Scrolla för att läsa mer

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂

Borstar från MAKETHEMAKE

Sheer Foundation Brush

En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen tycker jag den är mycket, mycket enklare att applicera med, en favorit när det måste gå fort, but still.. supersnyggt resultat! 😉.

Sheer foundation brush ger alltså mindre täckning än vår Foundation Brush, som är mer en proffsborste å kräver mer teknik, älskar den men den kräver en vanare hand och att man har mer tid för sin applicering, den använder jag alltid när det är typ fest makeup. Såklart kan man fortfarande applicera i lager och bygga på hur mkt som helst med Sheer!

Detta är bästa foundationborsten för dig som vill ha det supersnyggt men med minsta möjliga effort. Också bästa foundation borsten för dig som är lite nybörjare på foundations och borstar eller som bara inte är så intresserad å vill ha något lätt å grymt bra att applicera med.

MAKETHEMAKE Sheer foundation brush

Sheer Blush Brush

Mjukaste borsten i kollektionen, så mjuk! Passar för slutfinishen men lika bra för blush som settingpowder som highlighter och contouring. Eller bara för att blenda in kanter mellan olika appliceringar i ansiktet för en seamless look.  Jag älskar att använda den till mina super poppiga knalliga rosa rouge, de blir mer sheer/lätta och naturliga på huden men ändå det poppiga pigmentet.. mkt snyggt!

MAKETHEMAKE Sheer blush brush

Bronzer Brush

Borsten med grymt snygg solfjäderdesign perfekt passande för highlighter och bronzer, tänk en 3a på var sida av ansiktet med Laura Mercier Candleglow sheer perfecting powder eller annat pressat puder. En soft solkysst finish och fint naturligt glow, Älsk på denna!

MAKETHEMAKE Bronzer brush

Liquid Gel Brush

ÄNTLIGEN.. som jag längtat efter den perfekta borsten till min Sensai Bronzing gel eller någon annan gelprodukt för den delen. Eftersom denna borste är komponerad så att den bara har 50% av de totala stråna på toppen så ger den en super snygg återigen SHEEER finish med så naturligt resultat. Alltså denna borste är genialisk.  Passar också bra till en typ tinted moisturiser för perfekt spridning.

MAKETHEMAKE Liquid gel brush

Skötsel

Borstarna är alla gjorda i Taklon och har en slätare yta vilket gör det svårare för bakterier att fästa på ytan och därmed gör borstarna mer hygieniska. Regelbunden rengöring av sina borstar med schampoo eller diskmedel är trots det viktigt för att de ska hålla så länge som möjligt, för att hålla borstarna fräscha mellan tvättarna sprayar jag alltid borstarna efter användning med Makethemakes quick brush freshener, en mild antibakteriell rengöringsspray. Jag spraya även alla mina övriga redskap hemma för att hålla dom fräscha, pincett och spatlar till exempel.

MAKETHEMAKE Quick brush cleanser

Har ni inte testat borstarna så ge er själva hela kollektionen i Ultimate brush set och få med ursnygga Brush Bag att förvara dina borstar i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Nya borstar från MAKETHEMAKE”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sara skriver:

  Har dem borstar för applicering av ögonskugga?

 2. Carina skriver:

  Passar ngn av dessa borstar till att applicera by terry hyaloronic hydra powder? *hoppas* 🙂

 3. Maria skriver:

  Hej. Vilken nyans använder du av Sensai bronzing gel? Tror du att liquid gel brush funkar bra med By Terrys Tea to tan också?
  Hälsningar Maria

 4. Hanna skriver:

  Hej!

  Jag får lätt finnar, har ganska mycket pormaskar och är väldigt torr och känslig i mitt ansikte. Jag använder bareminerals foundation i puderform ( har testat deras liquid också) just för att det ska vara bra för hy som lätt för finnar. Jag återfuktar mitt ansikte mycket och använder bra produkter för torr hy men min foundation blir alltid kakig. Finns det en annan foundation du rekomenderar till min hy? Någon som återfuktar mer

 5. M skriver:

  Hej bästa Annica! Jag har en fråga som känns ständigt närvarande i mitt liv. Suck.

  Varje gång jag har haft en finne så lämnar den ett rött märke på huden som sen sitter där i ca 1 år (på riktigt alltså) även om jag inte rört eller klämt finnen. Vilken produkt skulle du säga jobbar bäst på såna ärr? Någon syra eller så? Har kört 2% BHA dagligen och varvat med starkare AHA-masker en gång i veckan länge nu. Men jag vet ärligt talat inte om det har någon effekt på de små rackarna…
  Jaja, tacksam för svar! Kram

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »