Snygga bryn

  • | Anna

Att definiera brynen kan verkligen ge ett positivt intryck och lite pricken över i:et för att plocka fram dina ansiktsdrag. Jag tycker det är kul att prova lite olika varianter på brynprodukter, allt från klassiska brynpennor till skuggor, gels och nu på senaste tiden pennor i flytande form.

Tänkte visa två olika bryn-looker… den naturliga och markanta.🤍

Naturliga bryn-looken

Jag har dagar då jag bara vill ha en enkel vardags makeup, det ska bara se naturligt markerat och definerat ut, och jag tycker det är snyggt om brynen får se lite buskiga ut så att säga. By Terry Eyebrow Mascara i nyansen *Dark Brown passar mig bra.

Markanta bryn-looken

Jag gillar att använda produkter som sitter på plats, dvs gärna vattenfasta som håller hela dagen så här använder jag Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen *Dark Brown och penseln till är Jane Iredale Angle Liner/Brow.

Penseln får inte vara för tjock utan ska vara tunn vilket gör det lättare att fylla i och fejka där man inte har några strån. Dom flytande pennorna som man ser väldigt mycket just nu tycker jag också passar bra för en sån här look. Mac har en toppenpenna som är tvådelad och den heter Shape & Shade Brow Tint Spiked, där använder jag främst den delen som är en flytande liner.

Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen *Dark Brown och penseln till är Jane Iredale Angle Liner/Brow.

Extra tips!

Dutta/stryk med en concealer på en pensel för skarpa kanter runt brynet, då undviker du att det ser flammigt ut specielllt när man fejkar brynstrån.

6 svar till “Snygga bryn”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ranveig Lie skriver:

    Takk for fine tips, synes brynene på øverste bilde er penest og mest naturlig 🙂 Skulle så gjerne vite hva du har brukt av makeup også, var så glowig og fint 🙂

  2. Sofia skriver:

    Gud vilka snygga bryn! Och basen med!!