Scrolla för att läsa mer

Gå all in på glowet! 

Hej Darlings! Hoppas att ni har haft en fantastisk jul allihopa. Nu under årets mörkaste månad tänkte jag bjuda på min kollega Charlottes super tips för oslagbart GLOW. Själv blev jag riktigt taggad på att testa alla smarriga tips in för nyår. Enjoy! 🙂

VITA PROPOLIS AMPOULE:

En stapelvara i mitt badrumsskåp! Detta lätta serum med propolisextrakt och multivitaminer ger naturlig glow och kan även användas ovanpå makeup för att återställa fukt och lyster – perfekt att dutta på vid 15-tiden när huden börjar kännas trött och torr.

GREEN APPLE BRIGHTENING EYE CREAM:

Med två småbarn hemma är sömnbristen ett faktum! Denna vitaminrika ögoncreme räddar trötta morgnar med sitt innehåll av CoQ10 och svart te som jobbar på mörka ringar samt peptider som slätar ut trötthetslinjer.

BEAUTIFYING FACE OIL:

En fjäderlätt ansiktsolja som fyller på med fukt och näring med hjälp av squalane, jojobaolja och kameliaolja och som dessutom doftar underbart. Jag klappar in ett par droppar över min ansiktscreme eller mixar med min foundation de dagar då hudens känns extra torr och trist.

EGF GLOW MASK:

En sheetmask är ett snabbt och enkelt sätt att få maximal lyster och är ett måste innan festmakeupen! Denna favorit preppar huden med mängder av fuktbindande lågmolekylär hyaluronsyra samt jämnar ut hudtonen medhjälp av arbutin och vitt mullbär.

24K GOLD PRISM CREAM: 

Det vore närmast ett brott att inte nämna denna multiprodukt när man pratar om glow! Denna lätta ’guldcreme’ jämnar ut och ger lyster, samtidigt som den är otroligt hudvårdande. Jag använder den som highlighter på kindben och ögonbrynsben samt ovanför amorbågen, men den är lika fin att lägga som primer eller blanda i sin foundation.

NOURISHING GLOW BODY SHIMMER OIL:

Till kroppen gillar jag denna lätt skimrande torrolja som återfuktar, bygger upp hudbarriären och skyddar mot fria radikaler med essentiella fettsyror samt C- och E-vitamin. Den doftar härligt av naturliga fruktextrakt och reflekterar ljuset med hjälp av små guldprismor – fint på dekolletage, armar och ben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Gå all in på glowet! ”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Frida skriver:

  Hej Annica! Jag är ett stort fan av både din blogg o skincitys hemsida och produkter. Jag har blivit en riktig beuatynörd och har kämpat länge med förstorade porer och en envis blandhy som ibland får finnar men blir lätt torr. Jag har använt många av PC produkter med jättefint resultat! (Life changer!) Har upplevt min hy som väldigt tålig o som ej reagerat negativt på syror och retinol (mer än blivit väldigt torr i perioder).

  Nu till mitt problem ☺️: jag använde retinol (PC:s) nu dagen före julafton och började flaga som 17! Huden känns jättetunn och känns som när man bränner sig i solen. Blir lätt röd vid beröring och smink fastnar inte. Först blev jag glad (ja, sjukt hehe) o tänkte att den fräste på bra . Men nu efter dessa dagar börjar jag bli lite orolig… är det normalt att det flagnar så här mycket o svider? Jag kan dra bort tunn hud överallt i ansiktet… har inte hänt förut.
  Känns så konstigt att jag tålt d så bra innan o nu helt plötsligt får sån reaktion…
  nån supermjukgörare du kan tipsa om? Har alla PC masker. O kör med olja och fuktserum från PC och neals yard. Kram och tack för allt!! ❤️

  • annica skriver:

   Hej Frida, Retinol är minst sagt aktivt på huden! 😉 Ingrediensen har en cellförnyande verkan på huden och som resultat om man är lite väl flitig med retinolet i början är torrhet och därefter att huden kan flaga. Detta i kombination med torrare och kallare väder kan sätta ytterligare press på huden. Det irriterar huden helt enkelt så mitt råd just nu är att vila ett litet tag från ditt retinol och fokusera på mer fukt. Epionce Medical barrier cream är mumma för din hud just nu. 🙂
   Friska och nya celler kommer upp till hudens yta så självklart för retinol mycket positivt med sig, men återigen är invänjningen viktig för att motverka reaktion som irritation och torrhet. Tillsammans med mer fukt vill jag lova en otrolig glow! Kram Annica

  • Frida skriver:

   Finns det nåt lite positivt med att jag fått denna reaktion? ☺️ Huden är ju även väldigt glow:ig runt alla flagor och stramande

   • annica skriver:

    Hej Frida, Se tidigare kommentar. 🙂 Kram Annica

    • Frida skriver:

     Tack så mycket för svar ❤️. Jag ska def kolla in den! Ska lugna mig med retinolen ☺️. Har precis dammat av serumet vespera från excuviance o den verkar min svedda hud gilla!! ☺️ Ha en fortsatt härlig semester!

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »