21:e December – Lashes to Die For PLATINUM -40%

 • | Annica

Lucka 21 bjuder på långa fransar till ett pris helt unikt för denna dag! Ögonfransnäringen  som har blivit hyllad utomlands och vi har sen lanseringen så många nöjda kunder som mailat och berättat att de fått vacka långa och täta fransar! Platinum appliceras på kvällen som en transparant eyeliner. Redan efter 4-6 veckors användning ser de flesta resulat, sen blir det bara bättre och bättre. Ögonfransarna blir längre, tätare och mer välmående. Lashes to Die For är den ledande ögonfransnäringen i USA.


Erbjudandet gäller till kl 24.00 idag. Rabatten dras i kassan.

Lite om Lashes….

Nattlig ögonfransnäring med ett Prostaglandin Analogue Complexsom hjälper till att  förstärka den naturliga franslängden, tjockleken och fylligheten på bara 4-8 veckor. Det hjälper också till att ge näring och styrka till fransen med aloe vera, vitamin A, C, E, och pro vitamin B5.

Till skillnad från föregångaren så har Platinum en formula som är mer koncentrerad vilket ger ett snabbare och bättre resultat.

 • Actiglide (Natrium Hyluronate och hydrolyserad glukosaminoglukaner) återfuktar
 • Vitaminerna A, C & E skyddar, ger näring och reparerar
 • Pro Vitamin B5 återfuktar, ger näring och reparerar

Vattenbaserad formula (innehåller inte salt eller höga halter av alkohol som potentiellt kan vara irriterande). Fri från parabener. Optoligiskt och dermatologiskt testat.

Vi rekommenderar att du rådfrågar läkare innan användning av produkten om du är gravid eller ammar.

Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om när jag själv provade Lashes för första gången här!

En annan som oxå gillar Lashes är Anna Hibbs. Ni kan läsa vad hon tycker på hennes blogg!

Förstärk effekten av Lashes To Die For med Peter Thomas Roths THE LINER. En flytande eyeliner med intensivt pigment ger fransarna näring även på dagen. THE LINER innehåller högsta möjliga nivå av aktiva SymPeptide på 10%. THE LINER arbetar i synergi och ökar effekten av Lashes To Die For™ PLATINUM, vilket skapar en superladdad behandling som arbetar hela dagen och natten.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “21:e December – Lashes to Die For PLATINUM -40%”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. smink flickan skriver:

  Min ögonfransnäring från xlash är en av mina favorit skönhetsprodukter. Har inte provat ögonfransnäringen du tipsar om än men ska nog göra det.

 2. Fanny skriver:

  Hej Annica! Jag har tidigare testat neuLash ögonfransserum och även om det fungerade så blev jag väldigt röd och irriterad i ögonen när jag använt det. Har du några erfarenheter av att detta från Peter Thomas Roth kan irritera ögonen?

  /Fannyf.webblogg.se

  • annica skriver:

   Hej Fanny! Vi har valt just Peter Thomas Roths ögonranssnäring på Skincity (Samt Jan Marinis) för att de är de som ger minst reaktioner. Ögonfransarna kanske inte växer lika mycket lika fort som tex Revitalash. Det tar ca 5 veckor innan du ser resultat men sen växer de på så det knakar! Dessutom blir de fylligare vilket jag fått info från Revitalash användare att de inte upplever. Under de 7 månader vi har sålt PTR´s näring har jag fått in 2 reaktioner…just med irritation och rodnad…annars inga! Så detta verkar vara en av de bästa om man lätt reagerar! Kram Annica