Scrolla för att läsa mer

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare.

Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent C-vitamin. Eller Mela Creme som är pigmenteringarnas värsta fiende och har hjälpt mig att trolla bort det mesta av mina oönskade pigmenteringar. Eller allas vår favorit K Ceutic, finns det något bättre solskydd för en torr och känslig hud? Eller Mask 15… Jösses vad det är fart på denna peelingmask med hela 15 % Glykolsyra.

MEN sen kom jag på det! Jag måste tipsa er om en rengöring som passar ALLA.. ja precis alla kan ha Dermaceutics Advance Cleanser och om ni inte testat den ännu så ta chansen idag.

En mild rengöringsfoam som avlägsnar ALLT! Inte så att man blir snustorr efter utan precis tvärt om… Man blir klar och balanserad i huden med hjälp av dess fuktgivande och talgreglerande ingredienser. Använd den som en morgonrengöring eller ha den som er kvällsrengöring och perfekt att kombinera med en syra produkt till. Passar alla hudtyper även den mest känsliga och kan kombineras med alla andra hudvårdsmärken. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 svar till “Lucköppning Dermaceutic 30%”

 • (28) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Chatarina skriver:

  Hej, måste man ha en väldigt tålig hud för att kunna använda mask15?

  • annica skriver:

   Hej Chatarina, Ja men det skulle jag säga, men upplever du att du har en superbra rutin i övrigt men önskar komplettera med något lite extra kan det fungera så länge du iallafall inte är känslig. ett tips är att ha den på mindre partier och kortare tid på huden för att vänja in produkten med din hud.
   Kram Annica

 2. Sofia skriver:

  Hej Annica!
  Tack för en fantastisk online-kalender so far!

  Kommer ni att få in fler produkter från By Wishtrend? Alltså kolla in ingredientslistan på denna:
  BY WISHTREND – Polyphenol in Propolis 15% Ampoule

  !!!! :O :O 😀 😀 <3

  • annica skriver:

   Hej Sofia, Åh vad kul med respons på kalendern 🙂 Du kan välja att Bevaka en produkt på hemsidan med din mailadress om den är tillfälligt slut. Då får du ett mail så fort produkten är åter i lager på Skincity. Jag brukar inte spoila allt för mycket innan lansering men Polyphenol in Propolis 15% Ampoule verkar vara på ingång till oss.. kan inte säga datum men under kommande år hoppas jag på.
   mums!
   Kram Annica

 3. Karin skriver:

  Hej!
  Jag har känslig och torr hud som lätt får finnar och plikter, det sistnämnda får jag fick endast i t-zonen. Jag trivs väldigt bra med min rutin (se nedanför) och den har minskat finnarna och plitorna och gjord mig väldigt återfuktad. Kylan gör nu att mina kinder blir blossande röda och torra. Jag undrar vad jag kan lägga till för att minska detta. Har provat både Vespera och antiredness serumet och känt att det inte passade min hud. Deep hydration treatment gör mig för tilltäppt och ger mig plitor (har normalt sett aldrig det på kinderna). Har funderat på 1 % Teca Barrier Cream om den skulle kunna gå att kombinera med resten av min rutin. Eller finns det ett bättre alternativ?

  Morgon
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  K Ceutic

  Kväll
  Perfect cleansing oil
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  Ultra restorative Cream

  Purifying clay mask – på t-zonerna en gång i veckan, Supple preperation facial toner ibland om jag känner mig torr.

  • annica skriver:

   Hej Karin, Denna årstiden är krävande för vår stackars hud. 1% Teca Barrier Cream från By wishtrend är ett fint komplement ovan din creme dagtid för extra skydd för dina torra och känsliga kinder! Jag hade rekommenderat dig dessa milt peelande men också återfuktande Skinrise bionic tonic pads från Exuviance ett par gånger i veckan. Använd dom innan din dag eller nattcreme, jag tror du skulle få fina resultat. 🙂
   Kram Annica

 4. Caroline skriver:

  Hej Annica,
  Använder k-ceutic nu under vintern och älskar den. Tänkte nu köpa ett c-vitaminserum och väljer mellan Medik8 super c30+ intense, PC C15 super booster, dermaceutic Tri Vita C30 eller Skinceuticals CE ferulic.
  Går det att gradera dessa? Har en yttorr hud, med viss känslighet. Vill lägga till c-vitamin för att stärka huden men även jobba på pigmenteringar.

  Tack för hjälpen

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Man ska inte läsa sig blind på en procenthalt av en ingrediens. Helheten, formeln och sammansättning av övriga ingredienser har sin verkan på huden och i produkten också. För den stärkande och klargörande effekt för din känslighet rekommenderar jag dig Skinceuticals C E Ferulic, både Tri Vita och Medik8s super c30+ intense ger fantastiska resultat men också väldigt kraftfulla och inte den produkt jag rekommenderar som första c-vitamin produkt för en känslig hud. Kram Annica

  • Mia skriver:

   Undrar samma sak! Vilken av dessa ska man välja?

 5. Johanna skriver:

  Hej! Jag undrar om jag ska köra Mela Cream eller Yellow Cream för mina stora partier av pigmenteringar/melasma i ansiktet? Svårt att välja!

  Tack 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Jag har själv fått fina resultat av Mela cream på mina envisa pigmenteringar så de båda är suuuperfina på tillståndet. Men de arbetar med olika exfolierande syror. Mela cream arbetar bredare och på mer än bara pigmenteringar medan Yellow cream har fokus pigmenteringar och en klarare, jämnare hudton. Jag hade rekommenderat dig yellow cream. 🙂
   Dessa används ensamt och gärna inte tillsammans med övriga syror, använd din Mask 15 och serum på separata dagar. Kram Annica

  • Johanna skriver:

   Undrar även om jag kan kombinera en av krämerna med Mask 15 i min hudvårdsrutin? I övrigt använder jag Esse, så inga andra aktiva/kemiska produkter.

 6. Viktoria skriver:

  Hej Annica! Jag är 29 år och har en ganska torr hud. Jag undrar vad du tycker om min hudrutin: efter tvätt (på kvällen) använder jag PS 2% bha, därefter medik 8 c tetra. Nästa kväll efter tvätt använder jag medik 8 retinol 3 TR serum (vad ska jag va över den?) funderar på att även köpa medik 8 eye retinol TR. Ibland kör jag även PTR pumpkin enzyme samt beauty pacifique fuktmask. På dagen har jag vanlig ansiktskräm plus SFP.
  Funkar denna kombon? Bör jag lägga till något?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Fina produkter du använder! Gärna att du kompletterar med en creme även till natten ovan ditt retinol, då är Medik8 Advanced night restore en fint passande produkt till din torra hud. Applicera gärna ditt c-vitamin till dagen innan din dagcreme, superfin lyster och extra skydd mot daglig miljöpåfrestning. 🙂 Kram Annica

 7. M skriver:

  Hejsan! Konstig fråga kanske, hur ska jag göra med min hud om jag tränar mitt på dagen? Ska jag göra om hudvårdsrutinen efter träningspasset eller låta det vara till kvällen, och om jag låter det vara kan jag återapplicera solskydd då trots jag är svettig?

  Har väldigt känslig och torr hud så vill inte irritera den i onödan och om jag endast sköljer med vatten så kommer jag börja flagna.

  • annica skriver:

   Hej M, Inga frågor är konstiga, bra att du ställer dom. 🙂 Använd ett micellärt vatten efter träning som rengörande produkt. Bibehåller fukten, lugnar men rengör. Dessa små partiklar rengör fint genom att bara fukta en bomullsrondell med produkten och svepa över huden. Följ upp med fuktgivande creme, gärna med spf. Mitt tips på micellärt vatten från Codage, Micellar water. Till kvällen gör du som vanligt din kvällsrutin. En snabb och smidig rengöringsrutin efter träning mitt på dagen utan att irritera. 🙂 Kram Annica

   • Maja skriver:

    Tack för svar! Vad är skilladen på micellar water och en toner? Funkar det om jag använder PC toner istället+fukt+spf?

    Och om jag skulle träna vid middagstid är det då lönt att tvätta & lägga fukt och sedan några timmar efter göra kvällsrutinen eller går det lika bra att göra den direkt efter passet trots att klockan kanske bara är 18?

    • annica skriver:

     Hej Maja, Beror lite på produkt svårt att säga vad som häller alla 🙂 Men ett Micellärt vatten är mer milt rengörande och en toner är mer balanserande och återfuktande för din hud. Helt rätt ordning på produkter! Toner+fukt+SPF!
     Du behöver inte lägga samtliga steg efter träning men följ upp med din creme. Eller direkt på kvällsrutinen om det börjar närma sig kväll.
     Kram Annica

 8. lena carlsson skriver:

  Hej, min dotter har just fått diagnosen perioral dermatit och ska äta tetralysal. Finns det nån produkt som hon kan använda för att täcka över, eller är det bara att vänta ut? Nollbehandling?
  Vad rekommenderar du?

 9. Ida skriver:

  Hej!

  Jag köpte dermaceutic när ni hade erbjudandet i hopp om att det ska funka på mina pigmentfläckar. Jag köpte light ceutic, k ceutic och yellow cream. Har använt light och yellow varannan natt till att börja med. Natten jag inte användt det har jag haft BP clinical som jag använt sen länge och på dagen har jag BP paradox serum med solskydd över. Jag vill bara försäkra mig om att jag kan varva dermaceutic och BP?
  Jag har redan fått väldigt mycket (stora!) finnar efter jag började med dermaceutic som jag aldrig brukar få annars. Förstod att detta är vanligt vid nytt märke men hur länge ska man ”hålla ut”? Blir fula ärr eftersom dom är så inflammerade så vill ju inte gärna riskera allt för många fler
  Tack på förhand!
  Hälsningar Ida

  • annica skriver:

   Hej Ida, Du har valt ganska aktiva produkter som start men kan fungera så länge du tänker på att vänja in produkterna med huden. Viktigt att dryga ut användningen av Light ceutic till en början. Varannan eller var tredje kväll räcker oftast gott och väl till en början. Clinical är sedan den mest aktiva serien i Beauté pacifiques och ska helst inte användas vid samma tillfälle som Light ceutic. Det kan lätt bli för mycket. Så backa gärna bandet något så slipper huden bli stressad.
   Kram Annica

   • Ida skriver:

    Hej igen:)
    Vill bara tillägga jag skulle alltså behöva råd till vad jag ska använda de nätter jag inte använder light och yellow. K-ceutic kändes inte som den gav så mycket fukt och skulle vilja ha utan spf på natten. Kanske gärna reparerande och fukt?

   • Ida skriver:

    Hej Annika! Tack för svar! Så jag kan inte använda clinical och light ceutic varannan/tredje natt alltså? Innan jag köpte dermaceutic så frågade jag i er chatt om det gick att fortsätta med clinical (som jag haft ca 1 år) om jag köpte köpte light ceutic och yellow och fick då rekommendationen att använda dem på natten och BP clinical på dagen. Nu har jag ist använt dessa varannan natt men känns inte som det stod rätt till när jag fick sådana här inflammerade bölder till finnar som jag aldrig tidigare haft.
    Hur tycker du jag ska ändra i det jag har nu för att uppnå bäst resultat utan att stressa huden? Jag köper gärna till något eller ändrar helt om det behövs. Just nu har jag:
    Tvätt: BP cleansing foam
    Varannan natt: light ceutic och yellow
    Varannan natt: BP clinical
    Dag: BP paradox och PC 50spf
    Två ggr veckan BP fuktmask

    Jag har stora partier pigmentfläckar (melasma) som jag försökt med det mesta att bli av med. Väldigt tacksam för svar hur jag bäst ändrar om nu.
    Hälsningar
    Ida

    • annica skriver:

     Hej Ida, Bara produkterna inte används i samma rutin går det bra. 🙂 För att stressa ner huden ytterligare råder jag dig till att minska användningen av light ceutic ytterligare för att vila huden och ge den tid till återhämtning. Använd fuktmasken från BP över natten istället för dina aktiva produkter 1-2 ggr/v. Trivs du inte med masken över natten så är Dermaceutic Hyal ceutic en fin återfuktande och reparerande creme att använda.
     Det är fina produkter du har för dina pigmenteringar men vänj varsamt in dessa för huden. Backa bandet och börja invänjningen på nytt så vill jag tro att din hud kommer lugnas. 🙂 Kram Annica

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »