Scrolla för att läsa mer

Så behandlar du Bekymmersrynkan (istället för Botox)

Låt bekymmersrynkan få sig en riktig match! Epionce intense defense serum, maxad med antioxidanter och ni vet vilken power antioxidanter har på vår hud.

Många av er minns Peter Thomas Roth tidigare produktserie FirmX som på noll och inga sekunder gav resultat på linjer och rynkor, jag visade effekten på en nära familjemedlem för ett antal år sedan i Nyhetsmorgon och resultaten var helt klart synliga, här snackar vi bokstavligen talat om quick fix.

Men hudvård handlar inte om quick fix, även om det kommer mycket väl till hands vid vissa tillfällen.  Vi vill ha verkliga resultat, så att vi slipper ta till ett quick fix. Epionce intense defense serum har i studier på 8 veckor visat sig minimera fina linjer med hela 57%, som ljuv musik i mina öron!!

Serumet innehåller vitamin A, B, C, D och E. Ramla inte av stolen men hela tre former av A-vitamin. Retinol, retinal och trans-retinic som över tid frisätts i huden för att förstärka & förlänga effekten samt minimera irritation. Produkten innehåller också ett riktigt powercouple av fuktgivande hyaluronsyra och spänstgivande niacinamide. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 svar till “Så behandlar du Bekymmersrynkan (istället för Botox)”

 • (38) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Charlotta skriver:

  Hej! Vilka/vilken ingrediens innehåller A-vitaminerna? Någon av oljorna eftersom det inte är renat vitamin i ingredienslistan? ☺️

  • annica skriver:

   Hej Charlotta, Flera ingredienser samverkar som så brukar i en produkt. African Palm Oil, Spanish Needle Extract, Samphire, Melon Fruit Extrac 🙂 Kram Annica

 2. Susanne Jansson skriver:

  Hej. Står i valet mellan Osmosis RENEW LEVEL 4 VITAMIN A SERUM och Epionce INTENSE DEFENSE SERUM. Är snart 58 år och min hud är ganska välbehållen med några få rynkor som finns hela tiden, som dom mellan ögonen och en aning vid nasobial vecken. Är inte så speciellt djupa ännu men dom syns lite. Sen blir huden vid kindbenen lite rynkig/oelastisk när jag ler men det syns inte hela tiden och det är kanske det som blir när man åldras.  Annars är min hud helt ok.  Har okänslig torr hud som slurpar i sig allt. Vore snällt av dig om du vill säga vilket serum som du skulle rekommendera av dessa två eller något annat som jag kanske inte tänkt på.
  Med vänliga hälsningar Susanne

  • annica skriver:

   Hej Susanne, Du nämner torrhet och en viss slapphet och få rynkor. Intense defense serum är mitt bud! Vitaminer håller huden starkt tillsammans med återfuktande ingredienser. Här får du så mycket i ett pump! 😀 Kram Annica

 3. Linda skriver:

  Åhh drömmen❤️Önskar man hade råd att köpa den den hade ju varit ett guldkorn att äga den

 4. Viktoria skriver:

  Hej! Kan man använda det serumet i hela ansiktet eller är det bara till för bekymmersrynkan?

 5. Josefin skriver:

  Även för linjer som redan uppstått vid nasolblablabla vecket från näsa ner mot munnen alltså

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Absolut! Ett tips är att ta foto första veckorna för att lättare se en utveckling i huden som sker i början 🙂 En riktigt fantastisk produkt som verkligen levererar! Kram Annica

 6. Eva Hallqvist skriver:

  Hej! Använder BP:s Line combat fluid i pannan, undrar om denna är bättre mot bekymmersrynkan?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Du har ju redan en toppenprodukt men önskar du testa något annat och använt Line combat under en längre tid skulle detta kunna verkligen vara nästa steg 🙂 🙂 Kram Annica

 7. Lina skriver:

  Minns inslaget i Nyhetsmorgon, det var helt otroligt! Vad hände med FirmX? Skulle gärna använda det punktvis ungefär som smink som också är temporärt.

 8. Eva skriver:

  Hej! Använder BP: Line combat fluid i pannan, är denna bättre mot bekymmersrynkan?

 9. Jenny skriver:

  Hej Annica!
  Kan man inte använda ett retinolserum tex skinceuticals 0,3 retinol i kombination med detta serum? Och kan man använda detta serum ovanpå SC retexturizing activator eller SC blemish age serum?
  Försöker få ihop en bra rutin med Skinceuticals och Epionce. Kram fr Jenny

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Både lite ja och nej, kanske inte kombinera till en början eller om du har en större känslighet i huden. Annars vet jag många som gör det och det fungerar bra 🙂 Tänk bara på invänjning och lyssna av hudens signaler. Kram Annica

 10. Lina skriver:

  Hej! Jag använder niacimid booster och resist anti-age med retinol från PC samt ce ferulics. Finns det tillräckligt av de ämnena i epionceserumet så man skulle kunna köra bara på det i stället? Tack för hjälpen! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lina, Bra fråga! Sammansättning av flera ingredienser samverkar i en produkt och på huden men kan inte jämföras med ett ensamt koncentrerat serum då exempelvis C E Ferulic arbetar mer koncentrerat med L-askorbinsyra, tokoferol och ferulinsyra, Intense Defense Serum innehåller mycket mer än så. Du kan med fördel arbeta med dina tidigare produkter tillsammans med Intense Defense Serum. 🙂 Kram Annica

 11. Nakki skriver:

  Hej,

  Kan man använda denna tillsammans med Medik8?
  Tack för bra blogg!

 12. P skriver:

  Hej,
  Rekommenderar du sensai concealer? Jag har nu bare minerals coverage concealer i färgen fair. Vilken skulle du isåfall säga från sensai?
  Jag är ljus blond och fräknar.

 13. Karro skriver:

  Hej! Jag använder produkter från Paulas Choice (rengöring och exfoliering bha), kan jag använda denna produkt tillsammans med det?

 14. may-britt skriver:

  Hei.
  Og godt nytt år 🙂
  jeg fikk en prøve pakke på EPIONCE føre jul da jeg kjøpte noe annet. I den er serumet tenkte prøve det nå forsiktig som vær 2 dag hva tror du? eller oftere? og i samme pakke er LITE LYTIC TX
  hvordan og hvor ofte bruker jeg den?
  Er den bare for en fet hud ? jeg har tatt laser på kinden og kan jeg bruke den der også? Kram

  • annica skriver:

   Hej May-Britt, En invänjning av nya produkter är alltid bra! Starta med varannan dag med båda dessa serum, Lite lytic tx är också milt och kan användas i hela ansiktet och anpassas alla som önskar en jämnare hudstruktur och ton. 🙂 Kram Annica

 15. Carina skriver:

  Hej Annica! Har nyligen börjat med PC Resist renewal oil booster. Över på dagen PC Resst skinrestoring Spf50 och på kvällen Resist intensive repair cream. Har tänkt lägga till Resist 5%alpha på dagen och på kvällen Clinical Retinol. Nu då jag läst om Epionce intense defense serum undrar jag om du tycker jag ska välja det istället. Är 60 + tycker min hy är välbehållen och vill ha det bästa. Tycker du jag för övrigt ska ändra något i min rutin? Tusen tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Carina, Åh vilken härlig kombination av produkter.
   För att du ska hitta en bra balans med Paula’s Choice hudvård rekommenderar jag dig att anvädna renögring, exfoliering, dagcreme och nattcreme. När huden har haft dessa produkter ett tag kan du sedan bygga vidare med ansiktsvatten och serum. Till sist blir det boosters eller specialvård som retinol. Så helt rätt tänkt att börja introducera RESIST 5% AHA till din rutin, tänk bara på invänjning och börja varannan kväll 🙂 Efter ytterligare några veckor kan du sedan börja introducera retinol efter behov. Kram Annica

   • Ida skriver:

    Hej Annica!
    Är det här sättet att bygga upp en hel rutin, som du rekommenderar Carina, något du skulle rekommendera alla? Börja med rengöring, exfoliering osv? Har du möjligtvis skrivit en Börja-här-guide någonstans?
    Jag kan i stort sett ingenting om hudvård och även om jag är har ett nyväckt intresse så kan det vara lite överväldigande med alla fakta och produkter. T ex så har jag inte lyckats hitta bra information om hur man ska tänka kring ögonen och halsen.
    Vilka av produkterna/stegen i rutinen kan/ska man använda även på ögon och hals respektive undvika att använda?
    Kram Ida

    • annica skriver:

     Hej Ida, Här är det också olika bud från olika märken. En bra start generellt är, rengöring, återfuktande creme för ansikte (som också används hals & dekolletage) och ögon samt att man gärna peelar huden 1-2ggr/v, men det finns också de märken som har exfolierande produkter som används dagligen. Använder du ingen hudvård idag är en rengöring och återfuktande creme starten för dig. 🙂 Gör gärna vårt hudtest där får du en kortare rutin anpassad just dig – Hudtest Kram Annica

 16. M skriver:

  Hejsan, jag använder verso serum, både till ögon och face, är den här bättre och är den bra mot ett ganska djup “veck” i pannan (uppstått av att jag höjt ögonen “dagligen” ?
  Tack!!

  Kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej M, Ingrediensmässigt är de väldigt olika, Retinol i Verso är aktivt och effektivt, I Epionce är det långsiktiga resultat också förebyggande precis som med retinol men även fukt och antioxidantrikt skydd för huden. Rynkan kan med ihärdighet grundas men i ärlighetens namn ska man vara realist och veta att djupa rynkor inte helt kan försvinna, men med tålamod och åter tålamod kan man få riktigt fina resultat! 🙂 Kram Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »