Nyheter från MAKETHEMAKE

  • | Annica

Tjohoooo!! Som jag längtat! Vi har precis lanserat härliga nyheter från MAKETHEMAKE å det känns sååå kul. Liksom lite extra kul måste jag erkänna  eftersom det är ett jag varit delaktig i under hela processen. Asså det är ju nu liksom inte världens revolutionerande grejer som kommer just nu men extremt nödvändiga (till och med livsnödvändiga om du har makeupborstar) och en är faktiskt nästan ändå revolutionerande på sitt sätt. Dessutom som med allt från MAKETHEMAKE är det så snyggt.. så snyggt så jag blir tårögd och praktiskt.. det måste vara extremt praktiskt och genomtänkt. OCH det är det. Det är alltid MAKETHEMAKE.. liksom en av hörnstenarna i märket.

Det här med hur viktigt det är att sköta och tvätta sina borstar det vet ni.

Alla bakterier och all smuts å fett de samlar på sig som sedan överförs och vispar runt på vår hud dag ut och dag in om vi inte tvättar dem regelbunden. Blää. Eftersom Makethemake just nu bara består av borstar ( ja hörrni, jag skrev just nu, hehe. under nästa år kommer det bli en hel serie med hudvårdande makeup som är nu, as i write in the makeing..jag kan knappt vänta med att få visa er.. det blir huden i fokus.. ni kommer älska.

Well nu börjar vi med dessa härliga nyheter.. för ni vet väl att om man sköter sina borstar rätt hålla de år efter år och makeupen blir ännu mer flawless. 🙂

Makethemake lanserar nu 3 produkter kopplade till rengöring av borstarna:

Weekly Brush Cleanser 

Ett skonsamt men effektiv rengörinsgshampo för dina brushisar.  Innehåller vårdande vegetabiliskt proteinkomplex som stärker borstens strån och ser till att de behåller elastisiteten.

Quick Brush Freshener 

Ett snabbtorkande rengöringsspray med en anti-bakteriell formula som snabbt  och effektivt rengör dina penslar. Sprayen ger en snabb daglig uppfräschning och används som komplement till Makethemake Weekly Brush Cleanser.

Cleansing Bowl

Här har ni den smått genialiska grejen jag menade. Alltså jag vet. Vet finns liknande redan på marknaden, men ingen så smart som denna.

Cleansing Bowl är både ett praktiskt och hygieniskt hjälpmedel när du ska

rengöra dina makeupborstar. En mjuk och följsam silikonskål med multi-textuerad botten gör det enkelt och praktiskt att ge borstar en djuprengöring utan slita på stråna och utan skvätt och kladd.

Den textuerade botten har räfflor i olika riktningar som gör rengöringen optimal. Den mjuka skålen är lagom kupad ( det är ju detta med kupningen som är sååå grymt, alla andra jag testat har gjort att jag fått makeuplödder skvätt i hela badrummet) med höga kanter för undvika skvätt när du rengör dina borstar. En perfekt applicering av makeup börjar med rena och fräscha makeupborstar.

Så här använder du och kombinerar dessa 3 superstars:

En gång i veckan är det dags för rengöring av dina borstar. Häll upp några droppar Weekly Brush Cleanser  i MAKETHEMAKE´S Cleansing Bowl tillsammans med ljummet vatten. Massera borsten i cirklar mot skålens bottensstruktur för att få bort makeup och smuts som borstarna har samlat på sig. Skölj sedan borstarna noga med ljummet vatten och pressa lätt ur de överflödiga vattnet med en handduk eller servett. Forma stråna så de ligger rätt och låt borstarna sedan ligga ner för att torka på en handduk.

För en uppfräschning av borstarna mellan tvättarna använd Quick Brush Freshener. Spraya över borstens strån och torka av rester från makeup med en ren handduk eller servett. Låt borsten torka helt innan nästa användning. Ett tips är att göra detta på kvällen eller direkt efter användningen. Repetera dagligen eller så ofta som behövs.

 

Cleansing kit! Om vi tar väl hand om våra borstar, så håller de länge! MAKETHEMAKE har samlat alla tre produkterna i ett praktiskt kit för endast 249kr. När man handlar kitet kommer de även i en super söt ekologisk påse i bomull. Så fint litet rengöringskit liksom!