Elins favoriter i januari

  • | Annica

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter.

CONCENTRATED CLEANSING FOAM

Denna rengöring passar verkligen alla hudtyper och ger en mjuk, fluffig känsla på huden. Den fylliga konsistensen är som en dröm och den rengör effektivt utan att lämna minsta spår av makeuprester. Hudens egen skyddsbarriär bevaras intakt, någonting som är viktigt för mig när jag väljer rengöring.

 

SUPPLE PREPARATION FACIAL TONER

Det här är inte bara min favorit utan hela Skincitys! För min hud är detta den optimala tonern eftersom den både lugnar och bäddar in min hud i massvis med fukt. En perfekt ’prepp’ innan jag applicerar mitt serum. Ett essence water när det är som allra bäst!

INTENSE MOISTURE SERUM

Detta bästsäljande serum har en tendens att återkomma i min rutin regelbundet under året som en räddare i nöden när min hud tappar fukt och elasticitet på grund av kyla och torr luft. Mer eller mindre direkt känner jag att fukten i huden ökar – både på ytan och på djupet. Gillar även att den innehåller algextrakt som ger min hud ett extra skydd mot föroreningar.

VITAMIN 75 MAXIMIZING CREAM

En creme jag direkt föll pladask för! Den återfuktar och skyddar huden med favoriten makadamiaolja och antioxidanten E-vitamin. Den ’plumpar’ även upp huden, så den passar perfekt de dagar jag inte bär makeup, likväl som att den utgör en perfekt bas under makeup. En prisvärd creme som verkligen är lätt att tycka om!

ENRICHED FIRMING MASK

Är man inte på ständig jakt efter den ultimata fuktmasken? Denna mask har verkligen imponerat stort på mig! Den maxar fukten och spänsten direkt och när jag använder den regelbundet blir min hud inte lika lätt stressad. Otroligt bra när huden känns trött eller vid tillfällen då jag är i behov av extra lyster. Den friska citrusdoften är mer än ljuvlig!

 

HAIR & BODY SHAMPOO ROSEMARY

Detta schampo passar alla hårtyper, även om man har en känslig hårbotten. För mig är det viktigt att mitt schampo rengör effektivt utan att torka ut och det är precis vad detta gör! Det stimulerar dessutom blodtillförseln i hårbotten, vilket resulterar i en frisk känsla efter tvätt. Den milda formulan är fri från sulfater och lämpar sig även för hela kroppen som duschgel.