Skincity Stick Collection

  • | Annica

Alltså hörni, jag hoppas inte ni har missat att vårt eget varumärke Skincity (som nu heter Skincity Essentials – mer om varför får ni veta senare… ;)) har kommit med en så smart Stick Collection! Vad är då detta? Jo, det är en hel liten hudvårdsrutin i miniformat, smarta små stick som är perfekta att packa ner i väskan när du ska till gymmet, till sommarstugan, på weekendresan – you name it! Äntligen slipper du att hela necessären badar i ansiktsrengöring (gissa hur många gånger det har hänt mig…) och du får plats över i väskan för så mycket annat. Det är alltså stick med 100% koncentrerad produkt – inget tillsatt vatten, så bra både för miljön och plånboken. 🙂

Skincity Stick Collection

Låt oss titta närmare på kollektionen som består av 4 smarta stick – två rengörande och två återfuktande – som kan användas var för sig som komplement till din hudvårdsrutin eller tillsammans för att ersätta hela eller delar av rutinen (förutom SPF såklart):

Pre-Cleansing Oil Stick

Kanske det smartaste sticket i hela kollektionen – en rengöringsolja i fast format – hur bra? Det är en micellär rengöring, vilket betyder att den, likt en magnet, drar till sig smuts och fett på huden som sedan sköljs bort med vatten. Stiftet liksom smälter på huden till en superhärlig rengöringsolja – passa på att ge ansiktet en välbehövlig massage under rengöringen med de närande växtoljorna – medan bisabolol lugnar huden. Så smidigt att bara svepa direkt över ansikte och hals (ni glömmer väl inte halsen?) och sedan massera upp med lite vatten.

Charcoal Deep Cleanser Stick

Som steg 2 i en dubbelrengöringsrutin (eller som enda rengöring om du inte använder pre-cleanse) kommer detta djuprengörande stick med aktivt kol som gör porerna riktigt rena och som sveper bort gamla hudceller. Kokosextrakt och pantenol säkerställer att huden inte torkas ut, trots att den blir ordentligt ren – sammetslen är ordet! Antingen sveper du bara sticket direkt över fuktat ansikte och masserar upp ett lödder, eller så masserar du upp skummet i handen först innan du rengör ansiktet.

Skincity Stick Collection Pre-Cleansing Oil Stick & Charcoal Deep Cleanser Stick

 

Cooling Moisture Toner Stick

Det låter lite konstigt, jag vet, men det är faktiskt ett återfuktande ansiktsvatten i ett stick! Den lugnande och svalkande formulan är berikad med återfuktande glycerin och xylitol samt energigivande koffein – som en kopp kaffe för huden på morgonen när man känner sig trött och lite svullen i ansiktet. Så uppfriskande! Ett tips är att även svepa det under ögonen för att dränera bort överskottsvätska och dämpa svullnader.

Skincity Stick Collection Cooling Moisture Stick & Hydrating Oil Serum Stick

Hydrating Serum Oil Stick

Detta oljeserum är en riktig universalprodukt –  ett måste i resenecessären för både direkt men även långvarig återfuktning. Svep över ansiktet, punktbehandla torra armbågar eller knogar, massera in på spruckna hälar – bara fantasin sätter gränserna! De vegetabiliska oljorna i sticket är så kallade ”torra oljor” , dvs de blir inte feta på huden eller täpper till porerna, utan fungerar som fuktbevarare i huden och stärker vår viktiga hudbarriär. Det passar därför även en fet eller blandhud som behöver lite extra fukt.

 

Skincity Hydrating Serum Oil Stick

 

Blir ni sugna på att testa något eller några av sticken? Psst! fram till och med 4/6 erbjuder Skincity 4 för 3 på hela Stick Collection, så passa på! 🙂