Scrolla för att läsa mer

Ansiktsmaskerna ni måste testa Del: 1

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot!

Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5.

Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga Hydrating kiwi mask från Darphin. Lyster och energi med granatäpple, kiwi och mango, rika på antioxidanter. Så smarrig!

Ett duntäcke på burk, wow så lovely Codage Moisturizing mask är. Bästa kompisen för huden denna årstiden, fullmatad med näring från sheasmör och jojoba som bygger upp en stark barriär.

En annan mask som gärna tar nattskiftet är Paulas Choice Radiance renewal mask. C-vitamin tillsammans med arbutin arbetar effektivt på hudton och pigmenteringar tillsammans med återfuktande ingredienser, där bland Echiumolja. Visste ni att denna oljan innehåller nyttiga Omega-3 och Omega-6 fettsyror och GLA som dämpar rodnader och lugnar huden. Dubbla tummar upp för multifunktionella masker!

Ofta på språng? Make Prem Peel me. Radiance peeling sleeping pack sköter jobbet under natten, PHA ger fukt & exfolierar. Du kommer vakna upp med en ny hud!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Ansiktsmaskerna ni måste testa Del: 1”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Madelene skriver:

  Hej!
  Funkar masken från Make prem peel me på en PD hy som dock inte varit blossande på ett år?
  Sedan har jag idag ultra calming face mist från dermalogica, det håller på att ta slut. Ha du tips på något ansiktsvatten eller ska jag fortsätta köra på detta? Vill mer och mer börja jobba på rynkor / fina linjer.
  Kram och tack för en fantastisk blogg!

  • annica skriver:

   Hej Madelene, ja Make Prem Peel me passar en känslig hy fint och hjälper även till att reducera fina linjer. Börja med att använda den 1-2 kvällar i veckan för att vänja huden vid ingredienserna. Hoppas och tror du kommer gilla denna lika mycket som jag 🙂 Ultra calming face mist är en superbra toner, önskar du pröva en annan så kan jag varmt tipsa om Relief Moisture Toner Kram Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »