FÖRE OCH EFTER: KLAIRS & LGH

  • | Annica

“Jag ska inte säga att resultaten kom fort men nu ett år senare talar resultatet för sig själv! ”

Idag tänkte jag dela med mig av en fantastisk hudvårdsresa som vår kund Angelica har skickat in för att visa oss andra. Det värmer i hjärtat när jag ser hennes fina resultat och hennes leende på bild nr 2.. Ni som är i en liknande situation och kämpar med er hud vill jag passa på att påminna er om att  ha is i magen. Det gäller att ha tålamod med era produkter och ge dem tid… Här kommer Angelicas inspirerande hudvårdsresa:

Behandlingstid: Exakt 8 månader mellan bilderna

Här kommer Angelicas story:

Min hudhistoria sträcker sig långt tillbaka då jag i stort sett sen puberteten haft acne (är 34 idag), den har varit mer eller mindre aktiv men alltid funnits där. Fått receptbelagda salvor och krämer och även testat massa olika märken hit och dit. Senaste året var det dock som att det blev värre och jag började må extremt dåligt över min hud. Kontaktade hudläkare som skrev ut tetralysal. Funkade bra under tiden, men en månad efter jag slutat kom allt tillbaka, före-bilden på mig är alltså efter tetralysal-kuren. Hudläkaren sa då att isotretinoin var sista utvägen. Jag tvekade och ville tänka på saken då jag hört så mycket om jobbiga biverkningar av det.
En kollega på jobbet, som jobbat som hudterapeut innan, frågade om jag hört talas om k-Beauty och tyckte jag skulle testa Klairs. Jag tänkte att jag ger det en chans innan jag ringer hudläkaren och får recept på isotretinoin. Sagt och gjort, beställde ett start-kit från Klairs (oily skin) och körde igång. Jag ska inte säga att resultaten kom fort men jag började se lite skillnad i huden, fick en mycket jämnare hudton och fick mindre och mindre finnar. Efter hand har jag lagt till mer och mer i rutinen och är nu uppe på 10-12 steg och har även blandat in Hyggee, Leegeehaam och byWishtrend i min rutin. Älskar min lilla stund i badrummet. Har varit i kontakt med hudterapeuterna på SC måånga gånger och fått allt skräddarsytt till efter mig. Och nu ett år senare talar resultatet för sig själv! Och jag slapp äta isotretinoin.

Dagrutin:
Klairs oljetvätt
Klairs gentle black sugar charcoal soap
Varannan dag kör jag med mandelsyran från byWishtrend i detta steget.
Klairs toner
Leegeehaam tea tree essence
Varannan dag när jag inte kör med mandelsyra börjar jag med Klairs vitamin c-serum här
Klairs rich moist soothing serum
Leegeehaam vita propolis ampoule
Här tar jag antingen Klairs rich moist soothing cream eller Leegeehaam vita propolis Cream
Klairs illuminating supple blemish cream

Kvällsrutin:
Nästan samma som dagrutinen, byter ut Leegeehaam vita propolis ampoule till Leegeehaam grow hyal B5 ampuole.
Kör med k-Beauty sheetmask två-tre dagar i veckan, vilken beror på hur min hud mår för tillfället.
Ögonkräm från etude house
Istället för rich moist soothing cream eller vita propolis cream kör jag Klairs midnight blue calming Cream till kvällen.
Avslutar med Klairs vitamin E mask de dagar jag kör med c-vitamin serumet.
De dagar jag kör med mandelsyra avslutar jag med Hyggee all in one Cream som nattmask.

På dagarna har jag även Hyggee all in one mist med mig som jag sprayar på när jag vill ha lite uppfräschning. När jag får något utbrott här och var kör jag även med byWishtrend teca 1% barrier Cream för att hjälpa huden läka snabbare.

Tack igen fina du, för att du delade med dig av din hudvårdsberättelse i syfte att hjälpa andra i samma situation.