Lucköppning Dermaceutic 30%

  • | Annica

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare.

Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent C-vitamin. Eller Mela Creme som är pigmenteringarnas värsta fiende och har hjälpt mig att trolla bort det mesta av mina oönskade pigmenteringar. Eller allas vår favorit K Ceutic, finns det något bättre solskydd för en torr och känslig hud? Eller Mask 15… Jösses vad det är fart på denna peelingmask med hela 15 % Glykolsyra.

MEN sen kom jag på det! Jag måste tipsa er om en rengöring som passar ALLA.. ja precis alla kan ha Dermaceutics Advance Cleanser och om ni inte testat den ännu så ta chansen idag.

En mild rengöringsfoam som avlägsnar ALLT! Inte så att man blir snustorr efter utan precis tvärt om… Man blir klar och balanserad i huden med hjälp av dess fuktgivande och talgreglerande ingredienser. Använd den som en morgonrengöring eller ha den som er kvällsrengöring och perfekt att kombinera med en syra produkt till. Passar alla hudtyper även den mest känsliga och kan kombineras med alla andra hudvårdsmärken. 🙂