Scrolla för att läsa mer

Lucköppning Klairs 30%

 

På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder!

Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor.

Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden. 

Från dagens lucka vill jag tipsa om att klicka hem Black Deep Cleansing Oil. Kanske inte den mest spännande kategorin, men rengöringen är det viktigaste steget i din rutin. Den förbereder inte bara huden för allt du kommer applicera på toppen, utan tvättar bort all ”skräp” (dvs föroreningar, smuts, smink och liknande) som byggs upp på huden under dagen.

Passar alla hudtyper, då den löser upp talg på en fet hud, samtidigt som den mjukgör och återfuktar en torr hud.

Storsäljaren Supply Preparation Toner! Här kan man snacka om glass-skin. Mitt tips är att då och då mata huden med sju lager. Yes du läste helt rätt. 😉 Det låter kanske som det både tar tid och produkt. Och visst, men om du jämför med en ansiktsbehandling, tar det mycket mindre tid och pengar, och efter att ha testat den här metoden så förstår man hur värdefull den är.

Ansiktsvatten som återställer hudens PH-värde och förbereder huden för efterföljande produkter.

Och så här gör du för att fuktmata huden med 7 lager av Klairs Facial Toner:

Steg 1:

Rengör ditt ansikte som vanligt.

Steg 2:

Torka ansiktet lite lätt (eller lufttorka). Det är bäst om du applicerar det första lagret av toner när ditt ansikte är lätt fuktigt. Detta första lager kan appliceras med en bomullsrondell eller bara med dina händer. Jag rekommenderar att du börjar från insidan av ansiktet mot näsan och sveper sedan försiktigt uppåt och utåt.

Steg 3:

Applicera nästa lager med hjälp av dina händer för att trycka på det andra lagret av tonern. Om ansiktet känns för fuktigt…vänta lite och därefter fortsätter du att fuktmata huden.

Steg 4:

Upprepa fem till sju gånger och klappa in lager efter lager för att låsa in fukten ordentligt.

Steg 5:

Avsluta med valfritt serum – din hud kommer att vara extra preppad för att absorbera upp serumet och på toppen låser du in alla mumsiga ingredienser med din fuktcreme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 svar till “Lucköppning Klairs 30%”

 • (23) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anette skriver:

  Kan man göra samma rutin som beskrivs med vilken toner som helst eller är det just denna ?

  • annica skriver:

   Hej Annette, Bra fråga, inte riktigt alla. Speciellt inte de som har en lite mer talgreglerande effekt eller som är mer aktiva på din hud. Fungerar med de flesta produkter som går under “essence water” eller de som är lite rikare återfuktande ansiktsvatten.
   Kram Annica

   • Anette skriver:

    Ok jag använder excuviance

    • annica skriver:

     Hej Anette, Då fungerar den inte riktigt på samma sätt eftersom den har andra egenskaper också och har inte samma fylliga konsistens. Men Klairs ansiktsvatten är ett jättefint komplement med Exuviance om du önskar att addera denna typ av produkt 🙂 och efter att du testat.. du kommer att förstå vad detta gör för din hud! Bye bye torris hud! Kram Annica

 2. Malin skriver:

  Hej,
  Har varit nyfiken på dessa och har exuviance i dagsläget. Är det någon idé att lägga till dessa två? Har ju toner från exuviance men är alltid redo för att hitta nya favoriter 🙂

  • annica skriver:

   Hej Malin, Det går jättebra att kombinera med Exuviance 🙂 Inget som krockar ingrediensmässigt utan är ett jättefint tillägg till din nuvarande rutin. Kram Annica

 3. Johanna skriver:

  Hej!
  Jag har köpt Dermaceutics Retinolserum och undrar hur retinol fungerar tillsammans med syror?
  Jag har just nu Dermaceutics Turn Over till natten, är det bättre att applicera retinolet på dagen, eller spelar det ingen roll?
  Mvh Johanna

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Superbra att du frågar, när du börjar att använda retinolserumet applicerar du den 1-2 kvällar i veckan. Denna kväll använder du ingen creme över med exfolierande syra. Det kan annars lätt bli lite aktivt för huden nu i början. Du kan sedan öka upp användningen men försök att undvika att applicera exfolierande syra och retinol ihop nu i början och speciellt om du har någon form av känslighet i huden. Kram Annica

 4. Therese skriver:

  Hej!
  Skulle du vilja vara snäll och rekommendera en ögonkräm i mellan prisklass som framförallt arbetar med att motverka svullnad och mörka ringar? Använder redan Verso men tycker inte att den hjälper mot just detta. Tack!

 5. Emelie skriver:

  Hej Annica!
  Jag är en 24-årig tjej som vill lämna skrivbordet på kontoret för att studera till hudvårdsterapeut. Jag är dock så osäker på vilken skola jag ska välja. Jag bor i Malmö och här finns inget större utbud, det finns en skola som heter Gilda (1 års utbildning) och så finns det yrkesutbildning i Landskrona (1,5 års utbildning). Vad föredrar ofta arbetsgivare inom branschen, en utbildning på privat skola som man måste finansiera själv eller kommunal skola i form av yrkesutbildning? De båda skolorna är SHR-godkända.
  Stort tack på förhand!
  Mvh, vilsen tjej

  • annica skriver:

   Hej Emelie, Åh vad roligt 🙂 Blir så glad över att få veta att vi bara blir fler och fler inom denna underbara bransch! Gilda är ett fantastisk skola med både SHR och CIDESCO examen, vilket är viktigt när du söker vidare som hudterapeut. Kontakta gärna skolan för att få komma på besök så svarar de på alla dina funderingar. Ofta är det en utbildning som man får stå för själv men undantag finns. Kolla alltid med SHR som finns tillgängliga för dig, https://www.shr.nu/ 🙂 De har koll på de senaste inom utbildning. STORT LYCKA TILL! Kram Annica

 6. Julia skriver:

  Hej! Jag har använt dessa produkter i några veckor nu, oljan i ca en månad och jag har fått så fruktansvärt mycket finnar… Stora nästan cystiska riktigt arga och onda finnar och jag undrar om det kan vara oljan som orsakar detta? Alla hyllar ju denna till skyn och inte läst någonstans om någon annan som fått finnar av denna… Men jag undrar verkligen över detta. Läser också överallt att man kan reagera med finnar på ny hudvård, men då främst på aktiva ingredinser… Ingen av dessa produkter har ju några aktiva ingredienser. Vet inte om jag vågar fortsätta då jag vaknar upp varje dag med en ny jättefinne som aldrig försvinner och när den sen gör det lämnar ett ärr 🙁

  • annica skriver:

   Hej Julia, Vad tråkigt att du fått denna mindre roliga starten med dina nya produkter. Hur använder du produkterna idag? 🙂 Bra att du beställt hem en vattenbaserad rengöring, Skin Balancing Oil-Reducing Cleanse att följa upp med efter oljan för att djuprengöra huden. Eftersom oljan sköljs av huden har den ingen igentäppande verkan på hudens porer men efterföljande vård för huden är viktig, gärna att du också använda en peeling till din hud om du inte gör det idag. Hur ser din övriga rutin ut idag? 🙂 Kram Annica

   • Julia skriver:

    Ja, jag beställde den lite i panik, använde Klairs por-tvål innan också, upplevde först en super-ren känsla och tyckte mina porer såg mindre ut… Men nu när jag fick alla finnar fick jag lite panik och vågar knappt använda nånting.

    Jag har använt:
    Rengöring 1: Klairs oljan
    Rengöring 2: portvålen
    Toner: klairs supple tonern
    Exfoliering: bha från leegeehaam (försökt vänja in den ca 2 dagar i veckan)
    Essence: leegeehaam tea tre serien
    Serum: Klairs vitamin drop c-vitamin ca 2 ggr per vecka på kvällen också för att vänja in…
    Först använde jag exuviance vespera serumet men slutade med det när jag började använda bhan pga vill inte blanda syror, så då började jag använda klairs soothing serumet som jag fått på prov.
    Dagkräm: control cream från leegeeham
    Nattkräm: Klairs soothing lotion
    Pust, det var mycket. Dock ska jag tillägga att jag började använda ALLT detta samtidigt, förutom bha och c-vitaminet som jag försökt vänja in lite iallafall. Kan det vara problemet? Det gör ju tyvärr också att jag inte har någon aning alls om vad som gör vad 🙁 Panik! Vad kan jag göra för att räta ut dethär? Min hy är vanligtvis fet med stora porer och mycket pormaskar, kanske nån finne då och då, men aldrig såhär mycket. Ibland lite röd runt munnen men utöver det inte så jättekänslig.. Aldrig fått en reaktion innan :/

    • annica skriver:

     Hej Julia, Det är en fin rutin du har idag, första tiden med ny rutin är en invänjning, och några veckor är inte en lång tid. Jag förstår, väldigt frustrerande med en försämring men ofta är det vad som krävs innan det blir bättre. Bra att du vande in BHA och c-vitamin första tiden, en invänjning av de aktivaste produkterna i rutinen är smart för att huden inte ska sparka bakut. Försök ha lite tålamod så tror jag det kommer vända för dig snart! 🙂 En riktig goding till mask från Elemis, Herbal lavender repair mask som djuprengör, lugnar och balanserar huden som jag råder att du kan komplettera med 1-2 ggr/v. Kram Annica

     • Julia skriver:

      För använda vespera-serumet bör jag inte göra va? Med tanke på bhan…

     • annica skriver:

      Hej Julia, Du ska försöka undvika att kombinera så mycket exfolierande syror så gott det går. Speciellt när huden är i obalans. Lägg annars din BHA åt sidan en period om huden tidigare trivts bra med Vespera bionic serum 🙂 Kram Annica

     • Julia skriver:

      Hej! Okej, tack! Då ska jag försöka hålla ut! tack för tips på mask. Eftersom jag nu inte har något serum (har ju lagt ner vespera och soothing serumet från Klairs var bara ett prov) finns det något serum du skulle kunna rekommendera, som passar i denna rutinen? Jag gillar vespera serumet eftersom det är så multifunktionellt och jobbar med både fukt och textur… Jag är ute efter en förbättrad struktur, fukt, mindre porer och mindre fina linjer… Kanske finns något bra jag missat? Tack igen!

    • Julia skriver:

     Måste addera att det kan vara så att jag har någon slags blandhy, den har förmodligen varit ganska fuktfattig tidigare, och kan uppleva lite rödhet på kinder ibland, men blir nästan aldrig torr…

 7. Åsa skriver:

  Hej Annica!
  Om man vill exfoliera och använda sig av 7 lager metoden, när ska man exfoliera? Före, efter de 7 lagrerna eller mitt i ?

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Detta beror ofta på produkt men oftast sker exfoliering innan 🙂 Har du däremot en rengöring som gör att huden kan kännas stram eller att rengöringen “kräver” en toner är det bra att använda rengöring, toner, exfoliering, essence water. Kram Annica

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »