Vinnarna av presentkorten går till….

  • | Annica

För någon vecka sedan bad jag er att skriva ner vad ni önskar läsa mer om här på bloggen under 2019. Så härligt att få läsa era kommentarer och tack snälla alla ni som tog er tid att skriva era tankar till mig. Jag har läst igenom varenda en av dem. Härlig inspiration!!!  Älskar energin. Jag har tagit till mig många av era tankar och idéer och jag lovar er att bloggen kommer bli minst sagt innehållsrik i år! 😊

Som utlovat har jag valt ut 5st vinnare av härligt presentkort på 500 kr som ni kan shoppa valfritt för ur hela sortimentet. Vinnarna som jag slumpmässigt dragit går denna gång till…

VINNARE 1

Namn: Mylana Andreasian

Hej Annica!
Ungefär 1 år sedan upptäckte jag din blog och sedan skincity websidan. Först och framst vill jag tacka dig och dina kollegor för fantastiskt jobb ni gör varje dag. Jag lärde mig mycket när jag läser din blog. Jag fick veta mer om olika märke och stegrutin. Jag märkte att en av de vanligaste frågan är hur man blandar märke t ex rengöring från PC och serum från Exuviance. Skulle vara intressant att läsa mer om vad man måste tänka när man blandar märke osv.

Mvh/
Mylana

VINNARE 2

Namn: Cecilla Horneman

Gärna (ännu) mer om hur få till bra rutin när vårt kalla och mörka klimatt.

VINNARE 3

Namn: Rania Magdasdotter 

Hej!
Jag vill läsa mer om vilka produkter ni säljer som innehåller aktiva ingredienser och hur de på lång sikt kan förbättra huden.
Vill läsa mer om kombinerade behandlingar som ni utför, både med hudvård hemma och på salong. Gärna mera före och efter bilder.
Skulle även vara super kul att läsa om hur ditt intresse för hudvård började och vad du upplever har förändrats/utvecklats genom åren.
Hur bör en person med acnebenägen hy sminka sig? Vilka ingredienser ska man specifikt vara försiktig med?
Hur blir man av med vita pormaskar på näsan? Och varför uppkommer de jätte snabbt efter en portömning?

VINNARE 4

Namn:  Iman Tafraouti

Först och främst vill vill jag börja med att skriva wow För bästa bloggen och bästa webshop.
Jag skulle vilja att ni skriver/pratar om vilka märken/produkter som går ihop, men även som man inte bör använda tillsammans.

Är så tacksam för att ni finns 🙂

Vänliga hälsningar Iman

VINNARE 5

Namn: Linda

Tack för super bra blogg, jag har blivit en basatt hudvårdsnörd (fast jag är nybörjare) men så himla kul. Skulle vilja se lite mera steg för steg rutiner för alla hudtyper. Önskar gärna tips på hur man får en glow hud utan att se fet ut i ansiktet.

God fortsättning, ni gör ett fantastiskt jobb

ETT STORT GRATTIS ALLA 5!!! Maila era namn + adresser + mobilnummer till info@skincity.se så kommer ni få ett presentkort skickat till er.