Scrolla för att läsa mer

FÖRE OCH EFTER: KLAIRS & LGH

“Jag ska inte säga att resultaten kom fort men nu ett år senare talar resultatet för sig själv! ”

Idag tänkte jag dela med mig av en fantastisk hudvårdsresa som vår kund Angelica har skickat in för att visa oss andra. Det värmer i hjärtat när jag ser hennes fina resultat och hennes leende på bild nr 2.. Ni som är i en liknande situation och kämpar med er hud vill jag passa på att påminna er om att  ha is i magen. Det gäller att ha tålamod med era produkter och ge dem tid… Här kommer Angelicas inspirerande hudvårdsresa:

Behandlingstid: Exakt 8 månader mellan bilderna

Här kommer Angelicas story:

Min hudhistoria sträcker sig långt tillbaka då jag i stort sett sen puberteten haft acne (är 34 idag), den har varit mer eller mindre aktiv men alltid funnits där. Fått receptbelagda salvor och krämer och även testat massa olika märken hit och dit. Senaste året var det dock som att det blev värre och jag började må extremt dåligt över min hud. Kontaktade hudläkare som skrev ut tetralysal. Funkade bra under tiden, men en månad efter jag slutat kom allt tillbaka, före-bilden på mig är alltså efter tetralysal-kuren. Hudläkaren sa då att isotretinoin var sista utvägen. Jag tvekade och ville tänka på saken då jag hört så mycket om jobbiga biverkningar av det.
En kollega på jobbet, som jobbat som hudterapeut innan, frågade om jag hört talas om k-Beauty och tyckte jag skulle testa Klairs. Jag tänkte att jag ger det en chans innan jag ringer hudläkaren och får recept på isotretinoin. Sagt och gjort, beställde ett start-kit från Klairs (oily skin) och körde igång. Jag ska inte säga att resultaten kom fort men jag började se lite skillnad i huden, fick en mycket jämnare hudton och fick mindre och mindre finnar. Efter hand har jag lagt till mer och mer i rutinen och är nu uppe på 10-12 steg och har även blandat in Hyggee, Leegeehaam och byWishtrend i min rutin. Älskar min lilla stund i badrummet. Har varit i kontakt med hudterapeuterna på SC måånga gånger och fått allt skräddarsytt till efter mig. Och nu ett år senare talar resultatet för sig själv! Och jag slapp äta isotretinoin.

Dagrutin:
Klairs oljetvätt
Klairs gentle black sugar charcoal soap
Varannan dag kör jag med mandelsyran från byWishtrend i detta steget.
Klairs toner
Leegeehaam tea tree essence
Varannan dag när jag inte kör med mandelsyra börjar jag med Klairs vitamin c-serum här
Klairs rich moist soothing serum
Leegeehaam vita propolis ampoule
Här tar jag antingen Klairs rich moist soothing cream eller Leegeehaam vita propolis Cream
Klairs illuminating supple blemish cream

Kvällsrutin:
Nästan samma som dagrutinen, byter ut Leegeehaam vita propolis ampoule till Leegeehaam grow hyal B5 ampuole.
Kör med k-Beauty sheetmask två-tre dagar i veckan, vilken beror på hur min hud mår för tillfället.
Ögonkräm från etude house
Istället för rich moist soothing cream eller vita propolis cream kör jag Klairs midnight blue calming Cream till kvällen.
Avslutar med Klairs vitamin E mask de dagar jag kör med c-vitamin serumet.
De dagar jag kör med mandelsyra avslutar jag med Hyggee all in one Cream som nattmask.

På dagarna har jag även Hyggee all in one mist med mig som jag sprayar på när jag vill ha lite uppfräschning. När jag får något utbrott här och var kör jag även med byWishtrend teca 1% barrier Cream för att hjälpa huden läka snabbare.

Tack igen fina du, för att du delade med dig av din hudvårdsberättelse i syfte att hjälpa andra i samma situation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “FÖRE OCH EFTER: KLAIRS & LGH”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. C skriver:

  Åh vad härligt för dig Angelika! Jag är 40+ och har forfarande problemhud. Den var fet och oren som yngre. Har också ätit allsköns mediciner. Nu som äldre är huden torr, känslig och tyvärr forfarande acnebenägen. Klairs och LGH är mina favoriter. Jag har testat andra och dyrare märken också men återvänder. Klairs rich most soothing serum var den definitiva vändpunkten för mig. Jag fick resultat redan efter en vecka! Galet jag vet! Begynnande finnar läker ofta ut redan innan det blivit något allvarligare av dem. Kram!

 2. Johanna skriver:

  Vilket resultat! Började själv med k-beauty strax efter ni lanserade dem och det blev verkligen en ”aha” upplevelse. Haft besvär med eksem och utslag till och från hela livet men inte använt kortisonkräm i ansiktet sen dess! Anv både från Klairs, LJH, hyggee och make p:rem. Hoppas ni fortsätter ta in fler! Den ögonkrämen hon har i sin rutin från etude house har jag läst mkt om, är det ngt ni planerar ta in..? KRAM

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hudvård som verkligen levererar och jag blir så glad att ni fått så fina upplevelser med dessa märken 🙂 Jag ser ständigt över vilka märken som finns på Skincity och så roligt när ni återkommer med produkter ni gillar. Kram Annica

 3. Viktoria skriver:

  Hej! Jag undrar om huden ”vänjer sig” då man använder retinol och bör ta paus då och då från retinol?
  Sedan undrar jag om man ska ha något över retinol tex oljeserum?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Det skulle jag inte säga 🙂 Men ofta har huden behov av fler ingredienser och kan vara bra att variera pga av denna anledning. Men retinol är något jag annars tycker att man absolut kan fortsätta med. Så länge du har en anpassad produkter efter just din hud och behov. Kram Annica

 4. Elin skriver:

  Åh vad härligt att läsa om dessa solskenshistorier. Jag blir så rörd av detta eftersom jag vet vad hyn gör för en tjejs självförtroende! Och vi slipper äta massa onödiga kemikalier.

  Go go go Skincity!!!!!!!

 5. Michelle B skriver:

  Hej Annica!

  Jag tror att det är dags för mig att få en uppfattning på vilka produkter jag ska använda och kombinera tillsammans utan att ’’överkonsumera’’. Min hy är en klassisk blandhy, någon finne då och då och ganska ’’väderbaserad’’ hy. Jag har en del ganska envisa ’’mörka fläckar’ från finnar pga min hudton som är lite brunare pga mitt ursprung från Latinamerika.

  AM:
  Mina rengöringar på morgonen varvar med
  BR Lait u
  BR Eau Micellaire (används vid behov)
  (Har även en ta ta Harper regenerating cleanser som jag inte öppnat ännu, vet ej om jag ska avvakta med den?)
  BR P50
  Hydration Serum från Verso
  Tri vita från Dermaceutic (ibland)
  Dagcreme retinol spf 30 från Verso
  Samt Super eye serum från Verso under pågående invänjning.

  PM
  Jag har börjat vänja in Mela Cream (dag 12 nu, varannan kväll) som har fina ingredienser vilket jag tror kan vara bra för mina ’’mörka fläckar’’. Så min rutin ser just nu ut såhär
  Cleansing balm från Elamis varannan kväll när jag använde Mela Cream
  (Lägger på en ’’nattmask’’ från PC eller radial dragons blod varje/varannan dag nu på vintern).
  När jag ej har Mela Cream så är rutinen ganska lik morgonen, däremot tar jag bort Tri vitan och dag cremen från Verso och lägger till BR Creme Dermapurifiante men målet är som sagt att börja köra med Mela Cream varje kväll framöver då jag ej märkt av någon reaktion.

  Det känns som jag har för mycket? Hur skulle du rekommendera att jag ändrar om?

  Tusen tack för all inspiration du och dina kollegor ger mig!

  • annica skriver:

   Hej Michelle B, Du har ju en helt fantastisk hudvårdsrutin! 🙂 Jättebra att uppdatera rutinen efter behov och göra små justeringar på vägen. Jag ser till att någon av mina duktiga kollegor återkommer till dig med ett mer utförligt svar. Jag ser även till att lämna min input.
   Kram Annica

 6. Malin skriver:

  Hej, jag testar just nu en liten ny rutin efter att ha kört exuviance (för känslig hy) i ca 2år. Jag har snart slut på vespera serumet (vilket har funkat fint för mig), men funderar på om jag ska testa något nytt serum som känns bra och ger fint resultat.

  Dermalogica precleanse
  dermalogica ultracalmin cleanser
  Ca 1 ggr/vecka daily microfoliant
  Klairs preparation facial toner
  codage serum 1 (test)
  Vespera serum
  Ultra restorative cream (kväll)
  KCeutic (test) (morgon)

  Jag har gillat exuviance padsen och ultra restorative cream, men funderar på att byta till någon liknande ansiktskräm?

  Är lite känslig, blir lätt röd, men har ”grov” hy med vidgade porer, enstaka finnar.

 7. Vilket fint resultat. Jag har börjat använda några av klarins produkter och är så nöjd med dem.

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »