Scrolla för att läsa mer

Vinnarna av presentkorten går till….

För någon vecka sedan bad jag er att skriva ner vad ni önskar läsa mer om här på bloggen under 2019. Så härligt att få läsa era kommentarer och tack snälla alla ni som tog er tid att skriva era tankar till mig. Jag har läst igenom varenda en av dem. Härlig inspiration!!!  Älskar energin. Jag har tagit till mig många av era tankar och idéer och jag lovar er att bloggen kommer bli minst sagt innehållsrik i år! 😊

Som utlovat har jag valt ut 5st vinnare av härligt presentkort på 500 kr som ni kan shoppa valfritt för ur hela sortimentet. Vinnarna som jag slumpmässigt dragit går denna gång till…

VINNARE 1

Namn: Mylana Andreasian

Hej Annica!
Ungefär 1 år sedan upptäckte jag din blog och sedan skincity websidan. Först och framst vill jag tacka dig och dina kollegor för fantastiskt jobb ni gör varje dag. Jag lärde mig mycket när jag läser din blog. Jag fick veta mer om olika märke och stegrutin. Jag märkte att en av de vanligaste frågan är hur man blandar märke t ex rengöring från PC och serum från Exuviance. Skulle vara intressant att läsa mer om vad man måste tänka när man blandar märke osv.

Mvh/
Mylana

VINNARE 2

Namn: Cecilla Horneman

Gärna (ännu) mer om hur få till bra rutin när vårt kalla och mörka klimatt.

VINNARE 3

Namn: Rania Magdasdotter 

Hej!
Jag vill läsa mer om vilka produkter ni säljer som innehåller aktiva ingredienser och hur de på lång sikt kan förbättra huden.
Vill läsa mer om kombinerade behandlingar som ni utför, både med hudvård hemma och på salong. Gärna mera före och efter bilder.
Skulle även vara super kul att läsa om hur ditt intresse för hudvård började och vad du upplever har förändrats/utvecklats genom åren.
Hur bör en person med acnebenägen hy sminka sig? Vilka ingredienser ska man specifikt vara försiktig med?
Hur blir man av med vita pormaskar på näsan? Och varför uppkommer de jätte snabbt efter en portömning?

VINNARE 4

Namn:  Iman Tafraouti

Först och främst vill vill jag börja med att skriva wow För bästa bloggen och bästa webshop.
Jag skulle vilja att ni skriver/pratar om vilka märken/produkter som går ihop, men även som man inte bör använda tillsammans.

Är så tacksam för att ni finns 🙂

Vänliga hälsningar Iman

VINNARE 5

Namn: Linda

Tack för super bra blogg, jag har blivit en basatt hudvårdsnörd (fast jag är nybörjare) men så himla kul. Skulle vilja se lite mera steg för steg rutiner för alla hudtyper. Önskar gärna tips på hur man får en glow hud utan att se fet ut i ansiktet.

God fortsättning, ni gör ett fantastiskt jobb

ETT STORT GRATTIS ALLA 5!!! Maila era namn + adresser + mobilnummer till info@skincity.se så kommer ni få ett presentkort skickat till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Vinnarna av presentkorten går till….”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Var kan jag hitta krämen Peter thomas roth face lift thightener som du visade på nyhetsmorgon? Verkar vata slut överallt

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »