Scrolla för att läsa mer

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att det är så skönt att ha en rutin som grund och utgå ifrån och sedan adderar jag in andra produkter på sidan av.

Min hudvårdsrutin – MORGON

 1. RENGÖRING: Codage Micellar water
 2. FACE TONER: Cliniccare EGF Extra Refresh liquid
 3. DAGLIG EXFOLIERING: PC Resist 10% AHA 
 4. ESSENCE WATER: Klairs Preperation Toner-Klappa in denna rikligt över hals & ansiktet och runt ögonen.
 5. ESSENCE SERUM: ClinicCare EGF Refresh Essence
 6. BOOSTER: PC Niacinamide booster
 7. SERUM: SkinCeuticals C E Ferulic
 8. ÖGONSERUM: Codage Serum Anti-Aging & Energy 
 9. ÖGONCREME: Verso Super Eye Serum 
 10. DAGCREME med SPF: Paulas Choice Defence Glow SPF 50 

Tinted  CC creme: Juice Beauty Stem Cellular CC Cream nyans Desert Glow

Jag har nyans Desert Glow

 

Min hudvårdsrutin –KVÄLL

 1. PRECLEANSE: LJH Life Pure Cleansing Oil 
 2. RENGÖRING: TATA Regenerating Cleanser 
 3. FACE TONER: Cliniccare EGF Extra Refresh liquid
 4. ESSENCE WATER: Klairs Preparation Toner– Klappa in denna rikligt över hals & ansiktet och runt ögonen.
 5. BOOSTER: Paulas Choice Niacinamide Booster 
 6. SERUM: PC Clinical Retinol Treatment
 7. OLJA: Tata Harper Beautifying Oil Ovan på booster och serum, kan även ha någon droppe i din foundation på dagen.
 8. ÖGONSERUM: Medik8 Retinol Eye TR
 9. ÖGONCREME: Verso Super Eye Serum 
 10. NATTCREME: EPIONCE Medical Barrier Cream 

Tips, om man har många steg i sin rutin så skriv ut en lapp och sätt upp innanför badrumsskåpet. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

58 svar till “Min höstrutin!”

 • (58) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Lena skriver:

  Hej!
  Härlig läsning. Skulle vilja höra din åsikt om att blanda Niacinamid och C-vitamin serum? Läser ibland att denna kombo inte är helt optimal. Kan du förklara hur det ligger till?
  MVH Lena, Ninnis Beautycorner på Insta och FB

  • annica skriver:

   Hej Lena, Kombinationen av ingredienserna en jättefin för att arbeta på envisa pigmenteringar och för att få the perfect glow!! Oftast är krocken mellan ingredienserna ett problem vid tillverkning och något som främst rör tillverkaren vid framtagning av nya produkter. Inget du som konsument ska behöva vara oroliga för vid användning. Läs mer om kombinationen här: https://www.daisybeauty.com/niacinamide-och-askorbinsyra-tillsammans/ Kram Annica

  • Lotta skriver:

   Jag kör niacinamide från PC närmast huden och sedan TriVita C30 på det. Magiska resultat på min hud i alla fall!
   Har blivit av med pigmenteringar som inte ens laserbehandling bitit på och mina förstorade porer är mycket mindre. Sååå nöjd!

   • annica skriver:

    Hej Lotta, WOW! kombinationen är verkligen AMAZING! Kul att du fått så fina resultat!! 🙂 Kram Annica

    • Lotta skriver:

     Eller hur?!!
     De där två godingarna plus aha, bha och retinol… POWER!!!
     Toppat med hyaluronic- och peptidebooster är det rena magin för huden!
     Kram. ❤

 2. Ranveig skriver:

  Så spennende rutin 🙂
  Har hele tiden trodd at c vitaminserum skal nærmest huden. Har blitt meg fortalt flere ganger 🙂
  Hva mener du om detta? Ha en fin dag videre!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Det är helt riktigt, men produkten jag använder innan mitt c-vitamin serum är X3M EGF Refresh Essence som är ett otroligt lätt fuktserum/essence MEN så återfuktande. Varumärket är så rikt på hyaluronsyra att det är löjligt, jag älskar det! Produkten kan alltså då appliceras i steg med sitt essence – som appliceras innan serum eller som ett fuktserum i sin rutin om man hellre önskar det. 🙂 Kram Annica

 3. Karolin skriver:

  Åh, härligt många steg!
  Jag undrar hur lång tid det tar för dig att göra din morgonrutin? Jag har själv många steg, men mitt största problem är att hinna alla på morgonen. Dom måste ju gå in i huden så sminket fäster ovanpå…

  Sen undrar jag ofta om de olika retinolprodukter som finns på Skincity, vilken är starkast? (Mest effektiv?) Jag har tålig hy och vill få så mycket utav anti age som möjligt! ☺️
  Tack för att du delar med Dig!

  • annica skriver:

   Hej Karolin, Det tar sin lilla tid minsann, men jag ser till att göra lite sysslor mellan mina olika steg så spills ingen värdefull tid på morgonen 🙂 Den högsta halt retinol som just nu får säljas inom EU är 1%, men man ska inte läsa sig blint på procenthalten. Sammansättning med övriga ingredienser spelar också in! Rådfråga mina fina kollegor på info@skincity.se för vägledning vilket serum som skulle passa just dig och din hud bäst! Kram Annica

 4. Denise skriver:

  Älskar sånt här, kul att få nörda ned sig lite 😉 Så här kommer några funderingar!

  Jag använder också Klairs toner, men har den alltid som steg 2 dvs efter rengöring men innan daglig exfoliering. Är det mer effektivt att lägga exfolieringen innan? Kan jag i så fall lägga till Hygges mist likväl som den du använder från Cliniccare?

  Använder du micellärt vatten som rengöring på morgonen av för att det är mer skonsamt?

  Kram från en väldigt nyfiken person

  • annica skriver:

   Hej Denise, Klairs toner kan användas som just toner och essence. Kan alltså användas både innan och efter din dagliga exfoliering. En mist appliceras gärna som en lätt fuktboost, egentligen när man önskar under sin rutin och under dagen, ansiktsvatten sveps gärna över huden på en bomullspad för den lilla extra rengörande effekten och ett essence klappas in på huden, gärna flera lager! SÅ mumsigt!
   Mitt micellära vatten använder jag som min morgonrengöring, snabbt och lätt. För mig är det tillräckligt till morgonen. 🙂 Kram Annica

 5. Sara skriver:

  Åh vad roligt att se!! Så himla intressant 🙂 Har precis beställt hem rengöringsoljan och nu funderar jag på att köpa cc-krämen och ge bort den i julklapp till min mamma för den låter som något hon skulle tycka om.

  • annica skriver:

   Hej Sara, Vad kul! En rengöringsolja är härlig för huden och otroligt effektiv!! Perfekt present, kul att du finner inspiration. 🙂 Kram Annica

 6. marina skriver:

  Hej! Ser epionce. Kommer ni att ta in deras produkter? Dom är superbra. Med vänlig hälsning Marina

  • annica skriver:

   Hej Marina, Det är ett spännande varumärke jag har mina ögon på just nu. Vi får se i framtiden, allting är möjligt! 🙂 Kram Annica

 7. Therese skriver:

  Tack för att du delar Annica!❤
  Krämen du har sist i kvällsrutinen kan jag inte se att ni säljer på Skin City?? Eller?
  Sen undrar jag lite över att du (precis som jag själv) blandar hej vilt med produkter från olika märken. Det är okej alltså? Trodde kanske man borde hålla sig mer till ett och samma märke för bästa effekt (men det är ju stört omöjligt när det finns sååå mycket mumsigt)
  Kramar från Therese

  • annica skriver:

   Hej Therese, Det finns inte hos Skincity, men är helt klart ett spännande varumärke jag utforskar just nu. Jag tycker det är alldeles för kul att testa nya produkter och varumärken och kan omöjligt hålla mig till ett varumärke och samma produkter! Det ingår även i mitt jobb att testa nya produkter och kombinationer, självklart är all mix inte alltid så bra för huden. Beroende på sin huds tolerans ska man absolut ha respekt för produkter och dess innehåll i en mix med övriga varumärken. Är du osäker så hör gärna efter med mina kollegor på Skincity. 🙂 Kram Annica

   • Therese skriver:

    Tack för svaret!❤
    Självklart ska jag rådfråga med dina fantastiska kollegor, det gör jag alltid! Men ni har ju såå mycket härliga märken och produkter att det är helt omöjligt att inte bli frestad att köpa på massa olika godbitar. Blev iallafall lite glad när jag såg att din rutin innehöll många olika märken för DET gör min också!!
    Kramis!

 8. Caroline skriver:

  Hej,
  Så spännande läsning, tack för att du delar med dig.
  Jag vill lägga till ett fuktserum för min hud gillar verkligen inte det här väderomslaget utan slår bakut med att strama, vara torr och fet samtidigt. Tittade lite på Refresh Essence från cliniccare. Är det ett bra fuktserum för en känslig yttorr hud? Hur mäter den sig mot pc HYALURONIC ACID BOOSTER?

  Tack för alltid lika inspirerande läsning!

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Ett varumärke fuuullmatat med hyaluronsyra, milt för den känsliga huden och ger en otrolig återfuktning till den uttorkad och yttorra huden! Verkligen en match för Paulas Choice motsvarighet. Varm rekommendation X3M EGF Refresh Essence Kram Annica

 9. Anna skriver:

  Hej Annica!
  Jag letar efter ett fuktserum att addera till min Exuviance-rutin. (Sheer refining fluid och Evening restorative complex) Jag har använt flera flaskor Vespera, men söker nu efter något som inte blir så väldigt blankt på min blandhud.
  Jag exfolierar regelbundet med Triple Microdermabrasion och Skinrise bionic tonic-padsen, maskar med Rejuvenating-masken och Purifying-masken, använder Klairs toner varje dag innan serum, samt har testat att ta mindre produkt av just Vesperan, men ändå fortsätter jag att vara väldigt blank från applicering och under hela dagen.
  Jag vill därför gärna testa något annat härligt fuktserum, för det vill jag aldrig vara utan! Gärna med hyaluronsyra kanske. Har du några fina förslag? ✨
  Tack för Skincity, ni är guld.

  Vänliga hälsningar Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Vespera bionic serum har till fördel att vara mycket multifunktionellt och arbetar fördelaktigt på många olika delar. Upplever du huden som blank skulle även detta kunna vara för att huden över exfolieras. Då producerar huden istället mer talg och kan lätt bli blank och mindre mottaglig för kommande steg i rutinen. Så att ta en paus från Triple micro och addera Vesperan skulle vara min första rekommendation. Men om du bara känner att du måste testa något annat så tycker jag absolut att du ska börja använda X3M EGF refresh Essence som serum. Ett märke som jag tror att de flesta kan behöva komplettera nu när det blir kallare och torrare luft. Perfekt för torrisen men som samtidigt önskar lättformulerade produkter.
   Kram Annica

 10. gabriella skriver:

  Hej Annica!
  Först och främst vill jag tacka för underbara Skincity! Alltid snabb och mycket kompetent service! Häromdagen pratade jag med en av dina duktiga medarbetare, men vi hade trassel med förbindelsen och svårt att höra varandra. Jag har fortfarande lite funderingar.
  Nu efter sommaren har jag börjat att smyga in syra och retinol igen. Har stuvat om lite efter kontakt med kundtjänst och nu ser min rutin ut enligt följande:

  Morgon
  All-in-one care cleansing water, Hyggee
  Mandel acid 5% By Wishtrend
  All in one mist, Hyggee
  TriVita C30
  Serum nr 03,06,11,01 Codage
  All-in-one essece
  Vita propolis ampoule
  Anti age EGF/R, Biodroga
  Spf, varierar mellan TAP, JM och K ceutic

  Kväll: Dubbelrengöring m olja och Hyggee
  super facial serum, Verso
  Super eye serum
  Samma serum som på morgonen
  Senare i höst/vinter ev Serum paradoxe, BP
  All-in-one essence
  Samma creme som på morgonen
  Sover ca varannan natt med vitamin E masken från Klairs. ( Den har puttat bort Bp fuktmask fån förstaplatsen)

  Jag undrar vad du tycker rent allmänt?
  Jag har fått rådet att ha retinol ensamt på huden, men jag ÄLSKAR ju mina serum och masken och vill ogärna vara utan dem. Dessutom börjar den stora vintertorrheten komma nu, jag behöver massor med fukt, blir ännu torrare av retinolet.
  Såg i din rutin att du har både olja och creme efter retinol, hur ska jag göra tycker du?
  Kan tillägga att Verso hade jag hemma så det fick bli den till att börja med. Jag har köpt Active retinol serum 0,5 att fortsätta med sen.

  En sista fråga: Skillnaden mellan ansiktsvatten, toner och essence, får ingen reda i det. Är det någon av dem jag saknar i min rutin?
  Jag som frågar är 59 år, ganska okänslig hy i bra kondition.
  Tack för en jätteintressant och informativ blogg, jag lär mig massor (och handlar massor 🙂 ). Och stor tack för att du tar sig tid att besvara alla frågor! Ber om ursäkt för jättelång fråga!!
  Kram
  Gabriella

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Tack för helt fantastiska ord 🙂 🙂 Bra att du återkommer när du har vidare funderingar, precis vad vi på Skincity är tillgängliga för.
   WOW! Vilken underbar hudvårdsrutin och vad fint du har skräddarsytt varje steg i rutinen. Verso kan appliceras precis som du gör idag och ger verkligen fantastiska egenskaper. Vissa retinol serum kan appliceras direkt på rengjord hud och att du sedan avvaktar något innan du följer upp med tex serum och creme. Detta tycker jag inte att du behöver göra och speciellt inte med dina fina produkter. Utan dessa kompletterar varandra otroligt fint.

   Jag förstår verkligen att toner, ansiktsvatten och essence kan kännas snurrigt.. kärt barn har många namn. Men tyvärr är det även märken som namnger dessa olika. Inga restriktioner om vad som får heta vad. Men generellt är en toner och ansiktsvatten samma sak och ett essence water kan kort och gott beskrivas som ansiktsvatten+serum. Här har jag tidigare gjort ett litet filmklipp om just essence water, https://www.youtube.com/watch?v=O2dNTox_13A&t=31s

   Kram Annica

 11. Nicka skriver:

  Hej den fondution cc du använder juice beurty desert glov påminner konsistens och färg som light medium peterthomasroth foundation ?som inte finns kvar.

  • annica skriver:

   Hej Nicka, Du har så rätt 🙂 Desert glow påminner som mest om Light från PTR CC. Dock är Light från PTR CC liiiite mer rosa. Kram Annica

 12. Victoria skriver:

  Ser att du använder 2 olika ögon serum samtidigt. Jag är rätt torr under ögonen,går d bra med serum o kräm till ögonen?Tack för en grym blogg

  • annica skriver:

   Hej Victoria, Precis som för övriga huden i ansiktet när vi appliceras serum för extra effekt och resultat är ett serum för ögonområdet under sin ögoncreme fantastiskt om man önskar lite extra stärkande och skyddande effekt för de känsliga området kring ögonen. Dermalogicas Ultrasmoothing- eye serum ger fin återfuktning! Kram Annica

 13. Malin skriver:

  Hej, har skrivit tidigare ang min rutin (exuviance för känslig/torr hy). Har många exuviance produkter som jag testat men använder just nu inte allt då jag inte tycker alla funkar för mig. Har även fått råd från er att hålla mig till inte allt för många exuviance produkter för att se om de blir bättre.
  Jag har använt denna rutin i drygt 8 månader och tycker hyn är bättre men inte helt bra.

  Jag tror min hudbarrär är försvagad, vilket jag märker av då jag är röd/känslig/yttorr och flagnar. Det torra leder till att min hy får orenheter och tilltäppta porer/gammal hy främst på kinderna som verkligen är torra och känsliga. Jag känner mig inte riktigt ren i ansiktet efter tvätt – känns tilltäppt/skrovligt och inte rengjort. Använder även ansiktsvatten, serum och ultra restorative.
  Använder ibland en tvätt från exuviance som är mer för orenheter som jag inte minns namnet på.
  Jag vet att produkterna är exfolierande men känner att det inte gör jobbet helt som jag vill…

  Nu undrar jag vad jag bör göra. Är hudläkare enda lösningen? Eller bör jag byta märke/rutin?

  • annica skriver:

   Hej Malin, Vad härligt att du märker en förbättring! Resultat tar sin tid och tålamod, åter tålamod krävs.. jag förstår att det kan vara frustrerande men en förbättring av huden är resultat i sig och då är du på rätt spår. Torrheten i huden kan vara boven i dramat! Mitt råd är mer fukt till huden nu. En återfuktad hud får en starkare och mer motståndskraftig barriär, på sikt mer tålig hud och en mer balanserad talgproduktion. Exfolierar du huden, lägg en återfuktande mask efteråt. Använd ditt fuktserum dagligen, gärna morgon och kväll. I och med vår väderväxling påverkas huden och den behöver mer fukt just nu. Jag tycker inte du ska byta varumärke utan ge Exuviance produkten ytterligare en chans och mer fukt till din hud. 🙂 Kram Annica

   • Malin skriver:

    Tack för svar. Men min hy tar knappt upp fukt. Det rullar av mig, eller ”sugs upp” på en gång…smörjer jag mer rullar det av – en fin balansgång. Jag vet att jag behöver fukt, olja osv. Men jag ska alltså smörja på det som flagnar/känns som gammal hy/smuts? Då känns de som jag bara lägger fukten i lager ovanför utan att det ”sjunker in” ordentligt..?

    • annica skriver:

     Hej Malin, Eftersom samtliga steg i Exuviance är milt exfolierande tack vare PHA-syran får du fortfarande en exfolierande effekt 🙂 Om du inte har testat Deep hydration treatment som en intensiv nattkur tycker jag absolut att du ska addera denna till din hudvårdsrutin. STORT lycka till! Kram Annica

     • Malin skriver:

      Jag har denna, men har inte fått in den i rutin på bra sätt. Tipsa gärna hur jag bör applicera den. Jag har kört med restorative över denna och då rullar produkter av mig. tar jag för mkt då?

     • annica skriver:

      Hej Malin, Jag tycker att den fungerar som bäst istället för nattcreme 🙂 Men på med serum och övriga steg innan. Du behöver heller inte arbeta in masken utan endast applicera, låt torka och sedan sköljer du av den morgon efter. Kram Annica

 14. Jenny skriver:

  Hej! Tusen tack för tips! Älskar dina rutiner och ger mig bra bra inspiration nu under hösten. Nu en annan fråga. Min dotter som är 10 år har börjat få lite plitor i ansiktet och är lite röd runt näsan med lite vita flagor/talg. Hon tvättar sig bara med vatten /ibland tvål och inget annat. Vad är ditt tips till en så ung hud?

 15. Bella skriver:

  Hej vad är det för skillnad på den nya Paula choice som du använder på dagen och ULTRA-SHEER DAILY DEFENSE SPF 30 och

  SKIN RECOVERY DAILY MOISTURIZING LOTION SPF 30 & ANTIOXIDANTS

  Paula Choise.
  De ska ju också skydda mot föroreningar ect.

  Vad tipsar du för något som nattkräm? Är 27 år.
  Har pc calm redness normal-till torr hud på natten nu. Samt hydr8 serum från medik8.

  Dagen pc skin recovery för torr hud. Plus c tetra från medik8. Padsen från medik8 var 3e dag.

  Är blandhy, känner mig ej stram och ej fet.
  Finnar ibland, stora porer näsa. Torr av endast vatten. Lite ojämn i struktur ibland.
  Mvh Isabella

  • annica skriver:

   Hej Bella, Paula’s Choice har ett underbart utbud av dagcremer med SPF. På ett eller annat sätt önskar Paula’s choice Skinccare hitta en creme som passar alla. Alla är toppen för att skydda din hud med UV-skydd och antioxidanter.
   Lite kort med tydligt om skillnaden:
   Skin balancing – Kemiskt solskydds filter. Absorberas lätt av huden. Utmräkt för en fet hy, bland hy.
   Skin recovery – Fysikliakst solskyddsfilter. Utmärkt för en riktigt känslig och torr hud.
   Defense(my favourite) – Fysikaliskt solskydds filter, passar alla hudtyper och direkt en fantastisk glow samtidigt som den arbetar uppljusande över tid.

   Kram Annica

  • Bella skriver:

   Glömde skriva att jag vet inte om jag är torr eller yttorr heller.
   Så vet ju inte om pc är fel för de jah har verkar vara för torr hud.
   Pc lägger sig ju lite som en hinna nästan. Kan det stämma? För har aldrig upplevt mig som blank innan jag började med hudvård. (Nämde ovan att jag inte är blank, menar när huden är utan produkt)

 16. Ulrika skriver:

  Hej Annica!
  Vilka av dessa produkter bör undvikas under amning?

  Med vänlig hälsning, Ulrika

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Generellt är huden känsligare under graviditet och amning, syror och retinol kan vara alldeles för aktivt och ingredienser som kan vara bra att vila från denna tiden. 🙂 Kram Annica

 17. Jenny Trygg skriver:

  Hej Annica!
  Jag använder Akademiklinikens cc cream, hur är den du använder i jämförelse med den? Är desert glow liknande i nyans?

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Desert glow är något ljusare. 🙂 Akademiklinken ger ett mer matterat resultat och Juice Beauty ger glooooow! Kram Annica

   • Jenny Trygg skriver:

    Tack Annica! Då ska jag köpa Desert Glow, jag tycker Akademiklinikens är lite för mörk på vintern.
    Kram och trevlig helg!

 18. Laura skriver:

  Hej! Tack för alla dina fina tips! ❤️
  Jag undrar, hur kommer det sig att du inte använder daily exofoliant på kvällen utan bara på dagen? Brukar man inte vilja att natt-produkterna är lite starkare så att allt sjunker in ordentligt? Blev lite nyfiken bara 🙂

  • annica skriver:

   Hej Laura, Ingen produkt jag har för tillfället i min rutin även om produkten är grym 🙂 Just nu har jag fokus AHA och retinol som något av mina mest aktiva steg i rutinen. AHA till dagen och retinol till kvällen, huden bara älskar det!
   Kram Annica

 19. Martina skriver:

  Hej! Undrar hur länge man ska vänta mellan alla dessa olika steg och produkter? Något riktmärke? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Martina, Oftast behöver du inte vänta mellan dina produkter i din rutin 🙂 Är det “väntetid” framgår detta tydligt på din produkt. Om det är någon produkt du känner sig osäker med kan du alltid återkomma och berätta vilken. Kram Annica

  • annica skriver:

   Hej Martina, De flesta produkter absorberas lättare när huden är något fuktad 🙂 Så att vänta mellan olika produkter är mycket ovanligt. Vid de tilfällen där du ska vänta framgår detta ofta tydligt i beskrvining. Återkom med just din rutin så ska jag se om det är några som behöver lite “ensam-tid” 🙂 Kan vara vissa serum, retinoler och exfolierande produkter.
   Kram Annica

   • Martina skriver:

    Hej bästa du och stort tack för svar! Jag kör denna rutin på morgonen:

    – Micellärt vatten
    – Toner från Klaris
    – Niacinamide Booster från Paulas Choice
    – Skinceuricals CE Ferulic serum
    – Skinceuticals Phyto Corrective serum
    – Dermaceutic K ceuticals

    Ibland en olja också i dagcremen, har melasma och behandlar mig med ganska starka exfolierande receptbelagda krämer på kvällen (Differing och Skinoren varannan kväll) så är ganska torr och flagar en del i perioder dagtid.

    Uppskattar verkligen att du tar dig tid 🙂

    • annica skriver:

     Hej Martina, Superfin rutin! Produkterna kan appliceras direkt efter varandra, starkare produkter ger torrhet och mer fukt i form av fuktmask då och då hjälper dig mot din torrhet dagtid. Kolla in Codage mumsigt cremiga Moisturizing mask att komplettera med några kvällar i veckan. 🙂 Kram Annica

 20. Anna skriver:

  Hej!
  Det här är min rutin
  1. Lgh life pure cleansing (ny)
  2. Lgh tee tre 30 rengöring
  3.JM face lotion
  4. Klairs toner
  5. Lgh essens tee tre 30
  6. Lgh ampule eller Klairs c-vitamin juicy
  7. Lgh propolis créme
  8. Solskydd vb

  Vad tror du? Har en acnebenägen (i bland yttorr) hud med ålderstecken och pormaskar (40år)

  • annica skriver:

   Hej Anna, Hittade även tidigare hudtest som jag tittade lite närmare på 🙂 Du har en fin balans utifrån vad du berättar och beskriver om din hud. Glöm bara inte att använda ditt c-vitamin serum varje dag. Tycker även att du ska addera denna underbara produkt: Hydration serum från Verso! Pigmentutjämnade niacinamid som även arbetar otroligt fint på just porer. Keep up the good work!
   Kram Annica

   • Anna skriver:

    Åh – tack för dittsvar! Var i rutinen ska jag peta in den ? (I ordningen menar jag)

    • annica skriver:

     Hej Anna, Då skulle jag peta in den mellan ditt Leegeehaam essens tee tre 30 och Leegeehaam ampoule eller Klairs c-vitamin juicy, vilket utan dom du använder. 🙂 Kram Annica

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »