt en magnet fångas fett, slagg och smuts upp som huden samlat på sig. Med hjälp av äppeljuice, träsocker och återfuktande hyalyronsyra får huden en fräsch start på morgonen helt enkelt! 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “Kika in i badrumsskåpet hos Lovisa”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Hej! Tack för ett bra inlägg! ❤️Letar just nu efter en bra rengöring Hur fungerar dessa produkter för normal hy? Har tidigare haft problemhy men under min graviditet har det blivit mycket bättre. Rädd att det ska komma tillbaka så vill satsa på en bra rengöring nu för att förebygga hehe tacksam för svar!

  • annica skriver:

   Hej Anna, Detta är ju en magisk kombination av rengöring som min kollega Lovisa använder, jag tycker dessa skulle passa din hud lika fint. Oljerengöringen som effektivt avlägsnar aaaaall form av orenheter från huden. Jag menar allt! Följ upp med Regenereting cleanser, enzymer, lera och korn från aprikoskärnor exfolierar milt och rengör. Pilbarksextrakt är en naturlig form av BHA syra som rengör porerna och motverkar pormaskar! Oljor från grapefrukt återfuktar och mjukgör huden. En riktig vinnare om du frågar mig! 🙂 Kram Annica

 2. Jenny skriver:

  Gud, man älskar ju att kika in i andras badrumsskåp. =) Känner mig alltid lite förvirrad i min egen hudvårdsrutin. Så det har inlägget var perfekt för mig. Blev så peppad på Micellaire Water. För att underlätta min morgon.

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Blir så glad när jag och mina kollegor kan inspirera och hjälpa er!! Ja det är en riktig räddare i nöden för trötta mornar! 🙂 Kram Annica

 3. Ellan skriver:

  Tack Lovisa för ett bra inlägg! Jag är på jakt efter nya rengöringsprodukter så detta var toppen. Jag älskar produkter med pumpfunktion, doftar dem gott oxå?

  • annica skriver:

   Hej Ellan, Jag blev själv taggad på att byta ut mina rengöringar efter detta inlägget, så inspirerande! Supersmidiga, snygga med milda fräscha liiite söta dofter. Mumma!! 🙂 Kram Annica

 4. Felicia skriver:

  Hej fina, har en fråga om BIOLOGIQUE RECHERCHE
  LOTION, vilken är till för vad av dessa? Har förstått att det finns olika versioner, p50, p50w osv. Känns som en hel djungel haha! Letar efter den för känslig hy. Kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Felicia, Biologique Recherche P50w ska du satsa på. Den är mildare med lite lägre syrahalt än de övriga, anpassad en känslig hud. 🙂 Kram Annica

 5. Sandra skriver:

  Härligt! Använder redan en del av Tatas produkter och är supernöjd. Blev lite nyfiken på micellärvattnet från Biologique Recherche nu. Kan man använda det på ögonen oxå? Sedan undrar jag om vi får se resten av Lovisas rutin? Är grymt nyfiken!

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Suuuper att använda även för ögon 🙂 Så mild och så effektiv! Något av de viktigaste stegen i rutinen är just första steget och det som är förberedande inför kommande steg. Något som verkligen ska lyftas. Mer kanske kommer och roligt att du gillar. Kram Annica

 6. Susanne skriver:

  Hej Lovisa!
  Du måste visa oss resten av din rutin
  Känns som vi vart snuvade på det bästa, haha!
  Hälsningar Susanne

  • annica skriver:

   Hej Susanne, Här blev det fokus rengöring då detta lätt kan missas.. men ett så viktigt steg 🙂 mer kanske kommer, roligt att du gillar!! Kram Annica

 7. Ellen skriver:

  Hej använder just nu:

  CALM Redness Relief Cleanser

  2.
  CALM Soothing Toner (Normal to Dry Skin)
  3.
  Skin Perfecting 2% BHA Lotion

  4.
  Hyaluronic Acid Booster

  5.
  Dag: CALM Mineral Moisturizer SPF 30
  Natt:CALM Redness Relief Moisturizer

  Men känner att små finnar som sedan blir röda fortfarande dyker upp, mest på hakan, finns det någon mer produkt jag kan lägga till som tar boer finnarna och de röda prickarna som kommer efter en finne
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Ellen, RESIST Skin transforming mult correction treatment 🙂 Perfekt att addera efter Skin perfeting 2% BHA lotion men innan Hyaluronic acid booster. Azelinsyran i denna produkt är hela 10% är toppen på att lindra rodnad, nya utbrott och arbetar mycket effektivt på dessa röda ärr efter plitor. Börja använd den varannan kväll men kan sedan ökas upp vid behov.
   Kram Annica

 8. Michelle B skriver:

  Är riktigt sugen på Tata Harper! Håller tummarna att det kommer fina erbjudanden i december månad..

  Och Annica, vet du vad Lovisa har för fint läppstift/färg på bilderna ovan?! wow

 9. Cilla skriver:

  Skulle också gärna se mer av Lovisas rutin och make up

 10. Cilla Sporre skriver:

  Skulle gärna se mer av Lovisas rutin och make up!?

 11. Johanna skriver:

  Skulle de två produkterna från Tata Harper kunna passa en känslig hud också? Använder för närvarade Klairs rengöringsolja och dermalogicas daily microfoliant men alltid kul testa något nytt!
  /Johanna

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »