Multifunktionella produkter… en småbarnsmammas räddning

 • | Anna

Vad vore livet utan multifunktionella produkter? Det är iallafall något som jag börjat uppskatta mer och mer och det kommer verkligen till sin rätt nu som småbarnsmamma. Idag finns det så mycket fint på marknaden som innehåller smarta lösningar och där man får resultatet snabbt, vilket gör hela upplevelsen väldigt positiv.

Multifunktionella produkter

Multistars, produkter som har mångsidiga egenskaper och gör underverk för mig som lever småbarnsliv.

Essencer

En essence är så mycket mer än bara ett ansiktsvatten, man skulle kunna kalla det som ett pre-serum då den är matad med vårdande ingredienser som tillgodoser huden. Dom koreanska märkena visar verkligen ett gott exempel på just detta och där går det verkligen på rutin att använda en essence i sin hudvårdsrutin. Det tas innan sitt serum i rutinen och klappas gärna in på huden, flera gånger i följd. Essencer är lyxigt och huden blir direkt mjuk, plumpad, återfår sin naturliga lyster och känns otroligt behagligt.

Boosters

Boosters är detsamma som serum, smarta sådana. Du kan använda det självt direkt på huden som ett klassiskt serum eller så kan du addera i ett annat serum, i din creme eller mask för att spetsa den ytterligare och boosta det specifika tillstånd du vill jobba med.

SOS-Cremer

Cremer som hela familjen kan använda även dom små. Perfekt som klimatcreme för att skydda huden vid hård vind och kyla, dämpar och lugnar huden vid solsveda, klåda, smörjer torra partier som barnkinder, armbågar, torra fnasiga läppar, nagelband och påskyndar läkningsprocessen i huden. En sån här mångsidig produkt finns alltid hemma.

Multi-Masker

Allround-creme som du kan använda både som din mask men också som din dagliga creme. Jag gillar att sova med denna typen av masker, flera dagar i sträck för att fylla på med fukt och ge lyster till huden.

Lätt BUS och återfuktning

Återfuktar huden samtidigt som du får en solkysst ton som gradvis byggs upp. Hur skönt är det inte att du kan vara lite ”slarvig” med appliceringen. Använder man vanlig BUS så finns ju risken att man blir fläckig om man inte är noggrann men det upplever jag inte med dom här.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Multifunktionella produkter… en småbarnsmammas räddning”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Tack så mycket för detta inlägg!

  Jag tycker det är skit bra att ni har inlägg som riktas till (bla) mammor.
  Jag har INGA barn, men mina kompisar har små klungor därhemma. Dom uppskattar detta inlägg väldigt mycket!
  För de som inte har tid att läsa massa mejl, artiklar osv så uppskattar de att de får snabb översikt vad detta inlägg handlar om och att det är ”kortfattat”.
  Fortsätt (snälla!) att lägga ut mer till mammor, pappor, unga, gamla och även singlar 😉
  Allt ni skriver suger jag upp som en svamp.
  Stor kram
  (Ni är bäst!)

  • Anna Klaesson skriver:

   Hej Sofia!
   Härligt att höra att du uppskattar.Det var precis min tanke att kunna nå ut till andra föräldrar men såklart passar det ALLA som önskar effektiva produkter, det behöver inte alltid vara så avancerat. 🙂
   Ha en underbar vecka! ❤
   Kram Anna

 2. Lena skriver:

  Passar väl egentligen bra för alla som antingen vill spara tid eller pengar?
  Gillar verkligen tips som dessa men gillar inte att det riktas till småbarnsmammor, vi är många andra med som av olika anledningar inte har småbarn men gillar multifunktionella produkter (även om jag är övertygad du inte menar nåt illa så kan det tolkas fel, vilket jag säkert gjorde)…