Lösningen för en känslig hud!

  • | Annica

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊

Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar RESULTAT!

Epionce grundades av den amerikanska hudläkare Dr. Carl Thornfeldt – dedikerad till att skapa forskningsbaserad och resultatdriven hudvård som bygger på potenta, reparerande växtextrakter. Dr. Thornfeldt har en stark tro på att hudvårdsprodukter, för att kunna uppnå optimal hudhälsa, måste kunna göra två saker: minimera inflammationer i huden samt bibehålla en stark, skyddande hudbarriär.

Epionce kan hjälpa dig att nå dina hudvårdsmål – oavsett om det är att bekämpa besvärande eksem eller behandla envisa pigmenteringar.

En av Epionces stjärnprodukter är Medical Barrier Cream – en kraftfullt återfuktande produkt som är speciellt framtagen för att lindra obehag förknippade med en känslig och irriterad hud. Denna har själv blivit min vintercreme och gör mumma för huden! En unik kombination av växtextrakt arbetar tillsammans för att reparera den skadade hudbarriären, så effektivt att den redan efter två timmar är till 90% stängd. Torrhet motverkas och irritationer lugnas omedelbart och på sikt. Skulle säga ett måste nu i kylan här i Sverige! 🙂