Mina absoluta ”must-haves”!

OK, detta har jag längtat länge efter efter. Att få visa er vilka produkter jag använder, vilka resultat jag nått och vilka resultat jag förväntar mig och vill ha. Alla här på jobbet blandar märken och produkter hej vilt men vi har också våra personliga favoriter som vi alltid backar tillbaka till. Jag har väldigt många ”must-haves” men här är ett gäng som jag aldrig kan vara utan. Here we go…

Yasemins favoriter CE Ferulic och Glycolic 10

Hudvård:

C E Ferulic
Jag tror inte att någon som varit i kontakt med mig undgått att detta C-vitaminserum är min absoluta no1, men det är faktiskt det absolut bästa c-vitamin serum som jag någonsin testat. Pigmenteringarna i pannan har försvunnit men det är faktiskt inte bara det, huden blir väldigt balanserad, lugn, mjuk och får en fin naturlig lyster. Denna har jag dagligen, året runt!

Glycolic 10 Renew Overnight
Tänk LYSTER, slät struktur och en balanserad hy både på längden och tvären. Ultralätt creme som passar alla hudtyper och trots sin lätta formula så ger den helt galet mycket fukt!

All-in-one essence

All-in-one essence
Denna lever upp till sitt namn all-in-one. Passar som serum till en torris och som creme till en fetare hy. Hela familjen är flitiga användare, jag har den som serum medan ena sonen (med sin blandhy) har den som en creme. Den innehåller björksav som återfuktar och probiotika som hjälper huden att bibehålla hudhälsan. Maxad fukt och perfekt i träningsväskan eller på weekendresan.

Medik8 Clay mask och Sensai cellular performance lotion 2

Cellular Performance lotion II Moist
Av alla produkter så har denna hängt med mig allra längst. Bara konsistensen, den där lite rikare essensen som helt ensam bygger upp enorma fuktnivåer i huden. På sommaren räcker den som ett serum under min dagcreme.

Natural Clay mask
Jag blir lätt torr av lermasker men inte denna. Den är djuprengörande och lämnar en ren och len hy. Sen är det då det där med doften… mums 🙂

Kropp:

Sommar: Relaxing Bi-Phase body foam
Har ni testat denna? Om inte, GÖR DET! Jamen bara doften på denna, ojojoj. Sommar och sol, semester och ledighet. Det allra bästa är mousse-texturen. På sommaren vill jag ha fukt men inget ”kladd”. Det ska gå rakt ner i huden och det ska gärna dofta gott men framförallt göra huden mjuk och återfuktad. Denna lyckas 100% och är min absoluta sommarfavorit.

Vinter: Concentrated body milk moisturizing
Jag är en riktig torris på vintern så här behövs en tungviktare. Denna body milk är mer som en fusion mellan olja och creme. Den lämnar inget ytterligare att önska, utan bara tar över och ”fixar” det torra och fnasiga på huden, där är det främst hylauronsyra, sheasmör och baobabolja som hjälper till med detta. Den har en lite sötare doft och passar utmärkt till den känsliga huden.

 

 

Makeup:

Luminous Sheer foundation spf15
De dagar jag bara vill ha en lättare täckning, något som mina linjer inte framhävs av och som lämnar en sidenmatt finish. Man märker inte alls av att man har makeup men ändå ser man så pigg och fräsch ut. Jag som är lite känslig kring ögonen kan lägga den över hela ögonområdet. Concealer och foundation i ett. Perfekt för den som vill ha så få steg som möjligt!

Even & Perfect DD cream spf 25 daily defence
Mitt självklara val när jag vill ha ett mer dewy och lite mer täckande resultat. Jag har faktiskt denna direkt över serumet på sommaren. Enkelt, bekvämt och med solskydd.

Ceramide Elastic concealer
Denna nyhet har direkt blivit min life savior för ögonområdet. Jag har en del linjer och mörka ringar och denna bara smäälter in i huden, inga linjer framhävs och för de mörka ringarna är denna räddningen.

Vilka produkter kan ni absolut inte leva utan? Hit me!

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Mina absoluta ”must-haves”!”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. may-britt skriver:

    Hej.
    Jag brukar Exuviance och i vilket rekkefölge kan jag lägga denna inn C E Ferulic?
    Nr1. ansiktvatten.
    Nr2. Essence
    Nr3. serum.
    Nr4. serum2.
    nr5. kräm
    Kram

  2. may-britt skriver:

    Hej.
    Jag brukar Exuviance och i vilket rekkefölge kan jag lägga denna inn C E Ferulic?
    Nr1. ansiktvatten.
    Nr2. Essence
    Nr3. serum.
    Nr4. serum2.
    nr5. kräm