Scrolla för att läsa mer

Lucköppning: SkinCeuticals 25%

Idag kan man frossa i ett av vårt mest prestigefyllda och resultatinriktade hudvårdsmärke SkinCeuticals. Så dags att skräddarsy din hudvård och uppnå unika resultat! 😊

Från dagens lucka är det två produkter jag vill tipsa er extra om. Först SkinCeuticals stjärnprodukt CE Ferulic Serum som är koncentrerade antioxidanter och passar alla hudtyper. Denna produkt är guldstandard när det gäller att skydda huden mot miljöföroreningar och med hjälp av en trippelmix av antioxidanterna C- och E-vitamin samt ferulinsyra bidrar den till en jämnare hudton. Serumet stärker även hudens elasticitet och fasthet och passar som sagt alla hudtyper även en känslig hud.

Nästa är kanske lite mer av en dåldis men som jag tror att ni kommer tycka om och det är Glycolic 10 Renew Overnight… alltså en enkel men effektiv produkt som verkar över natten. Kliniskt bevisat förbättrar den hudens klarhet, hudstruktur och ger lyster… Och jag vet inte om ni kan hålla med men lyster är i alla fall något jag tycker att man kan behöva speciellt nu på vintern..

Produkten är idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet. Den måste ni bara testa för att se det unika resultatet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Lucköppning: SkinCeuticals 25%”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ranveig skriver:

  Hei! Takk for tilbud på SkinCeuticals, har ventet lenge 🙂 Jeg funderar hur jeg legger disse serum? Morgon og kveld.
  C E Ferulic
  Photo Corrective
  Retexturing Activator
  Hydrating B5
  H A Intensifier
  Retinol 0,3
  Glycolic 10 Renew Overnight (Skal denne brukes alene om natten, eller kan jeg bruke serum også?)

  Takk for hjelpen! Blir lite forvirrad

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Vilka härliga serum du har!! Många av dom passar fint både morgon och kväll, även dagligen men jag hade delat upp dom lite. Du är torr och känslig och då hade jag rekommenderat dig att till dagen använda:
   C E Ferulic
   Phyto Corrective
   H A Intensifier

   Till kvällen:
   Retinol 0,3 – 1-2ggr/v utefter vad din hud tolererar. 🙂
   Retexturing Activator (De kvällar du inte använder retinol)
   Phyto Corrective
   Hydrating B5

   Glycolic 10 Renew Overnight – Kan du använda serum under, men gärna inte retinol och Retexturing Activator första tiden. Vänj huden med bara fukt under denna exfolierande nattbehandlingen.
   Kram Annica

   • Ranveig skriver:

    Takk for svar 🙂 Glycolic 10 er jo en syrekrem, skal jeg allikevel ha fukt under? Trodde syre skulle nærmest huden, så fukt etterpå. Beklager, men må spørre 🙂

    • annica skriver:

     Hej Ranveig, Det stämmer, du har helt rätt. Men för en mildare effekt till huden första tiden kan fukt kompletteras under, men gärna ska denna produkter vara ensam på huden. 🙂 Kram Annica

 2. Josefine skriver:

  Ska man smacka på med fukt innan eller efter syra? Blir tokig, får aldrig något ordentligt svar haha. Tänkte jag frågar dig som vet

  • annica skriver:

   Hej Josefine, Då gör du helt rätt i att frågar mig! 🙂 Efter syra smackar du på med fukt. Då är huden fint exfolierad, fri från gamla hudceller och fukten kan penetrera lättare OCH djupare ner i huden. 🙂 Kram Annica

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »