Lansering av NeoStrata

  • | Annica

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata!

Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man såklart använda den i hela ansiktet. Då och då kan jag själv få lite plitor kring hakan….. som att vifta med ett trollspö… ja den är så himla bra.

Bionic Face Cream är fullmatad med PHA syra som är tredje generationens AHA syra. PHA syran har lika magiska egenskaper som AHA syran men är inte irriterande, binder ännu mer fukt i huden och reparerar en skadad barriär, så mumsig. Den här produkten är som att bädda in huden i det mjukaste balmet, riktigt bra för atopiker, barn med torra utslag och gör sig perfekt före & efter estetiska behandlingar såsom laser/IPL/microneedling.

Sist men inte minst detta lilla men ack så effektiva serumet har en lätt svalkande effekt och dämpar rodnad inom några timmar. Kamouflerar inte utan verkar på uppkomsten av rodnaden och inflammationen i huden. Redness Neutralizing serum ger alltså direkt men också långsiktig effekt med tri-peptider som minimerar rodnaden genom att verkar på inflammatoriska processer i huden. Algextrakt ökar hudens motståndskraft tillsammans med PHA syrans grymt stärkande verkan på hudbarriären.

Dr Van Scott & Dr Yu är grundarna till märket. Vi har också doktorerna att tacka för den fantastiska upptäckten av Alpha Hydroxy Syrans aka AHA-syrans goda egenskaper på huden. 50% av hudsjukdomar beror på svårigheter med cellförnyelsen av vårt översta hudlager, stratum corneum. Läkarna var redan 1966 fast besluta om att finna en lösning, de upptäckte att en viss naturlig substans har en djupgående effekt på förnyelsen och mognaden av hudceller.. AHA syran! Snabbspolar vi därifrån så är det på den vägen NeoStrata sedan föddes.