2020 Nytt år nya möjligheter

 • | Annica

2020 here i come…

Kan ni hajja… det är 2020.. haha tyckte det var 1996 nyss å jag tog studenten. Ibland blir jag helt vild i min lilla hjärna när man inser vad tiden går, sen 1996 när jag tog studenten har det ju hänt så mkt att man inte ens kan sammanfatta det på ett vettigt sätt.

Men några sånna stoooora stolpar är ju ändå när jag träffade min man (Mars 2003), när vi skaffade vår hund Vegas (2005), när vi fick vårt första barn Sienna (2006) och vårt andra barn Marlon (2009)och så sist men inte minst när jag började blogga (januari 2011) och när vi startade Skincity (Maj 2011).

Alla olika tider i livet har sina härligheter, det gäller att njuta av dem när man är i dem (inte alltid så lätt) och välkomna nya spännande saker som livet har med sig.

Jag tror faktiskt jag alltid varit rätt dålig på den förstnämnda;) och rätt bra på den andra. Har liksom lite svårt (dock blivit bättre med åren) att njuta och uppskatta det man är i just just nu.. jag är ofta i min hjärna inne på nästa grej.. bra egenskap ibland å mindre bra ibland. Jag är ju nästan aldrig nöjd heller.. vilket gör att jag kan ha liiiiite svårt å se hur bra saker är just nu ibland.. ja e så jobbig med det.. haha pust! Både för mig själv å min omgivning.

Välkomna förändring är nog något jag alltid har varit öppen för å gillar. Å vad det gäller förändring så har 2020 en hel del nya å spännande saker med dig för mig. Privat så blir det mkt fokus på träningen för att se till att bli stark för nu och för framtiden. Jag vill att min kropp ska hålla länge å då måste man jobba på det. Samt när jag tränar blir det som en sköld för både fysisk och psykisk påfrestning. en sköld som gör att man klarar och orkar så mkt mer.

Jobbmässigt så kommer jag fokusera på en hel del nya projekt på Skincity vilket ska bli så kul. Vi har ju så grymma människor och team på Skincity nu vilket gör att jag kommer få möjlighet att göra lite nya grejer som jag länge varit sugen på. 2020 jag är så redo för de nya utmaningar du har med dig… bring it on. 🙂

Hur tänker ni med nytt år? Har ni några spännande förändringar på gång? Det är så inspirerande att höra, dela gäärna med er!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “2020 Nytt år nya möjligheter”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Matilda skriver:

  Hej

  Jag undrar om du som hudterapeut vet om det finns något samband mellan mjölk eller mjölkprodukter och acne? Är det något som du har hört talats om ? Jag läste något om det på någon sida på nätet . Jag funderar på att testa äta mjölkfritt. Undrar bara om du har hört något om detta.

  Förresten så är jag väldigt nöjd med era skincity skincare produkter.

  Ha det bra 🙂

  • Annica skriver:

   Hej Matilda,
   Ja det finns studier som visar att det har en koppling, skulle också säga att det är väldigt individuellt hur vi reagerar. Tycker absolut du ska prova, se om det sker någon skillnad på huden.
   Vad glad jag blir av att höra att du är nöjd med SKINCITY skincare, det värmer!
   Kram Annica

 2. Tania skriver:

  Hej, och gott nytt år!
  Jag har sedan 1månad tillbaka börjat använda Dermalogicas hudvådsserie, precleanse, Daily microfoliant (pga mkt pigmenterinng) och skin smoothing krämen. Första veckorna svarade huden super, och jag har aldrig varit någon som har mkt finnar, 2-3 st på sin höjd i samband med mens, men nu är det helt galet hur många plitor och finnar som jag fått kring haka, panna och porer på kinderna. Är dermalogica för stark för mig? Använder Daily microfoliant endast 2 dagar i veckan och precleanse varje dag. Har kört med Acos pure glow renewing Daily efter pre cleanse. Har dock beställt special cleansing gel som jag väntar leverans på… vågar dock inte använda den. Är såå rädd att detta ska bli värre. Har ju inte problemhy annars 🙁
  Vad gör jag, ska jag avbryta? Vet att många fått tips om Paulas choice men jag har som sagt ingen poblemhy..

  • Annica skriver:

   Hej Tania,
   Det som jag tror sker i huden är en utrensning, det vanligt förekommande när man börjar med nya produkter och då kan det vara bra att vänja in produkternna, läs mer om det här. Du har tänkt helt rätt med att backa lite med exfolieringen, Daily Microfoliant nu när huden reagerar. Rengöringen tror jag inte är någon fara för dig att addera utöver precleansern eftersom dom kompletterar varann för att få ett optimalt rengöringssteg. Fukten är oerhört viktig i hudvårdsrutinen och kan verkligen rekommendera det i serumform som behandlar och balanserar huden på djupet.
   Kram Annica

 3. Jenny skriver:

  Hej!
  Jag har lite frågor angående hudåkommor och antar att man frågar. här i kommentarsfältet?
  Jag hr nämligen fått problem med finnar på ryggen sedan ett år tillbaka som vägrar försvinna. Hade finnig rygg m.m. i tonåren men det mesta försvann när jag var runt 20-22. Men Sen har det blivit värre igen och För ca ett år sen blev det så illa att hela ryggen är täckt med röda märken. Och på ansiktet, halsen, nyckelbenen och bröstet kan man se varenda por nästan, alltså en liten mörk prick. Har skrubbat med peeling(upplever att det bryter ut mer då dock) , använt specialrengöringsvatten för rygg och bröst, och en kort period smörjde jag in mig med Ems kräm för jag tänkte det behövdes fukt.
  Jag är nämligen ganska torr också. Inte så mycket att det flagnar(bara lite i ansiktet) men någorlunda.
  Ingenting har hjälpt något vidare.
  Har under denna period både ätit p-piller, och inte längre perioder och upplever ingen större skillnad.
  Så det jag stör mig och mår dåligt mest över är väl att min rygg är helt prickig och även bröstet nästan likaså. Och att ansiktet, bröstet och ryggen är fullt med mörka porer. Ser nästan smutsig ut , trots peeling, skrubb och rengöring med pads.
  Och om jag klämmer en por ibland, händer det at det blir ett stort hål kvar! Det drar liksom inte ihop sig utan blir ett hål så man ser lite blod där inne, och det är väl klart det samlas damm där sedan? Är det ens normalt?

 4. Lena skriver:

  Låter lovande! Utveckling är bra och jag följer med spänning vad som händer på skincity och bloggen :). Själv ska börja nytt jobb som känns så bra samt precis som du träna för min egen skull för att må bra och orkar livet både fysiskt och psykiskt. Därtill ska jag fortsätta lära mig mer om både hudvård och makeup, utan att vara utbildad i nåt av det, mer även det för min skull och för att jag tycker det är superkul. Känner det nog kan sammanfattas med att göra saker jag gillar och mår bra av och inte bry mig så mycket vad andra tycker och tänker :). Så nu är det bara att köra på och hoppas på det bästa!

  • Annica skriver:

   Hej Lena,
   Låter som du har ett riktigt spännande år framför dig. Så roligt att höra att du också är hudvårds och makeuptokig som en annan 😉
   Ha en riktigt fin helg och stort lycka till på nya jobbet!
   Kram Annica