22:e December Lucköppning- Sensation Hydration Kit -45%

  • | Annica

Idag ger vi dig möjlighet att prova 2 av våra bästa återfuktare i ett unikt kit för Skincity – Sensation Hydration Kit! Detta är våra hudterapeuters förstahandsval för behandling av yttorrhet. Ett survivalkit som ger omedelbar återfuktning . Passar alla hudtyper och kan kombineras oavsett vilken annan hudvård du använder.

Hyaluron Sensation Mask är en leave on mask som sveper in huden i hyaluronsyra och ökengräsextrakt för maximal återfuktning. Hyaluronsyran förser gradvis huden med fukt och ger ökad lyster och klarhet. Fina linjer som orsakats av fuktbrist elimineras. Ökengräsextrakt innehåller fantastiska egenskaper som binder fukt till huden och motverkar fuktförlust.

Somi Termasomi Gel är en riktig räddare i nöden för en hud som är yttorr. Hudens egen absorptionsförmåga aktiveras och fuktnivån ökar omedelbart. En mjuk och lätt gele som används dagligen under din ordinarie creme.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “22:e December Lucköppning- Sensation Hydration Kit -45%”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. camilla skriver:

    Fick hem serumet (från skin city) igår och blev helt förälskad till och med doften var ju ljuvlig – tack för bra tips och pris ! har du något bra tips på make up rengöring samt någon riktigt bra ögonkräm som stramar till och behandlar rynkor runt ögat för en torr 40+ hy ev någon filler som man kan lägga i nasalrynkan (heter det så rynkan från näsan ner till munnen) Det r det första jag gör när jag öppnar datorn numer – att kika på din blogg!