Scrolla för att läsa mer

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata!

Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man såklart använda den i hela ansiktet. Då och då kan jag själv få lite plitor kring hakan….. som att vifta med ett trollspö… ja den är så himla bra.

Bionic Face Cream är fullmatad med PHA syra som är tredje generationens AHA syra. PHA syran har lika magiska egenskaper som AHA syran men är inte irriterande, binder ännu mer fukt i huden och reparerar en skadad barriär, så mumsig. Den här produkten är som att bädda in huden i det mjukaste balmet, riktigt bra för atopiker, barn med torra utslag och gör sig perfekt före & efter estetiska behandlingar såsom laser/IPL/microneedling.

Sist men inte minst detta lilla men ack så effektiva serumet har en lätt svalkande effekt och dämpar rodnad inom några timmar. Kamouflerar inte utan verkar på uppkomsten av rodnaden och inflammationen i huden. Redness Neutralizing serum ger alltså direkt men också långsiktig effekt med tri-peptider som minimerar rodnaden genom att verkar på inflammatoriska processer i huden. Algextrakt ökar hudens motståndskraft tillsammans med PHA syrans grymt stärkande verkan på hudbarriären.

Dr Van Scott & Dr Yu är grundarna till märket. Vi har också doktorerna att tacka för den fantastiska upptäckten av Alpha Hydroxy Syrans aka AHA-syrans goda egenskaper på huden. 50% av hudsjukdomar beror på svårigheter med cellförnyelsen av vårt översta hudlager, stratum corneum. Läkarna var redan 1966 fast besluta om att finna en lösning, de upptäckte att en viss naturlig substans har en djupgående effekt på förnyelsen och mognaden av hudceller.. AHA syran! Snabbspolar vi därifrån så är det på den vägen NeoStrata sedan föddes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

57 svar till “Lansering av NeoStrata”

 • (57) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ida skriver:

  Hej!

  Så kul, har hört mycket bra om detta märke och att det ska vara effektivt mot pigmenteringar.
  Jag har stora fläckar i ansiktet (melasma) och känns som jag provat allt. Just nu använder jag dermaceutic, light ceutic och yellow cream. Började med dessa i mitten av december så har använt det nu i drygt 1,5 mån. Jag vet att det tar tid men ser ingen förändring.
  Skulle du rekommendera att byta Neostrata?

  Hälsningar
  Ida

  • FinaStina skriver:

   Jag har använt dermaceutic i nästan 1 år och ser goda resultat på mina pigmentfläckar. De flesta är helt borta och vissa på god väg. Känner mig så pass fin att jag klarar mig med en lätt färgad dagcreme och kan skippa smink om jag så vill:)

   • annica skriver:

    Hej FinaStina, Tålamod och åter tålamod men grymma produkter ger ut sin belöning, sååå kul att höra att du fått så fina resultat och trivs med dina produkter. 🙂 🙂 Kram Annica

  • annica skriver:

   Hej Ida, Den hårda sanningen är att 1,5 månader inte är lång tid, pigmenteringar är envisa och Dermaceutic ger dom en riktig match! Jag tycker du ska fortsätta med dina produkter du använder idag. 🙂 Kram Annica

 2. Maria skriver:

  8 AHA hur många procent AHAsyra är det? Samma som Verso Retinol 8. Skulle hjälpa till om ni la till procentsatserna på hemsidan 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maria, Godingen Oily Skin solution innehåller 8% glykolsyra som är en AHA syra. 🙂 Alla varumärken går inte ut med exakt syrahalt i sina produkter, men bra att du lyfter detta! Verso arbetar med en form av retinol som är 8 gånger mer effektiv än klassisk retinol men som inte ska vara mer irriterande på huden, därav namnet Retinol 8. 🙂 Kram Annica

 3. CeeNi skriver:

  Spennende! Jeg vil gjerne teste dette. Har Neostrata noen produkter som jobber spesifikt på røde arr, aknearr?

  • annica skriver:

   Hej CeeNi, Inte som en punktbehandlare som hos många andra varumärken. Alla produkter hos NeoStrata arbetar på cellförnyelse och på att stärka upp huden vilket indirekt arbetar på ärr efter acne. 🙂 🙂 Kram Annica

 4. Sara skriver:

  Yay, äntligen! Detta serumet är SÅ behagligt på huden, älskar det! https://skincity.se/sv/artiklar/bionic-face-serum.html

 5. Lina skriver:

  Hej Annica!
  Kan man peta in Bionic face creme in i sin nuvarande rutin? Använder, mig veterligen, inte av ngn pha syra men av PC Resist advanced soothing treatment 10% aha och Retinol fr Verso.
  Tack på förhand!
  Lina

  • annica skriver:

   Hej Lina, Gärna att man håller sig till syror från ett och samma märke, vila gärna lite från PC Resist advanced soothing treatment 10% AHA om du är nyfiken på godingen Bionic face creme från NeoStrata. 🙂 Kram Annica

 6. Anna skriver:

  Hej ! Om man söker efter antiage produkter och använder sig av Exuviance rengöring (Bio Active) och natt creme( Evening Restorative Complex) och möjligen en dagcreme från Bioline age emulsion. Kan man plocka in ngt serum från NeoStrata då och kombinera med dessa ? Är Neostrata som Exuviance fast starkare ? Jag är 45 år och har normal, till yttorr hud, ibland lite fetare vid T-zon men huden är lite slapp och rynkorna visar sig lite som vid ögon (påsar,rynkor), bekymmersynka och lite annat smått och (inte)gott 😉 Tack för många goda tips ! Mvh Anna

 7. Linda skriver:

  Åh vad kul med nya produkter på er sida.

  Jag undrar en sak angående anslktskrämer varför känns det obehagligt på huden när
  Man har det på ansiktet. Det känns som det e något på huden speciellt om det e en kräm
  Som inte åker direkt in i huden för de känns det klibbigt och iretterande på huden varför
  Är det så? Samma ögon kräm. Och även om det inte är parfym i produkten så rinner ögonen o klias på näsan. Det e lite drygt eftersom kan endast använda serum o ansiktsolja. Och jag behöver ju något antiage är 37 år.
  Även visa foundation o concealer irriterar oxå huden.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Linda, Det ska inte kännas obehagligt med produkt på huden. Alla har vi olika hudtyper och tillstånd, känsliga eller mer tåliga. Troligtvis är du lite känslig mot parfymerade produkter om du upplever hud och ögon irriterade. Kontakta gärna mina fina kollegor på info@skincity.se, för rådgivning kring produkter för just DIN hud. Kanske är de produkter du använder idag inte optimala för din hudtyp och tillstånd. 🙂 Kram Annica

 8. Linda skriver:

  Tack det ska jag göra kram Linda

 9. ~ Maria ~ skriver:

  Åh vad spännande 🙂
  Det finns ingen särskild anti-age serie?
  (Använder Exuviance just nu)

 10. Malin skriver:

  Hej! Ja är inbiten exuviance användare. Är oily skin solution likvärdig som exuviance clarifying solution? Eller vad blir skillnaden på de två? /Malin

  • annica skriver:

   Hej Malin, Ja den är likvärdig men ingredienser skiljer sig något mellan produkterna, men de exfolierar både med 8% glykolsyra. 🙂 Kram Annica

 11. Madelene skriver:

  Hej Annica!
  Skulle vilja få tips på en nattkräm som gör under över natten. kram

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Vad önskar du uppnå för under? 🙂 🙂 Berätta gärna om din hud och vad du använder idag så rekommenderar jag gärna något riktigt mumsigt! Kram Annica

   • Madelene skriver:

    Jadu, att reducera riktigt mörka och påsiga ögon. Samt rynkor / fina linjer, ärr.
    Kram

    • annica skriver:

     Hej Madelene, Om nyfiken finns hos Neostrata är min varma rekommendation Dermal replenishment som ger skönhetssömn ett ansikte. 😉 Men ögoncreme rekommenderar jag dig också om det är ditt främsta fokus. Kika in Intensive eye therapy som arbetar på alla plan. 🙂 Kram Annica

     • Madelene skriver:

      Hej igen.
      Förlåt för massa kommentarer.
      Funkar dessa även på en hud som varit fri från PD i ett år? Kram och tack för all hjälp!

     • annica skriver:

      Hej Madelene, Absolut, Neostrata har produkter för alla hudtyper och tillstånd. För en känsligare hud är serien Restore fint passande. 🙂 Kram Annica

     • Madelene skriver:

      Tack fina du! det måste inte vara neostrata, vill egentligen ha de bästa av de bästa för dem kriterierna. Skulle du rekommendera dessa i första hand eller finns de andra alternativ?
      Varm kram

     • annica skriver:

      Hej Madelene, Önskade tillstånd du vill ha resultat på kommer få sig en riktig match!! 🙂 Kram Annica

 12. Charlotte GN skriver:

  Hej Annica.
  Jag använder PC 2% bha liquid och PC 10% på morgonen och Lotion P50 på kvällen. Jag har beställt oily skin solution eftersom mitt P50 är snart slut. Är det en bra ersättare eller finns det nåt annat som är mer lik. Detta kanske hjälper då jag får en del finnar i samband med min mens.

  Mvh Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, Den är grym på ovälkomna plitor! 🙂 Men den är inte likvärdig P50, Oily skin solution används punktvis och partiellt. Kombination av BHA och AHA har du redan från Paulas Choice, använd en av syrorna morgon och andra kvällstid är mitt råd. 🙂 Kram Annica

 13. Sarah skriver:

  Jag undrar om Neostrata på något sätt är bättre än Exuviance produkter? Är det någon skillnad?

  • annica skriver:

   Hej Sarah, De två märkena är syskonmärken baserade på samma teknologier, men med olika sammansättningar. NeoStrata har några fler produkter med högre AHA-koncentration för tåligare hudtyper, samt några fler produkter utan doft och färg och med uppbyggande PHA som passar som mycket känslig hud och som ”post-procedure” behandling. Så de två skiljer sig lite åt. 🙂 Kram Annica

 14. Joanna skriver:

  Hej,
  Tack för en superintressant blogg som alltid är spännande att läsa! Jag har sedan 20 års åldern haft problem med plitor och finnar. Är 35 idag. Jag har inte längre så mycket utbrott av just finnar men har envisa knottror/plitor som är svåra att bli av med. Även fast jag tycker att de blivit lite bättre sedan jag började med PC 2% BHA liquid. Skulle du kunna ge mig tips på om jag bör byta ut något i min rutin alt komplettera med något mer? Förutom de envisa plitorna som jag vill bli av med så upplever jag mig många gånger som torr och stram i ansiktet när jag vaknar på morgonen. Jag har även mycket ojämn hudton, röda och bruna ärr efter min tidigare acne samt viss melasma efter graviditet. Blir så ledsen över att aldrig känna mig fin. Stort tack på förhand!

  Kväll:
  Klairs gentle deep cleansing oil
  PC hydrating gel to cream cleanser
  PC calm soothing toner
  PC skin perfecting 2 % BHA liquid
  Klairs supple preparation unscented toner
  PC resist pure radiance skin brightening treatment
  (PC hyaluronic acid booster ibland)
  PC resist ultra light super antioxidant concentrate serum
  PC moisture renewal oil booster
  PC redness relief moisturizer eller resist barrier repair moisturizer

  Morgon:
  Bioderma ansiktsvatten
  Klairs supple preparation unscented toner
  PC resist ultra light super antioxidant concentrate serum
  PC essential glow moisturizer
  By terry cellularose brightening cc serum

  • annica skriver:

   Hej Joanna, Tack fina du! Vilken fin rutin du har, mer fukt hade jag rekommenderat dig om du känner dig torr. En uttorkad hud producerar mer talg vilket kan bidra med mer knottror som du beskriver. Använder du din BHA varje kväll, trappa ner till varannan dag en tid, boosta med fukt och näring som du gör idag. Gärna också en fuktmask då och då för mer intensiv återfuktning, då är Paulas Rehydrating moisture mask produkten för jobbet! För ärr och melasma är Azelic booster en produkt jag varmt rekommenderar dig att testa morgon och kväll som första steg innan dina övriga serum. 🙂 Kram Annica

 15. J skriver:

  Hej! Det brukar alltid komma upp en länk till livesändningarna på Facebook men hittar ingen för den senaste

 16. Victoria skriver:

  Spännande produkter 🙂 Har en helt annan fråga… Hur är bästa sättet att applicera flytande foundation? Tips på redskap som är bra? Tack på förhand! Vänliga hälsningar Victoria

 17. Mona skriver:

  Hej annica

  Jag använder neostrata, men smög in wishtrends vatten med syra
  För vill ha en mild exfoliering
  Vad är skillnaden mellan skin solution wishtrends vatten?

  • annica skriver:

   Hej Mona, De består båda av AHA syra men olika typer av AHA syra.. Oily skin solution av glykolsyra vilken är den mest kraftfulla AHA syran, mandelsyran är lite mildare på huden men har fortfarande väldigt fina egenskaper. I By Wishtrends produkt finns också återfuktande hyaluronsyra & Pantenol samt betaglukan som lugnar huden, produkten användas dagligen över hela ansiktet. Oily skin solution är mer kraftfull på huden och är en punktbehandlare som användas lokalt på orenheter som i en kur eller dagligen om huden tolererar. 🙂 Kram Annica

   • Anni skriver:

    hej

    kommer ni inte har erbjudande på neostrata?
    vill köpa allt:) men väntar nog

    • annica skriver:

     Hej Anni, Åh så härligt, man vill verkligen ha allt! Följer du nyhetsbrev och sociala medier missar du inte några erbjudanden och kampanjer framöver! 🙂 Kram Annica

 18. Olga skriver:

  Hej Annica,
  Jag köpte nattkräm från NeoStrata och blev överraskad att bedöva så liten klick av kramen! Ger otroligt resultatet efter första applicering huden blir mjuk, återfuktar ordentligt behöver inte ha serum före. Fick prov Bionic serum den också passar bra. Så ska jag byta märken Peter Thomas Roth serum, Bioline 24 tim kräm, Darpin spf 50 till NeoStrata Bionic serum, kräm, dagkräm 23 spf och Aktiv nattkäm! Men jag ska behålla Exuviance Vespera serum, Hydration ögoncrem och Tonik för torr huden. Fick rekommendera Luftigt Serum mem tycket inte passar bra till min lite känslig hud, Bionic är bästa alternativet!
  Kram
  Mvh Olga

  • annica skriver:

   Hej igen Olga, Det är alltid spännande med nya produkter, så kul att du hittat nya favoriter från NeoStrata. Söker du efter en ny rutin är detta väldigt fint passande produkter för dig. Viktigast är att man också trivs med dina produkter i badrumsskåpet! 🙂 Kram Annica

   • Olga skriver:

    Hej Annica,
    Jag behöver din tips hur kan jag applicerar Aktiv nattkräm i bästa sätt! För mig jätte svårt lära nya produkter och denna creme behöver inte ta så mycket bara lite klick men jag vill att hela ansiktet var täckt!

    • annica skriver:

     Hej Olga, Jag tycker det är smidigt att fördela ut produkt punktvis på huden för att därefter massera ut för att täcka ansikte, hals och dekolletage utan att behöva använda för mycket produkt. 🙂 Kram Annica

     • Olga skriver:

      Jag brukar lägga produkten först på pannan sen tinningarna, näsa, kinderna, hakan, halsen och smörjar.
      Vill veta gärna om din teknik vad gäller smörja krämen på ansiktet.
      Kram

     • annica skriver:

      Hej Olga, Finns egentligen inga rätt eller fel i hur man appliceras sina produkter. Man gör som det känns bäst själv! 🙂 Kram Annica

 19. Olga skriver:

  Hej Annica,
  Ursäkta för många kommentarer, jag fick rekomenderation NeoStrata Intensiv Aktiv Eye Therapy går bra tillsammans med Exuviance Vespera Serum?Mvh Olga

 20. Teresa skriver:

  Hej
  Jag har problem med röd näsa när det är kallt, precis som du själv tagit upp i ett inlägg. Skulle Neostrata reddens neutralizing serum kunna vara nåt för dessa besvär?

  • annica skriver:

   Hej Teresa, Den är magiskt bra på rodnad och för att stärka kärlen i huden och göra huden mer motståndskraftig och stärka hudens barriär på sikt! Komplettera gärna också med ett riktigt barriärskydd ovan som sista steg i din rutin när du vistas ute i kallt väder, Teca 1 barrier cream lugnar också huden och rodnad fint. Kram Annica

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »