Bomullsrondellen 2.0

  • | Annica

Jag älskar produkter och redskap som kan användas på flera sätt och underlätta hudvårdsrutinen, The Facial Pad är ett sådant redskap. Padsen är gjorda i cellulosafibrer som finns naturligt i träd. 🙂

Cellulosafibret och rayon som också kallas för konstsilke gör dom ultramjuka & följdsamma på huden. Rayon kommer även det från cellulosafibret. Padsen kompletterar din rengöringsrutin så fint vid användning av micellärt vatten eller toner efter rengöring. Dessa smarta pads ersätter den klassiska bomullsrondellen, mycket tunnare och suger inte upp lika mycket av ditt ansiktsvatten. Jag använder dom alltid med micellärt ansiktsvatten istället för tjockare rondeller i bomull.

Vad jag gillar lite extra mycket med The Facial Pad, är att de är multifunktionella, de är även grymma som sheetmasks! Cellulosa absorberar inte vätska lika lätt som andra material vilket gör dom perfekt passande som egna små sheets. Dränk en pad med valfritt essence/toner (ett eller flera) och placera på huden där du har behovet. Tex återfuktande under ögon/kinder, talgreglerande på näsa/haka, så smidiga. Så smarta också när man är på resa och vill minimera packningen, ta med padsen så har du pads för ditt micellära vatten, ditt ansiktsvatten och för sheetmask!