Tack för mig ❤

 • | Anna

Det här året börjar lida mot sitt slut och jag vill passa på att önska dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Hoppas du trots allt ändå kan få till lite julmys och ett fint avslut på 2020. Det här året kommer med hästlängder vara ett år att att minnas, länge.

2020…

Var året då jag började blogga här på hudspecialisten vilket har varit otroligt kul och givande, men det var också året då det tog slut. Jag som trodde att det ändå skulle vara lite längre än knappt ett år blev inte fallet utan nu blir det en paus från bloggen på obestämd framtid.

Varför?

Jo… för mig har det här året varit en rejäl utmaning både jobbmässigt med byte av tjänst på Skincity men också privat, samtidigt som jag försökt att anpassa mig till allt denna pandemi medfört och det på obestämd framtid.

Pandemin förändrande delvis sättet och förutsättningarna att arbeta och mina andra arbetsuppgifter krävde mycket mer tid vilket gjorde att bloggandet hamnade lite i skymundan.

Skrivandet brukar ju få min kreativa ådra att blomma men den blev istället fylld med prestationsångest. Jag är en person som ställer höga krav på mig själv och när jag tar mig an något så vill jag göra det med 100%, och när tiden inte räckte till så behövde jag göra en förändring.

Trots detta så finns det också bra saker att ta med från det här året och det är där jag lägger mitt fokus. Jag har fått vara mer med min lilla familj vilket betyder allt. Jag har också lyssnat på min magkänsla och faktiskt tagit modet till att kliva åt sidan och visa att jag är sårbar… det för mig är starkt, och jag tackar mig själv för det. Det har också lett till att nya dörrar har öppnats så jag kommer ta mig an nya spännande projekt inom Skincity som jag tycker känns superkul och motiverande.

Tack…

Till dig som läst mina inlägg, som ställt frågor och också delat med dig av dina tips, vad vore hudspecialisten och Skincity utan dig? Och som tur är så lever ju bästa hudvårdsbloggen kvar med Yasemin, Sara, Johanna och Frida som briljerar och fortsätter inspirera, så du vet ju vart du fortsatt ska hänga om du vill dela samma passion som vi… HÄR!

Ta hand om dig så ses vi säkert på ett eller annat sätt i framtiden! ❤

 

16 svar till “Tack för mig ❤”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Tack för alla bra inlägg och för fina svar på mina kommentarer. Jag kände så igen mig i din text med prestationsångest och höga krav på sig själv. Försöker också jobba med att vara sårbar och sätta mig själv främst, men det är svårt. Hoppas du mår bra och lycka till med framtida utmaningar 🙂

 2. Mia skriver:

  Tack och lycka till med nya utmaningarna .

 3. Stéphanie skriver:

  Undrat lite vart du tog vägen❣Hoppas du och dina nära mår bra tack för dina inlägg och lycka till med de nya uppgifterna, låter ju skoj !! Viktigt att lyssna på vad man mår bra av.

 4. Louise skriver:

  Hej Anna,
  Modigt och klokt beslut av dig. Vi måste må bra i allt vi gör. Jag lämnar också mitt jobb efter 2 år, vilket känns otroligt befriande.
  Lycka till med allt.

  • Anna Klaesson skriver:

   Hej Louise! Ja ibland måste man lyssna på magkänslan, då den tender att ofta ha rätt. Men jag är superglad att jag är kvar inom samma företag men att jag tar mig an andra spännande projekt. God Jul! ❤

 5. Carina skriver:

  Tack för dina fina inlägg och tips! Önskar dig Lycka Till med det nya

 6. Sofia skriver:

  Tack för allt!
  Super trevligt att läsa dina inlägg!

 7. Therese skriver:

  ❤️❤️

 8. Elisabeth skriver:

  Tack för alla dina inspirerande inlägg&stort LYCKA TILL med allt det nya♥️