Scrolla för att läsa mer

Lucköppning: SkinCeuticals 25%

Idag kan man frossa i ett av vårt mest prestigefyllda och resultatinriktade hudvårdsmärke SkinCeuticals. Så dags att skräddarsy din hudvård och uppnå unika resultat! 😊

Från dagens lucka är det två produkter jag vill tipsa er extra om. Först SkinCeuticals stjärnprodukt CE Ferulic Serum som är koncentrerade antioxidanter och passar alla hudtyper. Denna produkt är guldstandard när det gäller att skydda huden mot miljöföroreningar och med hjälp av en trippelmix av antioxidanterna C- och E-vitamin samt ferulinsyra bidrar den till en jämnare hudton. Serumet stärker även hudens elasticitet och fasthet och passar som sagt alla hudtyper även en känslig hud.

Nästa är kanske lite mer av en dåldis men som jag tror att ni kommer tycka om och det är Glycolic 10 Renew Overnight… alltså en enkel men effektiv produkt som verkar över natten. Kliniskt bevisat förbättrar den hudens klarhet, hudstruktur och ger lyster… Och jag vet inte om ni kan hålla med men lyster är i alla fall något jag tycker att man kan behöva speciellt nu på vintern..

Produkten är idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet. Den måste ni bara testa för att se det unika resultatet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Lucköppning: SkinCeuticals 25%”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ranveig skriver:

  Hei! Takk for tilbud på SkinCeuticals, har ventet lenge 🙂 Jeg funderar hur jeg legger disse serum? Morgon og kveld.
  C E Ferulic
  Photo Corrective
  Retexturing Activator
  Hydrating B5
  H A Intensifier
  Retinol 0,3
  Glycolic 10 Renew Overnight (Skal denne brukes alene om natten, eller kan jeg bruke serum også?)

  Takk for hjelpen! Blir lite forvirrad

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Vilka härliga serum du har!! Många av dom passar fint både morgon och kväll, även dagligen men jag hade delat upp dom lite. Du är torr och känslig och då hade jag rekommenderat dig att till dagen använda:
   C E Ferulic
   Phyto Corrective
   H A Intensifier

   Till kvällen:
   Retinol 0,3 – 1-2ggr/v utefter vad din hud tolererar. 🙂
   Retexturing Activator (De kvällar du inte använder retinol)
   Phyto Corrective
   Hydrating B5

   Glycolic 10 Renew Overnight – Kan du använda serum under, men gärna inte retinol och Retexturing Activator första tiden. Vänj huden med bara fukt under denna exfolierande nattbehandlingen.
   Kram Annica

   • Ranveig skriver:

    Takk for svar 🙂 Glycolic 10 er jo en syrekrem, skal jeg allikevel ha fukt under? Trodde syre skulle nærmest huden, så fukt etterpå. Beklager, men må spørre 🙂

    • annica skriver:

     Hej Ranveig, Det stämmer, du har helt rätt. Men för en mildare effekt till huden första tiden kan fukt kompletteras under, men gärna ska denna produkter vara ensam på huden. 🙂 Kram Annica

 2. Josefine skriver:

  Ska man smacka på med fukt innan eller efter syra? Blir tokig, får aldrig något ordentligt svar haha. Tänkte jag frågar dig som vet

  • annica skriver:

   Hej Josefine, Då gör du helt rätt i att frågar mig! 🙂 Efter syra smackar du på med fukt. Då är huden fint exfolierad, fri från gamla hudceller och fukten kan penetrera lättare OCH djupare ner i huden. 🙂 Kram Annica

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »