Lucköppning: SkinCeuticals 25%

  • | Annica

Idag kan man frossa i ett av vårt mest prestigefyllda och resultatinriktade hudvårdsmärke SkinCeuticals. Så dags att skräddarsy din hudvård och uppnå unika resultat! 😊

Från dagens lucka är det två produkter jag vill tipsa er extra om. Först SkinCeuticals stjärnprodukt CE Ferulic Serum som är koncentrerade antioxidanter och passar alla hudtyper. Denna produkt är guldstandard när det gäller att skydda huden mot miljöföroreningar och med hjälp av en trippelmix av antioxidanterna C- och E-vitamin samt ferulinsyra bidrar den till en jämnare hudton. Serumet stärker även hudens elasticitet och fasthet och passar som sagt alla hudtyper även en känslig hud.

Nästa är kanske lite mer av en dåldis men som jag tror att ni kommer tycka om och det är Glycolic 10 Renew Overnight… alltså en enkel men effektiv produkt som verkar över natten. Kliniskt bevisat förbättrar den hudens klarhet, hudstruktur och ger lyster… Och jag vet inte om ni kan hålla med men lyster är i alla fall något jag tycker att man kan behöva speciellt nu på vintern..

Produkten är idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet. Den måste ni bara testa för att se det unika resultatet!