Scrolla för att läsa mer

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉

Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig hela badrummet på resan. Därför lanserar vi Skincitys nya XL bag som är extra rymlig för att kunna fylla hela sin 13-stegsrutin. Med flyttbara fack får vi plats med både hårtork, schampo, balsam och alla våra hudvårdsprodukter… 😊

Vi lanserar även en The Cylinder bag som vi hade som en GWP för ett tag sedan.. Detta är den perfekta necessären när man är på språng och vill kunna förvara dina hudvårdsmåsten….. passar även perfekt in i den stora bagen för att hålla ordning och reda…

Och JA…. Christmans necessär som vi skickar med som gåva när man handlar för över 500kr, nu under onlinekalendern, passar så fint in i samlingen.

Ordning och reda känns lixom så 2019…håller ni inte med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Skincity´s Gigantiska Necessär”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Karin skriver:

  Hej!
  Hoppas du kan hjälpa mig att se över min rutin och se vad jag borde lägga till. Jag har känslig och torr hud som lätt får plitor, finnar och även acnepartier. Har haft acnepartier främst på hakan sen tidig tonåring. Jag upplever att min nuvarande rutin har hjälpt mot detta, men jag får fortfarande envisa finnar då och då. Vad kan jag lägga till för att förbättra? Jag har provat Vespera Bionic serum och antiredness serum och slutat med båda då den första gav min utslag på kinderna och vid tinningarna. Slutade av rekommendation av en hudterapeut som håller på med Exuviance. Jag har än så länge inte hittat något serum som jag inte blir tilltäppt av, alla brukar i slutändan dra fram någonting för mig. Samma med Deep hydration. Har även provat mer peeling, både Triple face polish och Skinrise Bionic tonics och det slutar alltid med att jag får dubbelt så oren hud. Och ja jag har alltid försökt att prova under en längre tidsperiod. Min rutin idag:

  Morgon
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  K Ceutic

  Kväll
  Perfect cleansing oil
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  Ultra restorative Cream

  Masker
  Purifying clay mask ca 2 gånger i veckan

  Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Karin, Du har en mycket bra grund i din rutin 🙂 Serum är verkligen något som jag rekommenderar dig att addera till din rutin. Dock är ett serum mer djupgående och det är viktigt med invänjning, speciellt med tanke på den känslighet som finns i huden. Synd att det verkar som att huden blir lite överaktiverad när du börjar med serumet. Kanske kolla allergi?! Serumet är framtaget för den riktigt känsliga och reaktiva huden. Så min första rekommendation är att addera Vespera bionic serum men endast var tredje kväll för att se om detta hjälper huden att ta emot produkten. Serumet blir en så viktig del för att du ska kunna uppnå ett resultat. Lägg även masken åt sidan under denna period.
   Kram Annica

 2. Daniela skriver:

  Ååå vilken underbar nyhet!!
  Den skall absolut inhandlas o fyllas 😉
  Låter verkligen som en genomtänkt produkt som kommer uppskattas!!

  Kram Kram

 3. Ranveig skriver:

  Denne skal jeg kjøpe, superfin! Nå håper jeg spent på om Skinceuticals kommer i julekalenderen. Trenger flere produkter, så venter spent!

 4. Lovette jallow skriver:

  Man kunde inte hålla sig! Direkt när man såg denna neccesär på din instagram sprang man iväg och gjorde sin beställning. Köpte den stora necessären och två cylinder neccesärer och längtar att äntligen få packa ned mina hudvårds favoriter till vinter resan. Så härlig. Tack för tipset ❤️❤️❤️ Mvh Lovette Jallow

 5. Maja skriver:

  Kan jag använda SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID från PC även om jag bara är 15 år, eller borde man vara lite äldre för att använda den? Kan man kombinera den produkten med Maria Åkerbergs produkter och Klairs Supple Preparation Facial Toner? Jag har kombinerad hy, är yttorr, har lite pormaskar, förstorade porer och kvisslor och har svagt röda fläckar på kinderna som jag tror beror på yttorrheten.

  Tack på förhand! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maja, Så länge du har behovet skulle du kunna börja lite smått. Du börjar använda den endast var tredje kväll och endast där du har tilltäpptheter. Går bra att använda tillsammans med båda Klairs och Maria Åkerberg. Tänk bara på att inte arbeta med för många produtker som arbetar på samma sak när du börjar med denna produkt. Utan en mild rengöring och creme är en bra start just i din ålder. Ofta torrheten som leder till plitor, så mycket viktigt att först fokusera på att få fukten i balans.
   Kram Annica

 6. Anso skriver:

  Så himla fina.
  Haha min sambo är likadan när jag packar ner saker för en resa. Lustigt att hudvård tar större plats än kläder ibland.
  F.ö tycker min sambo att jag ska se ut typ en kräm som är bra. Bah. Han har inte förstått att det inte bara är en kräm som behövs utan massvis för att få ett bra resultat.

  Tack för fin blogg.

  Mvh Hon som har krämer, serum, essence högt och lågt i badrummet

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »