Skincitys Gigantiska Necessär

  • | Annica

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉

Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig hela badrummet på resan. Därför lanserar vi Skincitys nya XL bag som är extra rymlig för att kunna fylla hela sin 13-stegsrutin. Med flyttbara fack får vi plats med både hårtork, schampo, balsam och alla våra hudvårdsprodukter… 😊

Vi lanserar även en The Cylinder bag som vi hade som en GWP för ett tag sedan.. Detta är den perfekta necessären när man är på språng och vill kunna förvara dina hudvårdsmåsten….. passar även perfekt in i den stora bagen för att hålla ordning och reda…

Och JA…. Christmans necessär som vi skickar med som gåva när man handlar för över 500kr, nu under onlinekalendern, passar så fint in i samlingen.

Ordning och reda känns lixom så 2019…håller ni inte med!