Nya borstar från MAKETHEMAKE

  • | Annica

Borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂

Borstar från MAKETHEMAKE

Sheer Foundation Brush

En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen tycker jag den är mycket, mycket enklare att applicera med, en favorit när det måste gå fort, but still.. supersnyggt resultat! 😉.

Sheer foundation brush ger alltså mindre täckning än vår Foundation Brush, som är mer en proffsborste å kräver mer teknik, älskar den men den kräver en vanare hand och att man har mer tid för sin applicering, den använder jag alltid när det är typ fest makeup. Såklart kan man fortfarande applicera i lager och bygga på hur mkt som helst med Sheer!

Detta är bästa foundationborsten för dig som vill ha det supersnyggt men med minsta möjliga effort. Också bästa foundation borsten för dig som är lite nybörjare på foundations och borstar eller som bara inte är så intresserad å vill ha något lätt å grymt bra att applicera med.

MAKETHEMAKE Sheer foundation brush

Sheer Blush Brush

Mjukaste borsten i kollektionen, så mjuk! Passar för slutfinishen men lika bra för blush som settingpowder som highlighter och contouring. Eller bara för att blenda in kanter mellan olika appliceringar i ansiktet för en seamless look.  Jag älskar att använda den till mina super poppiga knalliga rosa rouge, de blir mer sheer/lätta och naturliga på huden men ändå det poppiga pigmentet.. mkt snyggt!

MAKETHEMAKE Sheer blush brush

Bronzer Brush

Borsten med grymt snygg solfjäderdesign perfekt passande för highlighter och bronzer, tänk en 3a på var sida av ansiktet med Laura Mercier Candleglow sheer perfecting powder eller annat pressat puder. En soft solkysst finish och fint naturligt glow, Älsk på denna!

MAKETHEMAKE Bronzer brush

Liquid Gel Brush

ÄNTLIGEN.. som jag längtat efter den perfekta borsten till min Sensai Bronzing gel eller någon annan gelprodukt för den delen. Eftersom denna borste är komponerad så att den bara har 50% av de totala stråna på toppen så ger den en super snygg återigen SHEEER finish med så naturligt resultat. Alltså denna borste är genialisk.  Passar också bra till en typ tinted moisturiser för perfekt spridning.

MAKETHEMAKE Liquid gel brush

Skötsel

Borstarna är alla gjorda i Taklon och har en slätare yta vilket gör det svårare för bakterier att fästa på ytan och därmed gör borstarna mer hygieniska. Regelbunden rengöring av sina borstar med schampoo eller diskmedel är trots det viktigt för att de ska hålla så länge som möjligt, för att hålla borstarna fräscha mellan tvättarna sprayar jag alltid borstarna efter användning med Makethemakes quick brush freshener, en mild antibakteriell rengöringsspray. Jag spraya även alla mina övriga redskap hemma för att hålla dom fräscha, pincett och spatlar till exempel.

MAKETHEMAKE Quick brush cleanser

Har ni inte testat borstarna så ge er själva hela kollektionen i Ultimate brush set och få med ursnygga Brush Bag att förvara dina borstar i!