Scrolla för att läsa mer

Peeling & Olja – Mina must-haves för kroppen i vinter!

Peeling

Hur många upplever att huden på kroppen just nu känns torr och stram – räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag just nu inte kan vara utan, räddar min torra hud.

Den här peelingen  återfuktar lika effektivt som den peelar, hur härligt! Exfoliating balm, ni hör ju namnet så mumsig den låter. Fina riskorn & sockerkristaller exfolierar huden – massera in med cirkulära rörelser och sockerkristallerna smälter så härligt på huden och lämnar den fri från fnas och torrhet. Huden blir silkesmjuk med makadamiaolja och sheasmör – ni kommer känna er så återfuktade! Tror ni mig inte så måste ni bara testa denna godingen.

Olja

The Oil, med betoning på THE! Här är oljan alla borde ha hemma, torris eller ej, den passar alla. 😊 En multiolja som passar både kropp, ansikte och även torra hårtoppar. Doftar ljuvligt och innehåller 8 unika oljor som samverkar för bästa effekt. Näringsgivande med kokosolja, cellförnyande och motverkande på ålderstecken med baobabolja & grantaäppleolja. Makadamiaoljan verkar dränerande, sötmandelolja lugnar och aprikoskärnolja ger en fantastisk lyster. Vill man inte använda oljan ensam på huden så lägg detta på minnet.. mixa oljan tillsammans med din bodylotion och varför inte i fuktmasken också, wow-faktor på lystern och fukten huden får av den kombinationen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Peeling & Olja – Mina must-haves för kroppen i vinter!”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Madelene skriver:

  Hej fina du!
  Hoppas du mår väl.
  Skrev på ett tidigare inlägg angående nattkräm och ögonkräm till mig mot rynkor / fina linjer.
  Fick då rekommendationer att använda SKIN ACTIVE DERMAL REPLENISHMENT och SKIN ACTIVE INTENSIVE EYE THERAPY. Förlåt för stora bokstäver . De jag undrar är, jag har ju haft PD för ett år sedan och det var ok att använda. Är de någon inväjning eller kan jag börja Varje natt?
  Kram Madelene

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Skin Active Dermal Replenishment är så fint återfuktande och passar fint för en känslig hud, Skin Active Intensive Eye Therapy däremot är lite mer aktiv som jag rekommenderar att du vänjer in. Båda produkterna är nya för din hud och du har en viss känslighet så vänj alltid in nya produkter. 🙂 Starta med invänjning varannan dag första två veckorna. 🙂 Kram Annica

 2. Caroline skriver:

  Hej!
  Jag är gravid i vecka 33, har gått upp väldigt mycket i vikt och har fått mycket celluliter. Min fråga är, kan jag använda BF sculpturing body gel eller bör jag vänta till bebis har kommit? Jag har en ny förpackning hemma.

 3. lara skriver:

  Hej Annica:)

  Jag har ett problem som jag alltid försökt få hjälp med och ger snart upp:(
  Jag är 30år och ganska ljus i huden väldigt ljus rättare sagt men är mörkhårig

  Ja går på dermapen behandlingar även gjort kemisk peelingar “neostrata”
  och nu så har jag produkter min klinik rekommenderat mig och det är neostrata.

  Vad som är problemet är att jag gör behandlingen det blir fint och jämnt men efter 2 veckor så kommer alla plitor och utslag, och då ska man väl använda en “syra”
  problemet är att i flera år har jag försökt använda leave on exfolingar och skrubb produkter men blir en röd prickig korv, jag har under förra hela året testa PC och med er hjälp testade jag olika och ökade och sänkte och ja du vet följde varenda tips, det gick bara inte! det irriterande är att få höra att det är en utrensning! men då jag jag haft en utrensning i flera år! jag slutade helt med det och min klinik jag går till sa använd dessa produkter från neostrata och strunta i ” syror”
  men vad ska jag göra mot orenheterna?!

  Jag har masker från exuviance och PC och även testat många andra från er.
  köpte denna förra veckan MANDELIC ACID 5% SKIN PREP WATER och sitter och är en prickig korv!
  Jag applicerade den igår la mitt serum neostrata redness relief och sen min bionc kräm
  vaknade idag prickig och speciellt fått små små vita prickar vid kinderna och vid näsan under ögonen.
  blir så trött det blir aldrig något bra:(

  Jag har varit en stammis hos er i många år:) så testa mycket

  Har du något tips Annica

  Kramar/Lara

  • annica skriver:

   Hej Lara, Jag förstår verkligen din frustration över det här. Det finns alternativ till exfolierande produkter som inte inkluderar syror, men jag är nyfiken på din rutin du använder idag morgon och kväll, vad är det för produkter du använder idag? Berätta gärna också om din hud så hjälper jag dig självklart med rekommendationer, råd och tips. En annan aspekt är kroppens hormoner, vår livsstil, kost, stress och sömnvanor som har en enorm inverkan på våran hud och balans! Att göra en behandling med dermapen skapar en utrensning av huden, under din behandlingsperiod är fukt och att lugna huden och utesluta syror min rekommendation. 🙂 Kram Annica

   • lara skriver:

    Jag använder idag neostrata
    rengöring NEOSTRATA
    CLARIFYING CLEANSER
    exuviance soothing toner
    Neostrata redness relief serum och har även innan det haft bionic serum
    Bionic krämen dag och natt
    och på dagen DERMACEUTIC
    K CEUTIC

    Jag hade fler produkter men min behandlare tyckte det var för mycket , detta tyckte hon är bra,

    Har masker från PC och exuviance

    Jag har en hud som är väldigt ljus och reagerar på syror, men har svarta porer prickar som syns, och får ofta små plitor, när jag använt en exfolering får jag små vita som för att hela mitt ansikte blir rött och irriterad, då går jag liksom inte ens ut för det är jobbigt!
    Jag tar multivitamin, silica, Probimage och jag äter ingen socker, tränar mycket kondition 4-5 gånger i veckan

    stress sådär inte mer än vanligt!

    Jag har gamla acne ärr och det är därför jag har gjort så många microneedling behandlingar, men obalansen förstör resultatet då jag alltid har nån obalans i huden med röda prickar,
    ibland kan jag ha 2 dagar där huden är snäll och jag blir så glad och alla år så har jag antecknat ifall jag gör något annorlunda som orsakar obalansen, men hittar inget!

    • annica skriver:

     Hej Lara, Jag förstår att det är frustrerande för dig. Det är klok att du trappat ner på din rutin och den är fin. Fokus på fukt och att lugna och balansera huden. Mitt råd är att också använda fuktserum Bionic face serum för att återfukta på djupet och lugna din irriterade hud just nu. Viktigt är också att ge det tid, att inte mixa och ändra rutin och produkter för ofta, det skapar också en stress för huden. Kram Annica

 4. lara skriver:

  Hej Annica:)

  Jag har ett problem som jag alltid försökt få hjälp med och ger snart upp:(
  Jag är 30år och ganska ljus i huden väldigt ljus rättare sagt men är mörkhårig

  Ja går på dermapen behandlingar även gjort kemisk peelingar “neostrata”
  och nu så har jag produkter min klinik rekommenderat mig och det är neostrata.

  Vad som är problemet är att jag gör behandlingen det blir fint och jämnt men efter 2 veckor så kommer alla plitor och utslag, och då ska man väl använda en “syra”
  problemet är att i flera år har jag försökt använda leave on exfolingar och skrubb produkter men blir en röd prickig korv, jag har under förra hela året testa PC och med er hjälp testade jag olika och ökade och sänkte och ja du vet följde varenda tips, det gick bara inte! det irriterande är att få höra att det är en utrensning! men då jag jag haft en utrensning i flera år! jag slutade helt med det och min klinik jag går till sa använd dessa produkter från neostrata och strunta i ” syror”
  men vad ska jag göra mot orenheterna?!

  Jag har masker från exuviance och PC och även testat många andra från er.
  köpte denna förra veckan MANDELIC ACID 5% SKIN PREP WATER och sitter och är en prickig korv!
  Jag applicerade den igår la mitt serum neostrata redness relief och sen min bionc kräm
  vaknade idag prickig och speciellt fått små små vita prickar vid kinderna och vid näsan under ögonen.
  blir så trött det blir aldrig något bra:(

  Jag har varit en stammis hos er i många år:) så testa mycket

  Har du något tips Annica

  Kramar/Lara

 5. sofia eltin skriver:

  Oljan verkar toppen!

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »