Nyheter på hudvårdshimlen

  • | Annica

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad!

Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska märke och en till produkt från märket jag fått upp ögonen för är en av deras cleanser, Purify enzyme cleanser.

Precis som jag nämnde i tidigare inlägg har märket ett holistiskt tankesätt, effektiv resultatinriktad hudvård utan att störa hudens barriär eller skapa inflammation. Cleansern exfolierar skonsamt med naturliga enzymer från papaya och ananas, rengör med kiwi och kumquatextrakt, huden lämnas mjuk, klar och strålande, toppen för er som tampas med pigmenteringar.

Stärkande, skyddande och resultatinriktat = En vinnande kombination! Nu finns godingen Clinical ceramide-enriched firming moisturizer anpassad för ögonområdet! Ceramide-Enriched Firming Eye Cream med retinol och c-vitamin som samverkar och stärker hudbarriären i ett så kallat collagen support complex. Optimerar fuktnivån med hyaluronsyra, glycerin och squalane. Är så fint stärkande med 5 olika typer av ceramider.

Märket har fått ytterligare ett tillskott av 10% Azelic Booster, denna lilla doldis känner ni nog igen från en tidigare produkt med annat namn. Huvudingrediensen azelainsyra borde höjas till skyarna och lysa klar som neon i ett skyltfönster, för den är SÅ bra! Ingrediensen verkar anti-inflammatoriskt, milt exfolierande, anti-bakteriellt och antioxidativt, som ett trollspö på ojämn hudton som pigmenteringar efter ärr och finnar.

Vem önskar sig inte en boost av energi nu? Boosta rutinen med Neals Yard Remedies, Organic greens blend – Detox tillskott. En pulverblandning som blandas i din smoothie eller strös över morgongröten för att främja kroppens ämnesomsättning och en god maghälsa!

Ger ny energi både till kroppen och huden, för insida speglar ju vår utsida. Detta är en riktigt grön supermix av alger, grönt te, vetegräs, persilja & spenat, riktigt mumma för kroppen är också chlorella och spirulina som är rika på klorofyll, proteiner och aminosyror.