Scrolla för att läsa mer

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad!

Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska märke och en till produkt från märket jag fått upp ögonen för är en av deras cleanser, Purify enzyme cleanser.

Precis som jag nämnde i tidigare inlägg har märket ett holistiskt tankesätt, effektiv resultatinriktad hudvård utan att störa hudens barriär eller skapa inflammation. Cleansern exfolierar skonsamt med naturliga enzymer från papaya och ananas, rengör med kiwi och kumquatextrakt, huden lämnas mjuk, klar och strålande, toppen för er som tampas med pigmenteringar.

Stärkande, skyddande och resultatinriktat = En vinnande kombination! Nu finns godingen Clinical ceramide-enriched firming moisturizer anpassad för ögonområdet! Ceramide-Enriched Firming Eye Cream med retinol och c-vitamin som samverkar och stärker hudbarriären i ett så kallat collagen support complex. Optimerar fuktnivån med hyaluronsyra, glycerin och squalane. Är så fint stärkande med 5 olika typer av ceramider.

Märket har fått ytterligare ett tillskott av 10% Azelic Booster, denna lilla doldis känner ni nog igen från en tidigare produkt med annat namn. Huvudingrediensen azelainsyra borde höjas till skyarna och lysa klar som neon i ett skyltfönster, för den är SÅ bra! Ingrediensen verkar anti-inflammatoriskt, milt exfolierande, anti-bakteriellt och antioxidativt, som ett trollspö på ojämn hudton som pigmenteringar efter ärr och finnar.

Vem önskar sig inte en boost av energi nu? Boosta rutinen med Neals Yard Remedies, Organic greens blend – Detox tillskott. En pulverblandning som blandas i din smoothie eller strös över morgongröten för att främja kroppens ämnesomsättning och en god maghälsa!

Ger ny energi både till kroppen och huden, för insida speglar ju vår utsida. Detta är en riktigt grön supermix av alger, grönt te, vetegräs, persilja & spenat, riktigt mumma för kroppen är också chlorella och spirulina som är rika på klorofyll, proteiner och aminosyror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 svar till “Nyheter på hudvårdshimlen”

 • (13) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Marit skriver:

  Hej, å tack för alltid interessant läsning 🙂 Låter spännande med Organic greens blend, älskar smoothie till frukost, undrar om den smakar mycket av något som sätter mycket smak på evt. smoothie?
  Många nya märken lanserade nu, man blir alltid så nyfiken på dom, men med min känsliga problem hud får jag hålla mig lite lugn.. Ett märke som har hjälpt mig med bla. eksem och som jag gillar är Norska Marina Miracle, är det något ni fundrerar på att ta in hos Er?

  • annica skriver:

   Hej Marit, Då är denna mixen perfekt för dina smoothies!! Den smakar grönt.. 😉 men med en mild smak när man tänker på det stora innehållet av grönt den faktiskt innehåller. Mango och citron tycker jag kamouflerar och gör smaken godare 🙂
   Vad kul att du berätta om produkter som funkar för dig, vi ser ständigt över vårt sortimentet och jag är alltid nyfiken på nya märken. Ett märke jag helt klart ska kika in! Kram Annica

   • Marit skriver:

    Tack för ditt trevliga svar Annika 🙂 Låter underbart, då blir det att beställa grönt till mina smoothies, det är bästa starten på dagen.
    Marina miracle är ju också väldigt gröna produkter, med mycket gojsiga örter, med beroendeframkallande doft, underbar på huden, och dom fungerar verkligen. Sen tycker jag det är kul och spännande med produkter från våra nordiska land.
    Önskar Dig en underbar helg <3 kram Marit

 2. Kristin skriver:

  Det känns som att det bara blir fler och fler produkter som är “milt exfolierande”. Jag tycker det känns som att man lätt tappar greppet om hur mycket man egentligen exfolierar huden när man använder dessa produkter. Hur ska man tänka vid val av exfolierande produkter för att inte riskera att överexfoliera?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår din tanke, verkligen! Denna rengöring som exfolierar kan använda dagligen, många märken arbetar med dagliga exfolieringar också hela märken som exfolierar med alla sina produkter, de är alltså så pass milda att kunna användas varje dag. Men man ska absolut också se utefter sin hudtyp, tillstånd och tolerans också använda produkter därefter, allas hud trivs inte heller med daglig exfoliering. Då passar kanske en peeling som användas 1-2 gånger i veckan bättre. 🙂 Kram Annica

  • Ranveig skriver:

   Interessant lesing 🙂 Jeg er enig at det vegynner å bli vel mye forskjellige produkter å forholde seg til. Hver uke er det noe som er bedra enn det andra osv 🙂
   Har lest fra flere hold at man ikke skal blande c-vitsmin og retinol i samme rutine, eller samme produkt. Retinol bryter ned virkningen av c-vitamin, hvis det brukes samtidig. Dette har jeg også fått vite fra deres kundeservice her på Skincity. Anbefaling er c-vitamin dag, og retinol kveld. Ikke samtidig, virker ikke bra sammen, som også min hudlege fortalte meg for ikke lenge siden.
   Når det nå kommer nye produkter hos dere hele tiden, ønsker jeg meg Elixir cosmeceuticals. Veldig bra ingrediensliste 🙂

 3. Malin skriver:

  Du/ni har inte funderat på att starta en podd? Skulle vara så kul att lyssna på tips, nyheter, trender osv

 4. Maria skriver:

  Hej använder mig idag av paulas C, serien clam och även då bha lotion då jag alltid varit rätt torr vilket syns när jag sminkar mig annars känner jag mig fet under dagen, men den senaste tiden har jag fått mycket inflammerade och hårda finnar som envisas och inte försvinner utan lämnar ifrån sig en röd prick eller sitter kvar i flera veckor… finns det något jag kan lägga till/byta ut för att bli av med dem
  Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Jag skulle satsa på mer fukt i din rutin just nu, det låter som din hud är yttorr och talget fastnar då lätt i hudens porer. 🙂 Hur ser din rutin av produkter ut morgon och kväll från Paulas Choice? Använder du din BHA exfolitering dagligen? Kram Annica 🙂

 5. Tuva skriver:

  Hej Annica!

  Du kanske kommer ihåg mig, och min kommentar om min envisa akne jag skrev för några veckor sedan. Du rekommenderade mig att ta bort, jag tror det var, två steg från min hudvårdsrutin. Det hjälpte verkligen! Efter bara några dagar hade många finnar försvunnit (och nuförtiden drabbas jag inte av lika många som förut) och inflammationen pga aknen var lindrigare! Jag har dock en del blemmor kvar och viss inflammation och har märkt att på vissa ställen kvarstår brun/lila/röda små märken och områden, men jag tycker som sagt det blivit mycket bättre! Tack så mycket för att du hjälpte mig! När man snabbare ser åtminstone små förbättringar blir det enklare att undvika att bli frestad att köpa nya produkter hela tiden som antagligen stressar och därmed förvärrar min hud. Nu hoppas jag på att mina produkter tillsammans med tiden fortsätter att förbättra .
  Kram Tuva

  • annica skriver:

   Hej Tuva, Vad glad jag blir av att läsa din kommentar! Så härligt för dig att huden känns lugnare och inflammationerna dämpats!! 🙂 Kanske börja vänja in din Tea tree 95 essence från leegeehaam som binder fukten i huden, lugnar och har en utjämnande effekt på hudtonen. 🙂 Kram Annica

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »