Ansiktsmaskerna ni måste testa Del: 2

  • | Annica

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser

Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken ska verka på huden mellan 1 till max 4 minuter. Det är ingen mask för den känsligaste huden.

Med Activated charcoal refining mask från Medik8 får man leka kemiskt hemma badrummet, varje hudvårdsjunkes dröm, inte sant? Ett kolpulver mixas med vatten och appliceras på huden tills det stelnat, sedan lyfts masken bort & resultatet är en hud full med lyster och minimerade porer.

Ni vet retinolets grymma effekter på hud. Tillsammans med antioxidanter, peptider, fuktgivare och lipider får huden sig ett lystrigt lyft med Jan Marini Retinol plus mask.

En ny favorit i badrumsskåpet som kommer användas flitigt, Hydra-intensive cooling masque från IS Clinical. Sval effekt på huden och intensiv återfuktning i en gelformula, mums! Hyaluronsyra, lakrits & aleo verans antiinflammatoriska effekt och reservatrolens antioxidantskyddande egenskap kombineras, en riktig grymmis!