Scrolla för att läsa mer

Vinnarna av presentkorten går till….

För någon vecka sedan bad jag er att skriva ner vad ni önskar läsa mer om här på bloggen under 2019. Så härligt att få läsa era kommentarer och tack snälla alla ni som tog er tid att skriva era tankar till mig. Jag har läst igenom varenda en av dem. Härlig inspiration!!!  Älskar energin. Jag har tagit till mig många av era tankar och idéer och jag lovar er att bloggen kommer bli minst sagt innehållsrik i år! 😊

Som utlovat har jag valt ut 5st vinnare av härligt presentkort på 500 kr som ni kan shoppa valfritt för ur hela sortimentet. Vinnarna som jag slumpmässigt dragit går denna gång till…

VINNARE 1

Namn: Mylana Andreasian

Hej Annica!
Ungefär 1 år sedan upptäckte jag din blog och sedan skincity websidan. Först och framst vill jag tacka dig och dina kollegor för fantastiskt jobb ni gör varje dag. Jag lärde mig mycket när jag läser din blog. Jag fick veta mer om olika märke och stegrutin. Jag märkte att en av de vanligaste frågan är hur man blandar märke t ex rengöring från PC och serum från Exuviance. Skulle vara intressant att läsa mer om vad man måste tänka när man blandar märke osv.

Mvh/
Mylana

VINNARE 2

Namn: Cecilla Horneman

Gärna (ännu) mer om hur få till bra rutin när vårt kalla och mörka klimatt.

VINNARE 3

Namn: Rania Magdasdotter 

Hej!
Jag vill läsa mer om vilka produkter ni säljer som innehåller aktiva ingredienser och hur de på lång sikt kan förbättra huden.
Vill läsa mer om kombinerade behandlingar som ni utför, både med hudvård hemma och på salong. Gärna mera före och efter bilder.
Skulle även vara super kul att läsa om hur ditt intresse för hudvård började och vad du upplever har förändrats/utvecklats genom åren.
Hur bör en person med acnebenägen hy sminka sig? Vilka ingredienser ska man specifikt vara försiktig med?
Hur blir man av med vita pormaskar på näsan? Och varför uppkommer de jätte snabbt efter en portömning?

VINNARE 4

Namn:  Iman Tafraouti

Först och främst vill vill jag börja med att skriva wow För bästa bloggen och bästa webshop.
Jag skulle vilja att ni skriver/pratar om vilka märken/produkter som går ihop, men även som man inte bör använda tillsammans.

Är så tacksam för att ni finns 🙂

Vänliga hälsningar Iman

VINNARE 5

Namn: Linda

Tack för super bra blogg, jag har blivit en basatt hudvårdsnörd (fast jag är nybörjare) men så himla kul. Skulle vilja se lite mera steg för steg rutiner för alla hudtyper. Önskar gärna tips på hur man får en glow hud utan att se fet ut i ansiktet.

God fortsättning, ni gör ett fantastiskt jobb

ETT STORT GRATTIS ALLA 5!!! Maila era namn + adresser + mobilnummer till info@skincity.se så kommer ni få ett presentkort skickat till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »

PRIORI is back in business!

Har ni hunnit se att vi lanserat Priori? Hur lycklig blir man inte av att detta märke åter finns på marknaden?! Priori har verkligen varit saknad av både terapeuter och konsumenter välden över. Priori re-lanserades i början av året i USA och sedan dess har övriga världen också fått ta del av denna re-lansering. Nu […]

Se hela inlägget »