Scrolla för att läsa mer

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉

Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig hela badrummet på resan. Därför lanserar vi Skincitys nya XL bag som är extra rymlig för att kunna fylla hela sin 13-stegsrutin. Med flyttbara fack får vi plats med både hårtork, schampo, balsam och alla våra hudvårdsprodukter… 😊

Vi lanserar även en The Cylinder bag som vi hade som en GWP för ett tag sedan.. Detta är den perfekta necessären när man är på språng och vill kunna förvara dina hudvårdsmåsten….. passar även perfekt in i den stora bagen för att hålla ordning och reda…

Och JA…. Christmans necessär som vi skickar med som gåva när man handlar för över 500kr, nu under onlinekalendern, passar så fint in i samlingen.

Ordning och reda känns lixom så 2019…håller ni inte med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Skincity´s Gigantiska Necessär”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Karin skriver:

  Hej!
  Hoppas du kan hjälpa mig att se över min rutin och se vad jag borde lägga till. Jag har känslig och torr hud som lätt får plitor, finnar och även acnepartier. Har haft acnepartier främst på hakan sen tidig tonåring. Jag upplever att min nuvarande rutin har hjälpt mot detta, men jag får fortfarande envisa finnar då och då. Vad kan jag lägga till för att förbättra? Jag har provat Vespera Bionic serum och antiredness serum och slutat med båda då den första gav min utslag på kinderna och vid tinningarna. Slutade av rekommendation av en hudterapeut som håller på med Exuviance. Jag har än så länge inte hittat något serum som jag inte blir tilltäppt av, alla brukar i slutändan dra fram någonting för mig. Samma med Deep hydration. Har även provat mer peeling, både Triple face polish och Skinrise Bionic tonics och det slutar alltid med att jag får dubbelt så oren hud. Och ja jag har alltid försökt att prova under en längre tidsperiod. Min rutin idag:

  Morgon
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  K Ceutic

  Kväll
  Perfect cleansing oil
  Gentle cleansing creme
  Soothing toning lotion
  Ultra restorative Cream

  Masker
  Purifying clay mask ca 2 gånger i veckan

  Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Karin, Du har en mycket bra grund i din rutin 🙂 Serum är verkligen något som jag rekommenderar dig att addera till din rutin. Dock är ett serum mer djupgående och det är viktigt med invänjning, speciellt med tanke på den känslighet som finns i huden. Synd att det verkar som att huden blir lite överaktiverad när du börjar med serumet. Kanske kolla allergi?! Serumet är framtaget för den riktigt känsliga och reaktiva huden. Så min första rekommendation är att addera Vespera bionic serum men endast var tredje kväll för att se om detta hjälper huden att ta emot produkten. Serumet blir en så viktig del för att du ska kunna uppnå ett resultat. Lägg även masken åt sidan under denna period.
   Kram Annica

 2. Daniela skriver:

  Ååå vilken underbar nyhet!!
  Den skall absolut inhandlas o fyllas 😉
  Låter verkligen som en genomtänkt produkt som kommer uppskattas!!

  Kram Kram

 3. Ranveig skriver:

  Denne skal jeg kjøpe, superfin! Nå håper jeg spent på om Skinceuticals kommer i julekalenderen. Trenger flere produkter, så venter spent!

 4. Lovette jallow skriver:

  Man kunde inte hålla sig! Direkt när man såg denna neccesär på din instagram sprang man iväg och gjorde sin beställning. Köpte den stora necessären och två cylinder neccesärer och längtar att äntligen få packa ned mina hudvårds favoriter till vinter resan. Så härlig. Tack för tipset ❤️❤️❤️ Mvh Lovette Jallow

 5. Maja skriver:

  Kan jag använda SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID från PC även om jag bara är 15 år, eller borde man vara lite äldre för att använda den? Kan man kombinera den produkten med Maria Åkerbergs produkter och Klairs Supple Preparation Facial Toner? Jag har kombinerad hy, är yttorr, har lite pormaskar, förstorade porer och kvisslor och har svagt röda fläckar på kinderna som jag tror beror på yttorrheten.

  Tack på förhand! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maja, Så länge du har behovet skulle du kunna börja lite smått. Du börjar använda den endast var tredje kväll och endast där du har tilltäpptheter. Går bra att använda tillsammans med båda Klairs och Maria Åkerberg. Tänk bara på att inte arbeta med för många produtker som arbetar på samma sak när du börjar med denna produkt. Utan en mild rengöring och creme är en bra start just i din ålder. Ofta torrheten som leder till plitor, så mycket viktigt att först fokusera på att få fukten i balans.
   Kram Annica

 6. Anso skriver:

  Så himla fina.
  Haha min sambo är likadan när jag packar ner saker för en resa. Lustigt att hudvård tar större plats än kläder ibland.
  F.ö tycker min sambo att jag ska se ut typ en kräm som är bra. Bah. Han har inte förstått att det inte bara är en kräm som behövs utan massvis för att få ett bra resultat.

  Tack för fin blogg.

  Mvh Hon som har krämer, serum, essence högt och lågt i badrummet

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »