Scrolla för att läsa mer

Behind the scenes plåtning

Hannah in action & jag framför en MTM fotovägg

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall!

Bilder från plåtningen

Makeup artisten Ann Sköld bättrar på min redan så fina makeup

 

Enkelt men så fräscht med en beige bakgrund

 

Trion! Ann Sköld, jag och Hannah Hedin

Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör min makeup, och Hannah Hedin som fotograf, power kvinnor!

Vad tycker ni om bilderna? Snart kommer ni få se resultatet! 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 svar till “Behind the scenes plåtning”

 • (11) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Marie Lenschow skriver:

  Vacker modell ger vackra bilder.

 2. Karoline Malmberg skriver:

  Hej!
  Kan inte du skriva om din rutin för olika årstider?
  Vad använder du på vår/sommar/höst/vinter?
  Behöver inte vara exakta produkter även om tips alltid är kul utan kanske mer:
  ”På vintern behöver man mer fukt så då lägger jag till ett fuktserum efter c-vitaminet och nattmask”
  Hade vart så kul att läsa! Vilka typer av produkter du använder och i vilken ordning! Då kan man utgå från den lite tidslösa checklistan och fylla på med sina egna produkter

 3. Ellen skriver:

  Hej! Är OMEGA+ COMPLEX MOISTURIZER från paulas den bästa återfuktande salvan? Är väldigt yt torr och får nog finnar tack vare det.
  Vilken är även den bästa återfuktande masken i paulas? Kram Ellen

 4. Lina skriver:

  Om du skulle tipsa om en ”miralelpeeling” och ett ”mirakelserum” som jobbat på hudton, struktur och orenheter, vad skulle de vara?

 5. Ella skriver:

  Hej Glad påsk vad har du för favorit i fondution.. Mogen torr hy? likaså primer? med spf i foundion.

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »