10 steg för den perfekta nyårs makeupen! 

 • | Annica

Ja mina vänner hur lyckas vi att få den perfekta makeupen till nyårsafton? Till vår hjälp har jag idag bjudit in en gästbloggare, min kära kollega Lovisa Hedlund, som är vår makeup expert och också hudterapeut här på Skincity. Lovisa kommer här att guida er hur man steg för steg når den perfekta makeupen till nyår. Så låt er inspireras och jag passar på att önska alla en fantastisk nyårsafton.

Maximal glow på festen – it´s all about the base!

Hej alla läsare,

Så roligt att få hoppa in och gästblogga här på Annicas blogg. 🙂 Sååå roligt och jag hoppas kunna inspirera och guida er igenom en perfekt nyårs makeup. Jag kommer beskriva hur vi tar fram en glammig ”no-makeup make up” look med en rejäl touch av glow till huden! Mitt råd är att planera in ordentligt med tid för dig själv i badrummet på självaste nyårsafton och se till att ha ett riktigt bra ljus.

Under året har vi ju alla jobbat med våra hudvårdsrutiner som jag här särskilt vill lyfta fram. För att lyckas med din make handlar allt om att skapa den perfekta basen. Viktigt att preppa huden innan du börjar applicera din makeup med massor av fukt så därför lägg gärna en återfuktande ansiktsmask ca 20-30 minuter innan. Själv väljer jag att lägga By Wishtrends Hours-long Moisturizing Sheet Mask som både återfuktar och lugnar!!

Här kommer jag att beskriva hur du med fokus på basen steg för steg skapar en naturlig men glamorös look med inramning av ögonen. Som ett sista steg sätter vi färg på läpparna som blir pricken över i på din nyårslook.

Så här kommer alltså 10 steg för en enkel men perfekt makeup som kommer ge en fantastisk lyster och en makeup som sitter på plats hela natten lång!

Steg 1: Primer

Primer är alltså grunden till den perfekta makeupen. Med en primer får du en jämnare hudyta dvs det kommer att bli lättare att få din makeup snygg men framförallt så kommer din makeup att sitta på plats hela kvällen. Jag applicerar Sensai´s storsäljare Glowing Base som verkligen står för sitt namn, den ger en fantastiskt lyster och glöd till huden!

Tips: Applicera i hela ansiktet och låt den sjunka in ordentligt. Tänk på att inte missa dekolletaget för även där få en utjämnande effekt om du väljer att ha något urringat.

Steg 2: Foundation 

Sensai är världsberömda för sina konsistenser och deras foundation är inget undantag, även den har blivit en stor succé! Med Sensai´s Flawless Satin Foundation så får vi den perfekta grunden. Oftast behöver vi bara täcka vissa områden och inte hela ansiktet. Så tänk hela tiden ”no-makeup makeup look” för att uppnå det mest naturliga resultatet. Knepet är att få alla att tro att din foundation verkligen är din hy! 😉

Tips: Blanda din foundation med någon droppe av Vita Propolis ampoule för att få extra fukt och en ”glass-skin” look.

Sensai Flawless Satin Foundation i nyans Neutral Beige

Håll utkik efter denna magiska borste i vår! 😉

Steg 3: Concealer

Här väljer jag By Terrys Expert Click Stick för att kunna skulptera och definiera makeupen. Denna concealer är en mjuk och smidig penna som är lätt att arbeta med och smälter in i huden. Applicera under ögonen och på de områden som du vill täcka. Du kan även dutta på de ställen som du vill framhäva och därefter jobba in med fingertopparna.

Tips: Förutom att använda produkten som en klassisk concealer kan du alltså framhäva vissa partier i ansiktet så som mitten av pannan, näsrygg och kindben.

Steg 4: Puder

Här rekommenderar jag Lauras Invisible loose setting powder som är en ”must have” och den perfekta finish produkten för att fixera och kapsla in din bas. Pudret är ultralätt och smälter in i huden utan att synas eller kännas.

Tips: Ta din fuktade Perfect Blender och doppa i pudret, applicera ett lite tjockare lager under ögonen och låt det sitta kvar ett tag. Därefter borsta bort med en makeup borste. På din övriga hud i ansiktet var lätt på hand vid applicering, så det ej ser talkigt ut.

Steg 5: Highlighter

Här kommer nyckeln till makeupen som ger ett toppglow! Jag kan verkligen rekommendera Custom Enhancer Drops från Cover FX. Med denna magiska produkt kommer komplimangerna att hagla in på festen, I promisse! Fukta din Perfect Blender och krama ur, applicera sedan highlightern på dina högsta punkter i ansiktet. Jag applicerar här på mina kindben, högsta punkt i pannan, nästipp och amorbågen. Sätt fokus på ansiktsdragen, förstärk och framhäv. Kom även ihåg dekolletage och axlar om du har något urringat.

Tips: Denna highlighter ger en riktig stjärnglans men kom ihåg less is more. Börja försiktigt och bygg sedan upp successivt om du önskar mer.

Cover FX Custom Enhancer Drops i nyans Moonlight

Steg 6: Bronzer

För en varm och solkysst hy väljer jag Laura Mercies Matte Radiance Powder som både ger matt och samtidigt en naturlig lyster. Applicera inte bronzern över hela ansiktet utan tänk siffran 3. Svep bronzern med en fluffig borste som en 3:a från pannan till kindbenet ner till käklinjen för ett snyggt resultat. Du kan även applicera lite på näsa och hals.

Tips: Välj inte en allt för mörk nyans utan istället gå bara några toner mörkare än din naturliga hudton.

Steg 7: Rouge

Här väljer jag By Terry Compact Expert rouge i nyansen Mocha Fizz för en frisk och skimrig look. Applicera rouget från ”kindäpplet” och längs med kindbenet. Var lätt på handen och var försiktig, så att det inte blir för mycket.

Tips: Man brukar ofta prata om varma och kalla färger och mitt råd är att tänka bort det helt och istället gå efter en nyans som du gillar.

Steg 8: Ögonbryn 

En viktig detalj i din makeup är dina ögonbryn som definierar och ramar in ansiktet. Jag använder mig av Rodials Glamobrow, pennan har en ultra tunn spets som gör det enkelt att forma och efterlikna brynets egna strån. Utgå från brynets naturliga riktning när du fyller i brynen, var lätt på hand så att du inte får för skarpa linjer.

Tips: När du väljer nyans, försök att tänka på att blonda ska ha några nyanser mörkare än sin egen hårfärg och brunetter några nyanser ljusare. Men det är så klart en smaksak 😉

Steg 9: Ögon 

För en mjukare look rekommenderar jag en mörkbrun ögonskugga/ögonpenna istället för svart som ger ett hårdare intryck. Det är viktigt att jobba med en bra pensel och tänka på att sudda ut ordentligt för att undvika skarpa kanter. När det kommer till mascara så väljer jag By Terrys nya Lash Expert Twist Mascara som ger en djupsvart nyans, som ramar in ögat. Jobba ifrån fransroten och låt fransarna svepas in, bygg upp dina fransar genom att låta mascaran torka lite innan du går på nästa lager. På så sätt får man ett maximalt resultat med fylliga och långa fransar.

Tips: När du applicerar mascaran framför spegeln kan du böja huvudet lite bakåt, det bli lättare att komma åt och få med alla små fransar.

Steg 10: Läppar

Final touch! Låt läpparna glänsa i Bareminerals Gen Nude Radiance Lipstick som ger en medium täckning och en lagom glossig finish. Här har jag valt nyansen Mantra.

Tips: Välj en nyans på läppstift som känns annorlunda än vad du kanske brukar ha! För att läppstiftet ska sitta på längre applicera ditt transparenta puder över läpparna. Vill du inte pudra kan du ”bita av” på en bit papper.

Jag hoppas att mina 10 steg för den perfekta nyårs makeupen kan inspirera er!

Stort lycka till, jag önskar ER ALLA ett fantastiskt gott nytt år! Kram Lovisa

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

120 svar till “10 steg för den perfekta nyårs makeupen! ”

 • (120) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sanna skriver:

  Hej hej.
  Jag vill gärna köpa concealern men undrar vilken färg Lovisa använt?
  Tror jag behöver samma färg 🙂

 2. Sanna skriver:

  Hej hej.
  Jag vill gärna köpa concealern men undrar vilken färg Lovisa använt?
  Tror jag behöver samma färg 🙂

 3. Sanna skriver:

  Hej hej.
  Jag vill g&#228rna k&#246pa concealern men undrar vilken f&#228rg Lovisa anv&#228nt?
  Tror jag beh&#246ver samma f&#228rg 🙂

 4. Therese skriver:

  Superbra inlägg Lovisa!! mer av dej vore kul!!

 5. Barbara Hallsen skriver:

  Tack för alla fina råd.
  Gott nytt År
  Barbara

 6. Therese skriver:

  Superbra inlägg Lovisa!! mer av dej vore kul!!

 7. Barbara Hallsen skriver:

  Tack för alla fina råd.
  Gott nytt År
  Barbara

 8. Therese skriver:

  Superbra inl&#228gg Lovisa!! mer av dej vore kul!!

 9. Barbara Hallsen skriver:

  Tack f&#246r alla fina r&#229d.
  Gott nytt &#197r
  Barbara

 10. Cissi skriver:

  Tack!!! Snälla berätta var man INTE ska applicera sin foundation i ansiktet? Du borde starta en egen blogg, gillar din noggrannhet.

 11. elisabeth skriver:

  om jag vill hoppa över något steg, vad skulle det i så fall vara?

  • annica skriver:

   Hej Elisabeth, Viktigaste steg är en väl återfuktad hud, primer, foundation/bas, läppar, bronzer och bryn 🙂 Med sedan är det lite smaksak om vad man önskar lägga fokus på. Men detta är några välvalda steg för att uppnå en vacker, naturlig nyårslook.
   Kram Annica

 12. Frida skriver:

  Tack för ett jätte inspirerande och lärorikt inlägg jag blir sugen på att köpa allt!!!

 13. Cissi skriver:

  Tack!!! Snälla berätta var man INTE ska applicera sin foundation i ansiktet? Du borde starta en egen blogg, gillar din noggrannhet.

 14. elisabeth skriver:

  om jag vill hoppa över något steg, vad skulle det i så fall vara?

  • annica skriver:

   Hej Elisabeth, Viktigaste steg är en väl återfuktad hud, primer, foundation/bas, läppar, bronzer och bryn 🙂 Med sedan är det lite smaksak om vad man önskar lägga fokus på. Men detta är några välvalda steg för att uppnå en vacker, naturlig nyårslook.
   Kram Annica

 15. Frida skriver:

  Tack för ett jätte inspirerande och lärorikt inlägg jag blir sugen på att köpa allt!!!

 16. Cissi skriver:

  Tack!!! Sn&#228lla ber&#228tta var man INTE ska applicera sin foundation i ansiktet? Du borde starta en egen blogg, gillar din noggrannhet.

 17. elisabeth skriver:

  om jag vill hoppa &#246ver n&#229got steg, vad skulle det i s&#229 fall vara?

  • annica skriver:

   Hej Elisabeth, Viktigaste steg &#228r en v&#228l &#229terfuktad hud, primer, foundation/bas, l&#228ppar, bronzer och bryn 🙂 Med sedan &#228r det lite smaksak om vad man &#246nskar l&#228gga fokus p&#229. Men detta &#228r n&#229gra v&#228lvalda steg f&#246r att uppn&#229 en vacker, naturlig ny&#229rslook.
   Kram Annica

 18. Anja skriver:

  Tack för alla bra tips!

 19. Frida skriver:

  Tack f&#246r ett j&#228tte inspirerande och l&#228rorikt inl&#228gg jag blir sugen p&#229 att k&#246pa allt!!!

 20. Anja skriver:

  Tack för alla bra tips!

 21. Anja skriver:

  Tack f&#246r alla bra tips!

 22. Maria skriver:

  Tack så jättemycket för tipsen, perfekt inför nyår!

 23. Gabriella skriver:

  Hej Annica, anledningen till att jag frågade återigen om special cleansingen istället för clearing skin washen som jag nu använder var för att jag frågade en hudterapeut per telefon och beskrev min hy samt att jag ringde till skincity häromdagen då sa hon att special cleansingen ej skulle vara något för mig speciellt om man har pormaskar vid näsan och enstakade finnar som blossar upp då och då hon sa att clearing skin wash är mer effektiv gällande pormaskar och så sen sa hon att daily microfoliant inte torkar ut då den är väldigt mjuk i sig och passar alla hudtyper.. så vart bara förvirrad därför frågade jag dig här igen hehe borde jag fortsätta med clearing skin washen? Sedan sa hon också att den ej torkar ut och definitivt ej borde då de bara är en rengöring och att man sedan ändå applicerar återfuktningskräm och så vill gärna höra vad du säger nu hehe… hoppas du förstår varför jag ställde frågan ytterligare en gång till… hoppas jag ej var till besvär

  Önskar dig ett Gott Nytt År redan nu!
  Kram, kram

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Det är viktigt att försöka se till helheten och har du Special cleansing gel och Daily microfoliant har du en jättefin kombination som passar dig. Eftersom du har berättat mycket om din hud har jag fått en bra överblick och att fråga flera olika gör det ibland inte lättare då inte all bakgrund kanske kom med på ett samtal 🙂 Så ge detta lite tid och tänk även på att arbeta med de övriga produkter som du har fått rekommenderat så att du har helheten och inte vara byter mellan de olika rengöringarna som du har testat på. Gott nytt år!

   Kram Annica

  • Jessica skriver:

   Hej. Jag flikar in efter vad jag fått lära mig genom skincity….
   Bara en rengöring kommer inte lösa de ”problem” som man upplever med huden och plus att man sköljer av rengöring. Helheten hjälper dig.
   Dock om du har en behandlande produkt som ex daily microfoliant skulle jag välja den mildare rengöringen för då kan du vid behov och om huden fixar det öka den. Tar du en tuffare rengöring kan det torka ut mer och med daily microfoliant på det gör att det kanske blir ännu torrare partivis- där blir det en ond cirkel.
   Annika praktiserar genom min erfarenhet lugn och ro och genom punktbendla behandla för mer långbara och säkra resultat. Jag tror verkligen att du kan lita på hennes råd och förstår din förvirring genom att kolla med fler hudterapeuter. Ibland måste man våga och därigenom finna vägen till bra resultat
   Lycka till

 24. Madelene skriver:

  Hej fina Annica!
  Hoppas du mår väl.
  Jag har haft perioral dermatit i en lång period nu.
  Den är väl ok.
  Men däremot så får jag finnar/kvistar som är röda och läker aldrig. Ha röda små prickar överallt i ansiktet som vägra ge med sig. Vad ska jag göra?
  Kör ju med dermalogica ultra calming. Men de där prickarna gör mig galen..
  kram

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Du kan börja addera Daily microfoliant någon kväll i veckan i din rengöring för att arbeta mer talgreglerande och lugnande på plitorna 🙂 Så svårt med PD men denna är mycket mild och är exfolierande, talreglerande, lugnande och bra även för en lite stressad hud.
   Kram Annica

 25. Maria skriver:

  Tack så jättemycket för tipsen, perfekt inför nyår!

 26. Gabriella skriver:

  Hej Annica, anledningen till att jag frågade återigen om special cleansingen istället för clearing skin washen som jag nu använder var för att jag frågade en hudterapeut per telefon och beskrev min hy samt att jag ringde till skincity häromdagen då sa hon att special cleansingen ej skulle vara något för mig speciellt om man har pormaskar vid näsan och enstakade finnar som blossar upp då och då hon sa att clearing skin wash är mer effektiv gällande pormaskar och så sen sa hon att daily microfoliant inte torkar ut då den är väldigt mjuk i sig och passar alla hudtyper.. så vart bara förvirrad därför frågade jag dig här igen hehe borde jag fortsätta med clearing skin washen? Sedan sa hon också att den ej torkar ut och definitivt ej borde då de bara är en rengöring och att man sedan ändå applicerar återfuktningskräm och så vill gärna höra vad du säger nu hehe… hoppas du förstår varför jag ställde frågan ytterligare en gång till… hoppas jag ej var till besvär

  Önskar dig ett Gott Nytt År redan nu!
  Kram, kram

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Det är viktigt att försöka se till helheten och har du Special cleansing gel och Daily microfoliant har du en jättefin kombination som passar dig. Eftersom du har berättat mycket om din hud har jag fått en bra överblick och att fråga flera olika gör det ibland inte lättare då inte all bakgrund kanske kom med på ett samtal 🙂 Så ge detta lite tid och tänk även på att arbeta med de övriga produkter som du har fått rekommenderat så att du har helheten och inte vara byter mellan de olika rengöringarna som du har testat på. Gott nytt år!

   Kram Annica

  • Jessica skriver:

   Hej. Jag flikar in efter vad jag fått lära mig genom skincity….
   Bara en rengöring kommer inte lösa de ”problem” som man upplever med huden och plus att man sköljer av rengöring. Helheten hjälper dig.
   Dock om du har en behandlande produkt som ex daily microfoliant skulle jag välja den mildare rengöringen för då kan du vid behov och om huden fixar det öka den. Tar du en tuffare rengöring kan det torka ut mer och med daily microfoliant på det gör att det kanske blir ännu torrare partivis- där blir det en ond cirkel.
   Annika praktiserar genom min erfarenhet lugn och ro och genom punktbendla behandla för mer långbara och säkra resultat. Jag tror verkligen att du kan lita på hennes råd och förstår din förvirring genom att kolla med fler hudterapeuter. Ibland måste man våga och därigenom finna vägen till bra resultat
   Lycka till

 27. Madelene skriver:

  Hej fina Annica!
  Hoppas du mår väl.
  Jag har haft perioral dermatit i en lång period nu.
  Den är väl ok.
  Men däremot så får jag finnar/kvistar som är röda och läker aldrig. Ha röda små prickar överallt i ansiktet som vägra ge med sig. Vad ska jag göra?
  Kör ju med dermalogica ultra calming. Men de där prickarna gör mig galen..
  kram

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Du kan börja addera Daily microfoliant någon kväll i veckan i din rengöring för att arbeta mer talgreglerande och lugnande på plitorna 🙂 Så svårt med PD men denna är mycket mild och är exfolierande, talreglerande, lugnande och bra även för en lite stressad hud.
   Kram Annica

 28. Eva Mobjörk skriver:

  Tack för fina tips! Jag kommer att försöka följa instruktionerna….

  Gott nytt år!

 29. Maria skriver:

  Tack s&#229 j&#228ttemycket f&#246r tipsen, perfekt inf&#246r ny&#229r!

 30. Gabriella skriver:

  Hej Annica, anledningen till att jag fr&#229gade &#229terigen om special cleansingen ist&#228llet f&#246r clearing skin washen som jag nu anv&#228nder var f&#246r att jag fr&#229gade en hudterapeut per telefon och beskrev min hy samt att jag ringde till skincity h&#228romdagen d&#229 sa hon att special cleansingen ej skulle vara n&#229got f&#246r mig speciellt om man har pormaskar vid n&#228san och enstakade finnar som blossar upp d&#229 och d&#229 hon sa att clearing skin wash &#228r mer effektiv g&#228llande pormaskar och s&#229 sen sa hon att daily microfoliant inte torkar ut d&#229 den &#228r v&#228ldigt mjuk i sig och passar alla hudtyper.. s&#229 vart bara f&#246rvirrad d&#228rf&#246r fr&#229gade jag dig h&#228r igen hehe borde jag forts&#228tta med clearing skin washen? Sedan sa hon ocks&#229 att den ej torkar ut och definitivt ej borde d&#229 de bara &#228r en reng&#246ring och att man sedan &#228nd&#229 applicerar &#229terfuktningskr&#228m och s&#229 vill g&#228rna h&#246ra vad du s&#228ger nu hehe… hoppas du f&#246rst&#229r varf&#246r jag st&#228llde fr&#229gan ytterligare en g&#229ng till… hoppas jag ej var till besv&#228r

  &#214nskar dig ett Gott Nytt &#197r redan nu!
  Kram, kram

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Det &#228r viktigt att f&#246rs&#246ka se till helheten och har du Special cleansing gel och Daily microfoliant har du en j&#228ttefin kombination som passar dig. Eftersom du har ber&#228ttat mycket om din hud har jag f&#229tt en bra &#246verblick och att fr&#229ga flera olika g&#246r det ibland inte l&#228ttare d&#229 inte all bakgrund kanske kom med p&#229 ett samtal 🙂 S&#229 ge detta lite tid och t&#228nk &#228ven p&#229 att arbeta med de &#246vriga produkter som du har f&#229tt rekommenderat s&#229 att du har helheten och inte vara byter mellan de olika reng&#246ringarna som du har testat p&#229. Gott nytt &#229r!

   Kram Annica

  • Jessica skriver:

   Hej. Jag flikar in efter vad jag f&#229tt l&#228ra mig genom skincity….
   Bara en reng&#246ring kommer inte l&#246sa de ”problem” som man upplever med huden och plus att man sk&#246ljer av reng&#246ring. Helheten hj&#228lper dig.
   Dock om du har en behandlande produkt som ex daily microfoliant skulle jag v&#228lja den mildare reng&#246ringen f&#246r d&#229 kan du vid behov och om huden fixar det &#246ka den. Tar du en tuffare reng&#246ring kan det torka ut mer och med daily microfoliant p&#229 det g&#246r att det kanske blir &#228nnu torrare partivis- d&#228r blir det en ond cirkel.
   Annika praktiserar genom min erfarenhet lugn och ro och genom punktbendla behandla f&#246r mer l&#229ngbara och s&#228kra resultat. Jag tror verkligen att du kan lita p&#229 hennes r&#229d och f&#246rst&#229r din f&#246rvirring genom att kolla med fler hudterapeuter. Ibland m&#229ste man v&#229ga och d&#228rigenom finna v&#228gen till bra resultat
   Lycka till

 31. Madelene skriver:

  Hej fina Annica!
  Hoppas du m&#229r v&#228l.
  Jag har haft perioral dermatit i en l&#229ng period nu.
  Den &#228r v&#228l ok.
  Men d&#228remot s&#229 f&#229r jag finnar/kvistar som &#228r r&#246da och l&#228ker aldrig. Ha r&#246da sm&#229 prickar &#246verallt i ansiktet som v&#228gra ge med sig. Vad ska jag g&#246ra?
  K&#246r ju med dermalogica ultra calming. Men de d&#228r prickarna g&#246r mig galen..
  kram

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Du kan b&#246rja addera Daily microfoliant n&#229gon kv&#228ll i veckan i din reng&#246ring f&#246r att arbeta mer talgreglerande och lugnande p&#229 plitorna 🙂 S&#229 sv&#229rt med PD men denna &#228r mycket mild och &#228r exfolierande, talreglerande, lugnande och bra &#228ven f&#246r en lite stressad hud.
   Kram Annica

 32. Eva Mobjörk skriver:

  Tack för fina tips! Jag kommer att försöka följa instruktionerna….

  Gott nytt år!

 33. Eva Mobjörk skriver:

  Tack f&#246r fina tips! Jag kommer att f&#246rs&#246ka f&#246lja instruktionerna….

  Gott nytt &#229r!

 34. Aurore skriver:

  Härligt inlägg! Blir så inspirerad att prova lite nya produkter och tekniker!

 35. Madeleine skriver:

  Tack för ett bra inlägg! Jag har alltid så svårt att hitta rätt foundation. Läste detta blogginlägg på flygplatsen och gick och köpte denna foundation på direkten. Provade ikväll och jag älskar den!! De andra produkterna Du rekommenderar kunde jag ej hitta på flygplatsen, kan man beställa dem på er hemsida?? Skulle bli jätte glad om ni skulle kunna göra ett inlägg om naturlig make up för jobb etc. Ser fram emot att bli inspirerad mer av dig Lovisa!!

  • annica skriver:

   Hej Madeleine, Det är verkligen kärlek vid första ögonkast! 🙂 🙂 Dessa produkter hittar du även på Skincity.se Lovisa är så otroligt vacker kan är så otroligt bra på att inspirera. Kommer garanterat fler inlägg framöver. Kram Annica

 36. Annika skriver:

  Otroligt inspirerande! Undrar dock vad man helst ska satsa på.för glow. Tips på både ampoulle ljh, cover fx, laura m highlighter på er insta. Om man inte kan köpa allt, vad tycker du ? Blond blåögd, kall hud. Får gärna funka vardags med i mindre mängd 🙂 kram !

 37. Belma skriver:

  Åh vad bra tips! Jag använder aldrig primer men kanske borde testa! Jag har torr hy kan jag använda sensai som du rekomnderade?

  • annica skriver:

   Hej Belma, Sensai anpassar sig utmärkt för en torrare hud 🙂 Tycker absolut att du ska testa på primer för att se vilka fantastiska resultat det ger! Kram Annica

 38. Sara skriver:

  Jag brukar inte sminka mig men vill gärna ha en flawless hy. Kan Sensai glowing base vara något för mug även om jag inte följer upp med make up? Eller blir huden FÖR ”glowing” så det ser onaturligt ut?

  • annica skriver:

   Hej Sara, Produkten ger en fantastisk glow och kan används som ensam produkt för en vacker ljusreflekterande effekt 🙂 Inte glittrig utan vacker lyster! Kram Annica

 39. Jessica skriver:

  Super bra tips!!

 40. Aurore skriver:

  Härligt inlägg! Blir så inspirerad att prova lite nya produkter och tekniker!

 41. Madeleine skriver:

  Tack för ett bra inlägg! Jag har alltid så svårt att hitta rätt foundation. Läste detta blogginlägg på flygplatsen och gick och köpte denna foundation på direkten. Provade ikväll och jag älskar den!! De andra produkterna Du rekommenderar kunde jag ej hitta på flygplatsen, kan man beställa dem på er hemsida?? Skulle bli jätte glad om ni skulle kunna göra ett inlägg om naturlig make up för jobb etc. Ser fram emot att bli inspirerad mer av dig Lovisa!!

  • annica skriver:

   Hej Madeleine, Det är verkligen kärlek vid första ögonkast! 🙂 🙂 Dessa produkter hittar du även på Skincity.se Lovisa är så otroligt vacker kan är så otroligt bra på att inspirera. Kommer garanterat fler inlägg framöver. Kram Annica

 42. Annika skriver:

  Otroligt inspirerande! Undrar dock vad man helst ska satsa på.för glow. Tips på både ampoulle ljh, cover fx, laura m highlighter på er insta. Om man inte kan köpa allt, vad tycker du ? Blond blåögd, kall hud. Får gärna funka vardags med i mindre mängd 🙂 kram !

  • annica skriver:

   Hej Annika, Tack 🙂 Bra med näring till huden är en av grunderna för fantastisk glow, så LJH Vita propolis ampoule är en viktig bas. Sedan en fin foundation som Cover FX Natural finish foundation ger en naturlig och vacker glow till din hud. Highlightern blir sedan pricken över i om du önskar framhäva vissa delar ännu mer.
   Kram Annica

 43. Belma skriver:

  Åh vad bra tips! Jag använder aldrig primer men kanske borde testa! Jag har torr hy kan jag använda sensai som du rekomnderade?

  • annica skriver:

   Hej Belma, Sensai anpassar sig utmärkt för en torrare hud 🙂 Tycker absolut att du ska testa på primer för att se vilka fantastiska resultat det ger! Kram Annica

 44. Sara skriver:

  Jag brukar inte sminka mig men vill gärna ha en flawless hy. Kan Sensai glowing base vara något för mug även om jag inte följer upp med make up? Eller blir huden FÖR ”glowing” så det ser onaturligt ut?

  • annica skriver:

   Hej Sara, Produkten ger en fantastisk glow och kan används som ensam produkt för en vacker ljusreflekterande effekt 🙂 Inte glittrig utan vacker lyster! Kram Annica

 45. Jessica skriver:

  Super bra tips!!

 46. Josefin skriver:

  Snyggt! Tyvärr måste jag ha en täckande foundation PGa mina fläckar i ansiktet. Har Sensai någon med full täckning??

 47. Annika skriver:

  Otroligt inspirerande! Undrar dock vad man helst ska satsa p&#229.f&#246r glow. Tips p&#229 b&#229de ampoulle ljh, cover fx, laura m highlighter p&#229 er insta. Om man inte kan k&#246pa allt, vad tycker du ? Blond bl&#229&#246gd, kall hud. F&#229r g&#228rna funka vardags med i mindre m&#228ngd 🙂 kram !

 48. A skriver:

  Supersnyggt, kul med ett makeup inlägg på bloggen Tack för ett bra inlägg

 49. Belma skriver:

  &#197h vad bra tips! Jag anv&#228nder aldrig primer men kanske borde testa! Jag har torr hy kan jag anv&#228nda sensai som du rekomnderade?

 50. Ell skriver:

  Verkligen inspirerande! Vill typ beställa allt nu!

  • annica skriver:

   Hej Ell, Tack fina du 🙂 🙂 Dags att börja öva inför bästa nyårs make-upen nu, Lovisa kan verkligen sin sak och är en fantastisk inspiration hela hon.
   Kram Annica

 51. Sandra skriver:

  Jättebra inlägg! Älskar Sensai 🙂
  God Jul!!

 52. Sara skriver:

  Jag brukar inte sminka mig men vill g&#228rna ha en flawless hy. Kan Sensai glowing base vara n&#229got f&#246r mug &#228ven om jag inte f&#246ljer upp med make up? Eller blir huden F&#214R ”glowing” s&#229 det ser onaturligt ut?

 53. Josefin skriver:

  Snyggt! Tyvärr måste jag ha en täckande foundation PGa mina fläckar i ansiktet. Har Sensai någon med full täckning??

 54. A skriver:

  Supersnyggt, kul med ett makeup inlägg på bloggen Tack för ett bra inlägg

 55. Ell skriver:

  Verkligen inspirerande! Vill typ beställa allt nu!

  • annica skriver:

   Hej Ell, Tack fina du 🙂 🙂 Dags att börja öva inför bästa nyårs make-upen nu, Lovisa kan verkligen sin sak och är en fantastisk inspiration hela hon.
   Kram Annica

 56. Sandra skriver:

  Jättebra inlägg! Älskar Sensai 🙂
  God Jul!!

 57. Josefin skriver:

  Snyggt! Tyv&#228rr m&#229ste jag ha en t&#228ckande foundation PGa mina fl&#228ckar i ansiktet. Har Sensai n&#229gon med full t&#228ckning??

 58. A skriver:

  Supersnyggt, kul med ett makeup inl&#228gg p&#229 bloggen Tack f&#246r ett bra inl&#228gg

 59. Ell skriver:

  Verkligen inspirerande! Vill typ best&#228lla allt nu!

 60. Sandra skriver:

  J&#228ttebra inl&#228gg! &#196lskar Sensai 🙂
  God Jul!!