Scrolla för att läsa mer

Så behandlar du Bekymmersrynkan (istället för Botox)

Låt bekymmersrynkan få sig en riktig match! Epionce intense defense serum, maxad med antioxidanter och ni vet vilken power antioxidanter har på vår hud.

Många av er minns Peter Thomas Roth tidigare produktserie FirmX som på noll och inga sekunder gav resultat på linjer och rynkor, jag visade effekten på en nära familjemedlem för ett antal år sedan i Nyhetsmorgon och resultaten var helt klart synliga, här snackar vi bokstavligen talat om quick fix.

Men hudvård handlar inte om quick fix, även om det kommer mycket väl till hands vid vissa tillfällen.  Vi vill ha verkliga resultat, så att vi slipper ta till ett quick fix. Epionce intense defense serum har i studier på 8 veckor visat sig minimera fina linjer med hela 57%, som ljuv musik i mina öron!!

Serumet innehåller vitamin A, B, C, D och E. Ramla inte av stolen men hela tre former av A-vitamin. Retinol, retinal och trans-retinic som över tid frisätts i huden för att förstärka & förlänga effekten samt minimera irritation. Produkten innehåller också ett riktigt powercouple av fuktgivande hyaluronsyra och spänstgivande niacinamide. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 svar till “Så behandlar du Bekymmersrynkan (istället för Botox)”

 • (38) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Charlotta skriver:

  Hej! Vilka/vilken ingrediens innehåller A-vitaminerna? Någon av oljorna eftersom det inte är renat vitamin i ingredienslistan? ☺️

  • annica skriver:

   Hej Charlotta, Flera ingredienser samverkar som så brukar i en produkt. African Palm Oil, Spanish Needle Extract, Samphire, Melon Fruit Extrac 🙂 Kram Annica

 2. Susanne Jansson skriver:

  Hej. Står i valet mellan Osmosis RENEW LEVEL 4 VITAMIN A SERUM och Epionce INTENSE DEFENSE SERUM. Är snart 58 år och min hud är ganska välbehållen med några få rynkor som finns hela tiden, som dom mellan ögonen och en aning vid nasobial vecken. Är inte så speciellt djupa ännu men dom syns lite. Sen blir huden vid kindbenen lite rynkig/oelastisk när jag ler men det syns inte hela tiden och det är kanske det som blir när man åldras.  Annars är min hud helt ok.  Har okänslig torr hud som slurpar i sig allt. Vore snällt av dig om du vill säga vilket serum som du skulle rekommendera av dessa två eller något annat som jag kanske inte tänkt på.
  Med vänliga hälsningar Susanne

  • annica skriver:

   Hej Susanne, Du nämner torrhet och en viss slapphet och få rynkor. Intense defense serum är mitt bud! Vitaminer håller huden starkt tillsammans med återfuktande ingredienser. Här får du så mycket i ett pump! 😀 Kram Annica

 3. Linda skriver:

  Åhh drömmen❤️Önskar man hade råd att köpa den den hade ju varit ett guldkorn att äga den

 4. Viktoria skriver:

  Hej! Kan man använda det serumet i hela ansiktet eller är det bara till för bekymmersrynkan?

 5. Josefin skriver:

  Även för linjer som redan uppstått vid nasolblablabla vecket från näsa ner mot munnen alltså

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Absolut! Ett tips är att ta foto första veckorna för att lättare se en utveckling i huden som sker i början 🙂 En riktigt fantastisk produkt som verkligen levererar! Kram Annica

 6. Eva Hallqvist skriver:

  Hej! Använder BP:s Line combat fluid i pannan, undrar om denna är bättre mot bekymmersrynkan?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Du har ju redan en toppenprodukt men önskar du testa något annat och använt Line combat under en längre tid skulle detta kunna verkligen vara nästa steg 🙂 🙂 Kram Annica

 7. Lina skriver:

  Minns inslaget i Nyhetsmorgon, det var helt otroligt! Vad hände med FirmX? Skulle gärna använda det punktvis ungefär som smink som också är temporärt.

 8. Eva skriver:

  Hej! Använder BP: Line combat fluid i pannan, är denna bättre mot bekymmersrynkan?

 9. Jenny skriver:

  Hej Annica!
  Kan man inte använda ett retinolserum tex skinceuticals 0,3 retinol i kombination med detta serum? Och kan man använda detta serum ovanpå SC retexturizing activator eller SC blemish age serum?
  Försöker få ihop en bra rutin med Skinceuticals och Epionce. Kram fr Jenny

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Både lite ja och nej, kanske inte kombinera till en början eller om du har en större känslighet i huden. Annars vet jag många som gör det och det fungerar bra 🙂 Tänk bara på invänjning och lyssna av hudens signaler. Kram Annica

 10. Lina skriver:

  Hej! Jag använder niacimid booster och resist anti-age med retinol från PC samt ce ferulics. Finns det tillräckligt av de ämnena i epionceserumet så man skulle kunna köra bara på det i stället? Tack för hjälpen! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lina, Bra fråga! Sammansättning av flera ingredienser samverkar i en produkt och på huden men kan inte jämföras med ett ensamt koncentrerat serum då exempelvis C E Ferulic arbetar mer koncentrerat med L-askorbinsyra, tokoferol och ferulinsyra, Intense Defense Serum innehåller mycket mer än så. Du kan med fördel arbeta med dina tidigare produkter tillsammans med Intense Defense Serum. 🙂 Kram Annica

 11. Nakki skriver:

  Hej,

  Kan man använda denna tillsammans med Medik8?
  Tack för bra blogg!

 12. P skriver:

  Hej,
  Rekommenderar du sensai concealer? Jag har nu bare minerals coverage concealer i färgen fair. Vilken skulle du isåfall säga från sensai?
  Jag är ljus blond och fräknar.

 13. Karro skriver:

  Hej! Jag använder produkter från Paulas Choice (rengöring och exfoliering bha), kan jag använda denna produkt tillsammans med det?

 14. may-britt skriver:

  Hei.
  Og godt nytt år 🙂
  jeg fikk en prøve pakke på EPIONCE føre jul da jeg kjøpte noe annet. I den er serumet tenkte prøve det nå forsiktig som vær 2 dag hva tror du? eller oftere? og i samme pakke er LITE LYTIC TX
  hvordan og hvor ofte bruker jeg den?
  Er den bare for en fet hud ? jeg har tatt laser på kinden og kan jeg bruke den der også? Kram

  • annica skriver:

   Hej May-Britt, En invänjning av nya produkter är alltid bra! Starta med varannan dag med båda dessa serum, Lite lytic tx är också milt och kan användas i hela ansiktet och anpassas alla som önskar en jämnare hudstruktur och ton. 🙂 Kram Annica

 15. Carina skriver:

  Hej Annica! Har nyligen börjat med PC Resist renewal oil booster. Över på dagen PC Resst skinrestoring Spf50 och på kvällen Resist intensive repair cream. Har tänkt lägga till Resist 5%alpha på dagen och på kvällen Clinical Retinol. Nu då jag läst om Epionce intense defense serum undrar jag om du tycker jag ska välja det istället. Är 60 + tycker min hy är välbehållen och vill ha det bästa. Tycker du jag för övrigt ska ändra något i min rutin? Tusen tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Carina, Åh vilken härlig kombination av produkter.
   För att du ska hitta en bra balans med Paula’s Choice hudvård rekommenderar jag dig att anvädna renögring, exfoliering, dagcreme och nattcreme. När huden har haft dessa produkter ett tag kan du sedan bygga vidare med ansiktsvatten och serum. Till sist blir det boosters eller specialvård som retinol. Så helt rätt tänkt att börja introducera RESIST 5% AHA till din rutin, tänk bara på invänjning och börja varannan kväll 🙂 Efter ytterligare några veckor kan du sedan börja introducera retinol efter behov. Kram Annica

   • Ida skriver:

    Hej Annica!
    Är det här sättet att bygga upp en hel rutin, som du rekommenderar Carina, något du skulle rekommendera alla? Börja med rengöring, exfoliering osv? Har du möjligtvis skrivit en Börja-här-guide någonstans?
    Jag kan i stort sett ingenting om hudvård och även om jag är har ett nyväckt intresse så kan det vara lite överväldigande med alla fakta och produkter. T ex så har jag inte lyckats hitta bra information om hur man ska tänka kring ögonen och halsen.
    Vilka av produkterna/stegen i rutinen kan/ska man använda även på ögon och hals respektive undvika att använda?
    Kram Ida

    • annica skriver:

     Hej Ida, Här är det också olika bud från olika märken. En bra start generellt är, rengöring, återfuktande creme för ansikte (som också används hals & dekolletage) och ögon samt att man gärna peelar huden 1-2ggr/v, men det finns också de märken som har exfolierande produkter som används dagligen. Använder du ingen hudvård idag är en rengöring och återfuktande creme starten för dig. 🙂 Gör gärna vårt hudtest där får du en kortare rutin anpassad just dig – Hudtest Kram Annica

 16. M skriver:

  Hejsan, jag använder verso serum, både till ögon och face, är den här bättre och är den bra mot ett ganska djup “veck” i pannan (uppstått av att jag höjt ögonen “dagligen” ?
  Tack!!

  Kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej M, Ingrediensmässigt är de väldigt olika, Retinol i Verso är aktivt och effektivt, I Epionce är det långsiktiga resultat också förebyggande precis som med retinol men även fukt och antioxidantrikt skydd för huden. Rynkan kan med ihärdighet grundas men i ärlighetens namn ska man vara realist och veta att djupa rynkor inte helt kan försvinna, men med tålamod och åter tålamod kan man få riktigt fina resultat! 🙂 Kram Annica

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »