Scrolla för att läsa mer

Ansiktsmaskerna ni måste testa Del: 2

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser

Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken ska verka på huden mellan 1 till max 4 minuter. Det är ingen mask för den känsligaste huden.

Med Activated charcoal refining mask från Medik8 får man leka kemiskt hemma badrummet, varje hudvårdsjunkes dröm, inte sant? Ett kolpulver mixas med vatten och appliceras på huden tills det stelnat, sedan lyfts masken bort & resultatet är en hud full med lyster och minimerade porer.

Ni vet retinolets grymma effekter på hud. Tillsammans med antioxidanter, peptider, fuktgivare och lipider får huden sig ett lystrigt lyft med Jan Marini Retinol plus mask.

En ny favorit i badrumsskåpet som kommer användas flitigt, Hydra-intensive cooling masque från IS Clinical. Sval effekt på huden och intensiv återfuktning i en gelformula, mums! Hyaluronsyra, lakrits & aleo verans antiinflammatoriska effekt och reservatrolens antioxidantskyddande egenskap kombineras, en riktig grymmis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Ansiktsmaskerna ni måste testa Del: 2”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jenny skriver:

  Hej Annica! Om man kör Tata Harper resurfacing mask 1 gg/ vecka, ska man då inte köra andra syra produkter alls? Räknas den som en syra produkt i och med salicylsyran? Tack för dina fina tips! Kram

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Om du inte har en mycket känslig hy så går det fint att använda både Tata Harper resurfacing mask 1 gg/veckan samt en annan syraprodukt men välj olika tillfällen för syraprodukterna under veckan 🙂 Kram Annica

 2. Christine skriver:

  Hej!
  Har du några tips på bra “after sun”-masker? Jag älskar masker, och vill gärna ha någon att svalka huden med efter att ha varit ute i sommar (jag använder givetvis spf 30-50)

  • annica skriver:

   Hej Christine, toppen med Spf 30-50 då skyddar du huden optimalt. Jag kan varmt tipsa om masken Hydra-intensive cooling masque från IS Clinical som jag skrev om i inlägget 🙂 En helt magisk mask som lugnar och svalkar huden, utmärkt som en after-sun mask. Kram Annica

 3. Ranveig skriver:

  Takk for masketips, har flere av disse og liker den godt 🙂 Jeg har et spørsmål ang IS Clinical. Kan ikke se at de har a-vitaminserum, stemmer dette? De har jo flere c-vitaminserum, så hvorfor ikke rent a-vitamin?
  Hvilket serum, bortsett fra c-vitaminserum kan du anbefale til moden hud? Jeg har aktive serum. Hvilke produkter i IS Clinical har a-vitamin i sin ingrediensliste, og hva er styrken på det? Takk for hjelpen!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Vad kul att du också gillar dessa masker, så härliga! 🙂

   Det stämmer att IS Clinical inte har ett rent a-vitamin serum utan märkets tänk är istället att satsa på serum som är multifunktionella och innehåller flera olika typer av aktiva ingredienser för en produkt som jobbar på många faktorer i huden. Kika tex på Poly-Vitamin Serum som bland annat innehåller just retinol, sedan har vi även Youth Serum som innehåller Retinyl Palmitate. Båda jobbar ålderskorrigerande 🙂 Utmärkt sedan att komplettera Super Serum Advancetill dagen. Kram Annica

 4. Julia skriver:

  Hej, en fråga ang syror och retinol. När i rutinen är det mest optimalt att applicera tex morgonrutinens dagliga exfoliering? Tex PCs resist daily smoothing treatment 5%? Om man i morgonrutinen har rengöring, toner, essence, AHA, serum ögonkräm, dagkräm, Spf?
  Likadant på kvällen om jag tex vill göra en exfierande mask tex mask15 och efter det lägga en återfuktande sheetmask. Sker allt det efter rengöring och toner? Och efter maskerna fortsätta sin vanliga kvällsrutin med serum, retinol, ögonkräm och nattkräm?
  Undrar även hur det är med väntetid efter applicering av morgonens dagliga exfoliering, gynnas man av att vänta 30 minuter innan man fortsätter med sina serum och krämer? Likadant på kvällen efter syra/retinol? Applicerande resterande direkt eller vänta för bästa resultat eller applicera retinolet sist innan nattkrämen?
  Tacksam för svar 🙂

  • annica skriver:

   Hej Julia, Exfolierande produkter appliceras efter rengöring och toner som du nämner, följs upp med serum & creme. Väntetid mellan appliceringarna är mer av en smaksak, inget som förstärker eller försämrar effekten av sina produkter. 🙂 Kram Annica

 5. Ranveig skriver:

  Tusen takk for svar 🙂 hoper dere kan lage en livesending, eller et blogginnlegg å forklare litt om de forskjellige IS clinical produktene. Venter hjem flere produkter i denne serien, og gleder meg til å teste. Derfor hadde det vært supert å høre dere fortelle litt om produktene 🙂 Klem!

 6. Julia skriver:

  Hej! Jag funderar på att börja använda calm-serien från Paula’s choice som jag blivit rekommenderad utav er på sc och undrar ifall man hade kunnat kombinera detta med mask 15? Hört mycket bra om den masken och är otroligt trött på alla mina svarta pormaskar och kvisslor jag i nuläget har över hela ansiktet (har du något megatips mot acne på kroppen hade det även upskattats! Kör just nu med ett bha spray från PC och PC weightless body treatment bha. Har ganska nyss börjat använda detta igen så får väl inte ge upp när jag inte ser resultat direkt..) jag vet att ni inte brukar rekommendera att blanda märken men när det är en mask använder man den ju bara någon gång i veckan..? Tack!! /Julia

  • annica skriver:

   Hej Julia, Det stämmer, syror ska gärna inte mixas mellan märken men en mask man använder 1 gång i veckan går att lägga till. Men uteslut då övriga syrabaserade produkter i din rutin. Ge dina produkter för kroppen lite mer tid, jag tror du kommer få fina resultat utav dom. 🙂

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »