Best of skincare 2018 – del 2

  • | Annica

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa.

Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som är mer än bara en foundation – det är även en hudvårdande produkt som reparerar och skyddar huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Hudvårande makeup när den är som bäst helt enkelt!

Nyansen som passar mig bäst är Shade 2

Lagom till vinterkylan i år lanserades Epoince, den torra och känslig hudens räddare! Märkets filosofi är enkel, en stark hud är en vacker hud. Målsättningen är att reparera hudbarriären och stärka försvaret mot yttre påfrestningar. Kika gärna lite extra på Enriched Firming Mask med vårdande sheasmör och färgtistelolja som lugnar, återfuktar och stärker en försvagad hudbarriär.

Den perfekta energiboosten efter en lång dag på jobbet eller före festen. 

När vi ändå är inne på vårdande produkter så passar även nya Make p:rem perfekt in. Få och milda men samtidigt kraftfulla ingredienser som ger fina resultat utan att störa hudens barrier. Bästa sovkompisen från märket är helt klart Peel Me Radiance Peeling Sleeping Pack, en lätt nattmask som ger en effektiv lysterboost samtidigt som den mjukgör, ökar på cellförnyelsen och återfuktar effektivt.

Pha-syra innehåller större molekyler än flera andra syror, som aha och bha, vilket minskar risken för irritation och passar därför bra för en mycket känslig, irriterad och torr hud.