Så behandlar du bekymmersrynkan (istället för Botox)

  • | Annica

Många av er minns  kanske Peter Thomas Roth tidigare produktserie FirmX som på noll och inga sekunder gav resultat på linjer och rynkor, jag visade effekten på en nära familjemedlem för ett antal år sedan i Nyhetsmorgon (läs mer här…) och resultaten var helt klart synliga, här snackar vi bokstavligen talat om quick fix! De produkterna går inte att få tag på i Sverige längre, men det finns nya spelare på marknaden som kan ge rynkorna en match! Dessutom ska inte hudvård bara handla om quick fix (även om det kommer mycket väl till hands vid vissa tillfällen). Vi vill ha verkliga resultat, så att vi slipper ta till ett quick fix. Epionce intense defense serum har i studier på 8 veckor visat sig minimera fina linjer med hela 57%, som ljuv musik i mina öron!!

 

Epionce Intense Defense Serum

Epionces magiska Intense Defense Serum

Serumet är maxat med antioxidanter och ni vet väl vilken power antioxidanter har på vår hud? De skyddar mot skadliga UV-strålar och andra attacker utifrån som annars bidrar till att kollagenet och bryts ner och vi får rynkor och linjer.

Epionce Intense Defense Serum

 

 

Serumet innehåller alla hudens vitaminbästisar: A, B, C, D och E – en riktig multivitamin för huden! Ramla inte av stolen nu men hela tre former av A-vitamin – retinol, retinal och trans retinic acid som alla frisätts i huden över tid för att förstärka & förlänga effekten samt minimera irritation. Produkten innehåller också ett riktigt powercouple av fuktgivande hyaluronsyra och spänstgivande niacinamide. Mums! Så skippa botoxen och investera i denna lilla goding istället för att bli kvitt bekymmersrynkan. 🙂