Scrolla för att läsa mer

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna.

Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en stund och så har något förändrats.. det är något magiskt med det.. vilsamt, meditativt och ja ni hör jag blir sentimental ;).

Tänkte bjuda på några favoritprodukter från resan samt lite inspobilder.

Har fått en ny favvo SPF för ansiktet. En riktigt, riktigt härlig en måste jag säga. HydroPeptides Solar Defense Tintid som är ett återfuktande UV-skydd men med en lätt tonad nyans som hjälper till att tona ut huden. Ger en matt finish med en naturligt lyster. Love it!

HydroPeptides Solar Defense Tintid

När jag snorklar måste jag dock ha en 100% vattenfast Solskydd och då väljer jag denna från Coola till ansikte. Den är så grym, vi kör den hela familjen. På barnen kör jag den både till ansikte och kropp alltid. Den sitter grymt bra när man är mycket i vattnet.

Coolas Mineral Sport med SPF 30

Tre superstars i min hudvårdsrutin som jag hade med (tog inte med hela 13 stegs programmet) är dessa. Can´t live without them.

Körde dessa 3 varje kväll som min lilla reserutin på kvällen.

Exfolieringen från Paulas Choice Resist Advanced 10% AHA. En superkoncentrerad exfolierande cocktail för huden innehåller 4 AHA syror samt BHA.

Serumet från Dermaceutic skrev jag om för ett tag sen läs gärna mer HÄR.. innehåller både retinol och niacinamid och är en av de grymmaste produkterna på himlen just nu mot tex pigmenteringar.

Oljan från Tata Haper innehåller squalan, jojoba och arganolja och är helt ljuvlig. Den är så lätt men så rik och gör min så återfuktad.. huden blir så super smidig å mjuk.

Kika in på bloggen snart igen så kommer några till favoriter som fick följa med på resan. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 svar till “Resefavoriter – Maldiverna del 1”

 • (21) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Tror du oljan från Tata Harper skulle passa en känslig hud? Älskar dina tips!

  • annica skriver:

   Hej Johanna, En olja för alla, ger så fin lyster och återfuktning. Verkar så härligt stärkande på huden. Perfekt för en hud som är lite känsligare och skörare. 🙂 Kram Annica

 2. Gabriella skriver:

  Hej Annica och tack för en fantastisk blogg!
  Undrat bara hur det gick med att köra dessa produkter i kombination med stark sol? Jag har nämligen fått lära mig a att man inte ska använda retinol, aha eller bha när man vistas i sol
  Mvh
  Gabriella

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Jag solar inte min hud utan ser alltid till att skydda huden med högt solskydd, solglajjor och hatt. Huden blir extra solkänslig vid användning av AHA, BHA och Retinol, använder man inte solskydd rekommenderar jag inte att man vistas i stark sol. 🙂 Kram Annica

 3. Chatarina skriver:

  Hej. Hittar inte oljan, är den slut?

 4. Charlotte skriver:

  Kan man använda Mela cream ihop med exfolieringen ifrån PC? Blir det inte lite mkt? Står
  om mela att den inte skall användas ihop med andra exfolierande produkter.

  Jag är nyfiken på denna men vad skall man kombinera den med om man även vill jobba mot vita pormaskar o hormonella finnar?

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, Det har fungerat utmärkt för mig och de har givit SÅ fina resultat på min hud, som tur är tolererar min hud både de ena och de andra. Det kanske inte är något att börja använda direkt. Utan här gäller det att ha koll på sin hud och vad man brukar tolerera. Undvik även detta om du har en känsligare hud. Kolla gärna med mina fantastiska kollegor på Skincity om hur just du kan addera retinol och AHA om du har behovet och önskan 🙂 Kram Annica

 5. may-britt skriver:

  Hej.
  Solar Defense Tintid kjöpte jag med en gång.
  Den hörtes ut som den kunne passa min hud perfekt 🙂
  Kram

 6. Justina skriver:

  Hej

  Den oljan du har lagt upp från Tata Harper är inte Beautifying Oil väl?

 7. hanna skriver:

  Hej!
  Mela Cream ihop med p50w som jag använder varannan / var tredje dag. Går det? Att använda Mela de dagar jag inte använder p50w!
  Är van med aktiva produkter

  /Hanna

  • annica skriver:

   Hej hanna, Du ska nog vara lite försiktig och om du har en obalanserad eller känslig hud. Men fungerar du och du lyssnar av hudens signaler kan det fungera. Men eftersom du har Mela cream så sällan och din dagliga exfoliering dagligen så kan du med fördel lägga den åt sidan en kväll i veckan och lägga Mela cream denna kväll. Mela cream innehåller fortfarande AHA och BHA 🙂
   Kram Annica

 8. carolina skriver:

  Hej!
  Jag har en liten annorlunda fråga.
  Jag bor norr ut i landet och vill nu uppleva nya äventyr och är sugen på att studera till hud-och spaterapeut i Stockholm.
  Jag älskar allt som har med skönhet att göra, alltifrån smink,kläder till hudvård.

  Jag har velat fram och tillbaka eftersom jag har hört att man inte tjänar så bra. Men vill verkligen studera till något och börja jobba inom det jag studerar till.

  Jag har kikat på denna utbildning:http://www.yhhs.se/vara-utbildningar/yh-utbildning/ och undrar om du vet någonting om den? Är den bra osv?

  Sedan undrar jag om man tjänar väldigt dåligt som hudterapeut?
  Och är utbildningen värt det? Eller borde jag välja någonting annat?
  Ps. utbildningen måste vara csn berättigad.

  Mvh

 9. Linda skriver:

  hej,
  hur tänker du kring hållbarhet? jag tampas sjä’lv med skuldkänslor för varje produkt jag klickar hem och välja alltid att skippa tester/extra emballage och den lilla dockan.

  Du som är så pass etablerad har ju verkligen makt att påverka- just därför undrar jag hur dina tankar kring miljön går?

  • annica skriver:

   Hej Linda, Bra att du frågar 🙂 Du kan alltid välja “Basic wrapping” i varukorg på Skincity om du önskar. Jag är mycket intresserad av miljön och tar ofta milön i åtanke både privat och på jobbet. Om jag ser rent privat så försöker jag göra de stora sakerna rätt men kan inte påstå att jag lever HELT GRÖNT. Jag köper tex bara ekologiskt så långt det går och försöker återanvända saker, köpa en del seconhand speciellt leksaker etc. Men helt grönt lever jag långt ifrån. Jag åker tex bil till jobbet ibland fast jag kan gå, flyger flygplan och bor på semester hotell där det förbrukas vatten och handdukar, tvätt i faslig takt och slängs massiva mängder mat. Jag färgar håret(både färgen och foliet är ju inte bra). Har lampor tända fast jag inte är i just det rummet. I övrigt så tycker jag måste man se saker i perspektiv. Det betyder inte att jag tycker man ska strunta i så saker men ibland så tar saker lite för stora proportioner. Jag tänker mkt på miljön och våra barns framtid men kommer inte att leva HELT grönt.

   Alla gör som man vill och känner men så tänker jag. Kram Annica

 10. may-britt skriver:

  Hej.
  Trodde att HydroPeptides Solar Defense Tintid var tinted men den är jo hvit i färgen?
  Kram.

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »