Scrolla för att läsa mer

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud.

Den här peelingen från märket återfuktar lika effektivt som den peelar, hur härligt! Exfoliating balm, ni hör ju namnet så mumsig den låter. Fina riskorn & Sockerkristaller exfolierar huden, massera in i cirkulära rörelser och sockerkristallerna smälter så härligt på huden, lämnar huden fri från fnas och torrhet. Huden blir silkesmjuk med makadamiaolja och sheasmör, ni kommer känna er så återfuktade! Tror ni mig inte så måste ni bara testa denna godingen.

The Oil, med betoning på THE! Här är oljan alla borde ha hemma, torris eller ej, den passar alla. 😊 En multiolja som passar både kropp, ansikte och även torra hårtoppar. Doftar ljuvligt och innehåller 8 unika oljor som samverkar för bästa effekt. Näringsgivande med kokosolja, cellförnyande och motverkande på ålderstecken med baobabolja & grantaäppleolja. Makadamiaoljan verkar dränerande, sötmandelolja lugnar och Aprikoskärnolja ger en fantastisk lyster. Vill man inte använda oljan ensam på huden så lägg detta på minnet.. mixa oljan tillsammans med din bodylotion och varför inte i fuktmasken också, wow-faktor på lystern och fukten huden får av den kombinationen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 svar till “Must haves för kroppen!”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Madelene skriver:

  Hej fina du!
  Hoppas du mår väl.
  Skrev på ett tidigare inlägg angående nattkräm och ögonkräm till mig mot rynkor / fina linjer.
  Fick då rekommendationer att använda SKIN ACTIVE DERMAL REPLENISHMENT och SKIN ACTIVE INTENSIVE EYE THERAPY. Förlåt för stora bokstäver . De jag undrar är, jag har ju haft PD för ett år sedan och det var ok att använda. Är de någon inväjning eller kan jag börja Varje natt?
  Kram Madelene

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Skin Active Dermal Replenishment är så fint återfuktande och passar fint för en känslig hud, Skin Active Intensive Eye Therapy däremot är lite mer aktiv som jag rekommenderar att du vänjer in. Båda produkterna är nya för din hud och du har en viss känslighet så vänj alltid in nya produkter. 🙂 Starta med invänjning varannan dag första två veckorna. 🙂 Kram Annica

 2. Caroline skriver:

  Hej!
  Jag är gravid i vecka 33, har gått upp väldigt mycket i vikt och har fått mycket celluliter. Min fråga är, kan jag använda BF sculpturing body gel eller bör jag vänta till bebis har kommit? Jag har en ny förpackning hemma.

 3. lara skriver:

  Hej Annica:)

  Jag har ett problem som jag alltid försökt få hjälp med och ger snart upp:(
  Jag är 30år och ganska ljus i huden väldigt ljus rättare sagt men är mörkhårig

  Ja går på dermapen behandlingar även gjort kemisk peelingar “neostrata”
  och nu så har jag produkter min klinik rekommenderat mig och det är neostrata.

  Vad som är problemet är att jag gör behandlingen det blir fint och jämnt men efter 2 veckor så kommer alla plitor och utslag, och då ska man väl använda en “syra”
  problemet är att i flera år har jag försökt använda leave on exfolingar och skrubb produkter men blir en röd prickig korv, jag har under förra hela året testa PC och med er hjälp testade jag olika och ökade och sänkte och ja du vet följde varenda tips, det gick bara inte! det irriterande är att få höra att det är en utrensning! men då jag jag haft en utrensning i flera år! jag slutade helt med det och min klinik jag går till sa använd dessa produkter från neostrata och strunta i ” syror”
  men vad ska jag göra mot orenheterna?!

  Jag har masker från exuviance och PC och även testat många andra från er.
  köpte denna förra veckan MANDELIC ACID 5% SKIN PREP WATER och sitter och är en prickig korv!
  Jag applicerade den igår la mitt serum neostrata redness relief och sen min bionc kräm
  vaknade idag prickig och speciellt fått små små vita prickar vid kinderna och vid näsan under ögonen.
  blir så trött det blir aldrig något bra:(

  Jag har varit en stammis hos er i många år:) så testa mycket

  Har du något tips Annica

  Kramar/Lara

  • annica skriver:

   Hej Lara, Jag förstår verkligen din frustration över det här. Det finns alternativ till exfolierande produkter som inte inkluderar syror, men jag är nyfiken på din rutin du använder idag morgon och kväll, vad är det för produkter du använder idag? Berätta gärna också om din hud så hjälper jag dig självklart med rekommendationer, råd och tips. En annan aspekt är kroppens hormoner, vår livsstil, kost, stress och sömnvanor som har en enorm inverkan på våran hud och balans! Att göra en behandling med dermapen skapar en utrensning av huden, under din behandlingsperiod är fukt och att lugna huden och utesluta syror min rekommendation. 🙂 Kram Annica

   • lara skriver:

    Jag använder idag neostrata
    rengöring NEOSTRATA
    CLARIFYING CLEANSER
    exuviance soothing toner
    Neostrata redness relief serum och har även innan det haft bionic serum
    Bionic krämen dag och natt
    och på dagen DERMACEUTIC
    K CEUTIC

    Jag hade fler produkter men min behandlare tyckte det var för mycket , detta tyckte hon är bra,

    Har masker från PC och exuviance

    Jag har en hud som är väldigt ljus och reagerar på syror, men har svarta porer prickar som syns, och får ofta små plitor, när jag använt en exfolering får jag små vita som för att hela mitt ansikte blir rött och irriterad, då går jag liksom inte ens ut för det är jobbigt!
    Jag tar multivitamin, silica, Probimage och jag äter ingen socker, tränar mycket kondition 4-5 gånger i veckan

    stress sådär inte mer än vanligt!

    Jag har gamla acne ärr och det är därför jag har gjort så många microneedling behandlingar, men obalansen förstör resultatet då jag alltid har nån obalans i huden med röda prickar,
    ibland kan jag ha 2 dagar där huden är snäll och jag blir så glad och alla år så har jag antecknat ifall jag gör något annorlunda som orsakar obalansen, men hittar inget!

    • annica skriver:

     Hej Lara, Jag förstår att det är frustrerande för dig. Det är klok att du trappat ner på din rutin och den är fin. Fokus på fukt och att lugna och balansera huden. Mitt råd är att också använda fuktserum Bionic face serum för att återfukta på djupet och lugna din irriterade hud just nu. Viktigt är också att ge det tid, att inte mixa och ändra rutin och produkter för ofta, det skapar också en stress för huden. Kram Annica

 4. lara skriver:

  Hej Annica:)

  Jag har ett problem som jag alltid försökt få hjälp med och ger snart upp:(
  Jag är 30år och ganska ljus i huden väldigt ljus rättare sagt men är mörkhårig

  Ja går på dermapen behandlingar även gjort kemisk peelingar “neostrata”
  och nu så har jag produkter min klinik rekommenderat mig och det är neostrata.

  Vad som är problemet är att jag gör behandlingen det blir fint och jämnt men efter 2 veckor så kommer alla plitor och utslag, och då ska man väl använda en “syra”
  problemet är att i flera år har jag försökt använda leave on exfolingar och skrubb produkter men blir en röd prickig korv, jag har under förra hela året testa PC och med er hjälp testade jag olika och ökade och sänkte och ja du vet följde varenda tips, det gick bara inte! det irriterande är att få höra att det är en utrensning! men då jag jag haft en utrensning i flera år! jag slutade helt med det och min klinik jag går till sa använd dessa produkter från neostrata och strunta i ” syror”
  men vad ska jag göra mot orenheterna?!

  Jag har masker från exuviance och PC och även testat många andra från er.
  köpte denna förra veckan MANDELIC ACID 5% SKIN PREP WATER och sitter och är en prickig korv!
  Jag applicerade den igår la mitt serum neostrata redness relief och sen min bionc kräm
  vaknade idag prickig och speciellt fått små små vita prickar vid kinderna och vid näsan under ögonen.
  blir så trött det blir aldrig något bra:(

  Jag har varit en stammis hos er i många år:) så testa mycket

  Har du något tips Annica

  Kramar/Lara

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 1

Idag tänkte jag att vi skulle se tillbaka på året som varit med alla härliga lanseringar, kika på de där produkterna som bara är för grymma och nu har en given plats i badrumsskåpet. Först ut 2018 var lanseringen av SkinCeuticals, ett märke som snabbt har blivit mångas stora favorit med deras effektiva produkter. Skinceuticals hudvård […]

Se hela inlägget »